Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 74 arası toplam 74 sonuç

Konu: [UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İlk Maçı] Siroki Brijeg - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Hiç kasmadık, yürüyerek top oynadık.Birazcık ciddiye alsak fark olurdu, pozisyon vermedik son saniyede uzaktan şanssız bir gol yedik.2-1 bitti.İnönüde fark atarız...

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

İnönüde dağıtırız canım orda sorun yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş fazla zorlamadı Ama Aydın sol kanatta ucurdu resmen Sivok Defansda çok iyi toplar engelledı Delgado yine klas paslarını attı Maçda en iyi oynıyan oyuncularımız bu bence. İnönüde turu atlıcaz inş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hazırlık maçı temposunda bir maç oynadık.Hiç kasmadık,Hoca büyük ihtimalle sakatlık olmasın diye topla fazla oynamayın demiş,sahada çok sertti zaten.Sürekli Aydın ve Holosko'ya uzun top oynadık ve böyle gol aradık.Buda bize yetti zaten.Aydın yine görerek,mükemmel yere orta açtı ve golü attırdı.Onun yerine oyuna giren S.Özkan'da nazire yaparcasına Brijeg savunmasını çizgi üstünde başını döndürerek Nobre'ye alda at dedi...

Savunmada Sivok mükemmel oynadı desek yeridir.Kritik noktalardaki müdahaleleri,hava toplarındaki hakimiyeti ve topu oyuna sokması sıfıra yakın hatayla oynamasını sağladı.G.Zan'da eskiye nazaran sağlam gözüktü...

Fazla konuşulacak bir maç değil.Bu tur bizimdir...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

siroki'nin golünü izleyemedim nerden izleyebilirim

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    siroki'nin golünü izleyemedim nerden izleyebilirim
    Yarın düşer tüm siteLere.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tam bekLediğim gibi bir maç oLdu. FazLa kasmadık. Ama ben haLa kasmama konusunda kızgınım. En azından iLk yarıda biraz kasıp, işi farkLı bitirebiLirdik. İnönü de daha tempoLu ve taraftarı mutLu edicek bir maç beKLiyorum.

Vasat maçın en iyi, en sağLam adamı Sivoktu. Bütün maç boyunca o da diğer arkadaşLarı gibi yürüyerek oynamasına rağmen çok yerinde hamLeLer yaptı. Adam azıcık koşsa neLer oLacak biLmem

DeLgado ve Aydında çaLışkanLıkLarı iLe eh iyidi dedittirdi. Bu maç benim için kesinLikLe öLçü değiL. Son goLde tam anLayamadım ama yine bir Rüştü hatası gündemde. En son top kaLeye girdiğinde penaLtı noktasının orda feLan duruyordu.

Bu yıL çekersek sadece kaLeden çekeriz gibi geLiyor. Savunma sağLam, hücum sağLam, kaLeye şut gitmemeLi yoksa kesin goL oLuyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Tam bekLediğim gibi bir maç oLdu. FazLa kasmadık. Ama ben haLa kasmama konusunda kızgınım. En azından iLk yarıda biraz kasıp, işi farkLı bitirebiLirdik. İnönü de daha tempoLu ve taraftarı mutLu edicek bir maç beKLiyorum.

Vasat maçın en iyi, en sağLam adamı Sivoktu. Bütün maç boyunca o da diğer arkadaşLarı gibi yürüyerek oynamasına rağmen çok yerinde hamLeLer yaptı. Adam azıcık koşsa neLer oLacak biLmem

DeLgado ve Aydında çaLışkanLıkLarı iLe eh iyidi dedittirdi. Bu maç benim için kesinLikLe öLçü değiL. Son goLde tam anLayamadım ama yine bir Rüştü hatası gündemde. En son top kaLeye girdiğinde penaLtı noktasının orda feLan duruyordu.

Bu yıL çekersek sadece kaLeden çekeriz gibi geLiyor. Savunma sağLam, hücum sağLam, kaLeye şut gitmemeLi yoksa kesin goL oLuyor.
    görüşlerine aynen katılıyorum abi Ertuğrul Hoca niye hla rüştüde ısrar ediyor anlamadım rüşrü golü yediğinde nerde duuyordu benimde dikkaitimi çekti

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ben Maçtan Hiç Zevk Almadım, ama Bjk Avantajlı Bir Skor Elde Etti. İstanbul'da Güle Oynaya Geçeriz Turu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Teşekkürler Şabri Ugan!

Bugün D-Şmart'ta yayınlanan Beşiktaş - Şiroki karşılaşmaşını izleyenler, maçı anlatan Şabri Ugan'dan hiç bilmedikleri bir gerçeği, Beşiktaş'ın Şlovak futbolcuşunun adının "Holoşko" olduğunu öğrendiler
    Medyaşpor'a e-poşta gönderen yüzlerce şporşever Şabri Ugan'a teşekkürlerini iletti. "Şağolaşın Şabri, şayende bilgilendik" e-poştaları şon derece yoğun bir biçimde yağmaya devam ediyor.

Biz de meşlektaşımız Şabri'yi tebrik ediyor, "Holosko" adının hangi dilde, hangi lehçede "Holoşko" olarak okunduğu şorusunu şorup olayı kurcalamıyoruz.

(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.

Medyaspor

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bir de ''(*) Kaynak göşterilmeden kullanılamaz.'' yazmamışlar mı Hay Allah'ım ya

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim biLdiğimde HoLosko nun okunuşu HoLoşko. SLovak miLLi takımında giydiği formada S nin üstünde tırnak var. SLovakLarın çoğunda oLan birşey. Adam da zaten açıkLamasını yaptı ve bir biLdiği oLmasa HoLoşko demezdi zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maçı seyretme imkanım olmadı.Babamın kanalları en baştan silip yeniden kurmasından sonra Beşiktaş Tv'de artık çıkmıyor tv de.Bundan dolayı hiç seyredemeyeceğim herhalde.

Neyse 2-1 yendiğimizi öğrendiğimde Hayrettin abi gibi düşünmüştüm.Böyle bir rakip karşısında farklı kazanmamız gerekiyor diye düşünmüştüm ama buradaki yorumlara bakınca fazla kasmadığımı görünce bir nebze rahatladım.2.maçta evimizde 3-4 farkla turu geçeriz diye düşünüyorum.

Bu arada Holoşko mevzusunda Bjk Tv spikerleride Holoşko diyorlar.Onlarda Holosko'nun isminin böyle okunduğunu söylediğini söylemişlerdi.Bende genele holoşko diyorum ismini söylediğim zaman.Hoşuma gidiyor.

Bu arada illegal olmayan bir link varmı golleri seyredebileceğim?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Beşiktaş kimseyi yanıltmadı herhalde, tebrikler..

İkinci maç 5-0 olur..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri