Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ciddiyeti bir ara elden bıraktık ama dede kenardan kızınca tekrar kontrolü elimize aldık. Semih şov yaptı. Emre ilk golünü attı.

Ayrıca bir şey dikkatimi çekti Burak resmen ayakta duramıyor yahu. 2 koşup yere yığılıyor. Kazım'dan daha süratli ve daha hılzı bir oyuncu Kazım değilde Burak'la başlanması daha doğru bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak daha hızlı olabilir ama Kazım'dan çok daha fazla bencil bence Beşiktaş'ta da takım arkadaşlarına bağırıyor fazla pas vermiyordu bu son sene. Nedense büyük klüplerde hep böyle yapıyor... Kazım bence doğru tercih.

İlk yarıda golü bulduktan biraz gevşeme oldu Fenerbahçe'de ancak daha sonra oyuncu değişiklikleriyle beraber bir hareketlenme geldi takıma
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Umarım Semih bu şekilde devam ederde bizler de izlemeye...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Semih diyorum baska da bişey demiyorum.Halen daha bu adama yedek golcü,nöbetçi golcü diyenler var.Federasyonun reklamında bile yedek golcü dediler.İnanılmaz 2.golünü izleyin ben orda ilk izlediğimde savunmaya carptı zannettim ama inanılmaz vurmus
    Çok umutluyum her ne kadar ölçü olmasa da bu mac.Yuksek pas oranı pozisyonlar savunmanın sağlamlığı cok hosuma gitti...
    Goal Machine Semih...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Guiza nasıl
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Aragones farkı...

Geçen seneki laubali takımın yerini daha ciddi, daha disiplinli bir takım almış.

Gelecek için umut verici. İnşallah böyle devam eder...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Cihan bence Güiza'dan kimsenin bahsetmemesi bu maç için sana cevap verir galiba Ama iyi bi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sadece Zamana ihtiyacı var..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Guiza nasıl
    Şanssız..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bencede şanssız hala guizayı tartışıyorsak biraz daha bekleyin derim ben

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guiza maçın başlarında defansın arkasına çok iyi koşular yaptı çok zeki bir oyuncu olduğunu gösterdi ancak son vuruşlarda çok kötüydü onun dışında kalitesini gösterdi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Okcu,Gol yollarında iyi yer tuttu 2,3 tane de o atabilirdi ama sanssızdı hele 69 dkda Carlosun yaptığı ortada top kafasının üstüne geldi alnına gelse o da golle tanısırdı...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk yarıdaki oyunu beğenmedim açıkçası Zico zamanı ile bir farkı yoktu yavaş oyun ağır ağır paslaşmalar.Buna rağmen Güiza 2 net pozisyondan yararlanamadı ilk yarıda o kadar zayıf bir rakipti yani karşımızdaki.

İkinci yarıda işler pek değişmemiş görünüyordu ki değişiklikler ve sonrası biraz daha canlanan oyun geldi.Tabi sonrasında da gollerin gelmesini bekliyorduk.

Ben genel olarak yine takımı çok beğendiğimi söylemyeceğim geçen maçta söylemiştim eğer Semih forvet arkası oynayacaksa hem ona hem de Fenerbahçe'ye yazık olur.

Semih bildiğimiz forvet top inderecek,top saklayacak,şut atacak,kafaya çıkacak.Ancak Semih forvet arkası oynadığında fazla bilmediği bir mevkii olduğu için geride kalıyor Güiza ile aralarında büyük boşluklar kalabiliyor.Alex forvet arkası oynarken sürekli ceza sahasına da giriyordu.Semih'e bakıyoruz gidiyor kanattan orta açıyor,topu alıp kanatlara dağıtıyor burda Semih'i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın da.Belki de öyle görev veriliyordur.Ancak öyleyse durum daha vahimdir Aragones Güiza'nın yalnız kaldığını görmüyordur.Çıkalım eğer bu ikili oynayacaksa çift forvet oynayalım en azından baskı kurmada daha faydalı olur.

Semih gerçekten vuruşlarını çok geliştirmiş.Duracağı yeri de çok iyi biliyor.Sezgileri kuvettli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Cihan bence Güiza'dan kimsenin bahsetmemesi bu maç için sana cevap verir galiba Ama iyi bi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz.. Sadece Zamana ihtiyacı var..
    Yanlış anladın Ben maçı izlemedim ve gerçekçi bir şekilde guiza nasıl oynadı dedim

taytopcuoglu ve scar face bana en iyi cevabı verdi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Semih ve Güiza'nın farkı ortaya çıktı biraz bence bu maçta.

Ancak eminim ki Güiza'da çok canlar yakacak ligde...

Tebrikler F.Bahçe'ye hazırlık maçı havasında kazandık.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan öncelikle teşekkür ederim Murat abi senin de dediğin gibi ilk golden sonra maç formaliteden çıktı antrenman maçına döndü..
    Futbolcu Bilgileri

Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.

Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.

Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.

feneri tebrik ediyorum rahat geçtiler mtk'yı. partizan da böle olacak ama fenerlilerin kendini kandırmaması lazım. bu mtk çok alt seviye bir takım belki macar şampiyonu olabilirler ama çok tecrübesizler. üst üste 2 pas yapmaktan acizler. fb için şu an her şey güllük gülistanlık olsa da biraz dişli ekipler feneri zorlar. ben fenerin özellikle anadolu deplasmanlarında diri ekiplere karşı zorlanacağını düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Semih'in ilk onbir başladığında etkisiz olduğunu söyleyenler, sonradan girdiğinde daha iyi olduğunu iddia edenler, Fenerbahçe'nin santraforu olmadığını ifade edenler, umarım bugün anlamışlardır Semih'in değerini. Semih her zaman iyi bir futbolcudur. İlk onbir başlasa da başlamasa da, yedek otursa da oturmasa da, tek forvet oynasa da oynamasa da, her zaman klas bir oyuncudur. Semih ne olursa olsun bu sezon banko olacaktır ve kesilmeyecektir. Kesilirse de büyük haksızlık yapılmış olur. Geçen sene Zico'nun düştüğü hataya Aragones'in düşeceğini sanmıyorum.

Alex, Uğur ve Selçuk hariç tüm takımı beğendim. Selçuk yerine yeni alınacak ön libero, Uğur yerine ise başkası oynamalı. Alex bu kadar etkisiz oynamaya devam ederse Aragones onu mutlaka keser. Alex çıkıp yerine Emre girdiğinde Fenerbahçe daha etkili oldu. Avrupa maçlarında Alex kesilirse şaşırmam.

Güiza'ya gelince, zamana ihtiyacı var. Bugün ilk yarıda çok iyiydi, çok güzel pozisyonlara girdi ama şanssızdı. Pozisyon alması çok iyi Güiza'nın, uzun toplarda ve ara toplarda ofsayta yakalanmadan harika pozisyon alıyor, bu şekilde devam ederse çok gol atar. Güiza gol atamayınca sinirleniyor, morali bozuluyormuş, Aragones öyle söyledi, keşke penaltı Güiza'ya attırılsaydı. Partizan maçına kadar çok daha hazır olacağını düşünüyorum Güiza'nın, ancak çok daha fazla beslenmeli, özellikle ilk yarıda girdiği pozisyonlarda R.Carlos ile Semih onu besledi, Alex çok pasifti. Emre oynarsa eğer Güiza'yı çok iyi besleyebilir.
    Herşeye noktasına virgülüne kadar katılıyorum, ama bir yerde itiraz var.Alex'ten dünkünden fazlasını beklemek bence ayıp

Hem hiç alışık olmadığı bir mevkide oynuyor , hemde eski performansı bekleniyor.Bence Aragones Alex'i görüp 4-3-1-2 yaparak çift santrafor + Forvet arkasına geçebilir.

Alex senelerdir bu tempoda antreman hiç yapmadı.Egemen özellikle sen takip ediyorsun Alex maçın ertesi günü ne olursa olsun izinli olurdu,eğer genel izin varsa onun bir gün daha ertelenirdi.Hiç olmadı Alex salonda çalışırdı.Buna rağmen bu sene 60-65 dakika oyunun iki tarafında oynadı.Bu şekilde devam ederse Alex hiç bişey yapmayacak.Dikkat edersen bi sefer topla ilerledi verkaça girdi gol oluyordu.

Bence Alex bu yüklemenin üzerine biraz daha ileride ve serbest oynarsa en iyi sezonunu oynar.

Ayrıca Selçuk tek önlibero görevini bence yapamaz , o biraz daha tampon isim olabilir.Gelecek isim eğer Alonso'da olursa yine aynısı olacak diye düşünüyorum.Oraya dayanıklılığı çok yüksek bir isim alınmalı ki yanında Alex'in desteksizliğini kaldırsın.Eğer Emre - Yeni transfer - Kazım şeklinde oynanırsa belki biraz daha esnek davranılabilir ama diğer türlü çok zor.

Dün özellikle dikkat ettim.Burak çok fazla yere düşüyor,topu sürüyor tam ölü anda düşüyor,top kontrolü zayıf.Ama zamanla düzelecektir.Bencil oynadığını düşünmüyorum çünkü Kazım gibi bir oyuncunun yedeği iken biraz kendini göstermesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Burak'ı bende beğeniyorum ama çok yere düşüyor senin de dediğin gibi ve biraz da bencil olduğunu düşünüyorum bunların dışında çok yetenekli bir oyuncu yetenekli olmasa zaten Fenerbahçe'de olmazdı..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ben bencil olduğunu düşünmüyorum Kendini ispatlaması için o kadar şahsi oynaması bence doğal.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yeni forma güzel durmuş bu arada...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet gerçekten forma güzeldi.Sadece Avrupa'da mı giyilecek bilgisi olan var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Forma güzel mi ? Bence çok kötüydü.Nerde o Fenerbahçenin sarı-lacivert çubuklu formaları.

Fosforlu yeşil,Chelsea'nin geçen seneki formasndan olmuş.Ben hiç tutmadım ne yalan söyleyeyim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tabiki çubuklu forma kadar güzel değil ama değişiklik bence iyidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Galibiyet bekliyordumda bu kadar farklı değil.Rahat bir tur olacağı belliydi ve öyle oldu gerçi sonraki turunda pek zorlu geçeceğini düşünmüyorum.Maça gelicne Semih beni yine şaşırttı pes diyorum başka bişey demiyorum helal olsun..

Bu arada formayı bende beğenmedim ama insan alışıyor sezonun ilerleyen bölümlerinde..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Alex'in bu mevkide oynamaya devam ettikçe ofansif anlamda çok verimli olacağını düşünmüyorum.En azından geçen senelerdeki kadar.Bence kornerlerin bazılarını da kullanmasın kendi mi öyle vurmak istiyor bilmiyorum ama toplar yetişmiyor neredeyse.
    Last edited by fmsmyrna : 07.Ağustos.2008 at 12:43

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

semıhe helal olsun tam bır santrafor olmus adam o kadar dunya yıldızlarıyla oynadı oynadı sımdı kendı oldu yıldız

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Geçen seneki sarı beyaz forma gördüğüm en güzel FB formasıydı(klasik çubuklu dışında)...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aragones geldiğinde en büyük soru işareti Alex'ti.Alex oynar mı,oynarsa nerde oynar...Dün gördük ki Alex bu sistemle geçtiğimiz 4 yıldaki performansını gösteremeyecek.Etkili olduğu rakip sahadan cok uzak..Alex topu alıp 40 metre sürecek bir adam değil ki.O pozisyonda Emre oynasa cok daha yararlı olur Alex'e göre oyunun iki yanını oynayabiliyor ve bu konuda da tecrübeli takım hakkındaki tek endişem Alex'in durumu...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Semih ve Güiza'nın farkı ortaya çıktı biraz bence bu maçta.

Ancak eminim ki Güiza'da çok canlar yakacak ligde...

Tebrikler F.Bahçe'ye hazırlık maçı havasında kazandık.
    Aragones'de açıkladı, Güiza gol atamadığı zaman kafasına takıyormuş, umarım takmaz.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri