Hiç kasmadık, yürüyerek top oynadık.Birazcık ciddiye alsak fark olurdu, pozisyon vermedik son saniyede uzaktan şanssız bir gol yedik.2-1 bitti.İnönüde fark atarız...
Hiç kasmadık, yürüyerek top oynadık.Birazcık ciddiye alsak fark olurdu, pozisyon vermedik son saniyede uzaktan şanssız bir gol yedik.2-1 bitti.İnönüde fark atarız...
İnönüde dağıtırız canım orda sorun yok.![]()
Beşiktaş fazla zorlamadı Ama Aydın sol kanatta ucurdu resmen Sivok Defansda çok iyi toplar engelledı Delgado yine klas paslarını attı Maçda en iyi oynıyan oyuncularımız bu bence. İnönüde turu atlıcaz inş.
Hazırlık maçı temposunda bir maç oynadık.Hiç kasmadık,Hoca büyük ihtimalle sakatlık olmasın diye topla fazla oynamayın demiş,sahada çok sertti zaten.Sürekli Aydın ve Holosko'ya uzun top oynadık ve böyle gol aradık.Buda bize yetti zaten.Aydın yine görerek,mükemmel yere orta açtı ve golü attırdı.Onun yerine oyuna giren S.Özkan'da nazire yaparcasına Brijeg savunmasını çizgi üstünde başını döndürerek Nobre'ye alda at dedi...
Savunmada Sivok mükemmel oynadı desek yeridir.Kritik noktalardaki müdahaleleri,hava toplarındaki hakimiyeti ve topu oyuna sokması sıfıra yakın hatayla oynamasını sağladı.G.Zan'da eskiye nazaran sağlam gözüktü...
Fazla konuşulacak bir maç değil.Bu tur bizimdir...
siroki'nin golünü izleyemedim nerden izleyebilirim![]()
Tam bekLediğim gibi bir maç oLdu. FazLa kasmadık. Ama ben haLa kasmama konusunda kızgınım. En azından iLk yarıda biraz kasıp, işi farkLı bitirebiLirdik. İnönü de daha tempoLu ve taraftarı mutLu edicek bir maç beKLiyorum.
Vasat maçın en iyi, en sağLam adamı Sivoktu. Bütün maç boyunca o da diğer arkadaşLarı gibi yürüyerek oynamasına rağmen çok yerinde hamLeLer yaptı. Adam azıcık koşsa neLer oLacak biLmem
DeLgado ve Aydında çaLışkanLıkLarı iLe eh iyidi dedittirdi. Bu maç benim için kesinLikLe öLçü değiL. Son goLde tam anLayamadım ama yine bir Rüştü hatası gündemde. En son top kaLeye girdiğinde penaLtı noktasının orda feLan duruyordu.
Bu yıL çekersek sadece kaLeden çekeriz gibi geLiyor. Savunma sağLam, hücum sağLam, kaLeye şut gitmemeLi yoksa kesin goL oLuyor.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ben Maçtan Hiç Zevk Almadım, ama Bjk Avantajlı Bir Skor Elde Etti. İstanbul'da Güle Oynaya Geçeriz Turu
Teşekkürler Şabri Ugan!
Bugün D-Şmart'ta yayınlanan Beşiktaş - Şiroki karşılaşmaşını izleyenler, maçı anlatan Şabri Ugan'dan hiç bilmedikleri bir gerçeği, Beşiktaş'ın Şlovak futbolcuşunun adının "Holoşko" olduğunu öğrendiler
Medyaşpor'a e-poşta gönderen yüzlerce şporşever Şabri Ugan'a teşekkürlerini iletti. "Şağolaşın Şabri, şayende bilgilendik" e-poştaları şon derece yoğun bir biçimde yağmaya devam ediyor.
Biz de meşlektaşımız Şabri'yi tebrik ediyor, "Holosko" adının hangi dilde, hangi lehçede "Holoşko" olarak okunduğu şorusunu şorup olayı kurcalamıyoruz.
(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.
Medyaspor
![]()
Bir de ''(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.'' yazmamışlar mıHay Allah'ım ya
![]()
Benim biLdiğimde HoLosko nun okunuşu HoLoşko. SLovak miLLi takımında giydiği formada S nin üstünde tırnak var. SLovakLarın çoğunda oLan birşey. Adam da zaten açıkLamasını yaptı ve bir biLdiği oLmasa HoLoşko demezdi zaten.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Maçı seyretme imkanım olmadı.Babamın kanalları en baştan silip yeniden kurmasından sonra Beşiktaş Tv'de artık çıkmıyor tv de.Bundan dolayı hiç seyredemeyeceğim herhalde.
Neyse 2-1 yendiğimizi öğrendiğimde Hayrettin abi gibi düşünmüştüm.Böyle bir rakip karşısında farklı kazanmamız gerekiyor diye düşünmüştüm ama buradaki yorumlara bakınca fazla kasmadığımı görünce bir nebze rahatladım.2.maçta evimizde 3-4 farkla turu geçeriz diye düşünüyorum.
Bu arada Holoşko mevzusunda Bjk Tv spikerleride Holoşko diyorlar.Onlarda Holosko'nun isminin böyle okunduğunu söylediğini söylemişlerdi.Bende genele holoşko diyorum ismini söylediğim zaman.Hoşuma gidiyor.
Bu arada illegal olmayan bir link varmı golleri seyredebileceğim?
So what?
Saike
Beşiktaş kimseyi yanıltmadı herhalde, tebrikler..
İkinci maç 5-0 olur..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.