Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: Fiorentina'da Yine Bir Türk - 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

İtalya Serie A 27. Hafta
    İnter 8-3 Fiorentina

Hezimetin Bukadarı

Mor menekşeler çıktığı inter deplasmanında tarihi bir hazimet alarak ligdeki kötü pozisyonuna bir yenisini daha ekledi. inter takımında Crespo ve İbrahimovicin Heartric yaptığı maçda 8-3 lük galibiyeti almasını bildi. Belkide maçın kırılma noktası maç 2-2 oynanırken Pazzinin 49 da kırmızı kart görmesi oldu. Bu dk. dan sonra on kişi kalan Fio sahadan adeta silindi. Maçtan sonra açıklama yapan KEŞKÜŞ : " Bu hezimeti kimse kabul edemez ne olduğunu bizde anlamadık herşey iyi giderken ikinici yarının başında kırmızı kart görmemiz oyun sistemimizi allak bullak etti. 82 de 2 kırmızı kartı görmemizle maç farka gitti. Burdan taraftarlarımızdan özür diliyorum." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İtalya Serie A 28. Hafta

Fiorentina 1-1 Cagliari

Düşüş Sürüyor

28. Haftada Cagliari takımını konuk eden Fiorentina yine 2 puan kaybederk ağır bir darbe daha aldı. Karşılaşmaya fazla ağırlığını koyamayan Fio 43 de Arshavinin kendi becerisiyle attığı golle 1-0 öne geçti. Bu gole cevap geç kalmadı sadece 3 dk. sonra Nyren'in attığı golle Cagliari beraberliği sağlamış oldu. ilk yarı 1-1 lik eşitlikle bitti. İkinici yarı Fiorentina takımı girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremeyince maçtan 1-1 lik skorla ayrıldı.

İtalya Serie A 29. Hafta

Udinese 2-2 Fiorentina

Kozlar Paylaşılamadı

Fiorentina çıktığı udinese deplasmanından 1 puanu zor kopardı. Maça iyi başlayan Fio 15 de Jorgensen ile 1-0 öne geçti. 33 ve 36 da Paolucci ile golleri bulan Udinese biranda maçı 2-1 e getirerek ilk yarıyı bu skorla kapadı. İkini yarı Fiorentina'nın daha istekli olduğu gözlendi. 64 de Adrian MUTU sahneye çıktı ve beraberlik golünü atmış oldu. maçta başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 lik beraberlikle bitti.

İtalya Seria A 30. Hafta
    Fiorentina 1-0 Atalanta

Nihayet

Ligde 3 haftalık suskunluktan sonra Atalanta takımnı 1-0 yenen Fiorentina rahat bir nefes aldı. Karşılaşmada tek gol 34 de Adrian MUTU'dan geldi.

sakary Ali Misafir

İnter Maçı berbat olmuş

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    İnter Maçı berbat olmuş
    Hemde ne berbat yıkıldım ya, PC nin başına öle baka kaldım ne yaptıysam fark açmalarını engelleyemedim. Crespo Ve İbrahimovic yıktı beni.

Böyle maç görmedim daha önce

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

hocam bazen öyLe oLuyor.Oyun nisbeten güçsüz takımLarın inadına şampiyonLuğa oynamasına izin vermiyor.Evertonun başındayım ManU depLasmanındayım manU kaLeye attıgı her şutu goL yaptı iLk yarı 6-0 bitti.İkinci yarı benim Aslanlar 4 goL attı ama 10 kişi kaLdıktan sonra her atakLarı goL oLdu 9-4 bitti.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    hocam bazen öyLe oLuyor.Oyun nisbeten güçsüz takımLarın inadına şampiyonLuğa oynamasına izin vermiyor.Evertonun başındayım ManU depLasmanındayım manU kaLeye attıgı her şutu goL yaptı iLk yarı 6-0 bitti.İkinci yarı benim Aslanlar 4 goL attı ama 10 kişi kaLdıktan sonra her atakLarı goL oLdu 9-4 bitti.
    Harbiden ya ne olup bittiğini anlayamadım valla. adamlar 8 kere geldi sekizide gol oldu.
    .
    .
    .

.
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by semhfenerbahce View Post
    olsun ya toparlanırsın kadron iyi güzel bi taktikle götürürsün hemen moralini bozma başrılar...
    Saol kardeş teşekkür ederim. Seninde dediğin gibi kadrom iyi sezon sonunda bir kaç takviye yapıp önümüzdeki sezon daha iyi yerlere gelmeye çalışcaz. Bu sezon böyle geçti artık napalım. Akşam ss leri ekliycem...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    UEFA Kupası Çeyrek Final 1. Maç
    Empoli 0-2 Fiorentina

Yarı Final Şimdiden Hayırlı Olsun

UEFA Kupası çeyrek final ilk yağında mor menekşeler Empoli ekibini deplasmanda 0-2 yenerek büyük bir avantaj sağladı. Maça çok süratli başlayan Fio 10 dk. da Arshavin ile 1-0 öne gerçti. Bu golden sonra Empoli takımında akıl almaz sakatlıklar olmaya başladı. 7 de Raggi 18 de Vanunnhi ve 28 de ascoli sakatlanarak oyunu terketti. 29 da ise Sahneye Pazzini çıktı ve ilk yarı skorunu belirledi. 0-2. İkinci yarı daha devansife bir oyun sergileyen Fio 2-0 a yatmayı bilerek Florenceye avantajla dönmesini bildi.

İtalya Serie A 31. Hafta
    Fiorentina 3-0 Empoli

Rahat Galibiyet

Fiorentina uzun bir aradan sonra Ligde rahat bir galibiyet almasını bildi. 3 gün önce UEFA Kupası çeyrek final ilk ayağında deplasmanda yendiği Empoli'yi bu seferde ligde yenmeyi başardı. 7. dk.da Mutu ile 1-0 yakalyan Fiorentina 10 ve 33 de Santana'nın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. İkinci yarıda Fiorentina takınımının üstün oyunu 3 puanı getirdi. Maçın yıldızı müthiş oyunu ve attığı 2 golle Moria SANTANA oldu.

UEFA Kupası Çeyrek Final 2. Maç
    Fiorentina 2-2 Empoli

Elemesini Bildi

UEFA Kupası çeyrek final 2. ayağında fiorentina, empoli ile 2-2 berabere kalarak ilk maçta aldığı 2-0 lık skorla yarı finale çıkmayı başardı. Maçz hızlı başlayan taraf Empoli idi ve 4. dk.da penaltıdan 0-1 öne geçmeyi başardı. Geçen lig maçında maçın yıldızı olan Santana 12 'de beraberlik golünü attı. 1-1. 23 de tekrar Empoli 1-2 lik üstünlüğü yakaladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İknici yarı Ofansif bir oyun sergileyen Fio 50 de Pazzini ile tekrar skoru eşitledi. ve maçta başka gol olmayınca 2-2 lik sonuçla Fiorentina yarı finalist oldu.

Maçtan Sonra Fiorentina'lı Oyuncular UEFA Kupasında Yarı Finale Çıkmayı taraftarlarıyla doyasıya kutladı.

UEFA Kupasında Fiorentina'nın yarı finaldeki rakibi Alman temsilcisi Nurnberg oldu. İlk maç Almanya'da oynanacak.

----------------------------------------------------------------

İtalya Serie A 32. Hafta
    Napoli 0-2 Fiorentina

Fio Toparlandı

Mor menekşeler 32. haftada Napoli deplasmanından 3 punla dönmesini bildi. Hafta içinde UEFA Kupasında yarı final vizesini alan Fio ligdede son hafatalara yaklaştığımızda Napoli takımını 0-2 lik net bir skorla yendi. maçı ilk yarı btiren Fioorentina'nın golleri 9 Montolivo 41 de Arshavinden geldi. İkinci yarı Napoliyi kendi sahasına çeken Fio kontraatakla gol aramayı sağladı. Fakat maçta başka gol olmayınca mor menekşeler 3 puanın sahibi oldu.

İtalya Cup Yarı Final 1. Maç
    inter 4-0 Fiorentina

Kupa Hayal Oldu

İtalya Tim Cup yarı final ilk ayağında Giuseppe Meazza stadına konuk olan Fio İnterden yine fark yemekten kurtulamadı. ilk 35 dk. iyi oyun oyanyan Fio 36 de ilk golü kalesinde gördü. ve ilk yarı İnterin 1-0 lık üstünlüğüyle bitti. İkinci yarı sahada Zlatan İbrahimovic şov vardı. İlk yarıda tek golünde sahbi olan İsveçli futbolcu İknici yarıda 49 ve 66 da attığı gollerle maçı 3-0' a taşıdı. 90 ise Suazo son sözü söyledi 4-0.
    Last edited by aliCHaN_FM : 05.Ağustos.2008 at 23:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

olsun ya toparlanırsın kadron iyi güzel bi taktikle götürürsün hemen moralini bozma başrılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

uefada çok şansLısın hocam koLay rakipLer var aLırsın kupayı.
    bende şuan fiorentinayı çaLıştırıyorum iLk sezonumda Ligde 3. oLdum ikinci sezonda Lig üçüncüLüğü şlde çeyrek finaL ve italya lupası şsmpiyonLuğu yaşadım şuan 3.sezonun başLarındayım.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    uefada çok şansLısın hocam koLay rakipLer var aLırsın kupayı.
    bende şuan fiorentinayı çaLıştırıyorum iLk sezonumda Ligde 3. oLdum ikinci sezonda Lig üçüncüLüğü şlde çeyrek finaL ve italya lupası şsmpiyonLuğu yaşadım şuan 3.sezonun başLarındayım.
    İşallah alırız UEFA Kupasını ligde durumlar zaten pek iç açıcı değil. ama UEFA için zorluyorum. Senin kariyerde çok iyimiş. Başarılar diliyorum...

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Valla kardesim Inter su anda sana kok sokturuyor, ama bugunleri unutma. Cunku bir gun gelecek bu takimlara sen kok soktureceksin. Buna inaniyorum...
    Uefa Kupasinda da bu saatten sonra kupayi alip gel artik...
    Valla öyle be hemşo adamlar başıma dert oldu. Seninde değin gibi bu İnteri gün gelcek Artemio Franchi stadına gömcem. UEFA Kupasını getircem bundan şüphen olmasın
    Last edited by aliCHaN_FM : 21.Ağustos.2008 at 15:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla kardesim Inter su anda sana kok sokturuyor, ama bugunleri unutma. Cunku bir gun gelecek bu takimlara sen kok soktureceksin. Buna inaniyorum...
    Uefa Kupasinda da bu saatten sonra kupayi alip gel artik...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Kariyer devam ediyormu hocam ?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Evet devam ediyor. Ama şua bir kaç sebepden dolayı oynayamıyorum Yeni bir dizüstü aldım ve işletim sistemi vista Tm çalışmıyor tm olmadan oynamakta hiçte hoş olmuyor. ama TM 'nin Vista uyumuda çıkmasada bu kariyeri bitircem.

Sana tavsiyem UEFA'yı al
    Çok başarılı gidiyorsun. İnter maçı kötü olmuş ama iş kazası diyelim

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Sana tavsiyem UEFA'yı al
    Çok başarılı gidiyorsun. İnter maçı kötü olmuş ama iş kazası diyelim
    UEFA Kupasını almam şart oldu zaten. İner maçına bende öyle bakıyorum kaza canım kaza

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri