Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 246 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Lucescu: "G.Saray kupayı alır"

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini yorumlayan Lucescu, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum dedi. Lucescu, iki takımı şöyle değerlendirdi:

"Önce lig yarışına bakmalı, Galatasaray’ın liderliğe yükselmesinden bahsetmeliyim. Bazen maddiyat ve yıldız oyuncu faktörü çok önemli değildir. Fenerbahçe’nin Kayseri’de aldığı yenilgi büyük bir sürpriz sayılmamalı. Çünkü ligin altında, ortasında yer alan takımlar, büyüklere karşı daha iyi motive oluyor. Türkiye’de ben de benzer durumlar yaşamıştım. Bana göre Fener, Kayseri’de kötü değildi, baskılı oynadılar, ama bazı anlarda çaresiz kaldılar. Galatasaray mutlu sona ilerliyor. Ekip olmanın meyvelerini almaya başladılar. Ancak çok mutlu olmamalılar. Çünkü bundan sonrası daha zor.
    Kupaya gelince... Dirençli bir mücadele olacak. İki maç oynanacağı için, ilk karşılaşmada, lig yarışındaki gibi heyecan olmayabilir. Kişisel beceriler ön plana çıkabilir, yetenekli yıldızlar takımları lehine olumlu sonuçlar yaratabilir. İsim vermek istemiyorum, ama iki maç sonunda elde edilen sonuç, muhtemelen yıldızların takımlarına katkılarıyla gerçekleşecektir. İki ekibin şu anki durumlarına bakar, geçen seneki kupa finalini de hatırlarsak, Galatasaray’ın turu atlayıp yine kupayı alacağına inanıyorum. İlk maç için çok fazla bir şey söylenemez. Çünkü bunun bir de rövanşı var...
    Fener taraftarı bize epey eziyet çektirmişti. Bu durum statla ilgili. Kale arkaları sahaya çok yakın ve oradaki seyirci baskısı kural dışı. Umarım seyirciden yana sıkıntı olmaz. Meslektaşlarıma gelince... Daum biraz tok! Üst üste gelen şampiyonluklar nedeniyle rahat gibi. Fener’deki gevşeme bununla ilgili olabilir, ama kişisel tercihlerine karışamam. Gerets ise yeni bir ülkede, yeni bir heyecan peşinde. Ondan daha az profesyonellik beklenebilir. Böyle durumlarda Avrupalı hocalar maddiyata fazla bağlı kalmaksızın, başarı için özverili çalışır. Gerets’in artı yönü bu, daha motive..."

Alinti

Nesil
    2003

Aykut her ne kadar kalede bir Mondragon olmasada yetenekli bir kaleci ve bu macta Galatasaray'in gelecekte kalecisi olup olamayacagi konusunda onemli sinyaller verecektir. Ozellikle son zamanlarda yedek olarak beklemesi konusunda uzuntusunu dile getiren Aykut icin onemli bir sans. Gerets'i kupa maclarinda Aykut'a verdigi guven gercekten cok dogru.

Galatasaray icin buyuk handikap sag bek oynayacak Sabri olacaktir. Samsun macinda pozisyon hatasi cok yapan Sabri orta saha oyuncusu oldugu icin topa ayakla mudahele edip yerine vucudunu kullanmadigi icin Galatasaray sag kanadindan pozisyon verecektir ve Sabri'nin aciklarini kapatmasi gereken Song icin zor bir mac olacaktir. Hasan Sas'in sag kanatta defansif acidan daha dikkatli olmasi ve Sabri'ye yardimci olmasi ofansif gucunu de azaltabilir.

flake Misafir

bence bu maci fb alir kalede mondide yok bakalim ne olcak fb de galibiyete hasret herkesi super mac bekliyor bence

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

photographer ya ağzından bal damlıyo...denizin oynayabilme ihtimaline bile sevindimgerçi luciano da iyi ama

aykuta güveniyorum ben ya...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

yaa hakem yine golümüzü saymadıyaaaa :'(
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

luciano ve gol 1-0 onde fenerrr..

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

su an ıtıbarıyle mac 1-1 oldu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü

yaa mondi niy e kadro dışııı (:

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by cifaaa
    gooooool ümit zımbaladıııı febe ye 10. golü

yaa mondi niy e kadro dışııı (:
    ya bu adam tr kupasında hep aykutu oynadıyo...

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

alex attı ya frikick ten...
    2-1

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1-hasanın kafasına taş atılar
    2-tuncay gs li taraftarlara harekeet çekti
    3-golü mondi olsa tutardı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına taş geldi...

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

aleexxxxx super bı gol 2-1 oldu..ama gs ye yazık olduu mac boyle bıterse..bı fenerlı olarak bunu soylemek cok acı ama mac gs nın hakkı su an ıcın

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

şansımız tutmuyor diyorum ..

ayrıca aziz yıldırımın küfüre ne kadar karşı olduğunu bir kere daha gördük ..
    aziz yıldırıma kızamıyorum , küfredenlere de kızamıyorum ; asıl kızdıklarım aziz yıldırım küfüre karşı savaşıyor diyen fenerbahçeliler .. yahu küfürbaz olun, aptal olmayın yahu ..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

gerets nobre nin girmesine gerekli önlemi alamadı ..
    ortasahayı güçlendirmesi lazımdı ..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

2-1 bitti bakalım...
    Sami Yende ne olacak...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

2. maçı yeniceez

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by cifaaa
    2. maçı yeniceez
    ...inşaallah...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by nart_susruko
    2-1 bitti bakalım...
    Sami Yende ne olacak...

nolcağı varmı hakem desteğiyle fenerbahçe

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

Quote Originally Posted by Navras
    allahtan ne zaman düşüşe geçsek gs maçı çıkıo ortaya
    kotu gun dostu gs

Nesil
    2006
    Yer
    maltepe-ist

yarı fınale cıktık sayılır samı yen de ısımız daha kolay,uzerımızdekı stresı attık artık ohh bee

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

böyle rezalet görmedim ya.gerets aykutu oynatıyo.sanki petr cech.sanki mersin idy ile oynuyoruz...ike gölü de mondi çıkarır dı.hele ikincisi.tomas zaten ayrı bi mal.pas veremiyo bi de gidip faul yapıyo...

ayrıca kadıköyde cidden küfür yokmuş ya.mikrofona kadar geldi hepiniz bilmem nesiniz diye.aziz yıldıvım çıksında konuşsun bakalım.

hakanı da biri sürgüne göndersin yoksa çıkıp ben vururum.

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Masallah macta kar,yagmur,çer,çöp ne varsa yagdi.Bu mactan sonrada febe ceza almazsa kim ne cezasi alir cok merak ediyrum?!

Kadıköy'de Küfür yok diyen Aziz Yıldırım'a kapak olsun..Hasan Şaş'a neelr yaptılar Ama bunun Samiyen'i var..Allah'tan küfür yoktu olsa ne yapıcaz Ana bacı kalmaz artık..Hepiniz ... ..... diyen .. .. .. hasan diyen taraftar küfür etmiyorsa o zaman biz adam öldürelimm...

Gelelim maça ..Bence maçın hakkı beraberlikti..Alex'in sayılmayan golü gol idi foul falan yok orada..Orhan'ın Golü 2 adım ile ofsayt ama 2 metreyi görmeyen hakemin bu posizyonu veremesi yadırgadı beni ..Tebrik Ederim Fenerbahçe'yi ama haketmediler..Aykut'un golde tecrübesizliği var asla bir frikikte tahmin olmamalı öbür köşeye atacak diye oraya gitmemeli sonra kapattığı köşeden golü yer..

Hasan Şaş ve Necati bugün etkisizdi..Bu hırs ile Galatasary'ın tur atlaması lazım..

Fener ceza almazsa artık sölenecek birşey kalmıyor..
    -

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

cidden alexin o pozisyonu goldu bence de.aykutu oynatan geretse laf bulamıyorum.

lucianonun golü de güzeldi.bence alexinkinden daha güzeldi

Quote Originally Posted by comandante
    cidden alexin o pozisyonu goldu bence de.aykutu oynatan geretse laf bulamıyorum.

lucianonun golü de güzeldi.bence alexinkinden daha güzeldi

Aykut'u oynatmakla bence hata etmedi..Kupa maçlarında Aykut'u oynuyordu Fener ile diğer takımların bir farkı yok dedi Gerets..Ve sözünün arkasında durdu..Aykut tecrübesizlikten yedi golü frikikler tahminle olmaz..Ama görürsünüz böle oynarsa 2-3 sene sonra diceksiniz ki helal olsun Gerets..
    -

Nesil
    2004
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Aykut'u oynatmakla bence hata etmedi..Kupa maçlarında Aykut'u oynuyordu Fener ile diğer takımların bir farkı yok dedi Gerets..Ve sözünün arkasında durdu..Aykut tecrübesizlikten yedi golü frikikler tahminle olmaz..Ama görürsünüz böle oynarsa 2-3 sene sonra diceksiniz ki helal olsun Gerets..
    Kesinlikle haklisin.Gerets Türk teknik adamlarin yapamadigini yapiyor.Ben Aykut ugruna 1 Türkiye Kupasina Raziyim

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tribünler Hasan'a küfür ediyor.. Hani kadıköy'de küfür yoktu!!! 80' Hasan yine korneri kullanmadı. Kafasına birşeyler geldi... adamın kafasına TAŞ attılar yaa bu ne böyle aziz yıldırım konuştu okadar şimdi ne oldu bide tuncak hareket çekiyo gs li taraftarlara

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

ne diyecek acaba aykut ile alakalı soruları(kesin sorulur herhalde neden oynatmadığı)...
    yoksa bu adam önem mi vermiyor Türkiye kupasına

Sayfa 3 / 9 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri