Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 112 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Maçı ; Fenerbahçe SK - MTK

Nesil
    2006

Carlos ne attı yahu, kendimden geçtim gol sırasında. Fenerbahçe'li oyuncular ilk defa bu kadar istekli gördüm. Bütün oyuncularımız koşuyor mücadele ediyor ve Selçuk'da iyi performans çiziyor. Bu oyuna fark lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Çok üstün oynadı Fenerbahçe. Rakip defans baya amatörce toplar kaptırdı ama değerlendiremedi ileri uç elemanları. 2. yarı 2 tane daha atar Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

ikinci yarı skora dökmesi gerekiyor oyunu,1-0 çokta iyi görünmeyebiLir avrupaya.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golden sonra MTK bir süre bastırdı hatta gole bile yaklaştılar. Luganoydu galiba hatası yüzünden gol yicektik.

İkinci yarı en az 1 gole ihtiyacımız var.

sakary Ali Misafir

Bence Fenerbahçe çok kötü adamlar amatör küme takımı FB hiç pozisyona giremidi nası iyi oynuyor anlamadım ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol 2-0
    Selçuk.

Birinci golün kopyası
    Gökhan sağ taraftan orta açmak yerine geri pas verdi Selçuk vurdu uzaktan gol

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Selçuk ile 2 yi bulduk Ama daha farklı olması Lazım bi ok şov izlememiz Lazım
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

sakary Ali Misafir

Colin Kazım mükemmel oynuyor Uğur Boral ve Gökhan Gönülde FB nin kanatları çok iyi olacak Carlos-Uğur Gökhan-Kazım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Uğur yerine Gürhan oyuna girdi, Emre ısınıyor

Semih yerine Emre girdi.

Kazım yerine Burak girdi böylece tüm yeniler bugün oynamış oldu.
    Last edited by BeeTLeJuiCe : 30.Temmuz.2008 at 23:41

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son saniyede Emre'nin uzaktan şutu direkten döndü.

Maçın sonucu 2-0.

Güzel bir oyun ortaya koyduk. Özellikle Kazım'ı çok beğendim. Güiza'da istekliydi ama bir türlü golü atamadı.

Nesil
    2006

Aragones farkını ortaya koydu. Fenerbahçe'li futbolcular bu takımda oynamak için koşmanın mücadele etmenin gerektiğini anlamış olmaları gerekiyor. Buda bize seyir zevki kazandır.

Çok pozisyona girdik ama; gol beklediğimiz isimler Güiza ile Semih o topu üç direk arasına gönderemeseler bile forvet oyuncusunun yapması gereken herşeyi yaparak yüzleri ak bir şekilde maçtan ayrıldılar.

Duran toplarımızda değişklikler gördüm. Alex topları havadan atmak yerine yerden unutturalan oyuncuya topu gönderirek pozisyona giriliyor ve bu düşünce takıma olumlu yansıdığıda belli oldu.

Kazım Kazım nasıl bir oyuncu olduğunu çözemedim. Yok böyle bir yetenek, döktürdü adeta, karşısına kim çıksa yere yatırdı, rakip takıma alkışlattırdı kendini. Helal olsun Chelsea maçında başlayan çıkışına EURO 2008'de gösterdi ve şimdide Fenerbahçe'de çoşmaya başladı. Hayırlı uğurlu olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel futbol varsa Skorun pekde önemi yok Nasıl oLsa geçebileceğimiz bir rakip

Aragones ile saldırmaya koşmaya basmaya başladık en güzel gelişme bu olsa gerek..
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Süper oynadık takım oturmuş yeni gelenlerde sırıtmıyor daha farklı olabilirdi ama bu skor da yeter bize

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

"Emre bitti, sırada Arda var!"

Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü.

EDU NUMARA DEĞİŞTİRDİ...
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, forma numarasını değiştirerek MTK Budapeşte maçına 4 numaralı yeni formasıyla çıktı.

30.07.2008
    Kaynak : AA
    Last edited by KaF KeF : 31.Temmuz.2008 at 00:36

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım süpermiş duyduğuma göre.Emre'de radyodan duyduğum kadarıyla az süre de iyi işler yapmış.Orta sahaya adam gelince daha iyi bir takım olacaz inşAllah.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kazım süpermiş duyduğuma göre.Emre'de radyodan duyduğum kadarıyla az süre de iyi işler yapmış.Orta sahaya adam gelince daha iyi bir takım olacaz inşAllah.
    Evet, Emre'nin ilk maçıydı az süre forma giydi. Takım oyununda gözükmedi ama; top sürüşü ve bireysel yeteneğini göstermesi ile bizleri mest etmeye yetti.

Kazım anlatılmaz izlenir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Cristiano Kazım..Harika çalımlar attı..C.ROnaldo'yu izliyorum zannettim..

tek kale oynadı Fenerßahçe.. Emre girdikten sonra hele inanılmaz bir makine gücü oluştu Fß de... Kısaca rezil ettiler MTK yı...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    "Emre bitti, sırada Arda var!"

Fenerbahçe'nin, MTK Budapeşte ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön elem maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bir bölümü dolarken, özellikle migros kale arkası tribünü olmak üzere bazı tribünlerde yer yer boşluklar göze çarptı. Ezeli rakipleri Galatasaray'a gönderme yapan bir grup taraftarın, ''Emre bitti, sıra Arda'da'' pankartı açtıkları görüldü. EDU NUMARA DEĞİŞTİRDİ...
    Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Edu, forma numarasını değiştirerek MTK Budapeşte maçına 4 numaralı yeni formasıyla çıktı.

30.07.2008
    Kaynak : AA

Güzel bi mizah örnegi yapmış taraftarlar

Fenerbahce cok rahat oynadı 2 den cok da farklı olurdu olmadı. Macın ilk yarısını izledim, Güiza pek hazır değil gibi gördüm. Kazım rakip sol tarafını felç etti. Ugur da diger kanatta etkiliydi calımları atıyordu; fakat ortalarda sorun yasadı. Bu skor Fenere fazlasıyla yeter. Tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Tebrikler Fenerbahçe..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

11 çıkan takım bence grup maçlarında ve derbilerde çok zorlanır bu açıkça görüldü.Orta alan çok boş kalıyor.Ne Kazım nede Uğur ortaya gelmeyi sevmeyen kanadı kullanmayı seven oyuncular bu sebeple bazen ortaya yardıma gelmeyi unutuyorlar.Uğur'un yerini belki Emre alabilir.Alex'de yardım etmeye çalışıyor ancak Alex'ten defansif anlamda pek birşey bekleyemeyiz zaten.Semih forvet arkasında harcanıyor bana göre eğer çift forvet oynayacaksa oynasın ama forvet arkası oynayacaksa onun yerine Alex oynasın Alex'in yerine bir orta sahası daha girsin ki orta sahamız güçlensin.Semih orda oynayınca hem ona hem takıma yazık oluyor.

Kazım Shaktar maçındaki hareketlerini devam ettirdi mükemmel çalımlar attı.Kendide zevk alarak oynuyor zaten çalım attıktan sorna gülümsüyor.Gürhan ve Emre tekniklerini iyi kullanıyorlar.Hem driblingde hemde pas atarken zorlanmıyorlar.Burak kanatta görev aldı tabi Kazım kadar teknik değil ancak yinede olumlu oynadı çabaladı.Son dakikada Alex'e boş kaleye bıraktı topu Alex kaçırdı.Güiza ise Kezman olma yolunda ilerliyor.2 maçtır bayağı bir gol kaçırdı bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Benim dediğim gibi ilk maçta fark olmaz demiştim fark olmadı.2.maçı bekleyelim Fener turu atlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ertem Şener maçı anlatırken

Kazım bir problem gibi Macarların üstüne gidiyor, ama macarlar çözemiyor dedi
    Doğruda söyledi.

Ayrıca Kazım çıkarken en çok alkışlayan MTK'nın Sol bekiydi

25. Default

Fenerbahce 3. on elemede seribasi olacak mi?

kazım döktürdü yahu adam büyük yetenek ckr8

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Fenerbahce 3. on elemede seribasi olacak mi?
    Evet. Gelebilecek en dişli rakip Atletico Madrid.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    34

''Bu Fenerbahçe izlenir''
    Eve gelip bunu söylediğimde yine her sene olduğu gibi aynısını söylüyorsun dediler
    Ama bu Fenerbahçe izlenir ya
    Kazım yaptığı hareketlerle anlatılmaz izlenir dedirtti
    Last edited by ogcj_me : 31.Temmuz.2008 at 01:14 Reason: ___
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında rakibi MTK Budapeşte'yi 2-0'la geçen Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Emre Belözoğlu, kendisi için heyecan verici bir maç olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, sahaya çok değişik duygularla çıktığını dile getiren Emre,''Sahaya girdiğimde heyecanlanmadım dersem yalan olur. Bunlar tatlı heyecanlar. Taraftarlarımız da bana destek oldu. Ben de onlara iyi futbol oynayarak karşılık verip takıma faydalı olmaya çalışacağım'' dedi.

Takım olarak yavaş yavaş hazır hale geldiklerine de değinen Emre, ''Rakibimizden çok çok güçlü olduğumuz aşikar. Oyuna konsantre olamadığımız zamanda sıkıntımız oldu. Diğer zamanlarda çok etkiliydik. Daha fazla atabilirdik. Rakibin net pozisyonu dahi yok. İnşallah bu turu geçip, diğer turdaki maça konsantre olmalıyız'' ifadelerini kullandı.

SELÇUK: ''AVANTAJLIYIZ''
    MTK Budapeşte maçında Fenerbahçe'nin ikinci golünü atan Selçuk Şahin, aldıkları 2-0'lık galibiyetin rövanş maçı öncesi kendilerine avantaj sağladığını kaydetti.

Rakiplerinin güç dengesi olarak kendileriyle kıyaslanamayacağını anlatan Selçuk, ''Ama biz çok iyi bir şekilde, ciddi bir şekilde hazırlandık. Golü erken bulmak istiyorduk ve bunu başardık. Çok pozisyona girmemize karşın 2 tane atabildik. Yine de bizim için avantajlı bir skor. Rövanş için avantajlı olduğumuzu söyleyebiliriz'' diye konuştu.

Selçuk ayrıca, gelecek birkaç hafta içinde takım olarak çok daha hazır hale geleceklerine inandığını da sözlerine ekledi.

Fenerbahçe.org

Kahvede maç izlemek çok ilginç oluyor öyle insanlar var ki kendi görüşlerini herkesin benimsemesini istiyorlar.Birde futboldan çok iyi anladıklarını düşünmezler mi.Selçuk bir pozisyonda hızlı atağı kesti sarı kart gördü.Top geçmiş niye faul yapıyorsun yorumu vardı

30. Default

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Kahvede maç izlemek çok ilginç oluyor öyle insanlar var ki kendi görüşlerini herkesin benimsemesini istiyorlar.Birde futboldan çok iyi anladıklarını düşünmezler mi.Selçuk bir pozisyonda hızlı atağı kesti sarı kart gördü.Top geçmiş niye faul yapıyorsun yorumu vardı
    evet bende ordu evinde maçı izLedim carLosun goL attığı pozisyona adam bağırıyodu nasıL pazisyon ortaLa sana feLan diye pas attı adam icene coştu goL oLunca da sevinemedi biLe

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri