Serkan abi sen tarihi ayarla,'kesin olarak' buluşmaya gelebilecekler buraya yazsınlar,ona göre ayarlayalım.(=
Serkan abi sen tarihi ayarla,'kesin olarak' buluşmaya gelebilecekler buraya yazsınlar,ona göre ayarlayalım.(=
Tamam 2 Ağustos Cumartesi, saat 17'den sonra Konak Alsancak arası bir yerde buluşuyoruz. Gelecekler yazsın.
"YÜCE ATATÜRK"
Fotoğraf çekmeyi unutmayın he![]()
(/s)
Çekeriz çekeriz, koyarız buraya. Kimse gelmezse ben kendi kendimi çekip koyarım.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Olur elbette yolum üzerinde bulunan yerleri çekip ekleyebilirim.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Yalnız Serkan dikkat et fotoğraflara yanlışlıkla güzel hatunlarda girsin.![]()
Güzel hatunlar mutlaka girer ama o fotolar burada paylaşılınır mı, bilmiyorum?![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Burada olmaz başka yollarla paylaşılır Serkan dert ettiğin şeye bak.![]()
Bun bir düşüneyim, kafam yatarsa olur.
Eee hadi yok mu hiç İzmirli yahu? Ahh Burak gel de biz ikimiz buluşalım yine, sadece.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Ben kesin geliyorum,Konak saat kulesinin orada buluşalım![]()
Bi buluşamadınız yahu![]()
İstanßul'a gel ßaran burda ßuluşak... ßoğaz Turu yaparız![]()
Saat Kulesi'nin önünde saat 17'de diyelim o zaman. 4-5 kişi sayıyorduk, onlar da bir ses etsin gelebilirim ya da gelemem diye...
"YÜCE ATATÜRK"
Olm ne oteli İzmir'de Türksportal'dan o kadar adam varken. Git Serkanlarda kal işte. Hem de seni gördüler mi Serkanın yanında cendere cendere hesabı Serkanın karizması artar biraz.
Çömlekci gibi yer yok yahu. Tarihi bir mekan.
Ileriki günlere saklayın kendinizi. Istanbul Tayfası tatilde şu zamanlar; lakin pek yakında yapacağız. Merak etmeyin ...
Serhat sen geliyor musun İzmir'e onu söyle bana.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
32 YTL sana yeter yahu tek geliş için.Burada ne yaparsın, nasıl dönersin bilemem.
Cumartesiye yetişemesen de kaynak yaratabilirsen biz de senin için yeni buluşma yaratırız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Tammdır geliyorum bende
+
Birbirimizi nası tanıcaz??
Bence elimizde orjinal FM 2008 CD leri olsun bu şekilde tanırız hemde araya korsanlar girmez hehe![]()
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Olduk 3 kişi yok mu arttıran?
Saat Kulesi'nin önünde, kulanin güneşi hangi tarafı gölge yapıyorsa o gölgenin üzerinde buluşacağız.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Serkan koskoca İzmir'de 3 kişi mi buluşcanızBiz bile Samsun'da 3 kişiyiz hatta 4 belkim
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bende İzmir - Buca' dayım buluşma kesinleşirse gelebilirim. Birbirimizi tanıyabilmek içinde yakamıza kırmızı karafil takarız![]()
Bir de Başkente uğrayın yasize meclisi gezdiririm
Buluşma kesin yarın 5'de. Kulenin gölge vuran tarafında bekleyin beni, muhtemelen geç kalabilirim.Gerçi öğlenden ben pasaporta gideceğim başka arkadaşla, eve dönmeden gelirsem geç kalmam.
3-5 buna bakmayacaksın Turgut.Biz yazdık, gelen olursa buluşuruz, 4 var şimdilik, kimse gelmese de ben 5'de oradayım.
"YÜCE ATATÜRK"