Kayseri - PSG => Kezman'ı izleyeceğiz... (:
Kayseri - PSG => Kezman'ı izleyeceğiz... (:
Kayserispor - PSG eşleşmesi oldu.Kezman şov yapabilir ve belkide F.Bahçe'ye mesaj gönderebilir![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kayserispor - PSG .. Zor kur'a keşke R.Bükreş gelseydi ..
Kayseri-PSG
Of zor kura.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
KayseriSpor - PSG
bir an Sevilla çıkacak diye korktum![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Güzel bir kura oldu ilk maçın deplasmanda olması da kurayı güzel yapan bri başka unsur ama duyduğuma göre güçlü bir ekipmiş Metalist , görücezKayseri iki maçtan birini alır diyorum
![]()
GaLatasaray a kim geLicek acaba
Sevillanın gelmesinden iyidir . Zevkli bir maç olur bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bize napoli gelirse ki % 20 o gelecekbence bizim için en iyisi olur. Kolayı elemektense zoru elemeyi tercih ederim tabi elersek ?!
Last edited by Nedvedmania : 29.Ağustos.2008 at 15:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence Honka gelecek galatasaraya![]()
Everton-Standart
Standard gitti everton la eşleşti
Ohh zorlar gitti.
Napoli-Benfica
s.liege ile napoli gitti oh bee![]()
Galatasaray 'ın rakibi Bellinzona
Napoli de gitti![]()
Galatasaray-AC Bellinzona
Güzel oldu bu.İlk maç deplasman süper oldu bu.
Bellinzona-Galatasaray
bellizona rakip belli oldu ilk macta deplasmanda cok iyi
Bellinzona - Galatasaray ; Diğer 2-3 takıma göre çok daha kolay bir takım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray - Bellinzona
Haydi Bastır Galatasaray !
YaLnız Şenez abi yaLnış anLadı. BeLLizona BJK ye geLmesi gerekiyordu. Neyse canım sağLık oLsun. GS ye hayırLı oLsun![]()
Stadları 6 Bin kişilikmiş.Belki Uefa başka stada verebilirmiş.
Galatasaray'ın UEFA Kupası 1. Turu'ndaki rakibi, bugün Monaco'da yapılan kura çekimi ile belli oldu. Takımımız, İsviçre temsilcisi AC BELLINZONA ile karşılaşacak.
Kura çekimine seri başı olarak katılan Galatasaray, ilk maçı 18 Eylül'de Stad Comunale'de, rövanşı ise 2 Ekim'de Ali Sami Yen'de oynanacak. Tur atlayan takım, gruplara katılma hakkı kazanacak.
UEFA Kupası'nda grup maçları 23 Ekim - 18 Aralık tarihleri arasında yapılacak.
UEFA Kupası finali, 20 Mayıs 2009'da, Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak.
iye rahat geceriz, wiki den baktim ufak takimmis stayumun kapasitesi 2 bin+4k mi ne gerisini siz dusunun
isviçreliler bizi iyi tanır..Yenmedigimiz takımları yok![]()
Napoli ve Liege'in gelmemesi iyi oldu.
Metalist Kharkiv (UKRAYNA) - BEŞİKTAŞ
KAYSERİSPOR - Paris Saint-Germain FC (FRANSA)
Bellinzona (İSVİÇRE) - GALATASARAY