Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

19 42.22%
  • Beşiktaş

15 33.33%
  • Beraberlik

11 24.44%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 111 sonuç

Konu: Trabzonspor - Beşiktaş [ TSL 3. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Trabzonun kazanmasını isterim ama BJK alacak gibi duruyor

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Yönetim, Beşiktaş maçı için 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL´ye çıkardı.
    Trabzonspor’da yönetim kurulu kısa bir süre önce yaptığı toplantıda Beşiktaş maçına özel bir prim fiyatı açıklamıştı. Buna göre daha önceden 6 bin YTL olarak belirlenen galibiyet ödülünü 8 bin YTL’ye çıkaran Bordo-Mavililer, takımın motivasyonunu bir kat daha artırmak istemişti. Yönetimin de maçtan önce oyuncularla bir toplantı yapması bekleniyor.

Yönetim tam kadro statta
    Bordo-Mavili ekibin kurmayları bugün tam kadro Avni Aker Stadı’nda olacak. Sadece Trabzonspor’un yöneticileri değil, kentin idarecileri de statta olacak. Trabzon Valisi Nuri Okutan ve Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canailoğlu da maçı izleyecek.

Fanatik.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Ersun Yanal geçen sezon Trabzonspor'un başına geçtiğinden beri bu sezon Trabzonspor'un fırtına gibi eseceğini futbol sohbeti yaptığım her arkadaşıma söylüyordum.Nitekim öyle de oldu ve Trabzonspor 3 puanlarla lige başladı.Bence Trabzonspor bu sezonun son 5-6 haftasına kadar şampiyonluk kovalayarak devam eder ancak son haftalar ne olur bilemem. Bu günkü maça gelirsek Milli maç arasının en çok Trabzonspor'un işine yaradığını düşünüyor ve Trabzonspor'un kazanacağını tahmin ediyorum. Umarım bol pozisyonlu,tempolu ve zevkli bir maç olur.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Dün yaşanan puan kayıpLArından sonra kuşkusuz bu maçın önemi daha bir arttı. AsLında kaybeden taraf çok şey kaybetmiş sayıLmayacak ama kazanan taraf biraz da oLsun moraL motivasyonunu daha da artırmış oLucak. İki takımda formda ve ofansif oynayan ekip. GüzeL, seyir zevki yüksek bir maç oLur umarım. En önemLisi dostça bir mücadeLe izLeriz.

Tribünde ve burda yazacağımız mesajLarda en güzeL ezeLi rakabetin dostLuk içerisinde sağLanabiLeceğini göstereLim herkese.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

----------------------Rüştü---------------------
    S.Kurtuluş-------Zapo-----Sivok-------Tello
    -------------Cisse---------Uğur----------------
    S.Özkan---------------------------------Aydın
    -------------------Delgado---------------------
    -------------------Bobo------------------------

Böyle oynamalıyız kazanmak istiyorsak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ümit Milli Takımındaki performansından sonra Aydın'ı oynatır heralde Ertuğrul Sağlam.

Gider Üzülmez'i bek oynatıp, Tello'yu açık oynatırsa çok ayıp eder çocuğa bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Zaman gazetesinde ve NtvSpor'da Seric'i ilk 11'e alıp Cisse'yi yedek başlatabileceğinden bahsediliyordu.Açıkcası beklemediğim bir hamle ama Ertuğrul hocaya güveniyorum.
    So what?
    Saike

sakary Ali Misafir

MUHTEMEL 11'LER

STAT: Avni Aker
    SAAT: 21.45
    HAKEM: Halis Özkahya-Nihat Mızrak, Alper Ulusoy-Hakan Özkan.(4.hakem)
    TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Song, Egemen, Cale, Yattara (Isaac), Selçuk, Hüseyin, Colman, Gökhan, Umut
    BEŞİKTAŞ: Rüştü, Serdar Kurtuluş, Zapatocny, Sivok, Tello, Cisse, Uğur İnceman, Serdar Özkan, Aydın, Delgado, Bobo

ligtv ye göre muhemel 11 ler

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Defansın sagında Tayfunu bekLiyordum Serkan' ı oynatacakmıs hoca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kabettiği haftada bu avantajı iyi kullanmalıyız haydi KArakartalım....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Zaman gazetesinde ve NtvSpor'da Seric'i ilk 11'e alıp Cisse'yi yedek başlatabileceğinden bahsediliyordu.Açıkcası beklemediğim bir hamle ama Ertuğrul hocaya güveniyorum.
    Aslında kötü bir hamle de olmaz, Tello'nun ortasahanın ortasında da ne kadar başarılı olduğunu biliyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Trabzonspor show yapar bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by bursa_mc View Post
    Trabzonspor show yapar bence..
    Anlayamadım , nasıl bir şov ?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yattara kadrodan çıkartıldı!

Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Ibrahima Yattara, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçının kadrosundan çıkartıldı. Yattara'nın yerine Isaac'in forma giymesi bekleniyor. Trabzonspor'un Gineli yıldızı Yattara, ligin ikinci haftasında oynanan Ankargücü karşılaşmasında sakatlanmıştı.

14.09.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yattara'nın olmamaıs BJK'liler için sevindirici oldu ama Trabzonsporlular için üzücü olmuştur.Bu maçı sadece futbol için izleyecekler olanlarda üzülmüştür onun sahada ki o ilginç hareketlerini izleyemeyecekleri için.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç dengeli geçiyor şu ana kadar.
    So what?
    Saike

İlk yarı bitti.
    Maçı gollü bekliyorum yanıldım.İkinci yarıda da iki takımın çok fazla risk alacağını düşünmüyorum.Atan kazanır.

Nesil
    2006

Çok sıkıcı bir maç geçiyor. İki tarafda kozlarını son 10-20 dakika gösterecek. Maç bu dakikadan sonra hareketlenir. Yattara'nın olmaması Trabzonspor'un ofansif yönden zayıflamasına neden oldu. Trabzonspor daha istekli ama; pozisyonlara girip hem taraftarını ateşlemedikten sonra maçı kazanması zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İlk yarı 0-0 bitti.Beklendiği gibi çok zevkli,bol gollü bir maç izlenimi vermedi ilk yarıda maç.Trabzon Yattara'nın eksikliğini yaşıyor.Bizde Holosko'yu aramıyor değiliz.Aydın Antalya maçındaki gibi yine etkili olamadı maalesef.2.yarıda hocaların yapacakları müdahalelerle maçın seyri değişecektir diye düşünüyorum.Kimin hamleleri daha iyi olursa o taraf kazanacaktır..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

2.yarıda şu ana kadar Trabzon etkili olan taraf.Kalelerine fazla yüklenmiyoruz.Yüklendiğimizdede savunmaları açık vermiyor.Bizim savunmamızda Trabzon ataklarında başarılı.Gol atan kazanır.Öyle bir maç gidiyor şimdilik.Bobo çıktı Nobre girdi.Bakalım bu hücumlarımızda neyi değiştirir.Ertuğrul hoca forvet çıkarıp forvet sokarak risk almayı tercih etmedi.Belki sonlara doğru Batuhan ile bu riski alır.İnşallah golü bulup kazanırız maçı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    .

Beşiktaş'ın ataklarını Tolga Zengin başlatıyor.Oyuncu değişiklikleri Beşiktaş'a yaradı gibi görünüyor.Trabzonspor yavaş yavaş oyundan düşmeye başladı.Beşiktaş her an gol atabilir.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006

Maçın hakkı buydu. Beşiktaş, Trabzonspor'dan çok çekindiği belli oldu. Adeta beraberlik için çıkmışlardı. Oyuna Nobre'yi alırken bile Bobo'yu çıkartıp riske girmediler. Trabzonspor biraz daha hızlı tempoda oynamalıydı. Yattara olsa Trabzonspor'un bu maçı alacağını düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Beraberlik kokuyor sanki, hatta gol bile olmayabilir..
    Bir kedi gördüm sanki..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Maç 0-0 sona erdi.Herkes maçtan önce zevkli,eğlenceli bir maç bekliyordu ama böyle bir maç yoktu sahada.İlk yarıda dengeli bir karşılaşma vardı.2.yarıda Trabzon daha üstün taraftı.2 taraftada savunmalar başarılıydı.Bizim yüklendiğimiz anlarda Trabzon iyi kapattı alanı.Özellikle Song harikaydı.Geçit vermedi.

Tamam Trabzon gibi bir deplamandan 1 puanla ayrılmak güzel ama Ertuğrul hocanın takımı daha çok hücuma çıkarmamasına şaşırdım.Beşiktaş böyle oynayacak takım değil.Ertuğrul hoca hiç risk almadı skoru değiştirmek adına.Diğer büyük maçlardada deplasmanda böyle oynayacaksak işimiz zor valla.Liderlik koltuğundanda indik.Ne diyeyim bilmiyorum..

2.yarıda Ertuğrul hocanın yapacağı hamlelerle maçı çevirebileceğini düşünüyordum ama yanılttı beni.Açıkcası büyük bir hayalkırıklığı yaşadım bir çok Beşiktaş'lı gibi.Tekrar söylüyorum.Beşiktaş 1 puan için oynayacak takım değil.Her zaman kazanmak için oynamalı.Kazanmak için risk almalı..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 15.Eylül.2008 at 01:03
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Macın ilk yarısını radyodan, 2. yarıyı pcden izledim. Oldukça sıkıcı bir mactı. Beraberlik macın hakkıydı. izlediğim 2. yarıda hatırladığım tek pozisyon serkan balcı nın karsı karsıya kaldığı pozisyondu. Beraberlik istediğim skordu böyle bitmiş olması bizim için iyi oldu...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Bütün hayallerim yıkıldı. Çok zevksiz, heyecansız bir maç oldu bunun nedeni olarakta Beşiktaşı görüyorum çünkü neredeyse hiç saldırmadı. Trabzonda'da yaratıcı oyuncu azlığından pozisyon yaratamadı. Ortaya son derece yavan, seyir zevki düşük bir maç çıktı.

Öyle bir maç olduki mücadele bile azdı iki takım 90 dakika içinde toplam 20 faul yaparak maçı bitirdi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Maçın hakkı beraberlikti.İki ekipte kaybedilen 2 puana üzülmek yerine kazanılan 1 puana sevinmelidir.Maçta Yattara ve Holosko olsa çok daha zevkli geçebilirdi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben berabere biter demiştim hehe iddaa oynadınız mı ?
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Bütün hayallerim yıkıldı. Çok zevksiz, heyecansız bir maç oldu bunun nedeni olarakta Beşiktaşı görüyorum çünkü neredeyse hiç saldırmadı. Trabzonda'da yaratıcı oyuncu azlığından pozisyon yaratamadı. Ortaya son derece yavan, seyir zevki düşük bir maç çıktı.

Öyle bir maç olduki mücadele bile azdı iki takım 90 dakika içinde toplam 20 faul yaparak maçı bitirdi.
    Saldırmadık değil, saldıramadık. Şimdi yalan yok Trabzonun Serkan-Hüseyin-Selçuk üçlüsü ortasahada müthiş bir pres yaptı. Bizim yapı itibariyle defansif ortasahadan çok "mc" tabir ettiğimiz Cisse ve Uğur ikilisi bu prese karşılık veremediler. Zaten hafta içi Ukrayna ekibiyle hafta sonu Anteple maç yapacak bir Beşiktaşın o derece pres yapma lüksü de yoktu.

Oyunumuzu asıl etkileyen kanatlarımızın kötü performansıydı. Anladık ki Holosko bu takımda kağıt üstünde sağ bek de yazılsa Holoskolu takım çift forvet, Holoskosuz takım tek forvet oynuyor. Aydın-S. Özkan kanattan rakipleri topla geçemedikleri gibi, topsuz alanda da arka direklere inip gol aramadılar(ki Holosko maç içinde bunu her zaman yapar). Delgado ise böyle bir maçta daha bencil oynamalıydı. Rakibini ekarte ettiği nadir zamanlarda bile kendi gidip şut şansı ya da faul arayacağına birilerine pas vermeye çalıştı. Bu pasları sıkı markaj altındaki Bobo, Aydın, Nobre Serdar alamadılar. Trabzonsporlular Yattaranın yokluğuna alışamamışlar anlaşılan, her atakta son vuruş becerisi olmayan Serkanın bölgesine top attılar, halbuki öbür kanadı değerlendirebilirlerdi. Beşiktaşta ise Holosko kadar Toramanın yokluğu da hissedildi. Çünkü Toraman aynı anda hem Sivok-Zapoya, hem Serdar Kurtuluşa, hem de sağladığı rotasyon sebebiyle Cisse-Uğur İnceman ikilisine alternatif olan joker bir oyuncu, onun yokluğu Ertuğrul Hocanın yapabileceği hamleleri de kısıtladı.

Sonuç olarak ligin şu aşamasında Trabzon deplasmanından alınan bir puan iyidir. Herkesin anlaşacağı nokta, bu maçta iki tkaımın da eksik oyuncuları olsa çok daha zevkli bir oyun izlerdik. Trabzonsporu kutluyorum, centilmence maç çıkartıp hakeme itirazlarla seyirciye oynamadıkları için. Son olarak, seyircilerinin daha coşkulu ve baskın olması lazım.

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri