Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Terim Milli Takımı Bırakıyor mu?

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Fatih Terim'in kalacak olması ihtimaline üzülmedim.Büyük ihtimalle baskıya dayanamayıp kalacaktır.En iyi türk hocadır diye düşünüyorum.Türk futbolcusunun dilinden en iyi anlayan hoca.Bu özelliği sayesinde Avrupa şampiyonasında başarılı olduk..

Ancak bu sefer milli takımın başında iken artık kendi adamlarını kayırmamasını istiyorum.Hak eden kimse ona versin formayı.Bu turnuvada bunun sıkıntısını çok çektik.İnşallah bundan bir şeyler çıkarmıştır.O çağırmadığı isimlerde bu ülkenin evlatları ve şans verildiği takdirde ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarından şüphem yok.Adaletli olması gerekiyor.Bunu yapacaksa sorun yok ama yook ben eski tas eski hamam devam ederim derse bence yollar ayrılmalı.Yerine takıma adam gibi bir sistem oturtabilecek çok iyi bir yabancı hoca getirilmeli diye düşünüyorum..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Fatih Terim gitti, yerine kimi getireceğiz? Başka bir isim yok o yüzden kalmak zorunda.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fatih Terim'in bi yandan kalmasini istiyorum bi yandanda gitmesini.
    Kalsa milli takim gelisecek ve Dunya kupasi icin oynicaz, gitse ulke futbolunun ismi gelisecek cunku gidip Avrupa nin bi klubunde TD'lik yapacak

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fatih Terim'in Milli Takım'ın başındaki akıbeti belirsiz... Teklifler de peşpeşe geliyor. Şimdi de 'açık çek'li bir teklif geldi.

Güney Kore Futbol Federasyonu dün Fatih Terim’e resmi teklif yaptı. 2002 Dünya Kupası’nda Guus Hiddink döneminde Milli Takımımız’a yenilerek dünya 4’üncüsü olan ve o tarihten beri büyük bir çöküş yaşayıp hiçbir uluslararası organizasyonda boy gösteremeyen G.Kore, dün saat 15.00’te Terim’e teklifte bulundu.

Koreliler “Durumumuz kötü. Sizin kariyeriniz ve başarılarınız ortada. Takımın başına geçin, bizi siz kurtarırsınız”dedi ve açık çek teklif etti. Terim teşekkür ederken henüz bir cevap vermedi.

Bu arada dün Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl’ın Papermoon’daki yaşgünü yemeğine katılan Fatih Terim’in, bazı davetlilerin Ay-yıldızlı ekibi bırakıp bırakmayacağı konusundaki sorularına “Kararım kesin değil. Biraz zamana ihtiyacım var” dediği öğrenildi.

Öte yandan İtalyan gazeteleri dün de Fatih Terim’in Napoli Kulübü ile anlaştığını iddia etti.

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri