Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 66 arası toplam 66 sonuç

Konu: Beşiktaş - Siroki Brijeg [UEFA Kupası 2.Ön Eleme Turu İkinci Maçı]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

özeti izledim de çok pozisyona girmişiz bu sene takım böyle oynarsan rakip tanımayız

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bu sene oynayacağımız 45-50 maçın tamamında goL atacağımızı düşünüyorum.Hücum varyasyonLarımız şahane.Evimizde koLay koLay kaybetmeyiz.DerbiLerde işimiz tamamen savunmaya kaLır çünkü nasıL oLsa atarız.Eğer savunm birbirine aLışabiLirse "demirören"e rağmen şampiyon oLuruz.UEFAda ise bekLenmedik başarıLara imza atabiLiriz.Kısacası "çekiLin yoLdan KARTAL geLiyor".

Beşiktaşı tebrik ederim. Özetleri izledim de Bobo, Delgado ve Tello üstün futbol sergilemiş. Özellikle Tello'nun attığı son gol tam bir usta işi. Tebrikler Beşiktaş.
    Şimdi gruplar için son maçlar zannediyorum. Inşallah Kayseri, GS ve Beşiktaş gruplara kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maça kontrollü başladık.Avantajımızın bilincinde olduğumuz için ilk dakikalarda rakibin üstüne gitmedik,maç orta saha mücadelesi şeklinde geçti.Ardından Uğur'un müthiş mücadelesi ve müthiş şutuyla öne geçtik.Bu dakikadan sonra rakibin üstüne gitmek yerine top çevirmeye başladık.Bir kaç net pozisyon vardı ama yararlanamayınca ilk yarı bu skorla bitti...

Belli ki soyunma odasında Ertuğrul Sağlam,yüklenin gol ve goller bulun demiş ki ikinci yarıda sürekli hücumu ve golü düşünen bir takım vardı.Sağdan,soldan ve ortadan sürekli etkili olduk.Bobo'nun inanılmaz gol attırma isteğine hayran kaldım desem yeridir.Delgado'ya üç tane alda at dedi.Biri direkten döndü,biri kaleci çıkardı,birinide ıskaladı.Serdar'a güzel bir gol attırdı.Holosko'ya da bir kaç tane gollük paslar verdi ama atamadı.Ve maçın başka yıldızlarından Tello'nun şık pasıylada emeğinin karşılığını aldı ve golünü attı.Ama bu golde S.Özkan'ın arkasından kaçan Tello'yu mükemmel görüşü ve çok şık pası unutulmamalı.Zaten maç içinde S.Özkan ve Tello verkaçlarla çok adam eksilttiler ve rahat orta açma olanağı elde ettiler.Tello'nun golüne söyleyecek fazla bir söz yok zaten...

Savunmada Sivok ve Zapotocny uyum içindeydiler diyebiliriz.Göze batan bir hataları yoktu.Sadece bir kez hata yaptıla.Onda da Rüştü çıktı ve topu alamadı.Belki de Rüştü geliyor diye beklediler ondan oldu.Yoksa ikiside sağlam görüntü verdiler ve çok iyi top kullandılar...

Uğur İnceman mükemmele yakın oynadı desek yeridir.Attığı golü geçiyorum.Müthiş bir enerjisi var,bir savunmada bir hücumda.Fizik gücüde yerinde,ikili mücadelelerde hep ayakta kalan isim oldu.Ve en önemlisi tekniği ve top kullanma becerisi çok iyi.İnsan bazen Delgado ile karıştırmıyor değil.Zaten Ümit Milli takımda 10 numara pozsiyonunda oynuyordu zamanındaBu arada hazırlık maçlarında olduğu gibi Delgado ile olan uyumu gözlerden kaçmadı.Dar alanda çok iyi pas yaptılar bir kaç pozisyonda...

Son olarak Beşiktaş tribünlerinin bittiğini iddaa eden ve öyle olmasını dileyeneler dün çatlamışlardır heralde.Mükemmel bir tribün oldu yine gerçekten...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tribüne zaten 10 üzerinden 1500 verdim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4 atarız demiştim ben.Beşiktaş kalitesini gösterdi.Ben maçı izlemedim.ama eminimki Beşiktaş maça hükmeden tek taraftı.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri