Bolt cok rahat cıktı finale. Son metrelerde kasmadı , yoksa olimpiyat rekorunu kıracaktı. 9.85 koştu. 9.84 rekormuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gay elendi sanırımBolt favorim (:
Bolt cok rahat cıktı finale. Son metrelerde kasmadı , yoksa olimpiyat rekorunu kıracaktı. 9.85 koştu. 9.84 rekormuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gay elendi sanırımBolt favorim (:
Last edited by PesimiSTyLa : 16.Ağustos.2008 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gay ile Kim Collins aynı dereceyi yaptılar ancak sanırım Collins'i seçtiler.Bolt'un 100 metreyi 41.5 adımda tamamladığını ve adımlarının genelde 2 metreyi geçtiğini söylediler.Performanslara bakarsak Bolt alır gibi duruyor ama Powell dedik bir kere Powell diyorum.
Elvan'da madalyasını aldı.
Elvan'dan altın bekliyordum ama; gümüş geldi. Rüzgarın kızı bizi gene iyi şekilde temsil etti. Tebrikler.
100 metre başlıyor. Olimpiyatların yarışı...
Last edited by Universal : 16.Ağustos.2008 at 18:38
100m erkekler yarışı başlıyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
O neydi yav.Adam etrafı izleye izleye koştu
Last edited by ForsakeN : 16.Ağustos.2008 at 18:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rekor geldi rekor...9.68 saniye helal olsun. Yarışda büyük süpriz oldu. Jamiraklı atlet Usain Bolt.
Burada kalmaz, rekor daha da aşağılara inecektir çünkü son metrelerde çok rahattı. Yürüyerek rekor kırdı resmen. Rekoru daha da aşağılara çekecektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Bolt'un kazanması sürpriz falan değildi iki gündür söylüyoruzBu adam Powell falan dinlemez artık..
Aman Tanrım gerçekmi bu adam yahuyürüyerek kazandı keşke sıksaydı da daha da geliştirseydi.Son 10 metrede bıraktı yarışı.Çok sempatik bir atlet tebrikler Bolt.
Rahattı, daha bu yaşta en iyisini yaparsa ileride ne yapacak?Şimdi herkese göstermiş oldu istersem daha da iyisini yapabilirim diye. Bundan sonra koşacağı her 100 metre yarışı daha çok ilgi çekecek, acaba rekor gelir mi diye daha merakla beklenecek.
"YÜCE ATATÜRK"
Usain Bolt muhteşem koştu, ellerini yana doğru açmayıp kafasını öne atsa eğer derecesi daha da iyi olurdu, 9.69'da kalmazdı ama dalga geçti resmen, çok rahat bir şekilde rekor kırdı. Bir daha bu rekoru kendi kırar herhalde bir sonraki turnuvada, Michael Phelps ile Usain Bolt Pekin Olimpiyatları'na damga vuran iki sporcu oldular bana göre şimdiden ve ileride hep hatırlanacaklar.
ABD İspanya'nın pestilini çıkarıyor resmen, son dünya şampiyonunu dağıtıyor, fark 16 sayı, ilk yarı sona erdi, 61-45. ABD rakip tanımıyor, gerçekten rüya takım beklentileri boşa çıkarmıyor.
Bolt rakiplerini psikolojik olarak ezdi son metrelerde.Sabaha kadar koşsalar yine bişey değişmezdi..
Bolt ve Phelps.Olimpiyatlarda çok şey öğrendim..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
9 eğer son metrelerde kassaydı çok daha iyi bir rekor gelirdi.Kim bilir belki de 2012'de 9sn'nin altına iner
Artist adam ya.Helal olsun. Koşmadı uçarak geldi.
Artık idol olacak. 200 metrede ne yapacak merak ediyorum. Afsaltı ağlatacaktır...
7 altın madalya alan ABD'li yüzücüyü bile geride bıraktı. Bu yarışınn önemi bir kez daha gözüktü.
9 saniyenin altına inerse 'insan olarak' rakibi çıkmayacaktır..Robotlarla falan yarışır artık..
Bilim adamları 2160 kusürlarda ancak 9.48 olabileceğini söylemişler değil 9 saniyenin altına inmek ancak Bolt'u gördükçe 9.60'ın altına inebilir diye düşünmemek elde değil.
Bolt koşmuyor,yürüyerek rekor yapıyor.Birazcık sıksa kendini neler olacak...
Phelps 8. altınıda aldı ve rekoru kırdı sonunda..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Michael Phelps'in 4x100 metre karışık yarışını saat 06.00 sularında canlı olarak izledim ve muhteşem yarıştı. Takım arkadaşı Michael Phelps'e bayrağı 3. olarak bırakmasına rağmen Michael Phelps kalitesini ortaya koyup 1.'liği geri alıp bayrağı devretti ve devamında da zaten altın madalyayı aldılar.
8 altın madalya, bizim ülkemizin bir altın bile alamadığını düşünürsek, tek başına bir sporcunun 8 altın madalya alması görülmemiş bir şey olsa gerek.
Bayanlar 100 metrede 3 Jamaikalı atlet madalya kazandı.
Erkekler 10 bin metrede Bekele olimpiyat rekoru kırarken Selim Bayrak Türkiye rekoru kırdı.
Bayanlar 3000 engellide olimpiyatlarda ilk kez koşuldu ve Dünya rekoru kırıldı.
Yarın 14:40'dan itibaren bayanlar 100 metre engelli yarı final seçmeleri olacak Nevin Yanıt'ta koşacak.
Son atlayıştan önce şovunuda yaptı.Rekoruda kırdı.
Isinbayeva rekor kırınca nedendir bilmiyorum, ben de seviniyorumÇok sempatik bir sporcu gerçekten...
Bir boksörümüz yarı finale çıkarak bronzu garantiledi...
[SIGPIC][/SIGPIC]
Evet Yakup Kılıç