Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 111 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi G Grubu [ Fenerbahçe ]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Quaresma'nın gitmesinin lehimize bir gelişme oldu bakalım Porto transfer yapar mı ? hiç sanmıyorum ama
    Dün duruyordu nereye gitti Quaresma

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Ricardo Quaresma bugün Inter'e imza atıyor. Mourinho geldiğinden beri onu ve Lampard'ı istiyordu. Porto 40 milyondan kapıyı açmıştı. Şampiyonlar Ligi kuralarının çekildiği Monaco'da kurbanlık pazarlığı yapmışlar Inter'den Marco Branco ve oyuncunun (aynı zamanda Mourinho'nun) menejeri Jorge Mendes. Transferin maliyeti 25 milyon +Pele olarak söyleniyor. Porto en iyi adamını kaybetti.
    ...................

Quaresma giderse hücum hattında etkili silahları kalmaz, gitmesi iyi olur, bizim açımızdan. Porto'dan daha iyi bir ekip olduğumuz kesin, eğer adam gibi oynarsak bu turu rahat geçeriz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arsenal ve portonun turu geçeceğini düşünüyorum 3.lük için ise fenerbahçe avantajlı bence...

porto nun kadro kalitesi arsenale yakın kesinlikle güç kaybetmiyorlar bir kere takım oyunları var quaresma sadece portonun extrasıydı...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Valla çok iyi oldu zaten ilk onbirinden 5 oyuncu kaybeden Porto en önemli yıldızınıda kaybetti.
    Bosingwa ve Quaresma haricinde başka kim gitti acaba?
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Antalya arasında

Bizene onlardan yaa onlar bizden korksunn çeyrek final oynamış takım arkamızda bıraktığımız takımlara baksınlar bii .. Porto ve Kiev Arsenalden çok bizim çıktığımıza üzülüyorlardır emin olun : ))
    Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bosingwa ve Quaresma haricinde başka kim gitti acaba?
    Assuncao,Helder Postiga,Marek Cehc,Bosingwa,Queresma bir oyuncu daha vardı ama şu an hatırlayamadım.Bu oyuncuların tamamı geçen sene bu takımda ilk onbir oynadı.Çok kan kaybetti bu sene Porto.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma'nın İnter'e gittiğini hiç bir sitede görmedim.Meraktan soruyorum acaba kesin mi? Resmi açıklama yapıldı mı?

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

FBye çok zorlu rakipler geldi bence ama 2. olarak çıkacağını düşünüyorum

Porto bizden korkmalı, biz onlardan değil. Şu an Arsenal'den sonraki favoriyiz tartışmasız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Geçen senenin çeyrek finalistiyiz. Takımdan sadece Aurelio ayrıldı Fenerbahçe bitti yorumları yapılıyor. Porto'nun ise ilk 11'in de oynayan neredeyse 5-6 oyuncusu takımdan ayrıldı. Üstelik geçen sene Beşiktaş'ın şansı yanında olsa Porto yerine onlar çıkacaktı üst tura. Porto'yu gözümüzde fazla büyütmeye gerek yok. İlk maçta alınacak 1 beraberlik bile grubu Porto'nun üzerinde bitirmemizi sağlayabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Bosingwa'nın Postiga'nın falan ayrıldığını unutmuştum.Şuan da Quaresma'da ayrıldıysa 2.sıra için biz favori oluruz bence de.Çünkü kadro kalitemiz diğer iki takımdan daha iyi seviyede.

Aragones'in sistemi tam oturmuş değil.O yüzden biraz tedirgin bakıyorum.Eğer oturursa iyi şeyler yapabilir Fenerbahçe...

Porto:

Quaresma'nın takımdan ayrılması çok büyük kayıp.Ayrıca Bosingwa,Helder Postiga.. bunlar da çok önemli oyuncular.Fenerbahçe Saraçoğlu'nda galip gelir deplasmanda Porto yener diye düşünüyorum..

Arsenal

Grubun favorisi.Fenerbahçe ile Emirates de yapılacak maçta kaybetmez.Hatta 3-0,4-0 gibi skorlar bile olabilir (iddaacılara şimdiden söylüyorum banko üst biter abicim )bkz. Old Trafford-Man Utd../6-2 Ama Saraçoğlunda beraberlik koparabilirler.

Dinamo Kiev

Grubun en iddaasız takımı.Fenerbahçe 4 sene öncenin öcünü alacaktır.Büyük ihtimalle 4. sırada bitirirler

Bana göre durum şöyle olur

Arsenal
    Fenerbahçe
    Porto/Dinamo Kiev
    Dinamo Kiev/Porto
    Last edited by metaLwrath : 31.Ağustos.2008 at 00:47

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ayrıca Assuncao bu takımın Marco'suydu ama sözleşmesi bitti.Ve A.Madrid kaptı bu oyuncuyu.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

portoda gelen gidenler.

http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html

porto bir oyuncunun yeri dolmadıktan sonra oyuncuyu göndermez diye biliyorum.ayrıca postiga geçen yıl kiradaydı bu yıl sattılar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Valla bu portonun aslarının ayrıldıgını bilmiyordum..Daha cok umutlandm sımdı. Ilk macta beraberlık avantaj saglatır, galıbıyet gruptan bıle cıkartır
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Highbury'de yapılacak maçta
    Yeni stad yaptırdılar.Orada oynuyorlar maçlarını.(Emirates Stadyumu)
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

ilk maçta iyi oynayıp beklenmedik şekilde galibiyet alsak çok iyi olur.Madem iyi bir takımız onlardan o zaman 3 puan almak lazım ilk maçta

Kiev ilede rövanşı halletsek 4 puan ile zaten 3 maçta 7 puan oluyor.Ben emirates'de 4-0 yenileceğimizi sanmıyorum.Gol atarız mutlaka

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Neden tartışmasızmış O senin görüşün...Bana göre Arsenal bu grupta %99 lider olur, 2. favori de Porto'dur...
    Bana göre Fenerbahçe görünmeyen favori, herkes geçen yılın çeyrek finalistinin sonuncu olabileceğini söylüyor. Fenerabahçe sadece Aurelio'yu kaybetti. Güiza gibi bir gol kralı transfer edildi. O yetmedi ortasahaya dinamizm getirecek Emre Belözoğlu geldi. Ligde bir mağlubiyet aldı diye takım küçümsemeye başladınız. Fenerbahçe bu grupta lider olup çıkar. Arsenal geçen yıl gruplardaki liderliğini Sevilla'ya vermişti hemde üçüncü ve dördüncü torbadan gelen takımların daha kötü olduğu bir grupta.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Arsenal tehlikeli takım en başta bir İngiliz takımı ama çok kötü günümüzde olmazsak 4-0 da bitmez artık maçlar diye düşünüyorum.

Porto bizim çıktığımıza kesinlikle sevinmedi çünkü geçen sene Beşiktaş'tan gerçekten zor kurtuldular biraz da şansları vardıAncak bu sene birde Kiev geldi arkasına.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Neden tartışmasızmış O senin görüşün...Bana göre Arsenal bu grupta %99 lider olur, 2. favori de Porto'dur...
    Porto favori falan değil, gözünüzde büyütmüşsünüz pfff
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Tartışmasız gruptan çıkma favorisi Fenerbahçe'dir. Geçen yılın çeyrek finalisti Fenerbahçe çünkü, Porto ise Schalke'ye elenmiş bir takımdır. Dünyada da favori tabii ki Fenerbahçe, çünkü hem teknik ekip hem de kadro olarak Porto'ya nazaran güçlenmiş bir durumdadır.
    Last edited by DisCo : 02.Eylül.2008 at 23:59

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post

Tartışmasız gruptan çıkma favorisi Fenerbahçe'dir. Geçen yılın çeyrek finalisti Fenerbahçe çünkü, Porto ise Schalke'ye elenmiş bir takımdır. Dünyada da favori tabii ki Fenerbahçe, çünkü hem teknik ekip hem de kadro olarak Porto'ya nazaran güçlenmiş bir durumdadır.
    Egemenlerin dedikleri ile beraber. Türkiye Liginin zorluğu ve kalitesi Portekiz ligine göre daha üst seviyededir. Portekiz Liginde Porto rakipsiz ve zorlanmadan kazanıyor buda gözlerinizi boyuyor. Portekiz ligi Porto'ya iki gömlek küçük geliyor.
    Last edited by DisCo : 02.Eylül.2008 at 23:59

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi bu akşam ki gibi oynamayarak. Orta sahaya 1 adam daha koyarak. Semih ya da Güiza'dan birini yedek oturtarak. Neyse ki daha ilk maça çok var, birşeyler düzelir umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Yeni stad yaptırdılar.Orada oynuyorlar maçlarını.(Emirates Stadyumu)
    düzeltmiştim yahu onu ben :S

yeni stad yaptırdıklarını biliyordum highbury yazdım sonra araştırdım emirates yazmıştım ama :S..
    .
    .
    .

---------------

Ayrıca Fener'in üst tura gruptan 1. çıkarak yükselmesi hayalden ötesine gidemez.En azından ismi ile geçer Arsenal..

Fulham önünde ecel terleri döktü ama Newcastle'ı 3-0 gibi net bir skorlar geçti.İngiltere Premier Ligi'nde bu normal..
    Last edited by metaLwrath : 31.Ağustos.2008 at 00:57 Reason: mesajım otomatik olarak birleştirilmiş / hayırlı ugurlu olsun :)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arkadaşlar bu akşam Benfica-Porto maçı vardı.En son dakika 75'te durum 1-1 idi.Tamamını olmasada bir bölümünü seyrettim.Porto giden oyuncularına rağmen yinede taş gibi bir takım görüntüsü veriyordu.Yani o kadar küçümsemeyin derim ben.Hee Porto Fenerbahçe'den çok iyi takımdırda demiyorum.Sadece küçümsemeyin diyorum.Beklentilerinizden farklı bir takım bulabilirsiniz zira.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ne Arsenal'i yenilmez armada olarak görmeye, ne de Porto ve Kiev'i çantada keklik olarak görmeye gerek var. Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynarsa bu gruptan çıkar. Quaresma,Bosingwa gibi oyuncuların ayrılması tabi ki bizim için avantaj fakat Lyon, PSV, Porto gibi takımlar önemli yıldızlarını kaybetseler dahi takım oyununda zayıflama olmaz sadece skoru tek başına değiştirebilecek oyuncularını kaybetmiş olurlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quaresma takımdan ayrılmamış ve herhangi bir yerde transfer haberi yok

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Wenger, F.Bahçe'yi değerlendirdi

Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, gruptaki her takımın çok güçlü olduğunu söyledi. Tehlikeli bir grupta yer aldıklarını ifade eden İngiliz ekibinin başarılı hocası, kulübün internet sitesine şu değerlendirmede bulundu: “Fenerbahçe, benim için yükselişe geçen bir ekip. Geçen sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Chelsea'ye zor anlar yaşattı ve yarı finale çıkma şansını son anda kaçırdı.”

‘Kiev kapalı kutu'

“İstanbul'daki maç bizim için zor ama iyi bir test olacak. Taraftarları onları her zaman destekliyor. Bunu, sizler de benim gibi biliyorsunuz. Porto'nun Devler Ligi'nde pek çok takımdan daha büyük bir tecrübeye sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ligin önemli bir parçası. Daha önce şampiyonluk da yaşadı. Ayrıca İngiliz takımlarına hep zorluk çıkarıyor. Dinamo Kiev ise şu an kapalı bir kutu. Çok tehlikeli oldukları kesin. Shevchenko ve Rebrov döneminde zorlu bir takımdı.”

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Arkadaşlar bu akşam Benfica-Porto maçı vardı.En son dakika 75'te durum 1-1 idi.Tamamını olmasada bir bölümünü seyrettim.Porto giden oyuncularına rağmen yinede taş gibi bir takım görüntüsü veriyordu.Yani o kadar küçümsemeyin derim ben.Hee Porto Fenerbahçe'den çok iyi takımdırda demiyorum.Sadece küçümsemeyin diyorum.Beklentilerinizden farklı bir takım bulabilirsiniz zira.
    Ama Benfica 10 kişi idi ...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri