...................Ricardo Quaresma bugün Inter'e imza atıyor. Mourinho geldiğinden beri onu ve Lampard'ı istiyordu. Porto 40 milyondan kapıyı açmıştı. Şampiyonlar Ligi kuralarının çekildiği Monaco'da kurbanlık pazarlığı yapmışlar Inter'den Marco Branco ve oyuncunun (aynı zamanda Mourinho'nun) menejeri Jorge Mendes. Transferin maliyeti 25 milyon +Pele olarak söyleniyor. Porto en iyi adamını kaybetti.
Quaresma giderse hücum hattında etkili silahları kalmaz, gitmesi iyi olur, bizim açımızdan. Porto'dan daha iyi bir ekip olduğumuz kesin, eğer adam gibi oynarsak bu turu rahat geçeriz.
arsenal ve portonun turu geçeceğini düşünüyorum 3.lük için ise fenerbahçe avantajlı bence...
porto nun kadro kalitesi arsenale yakın kesinlikle güç kaybetmiyorlar bir kere takım oyunları var quaresma sadece portonun extrasıydı...
Bizene onlardan yaa onlar bizden korksunn çeyrek final oynamış takım arkamızda bıraktığımız takımlara baksınlar bii .. Porto ve Kiev Arsenalden çok bizim çıktığımıza üzülüyorlardır emin olun : ))
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
Quaresma'nın İnter'e gittiğini hiç bir sitede görmedim.Meraktan soruyorum acaba kesin mi? Resmi açıklama yapıldı mı?
FBye çok zorlu rakipler geldi bence ama 2. olarak çıkacağını düşünüyorum
Porto bizden korkmalı, biz onlardan değil. Şu an Arsenal'den sonraki favoriyiz tartışmasız.
Geçen senenin çeyrek finalistiyiz. Takımdan sadece Aurelio ayrıldı Fenerbahçe bitti yorumları yapılıyor. Porto'nun ise ilk 11'in de oynayan neredeyse 5-6 oyuncusu takımdan ayrıldı. Üstelik geçen sene Beşiktaş'ın şansı yanında olsa Porto yerine onlar çıkacaktı üst tura. Porto'yu gözümüzde fazla büyütmeye gerek yok. İlk maçta alınacak 1 beraberlik bile grubu Porto'nun üzerinde bitirmemizi sağlayabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben Bosingwa'nın Postiga'nın falan ayrıldığını unutmuştum.Şuan da Quaresma'da ayrıldıysa 2.sıra için biz favori oluruz bence de.Çünkü kadro kalitemiz diğer iki takımdan daha iyi seviyede.
Aragones'in sistemi tam oturmuş değil.O yüzden biraz tedirgin bakıyorum.Eğer oturursa iyi şeyler yapabilir Fenerbahçe...
Porto:
Quaresma'nın takımdan ayrılması çok büyük kayıp.Ayrıca Bosingwa,Helder Postiga.. bunlar da çok önemli oyuncular.Fenerbahçe Saraçoğlu'nda galip gelir deplasmanda Porto yener diye düşünüyorum..
Arsenal
Grubun favorisi.Fenerbahçe ile Emirates de yapılacak maçta kaybetmez.Hatta 3-0,4-0 gibi skorlar bile olabilir(iddaacılara şimdiden söylüyorum banko üst biter abicim )bkz. Old Trafford-Man Utd../6-2 Ama Saraçoğlunda beraberlik koparabilirler.
Dinamo Kiev
Grubun en iddaasız takımı.Fenerbahçe 4 sene öncenin öcünü alacaktır.Büyük ihtimalle 4. sırada bitirirler
Bana göre durum şöyle olur
Arsenal
Fenerbahçe
Porto/Dinamo Kiev
Dinamo Kiev/Porto
Last edited by metaLwrath : 31.Ağustos.2008 at 00:47
Ayrıca Assuncao bu takımın Marco'suydu ama sözleşmesi bitti.Ve A.Madrid kaptı bu oyuncuyu.
portoda gelen gidenler.
http://www.transfermarkt.de/de/verei...ebersicht.html
porto bir oyuncunun yeri dolmadıktan sonra oyuncuyu göndermez diye biliyorum.ayrıca postiga geçen yıl kiradaydı bu yıl sattılar.
Valla bu portonun aslarının ayrıldıgını bilmiyordum..Daha cok umutlandm sımdı. Ilk macta beraberlık avantaj saglatır, galıbıyet gruptan bıle cıkartır![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Yeni stad yaptırdılar.Orada oynuyorlar maçlarını.(Emirates Stadyumu)Highbury'de yapılacak maçta
So what?
Saike
ilk maçta iyi oynayıp beklenmedik şekilde galibiyet alsak çok iyi olur.Madem iyi bir takımız onlardan o zaman 3 puan almak lazım ilk maçta
Kiev ilede rövanşı halletsek 4 puan ile zaten 3 maçta 7 puan oluyor.Ben emirates'de 4-0 yenileceğimizi sanmıyorum.Gol atarız mutlaka
Bana göre Fenerbahçe görünmeyen favori, herkes geçen yılın çeyrek finalistinin sonuncu olabileceğini söylüyor. Fenerabahçe sadece Aurelio'yu kaybetti. Güiza gibi bir gol kralı transfer edildi. O yetmedi ortasahaya dinamizm getirecek Emre Belözoğlu geldi. Ligde bir mağlubiyet aldı diye takım küçümsemeye başladınız. Fenerbahçe bu grupta lider olup çıkar. Arsenal geçen yıl gruplardaki liderliğini Sevilla'ya vermişti hemde üçüncü ve dördüncü torbadan gelen takımların daha kötü olduğu bir grupta.
Arsenal tehlikeli takım en başta bir İngiliz takımı ama çok kötü günümüzde olmazsak 4-0 da bitmez artık maçlar diye düşünüyorum.
Porto bizim çıktığımıza kesinlikle sevinmedi çünkü geçen sene Beşiktaş'tan gerçekten zor kurtuldular biraz da şansları vardıAncak bu sene birde Kiev geldi arkasına.
Tartışmasız gruptan çıkma favorisi Fenerbahçe'dir. Geçen yılın çeyrek finalisti Fenerbahçe çünkü, Porto ise Schalke'ye elenmiş bir takımdır. Dünyada da favori tabii ki Fenerbahçe, çünkü hem teknik ekip hem de kadro olarak Porto'ya nazaran güçlenmiş bir durumdadır.
Last edited by DisCo : 02.Eylül.2008 at 23:59
Last edited by DisCo : 02.Eylül.2008 at 23:59
Tabi bu akşam ki gibi oynamayarak. Orta sahaya 1 adam daha koyarak. Semih ya da Güiza'dan birini yedek oturtarak. Neyse ki daha ilk maça çok var, birşeyler düzelir umarım.
"YÜCE ATATÜRK"
düzeltmiştim yahu onu ben :S
yeni stad yaptırdıklarını biliyordum highbury yazdım sonra araştırdım emirates yazmıştım ama :S..
.
.
.
---------------
Ayrıca Fener'in üst tura gruptan 1. çıkarak yükselmesi hayalden ötesine gidemez.En azından ismi ile geçer Arsenal..
Fulham önünde ecel terleri döktü ama Newcastle'ı 3-0 gibi net bir skorlar geçti.İngiltere Premier Ligi'nde bu normal..
Last edited by metaLwrath : 31.Ağustos.2008 at 00:57 Reason: mesajım otomatik olarak birleştirilmiş / hayırlı ugurlu olsun :)
Arkadaşlar bu akşam Benfica-Porto maçı vardı.En son dakika 75'te durum 1-1 idi.Tamamını olmasada bir bölümünü seyrettim.Porto giden oyuncularına rağmen yinede taş gibi bir takım görüntüsü veriyordu.Yani o kadar küçümsemeyin derim ben.Hee Porto Fenerbahçe'den çok iyi takımdırda demiyorum.Sadece küçümsemeyin diyorum.Beklentilerinizden farklı bir takım bulabilirsiniz zira.
So what?
Saike
Ne Arsenal'i yenilmez armada olarak görmeye, ne de Porto ve Kiev'i çantada keklik olarak görmeye gerek var. Fenerbahçe Fenerbahçe gibi oynarsa bu gruptan çıkar. Quaresma,Bosingwa gibi oyuncuların ayrılması tabi ki bizim için avantaj fakat Lyon, PSV, Porto gibi takımlar önemli yıldızlarını kaybetseler dahi takım oyununda zayıflama olmaz sadece skoru tek başına değiştirebilecek oyuncularını kaybetmiş olurlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Quaresma takımdan ayrılmamış ve herhangi bir yerde transfer haberi yok
Wenger, F.Bahçe'yi değerlendirdi
Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe ile aynı grupta yer alan Arsenal'in teknik direktörü Arsene Wenger, gruptaki her takımın çok güçlü olduğunu söyledi. Tehlikeli bir grupta yer aldıklarını ifade eden İngiliz ekibinin başarılı hocası, kulübün internet sitesine şu değerlendirmede bulundu: “Fenerbahçe, benim için yükselişe geçen bir ekip. Geçen sezon ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıktı. Chelsea'ye zor anlar yaşattı ve yarı finale çıkma şansını son anda kaçırdı.”
‘Kiev kapalı kutu'
“İstanbul'daki maç bizim için zor ama iyi bir test olacak. Taraftarları onları her zaman destekliyor. Bunu, sizler de benim gibi biliyorsunuz. Porto'nun Devler Ligi'nde pek çok takımdan daha büyük bir tecrübeye sahip olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu ligin önemli bir parçası. Daha önce şampiyonluk da yaşadı. Ayrıca İngiliz takımlarına hep zorluk çıkarıyor. Dinamo Kiev ise şu an kapalı bir kutu. Çok tehlikeli oldukları kesin. Shevchenko ve Rebrov döneminde zorlu bir takımdı.”