Originally Posted by
eGowiCh
Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.
Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.
Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.