ben tarsus'dan geliyorum sen mi gelemiyeceksin ama %40 az bir ihtimal değil
ben tarsus'dan geliyorum sen mi gelemiyeceksin ama %40 az bir ihtimal değil
aman diyim son dakikada ekmeyin haa buluşmayı![]()
Buluşuyoruz değil mi ben buluşacaz diye düşünüyorum..Birisi fotoğraf makinesi getirirse güzel olur..![]()
Buluşuyoruz sanırım.. beşbuçuk kişiyle..![]()
Genel olarak kararsızlar oluyor yarım kişi..
Sende gelecekmisin omersal?
bende öyle babamdan izin alırsam gelirim %10 gelemem %90 gelirim
yalnız arkadaşlar bugünden gelip gelmeyeceğinizi kesinleştirin yarın ona göre bekleyelimkarışıklık olmasın yani
şimdi hani biz 15:00de buluşuyoruz ya... Bize TCDD engel koyuyornasıl mı ? Şöyle: Adana'ya gelecek trenler tarsus'tan 13:46'da kalkıyor Adana'ya 14:21 de varıyor ya da 14:56da kalkıyor, 15 39da varıyor.. Bence gelin biz bu buluşmayı 15:30 yapalım.. Gelenler 39 dk beklemesin boşuna
Tarsustan geleck olanlar da 14:56da biner trene..
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
sanırım biraz geç oldu bu haberacaba geleceklerin hepsi görebilecekmi görmezse erken gelir bekler bekler ve gider bir çare bulalım şuna
![]()
Arkadaşlar o halde kesin birşey söyleyemiyorsanız 30 dakikalık bekleme süresini de göze alırsınız..Yapacak birşey yok çünkü 15.00 olarak söylendi buluşacaklara..
arkadaşlar buluşma saat 15.00 te istasyondaki siyah lokomotifin önünde olması kararlaştırılmıştır.herkesin o saatte orada olması rica olunur.
tamam biz saat 15te orda olalım bekleriz nolcak kebapçı var orda kebap yeriz ehehhe![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
"mesajlar" erken gelse aslında daha iyi olur çünkü gelip gelmeyeceğide kesin değil eğer gelmezse boşuna beklemeyelim
Ya tamam da 15te tarsuslular nasıl gelecek ki ? 15.30 iyi olur.Bekleme sorunu da olmaz.Gerçi o zamana kadar Adanalılar tanıuşır diyorsanız tamam olur. Burada konuşkan olduuma bakmayın normalde çok sessizimdir![]()
Adana tarsus ayırmadan saat 15'te diyelim 15:30a kadar da bekleriz zaten.. çünkü günlerdir 15 diyoruz karışmasınGeç gelen olursa telefon eder gidip alırız ya da yerimizi söyleriz gelir..
Hatta gümüş at'a falan gideriz yakın da olur istasyona
![]()
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
gitmişken nargileyede vursak mı![]()
Tamamdır..Deli_ruh numaranı'da aldım..
Ben yakamda kırmzı karanfille gelecem ordan tanırsınız..![]()
bende zaten tanınmayacak gibi değilimince uzun birşey görürseniz benim
Ban açayım yavaş yavaş başlığı![]()
Ucuza Ardahan bileti ayarlayacak birilerini tanıyor musunuz?![]()
o zaman ben yarım saat oyalanırım
2 saat sonra görüşmek üzere arkadaşlar..