Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 93 sonuç

Konu: İ.Üzülmez ve İ.Toraman Süresiz Kadro Dışı

Hybrid View

Quote Originally Posted by TheTrooper View Post
    Ya bbenim anlamadığım sözleşmeli adamı nası kadro dışı bırakıyorlar.bide üstüne para cezası veriyolar.
    Sözleşmeli adamı kadro dışı bırakmayacaksın da, sözleşmesizi mi bıracaksın? Tabii ki bırakabilir, bu bütün dünyada geçerli, para cezası da verilir, sonuçta durduk yere para cezası verilmiyor, belirli bir sebepten veriliyor, kulübün bu hakkı var.

Bence BJK eğer affetmeyecekse bu iki oyuncuyu ikisini de takımdan göndermeli, kararlı bir tutum sergilerlerse bu çok güzel bir örnek olur herkese.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by TheTrooper View Post
    Ya bbenim anlamadığım sözleşmeli adamı nası kadro dışı bırakıyorlar.bide üstüne para cezası veriyolar.
    sozlesmesi olunca ne degisiyorki
    zaten satilik listesine kondular S.Engin teklifleri bekliyoruz diye aciklama yapti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

yorumları okudum genel olarak bencede olayın altında başka sebebler var zaten sinan enginde lafı hiç dolaştırmadan söyledi zaten bu olayın oncesi oldugunu ne diyim boyle bir durum para cezasıyla kurtulacak bir durum olmayacagı icin kadro dışı kalmaları normal. En ilginci ise kaptan olmaları enteresan! kaptanlıga gelince delgado olmuş şaşırdım rüştü olması gerekmezmeydi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2004’te İ.Üzülmez’in idmanda İ.Toraman’a attığı tokat ikilinin arasını açtı. Toraman aradan 4 yıl geçtikten sonra hesabı kesti

YIL 2004... Daha Haziran ayının sonları... Takımın başında İspanyol hoca Vicente Del Bosque var... İbrahim Toraman da G.Antep’ten yeni transfer edilmiş... Sezonun 3. ya da 4. idmanı... Bir pozisyonda İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez’e son derece sert giriyor... Ve İ.Üzülmez, ayağa kalkıp, tokadı İ.Toraman’ın suratına çakıyor... Takımda yeni olan Toraman, bu hareket karşısında ’suskun’ kalıyor... Basına kapalı idmanda yaşanan bu gelişme ’kol kırılır yen içinde kalır’ misalı ’ört bas’ ediliyor. Devrin kaptanı Tayfur Havutçu araya girip, gerginliği önler. Ancak İbrahim Toraman, 4 yıl önce yediği tokatı hiç unutamaz ve içten içten İ.Üzülmez’e kin besler. Sonra 2. kaptanlığa dek yükselen İbrahim Toraman ile İbrahim Üzülmez arasındaki ’husumet’ herkes tarafından bilinir.

İşte bu ikili arasındaki ’çekememezlik’ nihayet Avusturya kampında su yüzüne çıktı. İ.Üzülmez ile İ.Toraman’ın Avusturya kampında yumruk yumruğa kavga edip kadro dışı kalmaları spor gündemine bir bomba gibi düşerken, kavganın 2. nedeninin ise kaptanlık olduğu ortaya çıktı. 2 yıldız birbirleriyle konuşsa da, aralarında bir ’husumet’ olduğunu tüm takım biliyordu. Geçen sezonun sonlarına doğru performansında düşüş yaşanan İ.Üzülmez’in, teknik direktör Ertuğrul Sağlam tarafından yine de oynatılması ve sahaya kaptan çıkması İ.Toraman’ı huzursuz ediyordu. Toraman kendisine yakın oyuncularla yaptığı konuşmalarda, kaptanlığın kendisinin hakkı olduğunu, Beşiktaş’ı daha iyi temsil edeceğini söylüyordu

‘ÇOK HAVALI!’

İBRAHİM Toraman’ın böyle düşünmesine karşın, takımın bazı tecrübeli isimleri ise İ.Toraman’ı ’havalı’ görüp, kaptanlığın İ.Üzülmez’de kalmasının uygun olacağını düşünüyordu. Başkan Yıldırım Demirören’in, Üzülmez’den sonra kaptanlığı hak ettiğini düşündüğü Toraman’ın, bu nedenle Üzülmez’e soğuk davrandığı ve en sonunda da kampta bir terlik yüzünden büyük kavganın patlak verdiği öğrenildi

BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA

GELELİM önceki gün yaşanan büyük kavgaya.. Üzülmez-Toraman arasındaki ilk gerilim öğle yemeğinde patlak verdi. İ.Üzülmez, İ.Toraman’a “Hoca yemeğe terlik ile gelinmeyeceğini söyledi ama sen terliklesin” diye çıkıştı. Buna sinirlenen Toraman “Kendi işine bak. Neyle gelirsem gelirim, seni ilgilendirmez. Hesabı hocaya veririm, sana değil” dedi. Bunun üzerine Üzülmez “Böyle konuşamazsın, ben kaptanım” deyince ipler koptu ve Toraman, Üzülmez’in üstüne yürüdü. Araya girenler ilk kavgayı yatıştırdı. Akşam idmanında ’hiçbir şey olmamış’ gibi davranan ikili, bu kez 20.00’deki yemekten sonra olayı duyan menajer Sinan Engin’in yanında birbirlerine girdi

YENİ KAPTAN DELGADO

OLAY şöyle gelişti... Sinan Engin, Toraman ile Üzülmez’i barıştırmak ister. Ancak 2 oyuncu “Sen karışma” diyerek, bu kez yumruk yumruğa birbirine girer. Kavga ancak diğer oyuncuların yetişmesiyle önlenir. Bunun üzerine Engin “Bundan sonra siz Beşiktaş forması giyemezsiniz. Kendinize kulüp bulun” diyerek, ikiliyi İstanbul’a yollama kararı alır. Kulüp görevlileri 00.30’da İstanbul’a 2 ayrı bilet bulur. Yeni bir olay yaşanmaması için Üzülmez ve Toraman ayrı ayrı İstanbul’a gönderilir. Bu arada takımın 1. kaptanlığına Delgado, 2. kaptanlığa da Nobre getirildi.

VATAN’IN yakaladığı haber Beşiktaş’ı karıştırırken, menajer Sinan Engin’in “Bu haberi yapan arkadaşlar kimden aldığını bize söylesin. Yoksa idmanlara alınmayacak” demesi ise büyük tepki çekti. TSYD Engin’i kınarken, dün Avusturya’ya gelen başkan Yıldırım Demirören, Engin ve Sağlam’la bu konuda bir toplantı gerçekleştirdi

Yıldırım Demirören olaya el koydu

BEŞİKTAŞ Başkanı Demirören, kaptanlar İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman arasındaki kavga üzerine dün acilen Leogang’a geldi. Gelecek hafta kampı ziyaret etmeyi planlayan Demirören, yaşanan kavga olayı nedeniyle dün sabah ilk uçakla Avusturya’ya gitti. Yıldırım Demirören’in, bugün siyah-beyazlı futbolcular ve teknik heyetle bir toplantı gerçekleştireceği ve bir süre kampta kalıp, ortamın yumuşamasını sağlayacağı öğrenildi.

5. Default

Bjk adına iyi olmuş aslında ikiside yakışmıyor takıma özellikle İ.Toraman

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Böyle adamlara Beşiktaş gibi bir klübün kaptanlığını verirsen, olacaklar bu olur..

7. Default

so transferlerden sonra kadro çok fazla olduğu ve ikiside kesin yolcu zaten ikiside ilk 11 de zor oynar onların yeerine transferler yapıldı çünkü:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by cagri10 View Post
    so transferlerden sonra kadro çok fazla olduğu ve ikiside kesin yolcu zaten ikiside ilk 11 de zor oynar onların yeerine transferler yapıldı çünkü:
    Yabancıları kastediyosan hangisi oynayacak sayarmısın.. Merak ediyorum.. Malum aynı anda 6'dan fazla yabancı sahada olamıyo da..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her takımda böyle bir kişilik olması illa şart mı ya..

Genç takımla büyük abilerimle Türkiye şampiyonasına gittiğimde hoca baştan uyarmıştı terlikle gelinmicek, bi abi vardı papazlık yapacak ya hep terlikle geliyordu...

Toraman kaşınmış, sanırım kaşımışlar..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah İ.Toraman affedilmez de Galatasaray alır..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

TAMAMEN DUYGUSAL

Beşiktaş´ın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman´ın tekme-tokat kavgasının altında yatan gerçek nedenin, para konusu olduğu ileri sürüldü.

Yıldızları hiç barışmadı

Siyah-Beyazlı takımın Avusturya kampında yaşanan kavga olayının perde arkasındaki sır aralanmaya başladı. İki kaptan İbrahim Üzülmez ile İbrahim Toraman’ın tekme-tokat birbirine girmesinin asıl nedeninin ‘para’ konusu olduğu ileri sürüldü. Öğle yemeğinde başlayıp, akşam yeniden alevlenen kavganın ‘terlik’ giyip giymemeye dayandırılmasının yanlış olduğu belirtilirken, ikilinin baştan beri birbirlerine karşı hep mesafeli durduğu ve yıldızlarının bir türlü barışmadığı ifade edildi.

Yabancılara var, bize yok
    Trasfer ödemelerde sıkça yaşanan gecikmeler ve yapılan tercihler nedeniyle Üzülmez ile Toraman’ın sık sık konuştuğu, ancak gerek düşünce, gerek eylem konusunda farklılıklar yaşadıkları biliniyor. Yabancıların paralarının ödenmesi, yerlilerinkilerin ise geciktirilmesi üzerine Sinan Engin’le de tartıştıkları ortaya çıktı. Hatta yönetime baskı yapmak amacıyla, idmanlara çıkmama konusunun bile gündeme geldiği, ikilinin her zaman olduğu gibi yine fikir ayrılığı yaşadığı vurgulandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Basına iyi malzeme çıktı valla.Uydur babam uydur..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Af söz konusu değil!

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, iki gün önce siyah beyazlı takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kavgası sonrası sessizliğini DHA'ya bozdu. Engin ilk olarak iki futbolcu arasında yaşananların nasıl geliştiğini şöyle anlattı: "Her şeyden önce bu sezon geniş bir kadro kurduk ve bu geniş kadro takım içindeki oyuncularda takıma girememe stresi yaratmış olabilir. Ben de bu takımın sorumlusuyum ve bu takımda olan her türlü olay benim sorumluluğumdadır. Benim de sevdiğimim bu iki futbolcumuzun aralarının daha önceden de iyi olmadığını biliyordum. Ben bu insanların yapılarını değiştiremem ama aynı takımda birinci ve ikinci kaptanlar. 3 Temmuz günü öğle yemeğinde bu iki arkadaşımız yaklaşık 15 dakika tartışıyorlar. Takım arkadaşları bile onları ayıramıyorlar. Ben ya***ı bir insanım ve bu oyuncularımızı yatıştırmak için elimden geleni yaptım. Antrenmandan sonra İbrahim Toraman'a, İbrahim Üzülmez ile birlikte yanıma gelmesini söyledim. 'Ben onunla biraraya gelmem' dedi. Daha sonra ben Toraman ile yalnız konuştum ve bana her şeye razı olduğunu, bir daha İbrahim Üzülmez ile barışmayacağını söyledi. Bu konuşmamıza rağmen ben ona yeniden olayı unutmasını ve Üzülmez ile barışması söylediğimde, benden ve tüm takım arkadaşlarından özür dilediğini ancak bir kesinlikle barışmak istemediğini tekrarladı. İbrahim Üzülmez de bana konuşacak bir şey olmadığını söyleyince, 5 saat önce kıran kırana kavga eden iki oyuncuyu bir seferliğine idare edelim dedik. Akşam yemeğinden sonra bunlar yeniden münakaşa etmeye başlayınca ben ikisini çağırıp nasihat ettim ama yeniden kavga etmeye başladılar. Yani benim gibi adam bu iki oyuncuyu barıştıramıyorsa, bu işi bitmiştir demek. Ben de birbirlerini parçalamasınlar diye araya girmeye çalıştım ama yerlerde süründüğüm gibi olaylar gerçek değil. Ben sakatlanmasınlar diye araya girdim. Kavgadan sonra ikisini de çağırdım ve kampı terk etmelerini söyledim. Onlarda kabul etti."

"GÖNDERMEYİP NE YAPACAKTIK!"

Engin olayın ardından medyada hakkında çıkan eleştirilere de cevap vererek, böyle bir olaydan sonra yapılması gerekenleri yaptıklarını ifade ederek sözlerini şöyle konuştu: "Böyle bir olaydan sonra ne yapmamız gerekiyordu. Oyuncuları gönderdik eleştiri alıyoruz. Göndermeyip ne yapacaktık. Bir takımın felsefesi, düzeni ve disiplini vardır. Yarın Delgado ve Bobo kavga etse ne diyecektik. Bu konu ile ilgili konuşan herkes eleştirmek ve bize sallamak için konuşuyor. Bu işi benden iyi kimse bilmez. Bana kimse işimi öğretmesin. Beni herkes iyi bilir. Ben iki insanı barıştıramıyorsam demek ki bu iki insan barışmak istemiyordur. Beşiktaş ile bağlarını koparmaya razı oldular. Onlar da beni mantıklı karşıladılar ve gittiler. Aynı uçağa da bindirmedim ki yeniden tartışma yaşanmasın diye. Şimdi bu yaptıklarımız eleştiriliyor. Bizim başka ne yapmamız lazımdı. Takımın birinci ve ikinci kaptanı kavga ediyor ve biz bunları yolluyoruz. Bu gayet normal bir durum. İşimizi bize mi öğretecekler. Bana Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden kınama geliyor. Peki biz yalan haberlerle ilgili bir çok tekzip yayınlıyoruz. Niye onları kınamıyorlar. Benim önlemeye çalıştığımı bizim kulübümüz içinde olan olayları birileri duyuyor ve bunu önce yazıyorlar. Ben de bu olayları aktaranları bulmak istiyorum. Gazetelerde çıkan haberi kimin söylediğini bulmadan bu gazetecileri antrenmana almayacağım dedim. Ben de kim olduğunu öğrendim ve arkadaşları antrenmana aldım. Ama insanlar şartlanmışlar. Eline kalemi alan bizi eleştiriyor. Ne yapmamızı istiyorlardı. İki kaptan kavga etti ve çok iyi kavga ettiniz bir daha edin mi diyeceğim. Haber bazı gazetelerde çıktı bazılarında çıkmadı diye bizi yine eleştiriyorlar. Kimseye yaranamıyoruz. Ben yıllardır bu sorunları yaşıyorum. Tüm gazeteciler benimle röportaj istiyor ama ben diğerleri kırılmasın diye kimseyle yapamıyorum. İnsanlara aktarasın diye ben de seni seçtim. Menfaatine ters düşünler bizi eleştiriyor. Sonunda suçlu ben oluyorum. Beni kimse suçlayamaz. Ben buradan medyaya sesleniyorum. İnsanlar doğru yazmıyorlar. Buradaki muhabirler doğru yazılar yazmıyorlar. Bu duruma birinin yeter demesi lazım. Bu işi yapamıyorlar. Beni eleştirenler benden daha mı iyi yapacak bu işi. Adamlar bana barışmak istemiyorum diyor, aralarında çıkan olayı da bir iki densiz sızdırıyor. Sonunda suçlu biz oluyoruz. Ben insanlara yaşanan olayları anlatmaya mecbur değilim ki. Böyle bir şey olamaz. İnsanlar akıllarını başlarına alsınlar. Kalemlerini daha doğru düzgün kullansınlar."

"BURASI DİNGONUN AHIRI DEĞİL"

Engin, Beşiktaş Kulübü'nün ciddi bir kurum olduğunun altını çizerek, "Burası dingonun ahırı değil. Bu iki arkadaşımız yollarını kendileri çizdiler. İki tane birbiriyle konuşmayan insanın bu takımda olması mümkün mü. Bu oyuncuların bir daha Beşiktaş forması giymeleri zor gözüküyor. İkisinden birinin affedilmesi diye bir şey de söz konusu değildir. Hocamızla da konuştuk. Bizim kesin kararımız takıma dönmelerinin biraz zor gözüktüğüdür. Beşiktaş defteri kapandı diyemeyiz ama şu ortamda dönmeleri zor gözüküyor. Onlar da istemezler zaten. İkisi de gururlu, kişilikli futbolcular ve yaptıklarının arkasında duruyorlar. Yine olsa yine yaparız diyorlar. Birbirlerine nasıl bir kin beslediklerini bilemiyorum. Demek ki biz bunları yollamakla doğru yapmışız. Burada tutsaydık iki gün sonra yine kavga etselerdi ne odlacaktı. Biz burada kulüp yönetiyoruz. Burası dingonun ahırı değil" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA OLDUKLARI SÜRECE KAPTANLAR"

Sinan Engin, takımın yeni kaptanları Delgado ve Nobre'nin Beşiktaş forması giydikleri sürece kaptan olacaklarını kaydederek, "Delgado takım içinde çok sevilen bir futbolcu. Onu kaptan yapmayı çok önceden düşünüyorduk. Nobre de çok hırslı bir futbolcu. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman takıma dönse bile kaptanımız Delgado olacaktır. Beşiktaş'ta oynadığı sürece kaptanımız odur" dedi.

05.07.2008
    Af söz konusu değil!
    Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, iki gün önce siyah beyazlı takımın kaptanları İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın kavgası sonrası sessizliğini DHA'ya bozdu. Engin ilk olarak iki futbolcu arasında yaşananların nasıl geliştiğini şöyle anlattı: "Her şeyden önce bu sezon geniş bir kadro kurduk ve bu geniş kadro takım içindeki oyuncularda takıma girememe stresi yaratmış olabilir. Ben de bu takımın sorumlusuyum ve bu takımda olan her türlü olay benim sorumluluğumdadır. Benim de sevdiğimim bu iki futbolcumuzun aralarının daha önceden de iyi olmadığını biliyordum. Ben bu insanların yapılarını değiştiremem ama aynı takımda birinci ve ikinci kaptanlar. 3 Temmuz günü öğle yemeğinde bu iki arkadaşımız yaklaşık 15 dakika tartışıyorlar. Takım arkadaşları bile onları ayıramıyorlar. Ben ya***ı bir insanım ve bu oyuncularımızı yatıştırmak için elimden geleni yaptım. Antrenmandan sonra İbrahim Toraman'a, İbrahim Üzülmez ile birlikte yanıma gelmesini söyledim. 'Ben onunla biraraya gelmem' dedi. Daha sonra ben Toraman ile yalnız konuştum ve bana her şeye razı olduğunu, bir daha İbrahim Üzülmez ile barışmayacağını söyledi. Bu konuşmamıza rağmen ben ona yeniden olayı unutmasını ve Üzülmez ile barışması söylediğimde, benden ve tüm takım arkadaşlarından özür dilediğini ancak bir kesinlikle barışmak istemediğini tekrarladı. İbrahim Üzülmez de bana konuşacak bir şey olmadığını söyleyince, 5 saat önce kıran kırana kavga eden iki oyuncuyu bir seferliğine idare edelim dedik. Akşam yemeğinden sonra bunlar yeniden münakaşa etmeye başlayınca ben ikisini çağırıp nasihat ettim ama yeniden kavga etmeye başladılar. Yani benim gibi adam bu iki oyuncuyu barıştıramıyorsa, bu işi bitmiştir demek. Ben de birbirlerini parçalamasınlar diye araya girmeye çalıştım ama yerlerde süründüğüm gibi olaylar gerçek değil. Ben sakatlanmasınlar diye araya girdim. Kavgadan sonra ikisini de çağırdım ve kampı terk etmelerini söyledim. Onlarda kabul etti."

"GÖNDERMEYİP NE YAPACAKTIK!"

Engin olayın ardından medyada hakkında çıkan eleştirilere de cevap vererek, böyle bir olaydan sonra yapılması gerekenleri yaptıklarını ifade ederek sözlerini şöyle konuştu: "Böyle bir olaydan sonra ne yapmamız gerekiyordu. Oyuncuları gönderdik eleştiri alıyoruz. Göndermeyip ne yapacaktık. Bir takımın felsefesi, düzeni ve disiplini vardır. Yarın Delgado ve Bobo kavga etse ne diyecektik. Bu konu ile ilgili konuşan herkes eleştirmek ve bize sallamak için konuşuyor. Bu işi benden iyi kimse bilmez. Bana kimse işimi öğretmesin. Beni herkes iyi bilir. Ben iki insanı barıştıramıyorsam demek ki bu iki insan barışmak istemiyordur. Beşiktaş ile bağlarını koparmaya razı oldular. Onlar da beni mantıklı karşıladılar ve gittiler. Aynı uçağa da bindirmedim ki yeniden tartışma yaşanmasın diye. Şimdi bu yaptıklarımız eleştiriliyor. Bizim başka ne yapmamız lazımdı. Takımın birinci ve ikinci kaptanı kavga ediyor ve biz bunları yolluyoruz. Bu gayet normal bir durum. İşimizi bize mi öğretecekler. Bana Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden kınama geliyor. Peki biz yalan haberlerle ilgili bir çok tekzip yayınlıyoruz. Niye onları kınamıyorlar. Benim önlemeye çalıştığımı bizim kulübümüz içinde olan olayları birileri duyuyor ve bunu önce yazıyorlar. Ben de bu olayları aktaranları bulmak istiyorum. Gazetelerde çıkan haberi kimin söylediğini bulmadan bu gazetecileri antrenmana almayacağım dedim. Ben de kim olduğunu öğrendim ve arkadaşları antrenmana aldım. Ama insanlar şartlanmışlar. Eline kalemi alan bizi eleştiriyor. Ne yapmamızı istiyorlardı. İki kaptan kavga etti ve çok iyi kavga ettiniz bir daha edin mi diyeceğim. Haber bazı gazetelerde çıktı bazılarında çıkmadı diye bizi yine eleştiriyorlar. Kimseye yaranamıyoruz. Ben yıllardır bu sorunları yaşıyorum. Tüm gazeteciler benimle röportaj istiyor ama ben diğerleri kırılmasın diye kimseyle yapamıyorum. İnsanlara aktarasın diye ben de seni seçtim. Menfaatine ters düşünler bizi eleştiriyor. Sonunda suçlu ben oluyorum. Beni kimse suçlayamaz. Ben buradan medyaya sesleniyorum. İnsanlar doğru yazmıyorlar. Buradaki muhabirler doğru yazılar yazmıyorlar. Bu duruma birinin yeter demesi lazım. Bu işi yapamıyorlar. Beni eleştirenler benden daha mı iyi yapacak bu işi. Adamlar bana barışmak istemiyorum diyor, aralarında çıkan olayı da bir iki densiz sızdırıyor. Sonunda suçlu biz oluyoruz. Ben insanlara yaşanan olayları anlatmaya mecbur değilim ki. Böyle bir şey olamaz. İnsanlar akıllarını başlarına alsınlar. Kalemlerini daha doğru düzgün kullansınlar."

"BURASI DİNGONUN AHIRI DEĞİL"

Engin, Beşiktaş Kulübü'nün ciddi bir kurum olduğunun altını çizerek, "Burası dingonun ahırı değil. Bu iki arkadaşımız yollarını kendileri çizdiler. İki tane birbiriyle konuşmayan insanın bu takımda olması mümkün mü. Bu oyuncuların bir daha Beşiktaş forması giymeleri zor gözüküyor. İkisinden birinin affedilmesi diye bir şey de söz konusu değildir. Hocamızla da konuştuk. Bizim kesin kararımız takıma dönmelerinin biraz zor gözüktüğüdür. Beşiktaş defteri kapandı diyemeyiz ama şu ortamda dönmeleri zor gözüküyor. Onlar da istemezler zaten. İkisi de gururlu, kişilikli futbolcular ve yaptıklarının arkasında duruyorlar. Yine olsa yine yaparız diyorlar. Birbirlerine nasıl bir kin beslediklerini bilemiyorum. Demek ki biz bunları yollamakla doğru yapmışız. Burada tutsaydık iki gün sonra yine kavga etselerdi ne odlacaktı. Biz burada kulüp yönetiyoruz. Burası dingonun ahırı değil" diye konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TA OLDUKLARI SÜRECE KAPTANLAR"

Sinan Engin, takımın yeni kaptanları Delgado ve Nobre'nin Beşiktaş forması giydikleri sürece kaptan olacaklarını kaydederek, "Delgado takım içinde çok sevilen bir futbolcu. Onu kaptan yapmayı çok önceden düşünüyorduk. Nobre de çok hırslı bir futbolcu. İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman takıma dönse bile kaptanımız Delgado olacaktır. Beşiktaş'ta oynadığı sürece kaptanımız odur" dedi.

05.07.2008
    Kaynak : DHA

En doğru kaynak..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 05.Temmuz.2008 at 20:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    34

2 futbolcuda yazık ettiler kariyerlerine
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Sinan Engin'in yaptığı konuşmadan anlaşılan 2 side gidecek..Yolları açık olsun..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bugün Lig Tv Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt olayın aslında Delgado ile başladığını söyledi bir gün terlikle aşağı inen Delgado'yu önce Ertuğrul Sağlam'ın sonrada Üzülmez'in uyardığını söyledi.Başka birgün Toroman'ı terlikle gören Delgado Üzülmez'e benim ondan ne farkım gibisinde şeyler sölemiş sonra da tartışma yaşanmış.Bu terlik işi de saçma bana göre futbolcu öyle rahat ediyor giymesinde ne gibi bir sakınca var ki

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Terlik giymek niye yasak oluyor ki.Çok saçma.Sonuç olarak iki futbolcu da verilecek tüm cezaları hakettiler..Yeni kaptan Delgado sorun yaşamaz kimseyle inş.(:

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beşiktaş'tan ince plan. Yumruk yumruğa kavga eden futbolcu tartışmasında son yumruğu yönetim attı.

Beşiktaş'ta Üzülmez istenmiyordu; kaptanların da değişmesi planlanıyordu. Kavga ekmeğe yağ sürdü Toraman 4.5 milyon euro, Üzülmez ise 500 bin YTL'ye satışa çıktı. Toraman'ın kalması için ortam yaratıldı..

Yönetimin kadro dışı bıraktığı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman için belirlenen yol haritasını Sabah'tan Fatih Doğan ve Vahap Hacıoğlu araladı.

Kavga haberi de maksatlı olarak bazı medya mensuplarına saat 00.18 gibi yönetimin bilgisi dahilinde sızdırıldı. Olayın büyüklüğü ve iki futbolcunun farklı uçaklarla Türkiye'ye döneceği bilgisi de açıklanırken, kavganın aile içinde kapatılma fırsatı ortadan kaldırıldı.

TELEFONUNU KAPAT VE SUS

Olayın basında geniş yer bulması üzerine yönetim ikinci planının startını verdi. Toraman'a olay akşamı telefonunu kapatması ve kimseye demeç vermemesi yönünde talimat verildi. Milli futbolcuya, "Avusturya'dan birlikte gideceksiniz ama sen döneceksin. Bir süre konuşma. Telefonunu kapat" denildi.

Üzülmez, "Ben kaptanlık görevimi yaptım. Yönetim ve teknik kadronun arkamda durmasını bekliyorum" dese de attığı ilk yumruk kendinin değil yönetimin elini güçlendirdi. Yönetim kavganın olduğu günün ertesinde Delgado'yu birinci kaptan, Nobre'yi ise ikinci kaptan yaptığını açıkladı. Önceki gün yapılan yönetim kurulu toplantısında iki futbolcu da satışa konurken, başkan Demirören bu önemli toplantıya katılmadı. Çünkü Üzülmez ve Toraman ile ilgili karar önceden verilmişti.

BONSERVİSLERİ DOĞRULUYOR!

Beşiktaş yönetiminde, "İkisini satışa koyalım. Toraman'ı hemen geri çağırırsak bunu insanlara anlatamayız. Sonuçta ikisi de taraf ve ikisi de kaptan. Üzülmez'i göndermek için yolu açalım. Toraman'a ise yüksek bonservis bedeli koyalım" fikri ağırlık bastı. Özel toplantıda gündeme gelen bir soru ise önemliydi. "Toraman'a isteyeceğimiz yüksek bonservis rakiplerin ödeyemeyeceği şekilde olacak. Ya öderlerse ne olacak?" sorusunun yanıtı da kısaydı: "O zaman satarız." Beşiktaş iki futbolcudan Toraman için 4.5 milyon euro, Üzülmez için ise 500 bin YTL bonservis bedeli belirledi. Bu rakamlar yukarıdaki senaryoyu doğrular nitelikteydi.

Internethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim dediğim senaryonun aynısı işte. Zaten Toraman da verdiği demeçLerde öyLe hemen gidicem, vs ayakLarına yatmıyor. İkisi de sakin bir şekiLde bekLiyorLar. Bir hafta sonra taLip çıkmadı deyip ikisinide takıma geri aLıcakLar. Bu da büyük ihtimaL Kamp dönüşü oLur herhaLde.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim dediğim senaryonun aynısı işte. Zaten Toraman da verdiği demeçLerde öyLe hemen gidicem, vs ayakLarına yatmıyor. İkisi de sakin bir şekiLde bekLiyorLar. Bir hafta sonra taLip çıkmadı deyip ikisinide takıma geri aLıcakLar. Bu da büyük ihtimaL Kamp dönüşü oLur herhaLde.
    Böyle olması yüksek ihtimal abi haklısın ama bişey demek istiyorum,Ertuğrul sağlam gibi bir hoca tüm kamp boyunca çalıştıramadığı,maçlarda deneyemediği bir adamı alıp sonradan kadrosuna koyar mı?

Bu adam senelerdir beşiktaşta ama sonuçta beklerde ki uyumlulukta çok önemli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İ.Üzülmez ve İ.Toraman Süresiz Kadro Dışı

Ertuğrul Sağlam: Kararımız kesin
    Beşiktaş'ın teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman hakkında verilen karardan dönülmeyeceğini açıkladı.

NTVSPOR ve Ajanslar
    Güncelleme: 16:48 TSİ 12 Temmuz 2008 Cumartesi

Basında kendisiyle ilgili çıkan haberlere yanıt veren Beşiktaş Tenik Direktörü Ertuğrul Sağlam, çar***ı açıklamalarda bulundu.

Avusturya'da yeni sezona hazırlanan Beşiktaş futbol takımının teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, düzenlediği basın toplantısında, ''Kaptan İbrahim Üzülmez ile ikinci kaptan İbrahim Toraman'ın satılmasına ilişkin kararın kesin olduğunu belirterek, ''Bu karardan dönüş olmayacaktır'' dedi.

1986 yılından beri içinde bulunduğu futbolda böylesine bir olaya tanık olmadığını ifade eden Sağlam, Beşiktaş'ı emanet ettikleri ve milyonlarca insanın kendilerinden çok şeyler beklediği iki futbolcunun birbirleriyle öldüresiye kavga etmelerinin ve ardından bu olayı bir terlik düzeyine indirgemelerinin affedilemez olduğunu kaydederek, ''Kulüp meneceri Sinan Engin'in olaya ilişkin yaptığı açıklamalara ilave edecek bir şeyim yok. Çünkü biz sayın Engin ile konuyu görüştük ve bu açıklamalar bizim ortak görüşümüzü yansıtıyor'' dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'DAN SERT YANIT

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, kamp yaptıkları Krallorfen Oteli'nde düzenlediği basın toplantısında kendisiyle ilgili basında yer alan eleştirilere de Mevlana'nın, ''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye'' beyitiyle yanıt verdi.

''EKSİKLERİMİZ VAR''

26 Haziran'da İstanbul'da başlattıkları çalışmalarını 3 Temmuz'dan bu yana Avusturya'da sürdürdüklerini anımsatan Sağlam, ''Çalışmalarımızı mutlu ve olumlu bir şekilde götürüyoruz. Futbolcuların antrenmanlara bakışı ve olayı sahiplenmeleri çok olumlu ve umut verici'' dedi.

Kamp çerçevesinde oynadıkları hazırlık maçlarından da olumlu sonuç aldıklarını ifade eden Sağlam, hazırlık maçlarından alınan sonuçların da çalışmalarının ne kadar olumlu olduğunu kanıtladığını bildirdi. Takımda Uğur İnceman dışında sakat oyuncu bulunmadığını belirten Sağlam, takıma bu yıl alınan yeni oyuncuların da adaptasyon sürecini kısa zamanda tamamlayarak olayı sahipleneceklerini umduğunu söyledi.

Yeni sezona hazırlık çalışmalarında maç kondisyonu ve tecrübesini biraz daha yukarı çekmeyi başardıklarını anlatan Sağlam, ''Sistem ve taktik konusunda güzel şeyler yaptık ama henüz bazı eksiklerimizin olduğunu da kabul ediyorum. Bu eksikleri de zaman içinde giderceğiz, çok iyi bir ortam ve havayı yakalayacağız'' dedi.

Milli takım oyuncusu Gökhan Zan ile anlaşma zemini sağlandığını anımsatan Sağlam, Gökhan Zan'ın da takıma katılmasıyla dört stopere sahip olacaklarını ve yeni oyuncuya ihtiyaçları olmadığını kaydetti.

Bir soru üzerine yeni sezona hazırlık çalışmaları sırasında kafasındaki takımın iskeletini oluşturduğunu belirten Sağlam, ''Bu yıl başarılı olmak zorundayız. Bochum ile oynadığımız ve 3 gol attığımız maç, eksiklerimizin de olduğu bir maçtı. Anlayış ve mentalite olarak ortaya çıkan bazı eksiklerimiz var. Bu eksiklerimizi de kısa sürede gidereceğiz'' diye konuştu.

Takımın eski kaptanı İbrahim Üzülmez ile ikinci kaptan İbrahim Toraman'ın geleceği konusundaki ısrarlı sorular üzerine, ''İkisi de bizim çok inandığımız ve çok güvendiğimiz arkadaşlardı. Sorumluluklarının bilincinde olmaları gerekiyordu. Ancak, olayı bir terlik düzeyine indirgemeleri hiç hoş olmadı'' diyen Sağlam, ''Kendilerine büyük bir para cezası verildi ve satılmaları kararlaştırıldı. Bu karardan kesinlikle dönülemez'' dedi.

Avusturya'nın Leogang bölgesinde yeni sezona hazırlık çalışmalarını bugün de biri sabah biri de akşam olmak üzere iki antrenmanla sürdüren Beşiktaş, 15 Temmuz'da Romanya'nın Staue Bükreş takımıyla yapacağı son hazırlık maçının ardından 16 Temmuz'da Türkiye'ye dönecek.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye''

Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Eğer geri alınacaklarsada-ki satılamazlarsa böyle olacak- iyice burunları sürtülsün.Akılları başlarına gelsin öyle alınsınlar..

''Cehalet insanı çirkinleştirir. Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verilecek cevabım vardır. Lakin, lafa bakarım laf mı diye, adama bakarım adam mı diye''
    İyi laf sokmuş burada İ.Üzülmez'e..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

İ.Üzülmez'le ne alakası var Şemsi.Adam çok sevgili(!) medya mensuplarına giydirmiş,sen Üzülmez diyorsun...

Quote Originally Posted by anilton View Post
    İ.Üzülmez'le ne alakası var Şemsi.Adam çok sevgili(!) medya mensuplarına giydirmiş,sen Üzülmez diyorsun...
    üzülmez hocamızın sessiz kalması ßeni üzüyor dedi..

ekledi terlik giyilmeyecek diyen oydu onun kuralların uyguladım ama yumruk yumruğa kavga edin E.Sağlam'ın kuralımıydı !

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Çok ağır söylemiş gerçekten

Ben olsam bi daha gelemem..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Yanlış anlaşılma olmuş.İ.Üzülmez İstanbul'da çalışmalardan sonra basına Ertuğrul hocayı eleştirmiş diye bir şey duyduydum herhalde ona dedi diye düşündüm.Haberi göz ucuyla okumamdan kaynaklandı.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Üzülmez'mi Ertuğrul hocaya söylemiş anlamadım ki..

Medyaya iyi laf söylemiş E.Sağlam ama kendi sözü değil, Mevlana'nın bu anlamı sözüyle hoş bir karşılık vermiş; lakin İ.Üzülmez hocanın suskunluğu konusunda söylediklerinde haklı, zira Üzülmez hocanın talimatlarını uygulayabilmek için bu kavgaya giriştiğini söylüyor, terlik meselesini, burada Sağlam'ın Üzülmez'e sahip çıkması gerekirdi ama otoriter biri olmadığını gösterdi.

İkisi ile de yolların ayrılacağı söylendi, geri dönüş yok deniliyor, herhalde ikisi de satılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Takımda İbo kalmadı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Takımda İbo kalmadı
    halbuki geçen sene 3 tane vardı