bunu ciddi olarak yazmadin dimi!!Originally Posted by jarosik_61
mondragon
cordoba
jeffeson
song
tomas
luciano
lee young
yattara
szymkowiak
appiah
aurelio
alex
saidou
heinz
iliç
ahmed hassan
kleberson
anelka
nobre
bunu ciddi olarak yazmadin dimi!!Originally Posted by jarosik_61
sadece şaka diimi ronaldinho ve yattara karşılaştırılamaz bile ve ronaldinhonun yapamayacağı futbol hareketi yoqturOriginally Posted by jarosik_61
![]()
Ben Galatasaraylı olmama rağmen Alex hepsinden daha iyi diye düşünüyorum.
Ha Jarosik_61, bence sen çok fazla trabzon taraftarısın ve şaçmalıosun galiba.
Yattara'yı belki Trabzon'a geldiğinde ilk defa tanıdın ama şimdi Yattara'nın Ronaldinho'dan daha iyi hareketler yaptığını söylüyorsun. Tabiyki Ronaldinho Yattara'dan daha iyi... Hani Yattara Alex'den daha iyi desen bi şey demicem ama Ronaldinho diyosun ya.
Deha Alex de souza
yattara ile ronaldinho'yu nasıl karşılaştırıyonuz anlamadım ki?yattara devamlılığı olan profesyonel sağlam bir futbolcu olsa zaten avrupadan trabzona gelmez ispanyaya falan giderdi.
dbakır macıda fbnın yabancılarının ne kadar basarılı oldugunu gosterdı.. 4 golu de yabancılar kı uc ısımde farklı mevkıden..
rigobert song devamlılıgı olan ve su anda CL şampiyonu olacak bir takımda bile defansın göbeginde oynayabilecek kapasitede bir oyuncu.
stephan appiah da avrupa çapında bir orta saha oyuncusu..
her ne kadar yeteneklerini bugüne kadar oynadıgı hiçbir takımda göstermese de çok yetenekli oldugu için her zaman umutlar ve milyon dolarlar baglanan nicolas anelka...
bu 3 isim dışındakiler avrupa çapında a klas oyuncular degil...
alex-appıah en basarıları..
yattara diyorum dewamlılıgı cok fazla olmayan bir futbolcu ama gokdenizin cezası f. tekke ve szymkowiak sakatlıklarında trabzonun herseyiydi sonrada malesef en iyi nobre o adam nasıl gol atıyor hala anlamıs değilim ...
arkadaşlar neden kimse yattara yı görmüyo orda.bence yattara en ii futbolcu.hem o listede hem de türkiye liginde.