Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Metalist kazanır

17 47.22%
  • Berabere sonuçlanır

8 22.22%
  • Beşiktaş kazanır

11 30.56%
Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 180 sonuç

Konu: Metalist Kharkiv - Beşiktaş JK [UEFA Kupası 1.Tur Rövanş Maçı]

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

1-1 oldu fakat ofsayt.Güzel golmuş duyduğuma göre.Görmem lazım Metalist'in golünü.

Nesil
    2006

M.Kharkiv stadını çamurdan bir saha bekliyordum. Tribünü olan iyi bir stada benziyor. Taraftarda güzel sandığımdam zor geçecek maç. Zaten mükkemmel bir gol attılar. Hakan Arıkan bomboş yerde önde durursa bu golede izin verir.

Beşiktaş'tan hiç umutlu değilim..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

2-0 oldu...Zapo'nun hatası ..

Nesil
    2006

Zapo her maçta mükkemmel oynadı ama; tek hata yapmayacağı maçta hatasını yaptı ve 2-0 oldu. Artık Beşiktaş sadece golü düşünmeli ve bu yarıda azami bir gol atıp ve hiç gol yememesi gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

2-0..Beşiktaş'ın biraz daha hücumda etkili olması gerekiyor yoksa işler kötü
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

o ilk gol neydi öyle ya. Hagi nin gollerini hatırlattı bana. PC den bizim, tv den beşiktasın macını izliyorum. Beşiktas 2 pas yapamıyor. Böyle oynarlarsa 3 4 olur bu mac.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Lanet oLsun böyLe işe yeter ya yeter !
    Kaç maçtır s.o.s veriyoruz bas bas bağırıyorum ama herkes oz pembe.Alın işte iLk ciddi rakip.Hakem hataLarı oLmayınc böyLe oLdu.Neymiş efendim S.KurtuLuş ön Liberoda oynamış bir sene.Oynatmak zorundamısın onu orda ?
    Elinde S.KurtuLuş var,Ali Tandoğan var gidiyor stoper Toramanı oynatıyor yeter ya !
    TeLLo uyuyor kaç maçtır uyukLuyor haLa oynatıyor.Oynatsana Özkanı kan getirir kontra yapar.DeLgado bey Hüseyin Çimşiri MaLdonadoyu örnek aLmış sanki aLıyor geriye aLıyor yana La aL bi git iLeriye !
    Yeter ya ya bu adamı ciddi bir şekiLde uyarırLar yada gitsin artık ya gitsin !

Nesil
    2008
    Yer
    Adapzarı

Ya böyle maç oynıcağımıza ne avrupaya gidip de rezil olalım ne de burda en iyisi bjk li,gde 5 10 filan olsun yeter ya lan doğduğumdan beri bjkden yana 1 sene mutlu oldum gerisi hep eziklik bu ne ya yeter be yeter ertuğrulş sağlam bile bizi düzeltemedi ne bu ya yeter tamamen revizyona gidelim yeter ertuğrul sağlam hakan arıkan delgado ali tandoğan uğur inceman kalsın yönetim mönetim herşey değişsin ya yeter artık biri ya dur desin ya da yürü desin bjkye ya
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Delirdim artık yeter ya offff
    Last edited by ahmet0393 : 02.Ekim.2008 at 21:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bazı Bursa taraftarLarını pek istekLi gördüm sanki mağLubiyetimiz için.
    Sanki ReaL Madrid iLe oynuyoruz. OLaya bak
    Ben temkinLi oLamam. Takım oLsun. Biz kimiz onLar kim. Arada dağLar kadar fark var. Beşiktaş adam gibi oLsun, adam gibi oynasın da yensin. Yenemeyeceği bir takım mı sanki ? MetaList i yenmek çok mu zor.

Hayrettin abi dikkat ediyorum da sen hep böyle yapıyorsun. Her zaman yenecez , edecez , onlar da kim oluyor fln gibilerinden şeyler yazıyosun. Maçın ilk yarısı 2-0 Metalist'in üstünlüğüyle sona erdi. 2. Yarı ne olur bilemem umarım Bjk tur atlayacak bir sonuç alır ama senin gibi birinin daha temkinli , daha mantıklı bir şekilde olması gerekiyor geçen haftada demiştim Beşiktaş sizin abarttığınız kadar iyi top oynamıyor diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk gol olağanüstüydü. Hakan'ın onu kurtarması beklenemezdi ama biraz geride olsa belki kurtarırdı.

Beşiktaş ilk yarının sonlarında canlandı. Umarım ikinci yarı hareketlenirde 1 gol atar ve tur atlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Metalist'in ilk gol güzeldi adam 40 metreden attı..

Beşiktaş'ın ikinci yarıda gol yemeden gol veya goller bulacağını ve turu geçeceğini düşünüyorum.Temsilcimize maçın kalan kısmında başarılar diliyorum..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

beşiktaş turu geçerse rakibe çok büyük haksızlık olur,ama inş. bjk turu atlaaycak.

metalist epey kaçırıyor...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

3-0 oldu..:/

Nesil
    2006

Kimse kusura bakmasım ama; bu maçta Beşiktaş'ı dağıttılar. Kaçanlarla beraber Kharkiv farka giderdi ki zaten 3-0 oldu. Çok beğenilen Zapo iki golde hata yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş UEFA'dan elendi diyebiliriz. Sorumluları Beşiktaş içinde aramalı...

Nesil
    2007

Gerçekten berbat bir skor...Beşiktaş'a şimdiden geçmiş olsun

Sadece Beşiktaş değil hiçbir Türk takımımız doğru düzgün futbol oynamıyor Avrupa'da.Allah yardımcımız olsun ne diyelim...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

4 oldu be..Ayıp ..

Nesil
    2006

Beşiktaş'a artık mücize gerek. 4-0

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

4-0 ..... .

Nesil
    2007

4 oldu artık 5 kişi kırmızı kart görsün hiç yoktan 6 kişi 3-0 yenildik desinler

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Çok kötü çok....

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Büyük şok gerçekten ...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Metal tank gibi ezip geçtiler Beşiktaş'ı.Bu sene ilk defan Beşiktaşı 90 dk ve canlı izleyeyim ded,m 4-0 olunca keyfim kaçtı resmen.

Neyse artık ligde ve kupada yoluna devam edecek Beşiktaş.Umarım ligde kalan maçlarını da bu şekilde oynarda bari onları geçeriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bjklilere Allahtan sabır diliyorum

Nesil
    2007

bu kadar pozisyon kaçar mı ya çok kötü bjk çokk.....

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Teselli Golü geldi..Nobre..4-1

sakary Ali Misafir

Ya böyle takım olmaz yeter ya yeter

Ertuğtul Hocam 2-0 gerideyiz gol atmamız lazım hiç sanki bizimler 10-0 önde turu geçtik havasındalır ya ukrayna takımına 4-0 yenilinimirya maçı izlemiyormusun hocamm

hiç bir futbolcuda istek yok ruh yok hepsini gönderin ya Gökhan Zan,İbrahim Toraman,Tello,Seric,Holosko hiçbiri bişi yapmadı
    Last edited by sakary Ali : 02.Ekim.2008 at 23:22

Nesil
    2006

Beşiktaş bu gün turu geçmeyi hak edecek hiç bir oyun sergilemedi. Bunun nedeni nedir bilemem ama; Türkiye'nin Avrupa'da ülke puanı olarak bu kadar ihtiyaç duyduğu zamanda şu turda elenmesi yazık oldu. Elendiğimiz ülkenin takımıda Ukranya Takımı olması ve bizim ülke olarak rakibimiz olması durumu daha da kötü yaptı.

M.Kharkov iyi bir ekip kurmuş. İlk kez Beşiktaş ile izleme imkanı bulduk ve aldığı yabancılar o kadar etkliydi ki turu geçmesine sebebiyet verdi. Türk Takımlarının gözlemcileri çok kötü olduğu ortada şu oyuncuları bulup getiremiyoruz. Eğer bir gün gözlemcilere iyi bir yatırım yaparsak gelecekte futbol olarak ilerliyebiliriz. Özellikle Jackson'a bayıldım.

Beşiktaş takımı bu gün yıldızları olan Holosko, Bobo, Delgado gibi isimler skoru değişterecek hiçbir oyun oynamadı. Bu maçta oynamıyacaksan hangi maçta oynayacaksın? Ligde nasıl olsa maçı kazanırsın ama; asıl Avrupa'da oynamak mühim.

Rakip takım birinci turu geçtik diye havai fişekler ile seviniyor. Düşünün artık Beşiktaş nasıl bir takıma elendiğini.

Sayfa 3 / 6 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri