Fenerbahçe
Kayserispor
Beraberlik
Durun ya Tolunayı nereye yolluyosunuz bavulunu verdiniz hemen ben bu maçta güveniyorum takıma
Kanarya çıkış arıyor
Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, ligde yarın Kayserispor ile yapacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.
Turkcell Süper Lig'in ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesinde de birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertli ekibin, ligin güçlü takımlarından Kayserispor karşısında tek hedefi galibiyet.
Fenerbahçe bu sezon ligde kendi sahasında yaptığı 2 maçı da kazanırken, Kayserispor rakip sahalarda çıktığı 2 maçta da galibiyete ulaşamadı.
Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken, sarı-kırmızılılar deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalıp, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.
FENERBAHÇE'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle yarınki maçta kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapılan maçta sakatlanan Alex ile Lugano'nun yanı sıra, tedavisi süren Semih de Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Josico'nun yanı sıra, Vederson ve Deivid'in de yarınki mücadelede kadroda bulunmayacakları öğrenildi.
Teknik direktör Aragones, sakatlığı geçen ve bir süredir çalışmalarına devam eden Tümer ile genelde kadroya almadığı Ali Bilgin ve Deniz'e yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer verebilir.
Hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe'de, maç kadrosu da şekillenecek.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.
ROBERTO CARLOS KART CEZASI SINIRINDA
Fenerbahçe'de, ligin ilk 5 haftalık bölümünde toplam 3 sarı karta ulaşan Roberto Carlos, sarı kart ceza sınırına geldi.
İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe ve Sivasspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı yıldız, yarınki mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, 7. haftadaki Kocaelispor maçında cezalı duruma düşecek.
İki ekiptede çok önemli eksiklikler var bakalım ne olacak maç
Önder ve Uğur 11'e
Ligin 6. haftasında Pazar günü Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe artık maç saatini bekliyor..
Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenman sarı lacivertli futbolcular ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından iki takım halinde top çalma çalışma yaptı. İdman yine iki takım halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Alex, Semih, Josico antrenmana katılmadı. Bu futbolcular Kayserispor maçında da takımdaki yerini alamayacak. Lugano'nun yarın hem tedavi için hem de milli takımı için Ukrayna'ya gideceği öğrenildi.
Teknik direktör Aragones'in bu futbolcuların yokluğunda Lugano'nun yerine savunmada Önder'e yer vermesi, sol kanatta Uğur Boral'a forma vererek Emre Belözoğlu'nu da Alex'in yerinde oynatması bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarın sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
"Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Selçuk, Uğur, Emre, Guiza"
04.10.2008Kaynak : DHA
BeLki bu maçta Aragones in son maçı oLabiLir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Tümer Metin’e kadro şoku
Aragones'ten bu hafta formayı kapacağını düşünen Tümer, son dakika kararıyla sarsıldı
F.BAHÇE’DE sakatların çokluğu ve kaptan Alex de Souza’nın da oynayamayacak olması nedeniyle forma bekleyen Tümer Metin, teknik direktör Luis Aragones tarafından Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oynayacağından emin olan ve hırsıyla dikkat çeken Tümer’in İspanyol hocanın bu kararı sonrasında büyük şok yaşadığı öğrenildi. Bu arada Aragones’in göreve geldiği günden bu yana İspanyol hocayla yıldızı barışmayan ve adı Şampiyonlar Ligi listesine de eklenmeyen Deniz Barış da Kayserispor maçının kadrosuna dahil edildi.
Milliyet
Deniz bir dorm tutarsa Selçuk'un yerinde oynar.
Bir zamanlar Deniz'in Aurelio'yu kestiğini unutmayalım.![]()
Deniz iyi form tutsada Şampiyonlar Liginde olmaması üzücü. Tümer'in hiç olmassa ilk 18'de yer alması gerekiyordu.
Bu adam gitmek için yapıyor bunları demedi demeyin.
Tümer'i niye almadı , bir bildiği var diyeceğim ama ne biliyor?
Deniz için umudum yok 18'i doldurmak için orda duruyor diye düşünüyorum.Deniz'i düşünse Josico'suz idare eder onun yerine sol/sağ açığa adam alırdık.
Bekleyip görmek lazım
Tümerin antreman performansıyla maç performansını bir zannediyor galiba?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Yav Tümer gibi adam nasıl kadroya alınmazDede sonunu hazırlıyosun valla.
Denizi mi almış kadroya... Çok güldüm ha.. Hayır denizi almasına gülmedim, Ş.L de ismini yazdırmadığı tümer gibi oyuncusu varken burda kadroya almasına güldüm.. Allahım ya.. Diğer yandan da Denizin oynamasını istiyorum...hem takımı bitrdi hem psikolojimi...
Last edited by Neron_FB : 05.Ekim.2008 at 16:18
FENERBAHÇE
Hep Destek Tam Destek
Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları![]()
Güiza'nın sigara içmesiyle alakası yok..Konu Saptırmayalım .Ben sana 5-6 tane sayayım Sigara içen ünlü futbolcular ..![]()
Bende biliyorum Guizanın en çok koşan oyuncumuz olduğunu bende sigara kullanıyorum ama içmese daha iyi olacak
şimdi bi pakette siz vereceksiniz adama gol at diyeneyse espri olarka söyledim ciddiye alındım bişey diyorum...
Maç kadrosu:
Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında, bugün saat 21.00'de Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, Edu, R.Carlos, Maldonado, Selçuk, Deniz, Kazım, Burak, Emre, Ali, Uğur, Gürhan, İlhan, Güiza.
fenerbahce.org
Tümer gerçektende yok.Heralde Aragones onun sakllı halini sevdi![]()
Bu maç kadrosundan çok büyük bir mucize olmassa Aragones şöyle bir kadro çıkartacaktır.
Güzel bir maç olsun,kazanalım yeter.Bu kötü gidiş sonsuza kadar sürmeyecek bir yerlerden başlayacağız.VoLkan Demirel
Gökhan Gönül-Önder-Edu-R.Carlos
Selçuk-Maldonado
Kazım-Emre-Uğur
Güiza
Yaptığın kadro çıkacak büyük ihtimalle. Umarım bu maçı kazanırız. Çünkü; toparlanmamız için büyük fırsat bir haftalık tatile girerken eğer üç puanla girersek Kocaelispor maçına iyileşen oyuncularımızla çıkacağımızdan oradan gelecek üç puan ilede Arsenal maçına moralli bir şekilde çıkarız.![]()
Zico'yu özlemedim desem yalan olur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
KAYSERİSPOR
Souleymanou
Durmuş
Ali Turan
Eren Güngör
Bilal
Mehmet Topuz
Ragıp
Saidou
Mehmet Eren
Aghahowa
Turgay
FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Edu
Önder
Roberto Carlos
Kazım
Maldonado
Selçuk
Uğur
Emre
Güiza
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !