Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 64 arası toplam 64 sonuç

Konu: Emirates Cup & Russian Railways Cup

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Del Piero_10 Misafir

Arap Spiker yine resital yapmış

Kalac-Maldini-Kaladze-Favalli-Zamßrotta ile şampiyon olucak Milan inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Real Madrid-Hamburg maçında Muhammed Zidan'ın golü çok harikaydı gerçekten.Bu maçın özetini seyrettiğim için pek fazla bir izleninim yok açıkcası..

Arsenal-Juventus maçında Arsenal gençleriyle sahaya çıktı.Buna rağmen Juve'ye karşı iyi bir oyun sergilediler.Juve net bir ofsayttan golü buldu ve sonrasında üstüne yatmaya başladı.2.yarıda Arsenal as yıldızlarını oyuna alsada Juventus harika kapandı.Bir adama 3 kişi birden bastırıyordu abartısız.Arsenal bu baskı karşısında pozisyon bulmakta zorlandı ve maç Juve'nin üstünlüğüyle sona erdi.

Hamburg-Juventus maçında Juve her ne kadar yedek ağırlıklı kadrosuyla çıksada ilk 11 de Del Piero,Camoranesi,Amauri gibi isimlerle yinede Hamburg karşısında iyi bir kadrosu vardı.Ancak Hamburg oyunun hakimiydi.Net pozisyonlar buldular ama Olic'in bitiricilik sorunu olması 2 kere Guerrero'nun boş pozisyonda Zidan'ı tercih etmemesi farkın açmasını engelledi.Guerrero'nun tek golüyle Hamburg ilk yarıyı üstün tamamladı.İkinci yarıda Juve ara ara etkili olmaya başladı.Yine oyunun hakimi Hamburg idi ama.Taa ki 75.dakikada Lakuinta'nın oyuna girmesiyle Juve oyunun hakimi olan taraf oldu.Net pozisyonlar bulmalarına rağmen kaleci Rost başarılıydı.Maç artık bitti derken maçtaki bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince Hamburg bu adamın neyine güvenip kadroda tutuyor dediğim Olic Türk oyuncumuz Tınay'ın 2 asisti ile farkı 3'e çıkarırken takımında kupayı kazanmasını sağladı.

Real Madrid-Arsenal maçında ise oyunun hükümü yine Arsenal idi.Real Madrid hücumda çok etkisiz olmasına karşılık Arsenal topa hakim olmanın verdiği avantajlada bir kaç tehlikeli pozisyon buldu ama değerlendiremedi.Dudek başarılıydı bu pozisyonlarda.Bütün bunlara rağmen maçın en tehlikeli pozisyonunu Real Madrid'ten Raul yakaladı ama kaleciyi geçtikten sonra düşünce değerlendiremedi..2.yarıda Real Madrid bir kaç değişiklik yaptı ama bu değişiklikler pek etki etmedi.Arsenal aradığı golü penaltıdan buldu.Adebayor çok iyi vurdu gerçekten.Adebayor'u ellerinde tutarak çok büyük bir iş başardılar.Bu arada Arsenal'den bir oyuncuya top geldiğinde yuhalanıyordu ama kim olduğunu hep kaçırdım.Kimdi ve neden bilen var mı acaba?

Diğer turnuva maçlarını seyredemedim ama özetlerini seyretme şansı buldum.Milan'ın 5-0 yenilmesi büyük şok ama yenilen gollerde savunmanın hatası inanılmaz derecede.Bu yenilgi çokta önemli değil.Sonuçta bu bir hazırlık maçı..

Şimdi baktımda baya uzun olmuş yazı.Dün giremedim nete.Baya birikmiş.
    So what?
    Saike

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri