Ligde 1.şamp ligi kupasını alır
Ligde 1. şamp lig 2.olur
Ligde 2. şamp ligde 1. olur
Ligde 2. şamp ligde 2. olur
Ligde 1. şamp lig yarı fin elenir
Ligde 2. şamp ligi yarı fin elenir
Ligde 1. şamp ligi çeyrekte elenir
ligde 2. şamp lig çeyrekte elenir
Bu sene barca batar
Otobüs Kalmadı...
İstanbul valisi Muhammer Güler İst.'da çoğu otobüsün kiralandığı söyledi.Güler yaptığı açıklamada:
Sayın basın mensupları Beşiktaş yönetimi bizden otobüs istediler.Ama otobüs sayımız kısıtlı.Onun için pek yardım yapamıyoruz dedi.
Öte yandan Çarşı'nın oraya 30.000 kişi götüreceği maça giremeyenlerin dışarda kalıp maç sonu tekrar buluşacaklarını söyledi.Daha sonra Barça taraftarı korkmaya başladı!!!
Culéstaraftarları arasında bulunan İspanya başkanı José Luis Rodríguez Zapatero yaptığı açıklamada eğer çarşı'nın ortamı dahaçok gerese maça alınmaycaklırını açıkladı.
Bu açıklama da ortalığı karıştırmak isteyenlere cevap niteliindeydi.![]()
çarşı feshedilemez fesih edilir...
Nie ilginçilginç msj yazma isteği duyuyon
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Konumda tartışma çekişme saçmalık istemiyorum herkes temiztemiz yazsın msjını bu arada ankete de herkes batara veriyo baksanıza bi lige battım mı geerçek düşünceleri yazın yaaaaa
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BEYLER BU KARİYER BENİMEVDE OLMADIĞI İÇİN BAKTIM BİR KARİYER AÇAYIM FİLAN BAKTIM SAO PAULO AÇAYIM DEDİM ANA Bİ BAKTIM ADAMLARDA MANY** GENÇPOTANSİYELİ VAR DÜNYANIN EN İİ GENÇLERİ ORDA.BİRİNİZ EĞER SEZON AÇCAKSA KESİNLİKLE BRAZİL LİGİNİ DE İŞARETLESİN BU ARADA İŞARETLEMESENİZ BİLE NORMAL İŞARETSİZLİGDEGİRİN SAO'YA ROGER VE HERNANES 'EBAKIN
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beyler sürprizi çok merak ettiniz mi???![]()
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 17:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kesin sao pauldan birisidir
Nihat'ın Şartı
Nihat Barça gibi bir takımda çok oynamak istediğini ama Beşiktaş'elerse kabul etmeyeceğini söyledi.Nihat eğer teklif gelirse sözleşmeye bu maddeyi koyacağını söyledi.
Peki Barça gerçekten Nihat'ımı istiyor bunu gelecek günlerde öğreneceğiz
Arda Gelebilir
İspanyanın en ünlü gazetelerinden biri manşetten verdiği haberde Arda'nın Barçayla sözleşme imzalıdğını yazdı.Arda'nın Gs mutluolduğu ancak Barça'ya gitmek istediğini yazdı.
![]()
kariyer anlatımın güzel nihatı mutlaka al derim
TariboWest
Başarılar güzel gidiyosun![]()
M.Topuz mu![]()
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 19:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sürpiz kim merak ettim doğrusu.. Gayet iyi gidiyorsun başarılar..
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 19:23 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
çoooooooooooooooooooooook gereksiz ben van der Vaart ada gereksiz demiştim ama bunda yanılırım inş.
EWET SAYIN TAKİPÇİLERİMSİZE AÇIKLIYORUM NİHAT'LA İMZALADIK SEZON SONUNDA BİZDE AMA BİŞİ NASI OLDU ANLAMADIM HEM PARA VERDİM HEM DE SEZON SONUNU BEKLİYOM NASI İŞ YAW BUUU
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sen Asıl Van Der Vaart'tada yanıldın o benim en iyi oyuncum oldu en az 10 maç kurtardı beni şimdi nihat daikinci yarıda bir 10 maç kurtarır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beylerartık sizle dizilişi bir paylaşayımyaw işte dzilişim:
GK:VİCTOR VALDES
DL:ERİC ABİDAL(WBL YE OK VAR)
DR:ZAMBROTTA(WBR " " " )
DC:GABRİEL MİLİTO
DC:CARLES PUYOL
MR:MESSİ(FR YE OK VAR)
ML:RONALDİNHO(FL YE OK VAR)
FC:SAMUEL OTO'O
FC:THİERY HENRY
BEYELR TAKIM HAKKINDA YORUMLARI BEKLİOM
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 19:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bi de mcleri unuttum biri nihat biri de van der vaart
ss leri bekliyoruzzzzzz bu akşam artık koyarsın![]()
Ya beyler yine birdeğişimoldu planlarda yaw ben bu akşam oynıyamıcam kusura bakmayın yaw lütfen zür dilerim I Am Very Sorryy:(
(:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
VİCTOR VALDES
ZAMBROTTA
ERİC ABİDAL
CARLES PUYOL
GABRİEL MİLİTO
NİHAT
RAFAEL VAN DER VAART
RONALDİNHO
MESSİ
ETO'O
HENRY
İŞTE BEYLER BU BENİM TAKIMIMMMM![]()
Last edited by ahmet0393 : 20.Haziran.2008 at 21:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tek kelime ile dehşet bir takım.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?