Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

19 45.24%
  • Kayserispor

18 42.86%
  • Beraberlik

5 11.90%
Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 304 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor [ TSL 6. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    Yok hacı Kiev maçında önce bende takip ediyordum antrenmaları fln işte takım çok hırslı,herkes herşeyin bilincinde,çok istekliler falan sonra gördük olayı.Takım bu sene antrenman yıldızıyla doldu resmen antrenmalara kanma fazla.
    O maç öncesini bilmiyorum dediğinde haklı olabilirsinAma ben bekleyip yanılmak istiyorum bir bakalım abi((:
    Maçtan sonra yine paslaşırız

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bizdede Ertuğrul hoca gidici.Neden olmasın.
    Kafa kafaya değişseniz fena olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Durun ya Tolunayı nereye yolluyosunuz bavulunu verdiniz hemen ben bu maçta güveniyorum takıma

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu maçı kesin kazanırız diye düşünüyorum. Mehmet Topuz'un eksik olması tabikide eksi bir avantaj olacaktır ama benim en çok korktuğum oyuncu Mehmet Eren, adam bütün maçlarda gol atıyo nerdeyse

Kanarya çıkış arıyor

Turkcell Süper Lig ve Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Fenerbahçe, ligde yarın Kayserispor ile yapacağı mücadeleden galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmek istiyor.

Turkcell Süper Lig'in ilk 5 haftasında 2 galibiyet, 3 yenilgi, Avrupa Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'ndaki mücadelesinde de birer mağlubiyet ve beraberlik alan sarı-lacivertli ekibin, ligin güçlü takımlarından Kayserispor karşısında tek hedefi galibiyet.

Fenerbahçe bu sezon ligde kendi sahasında yaptığı 2 maçı da kazanırken, Kayserispor rakip sahalarda çıktığı 2 maçta da galibiyete ulaşamadı.
    Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 2-0, Gençlerbirliği'ni 3-0 yenerken, sarı-kırmızılılar deplasmanda Sivasspor ile 0-0 berabere kalıp, Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu.

FENERBAHÇE'DE ZORUNLU DEĞİŞİKLİKLER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, sakatlıklar nedeniyle yarınki maçta kadrosunda zorunlu değişiklikler yapacak.

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Dinamo Kiev ile yapılan maçta sakatlanan Alex ile Lugano'nun yanı sıra, tedavisi süren Semih de Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Tedavisi süren Josico'nun yanı sıra, Vederson ve Deivid'in de yarınki mücadelede kadroda bulunmayacakları öğrenildi.

Teknik direktör Aragones, sakatlığı geçen ve bir süredir çalışmalarına devam eden Tümer ile genelde kadroya almadığı Ali Bilgin ve Deniz'e yarınki maçın 18 kişilik kadrosunda yer verebilir.

Hazırlıklarını bu akşam yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe'de, maç kadrosu da şekillenecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

ROBERTO CARLOS KART CEZASI SINIRINDA

Fenerbahçe'de, ligin ilk 5 haftalık bölümünde toplam 3 sarı karta ulaşan Roberto Carlos, sarı kart ceza sınırına geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Hacettepe ve Sivasspor maçlarında sarı kart gören Brezilyalı yıldız, yarınki mücadelede forma giyip bir kart daha görürse, 7. haftadaki Kocaelispor maçında cezalı duruma düşecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İki ekiptede çok önemli eksiklikler var bakalım ne olacak maç

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Önder ve Uğur 11'e

Ligin 6. haftasında Pazar günü Kayserispor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe artık maç saatini bekliyor..

Teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Tesisleri'nde yapılan antrenman sarı lacivertli futbolcular ısınma ve istasyon çalışmalarının ardından iki takım halinde top çalma çalışma yaptı. İdman yine iki takım halinde yapılan taktik ağırlıklı çalışmayla sona erdi. Sakatlıkları bulunan Alex, Semih, Josico antrenmana katılmadı. Bu futbolcular Kayserispor maçında da takımdaki yerini alamayacak. Lugano'nun yarın hem tedavi için hem de milli takımı için Ukrayna'ya gideceği öğrenildi.

Teknik direktör Aragones'in bu futbolcuların yokluğunda Lugano'nun yerine savunmada Önder'e yer vermesi, sol kanatta Uğur Boral'a forma vererek Emre Belözoğlu'nu da Alex'in yerinde oynatması bekleniyor. Fenerbahçe'nin yarın sahaya şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
    "Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Edu, Önder, Roberto Carlos, Kazım, Maldonado, Selçuk, Uğur, Emre, Guiza"

04.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BeLki bu maçta Aragones in son maçı oLabiLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Takım sonuncu da olsa hiçbir yere gitmez..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tümer Metin’e kadro şoku

Aragones'ten bu hafta formayı kapacağını düşünen Tümer, son dakika kararıyla sarsıldı
    F.BAHÇE’DE sakatların çokluğu ve kaptan Alex de Souza’nın da oynayamayacak olması nedeniyle forma bekleyen Tümer Metin, teknik direktör Luis Aragones tarafından Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Hafta içi yapılan antrenmanlarda oynayacağından emin olan ve hırsıyla dikkat çeken Tümer’in İspanyol hocanın bu kararı sonrasında büyük şok yaşadığı öğrenildi. Bu arada Aragones’in göreve geldiği günden bu yana İspanyol hocayla yıldızı barışmayan ve adı Şampiyonlar Ligi listesine de eklenmeyen Deniz Barış da Kayserispor maçının kadrosuna dahil edildi.
    Milliyet

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deniz bir dorm tutarsa Selçuk'un yerinde oynar.

Bir zamanlar Deniz'in Aurelio'yu kestiğini unutmayalım.

Nesil
    2006

Deniz iyi form tutsada Şampiyonlar Liginde olmaması üzücü. Tümer'in hiç olmassa ilk 18'de yer alması gerekiyordu.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bu adam gitmek için yapıyor bunları demedi demeyin.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Tümer'i niye almadı , bir bildiği var diyeceğim ama ne biliyor?
    Deniz için umudum yok 18'i doldurmak için orda duruyor diye düşünüyorum.Deniz'i düşünse Josico'suz idare eder onun yerine sol/sağ açığa adam alırdık.

Bekleyip görmek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Hiç sanmıyorum.
    Çok maliyetli

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

4 ay dolmadan giderse 2 yılda alacağı 6 milyon Euro'yu alacak. 2 ay henüz doldu bakalım artık sabır sabır nereye kadar görcz

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Tümerin antreman performansıyla maç performansını bir zannediyor galiba?
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    4 ay dolmadan giderse 2 yılda alacağı 6 milyon Euro'yu alacak. 2 ay henüz doldu bakalım artık sabır sabır nereye kadar görcz
    O da azcık delikanlı olsun istifa etsin
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Yav Tümer gibi adam nasıl kadroya alınmaz Dede sonunu hazırlıyosun valla.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    O da azcık delikanlı olsun istifa etsin
    Yahu adam o kadar parayı elinin tersiyle itermi.Zaten Fenerbahçe onun son işi, altın vuruş yapıp bırakacak

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Denizi mi almış kadroya... Çok güldüm ha.. Hayır denizi almasına gülmedim, Ş.L de ismini yazdırmadığı tümer gibi oyuncusu varken burda kadroya almasına güldüm.. Allahım ya.. Diğer yandan da Denizin oynamasını istiyorum...hem takımı bitrdi hem psikolojimi...
    Last edited by Neron_FB : 05.Ekim.2008 at 16:18
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Güiza'nın sigara içmesiyle alakası yok..Konu Saptırmayalım .Ben sana 5-6 tane sayayım Sigara içen ünlü futbolcular ..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Aklı basında olan adam TÜrkiye'yi hiç mi hiç tanımayan 70 lik dedeyi takımın basına getirmezdi.Neymis disiplin gördük disiplini Guiza cekiyor cigaraları
    Yoan Cruyf günde 3 paket sigara içiyordu ve zamanın en iyisiydi.Sigara içen futbolcu çok var.Hem zaten Güiza sahada en çok koşan futbolcu sigara içtiği halde.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Bende biliyorum Guizanın en çok koşan oyuncumuz olduğunu bende sigara kullanıyorum ama içmese daha iyi olacak
    şimdi bi pakette siz vereceksiniz adama gol at diye neyse espri olarka söyledim ciddiye alındım bişey diyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Maç kadrosu:

Turkcell Süper Lig'in 6. haftasında, bugün saat 21.00'de Kayserispor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemizin 18 kişilik maç kadrosunda şu oyuncular yer almaktadır: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Gökhan, Önder, Yasin, Edu, R.Carlos, Maldonado, Selçuk, Deniz, Kazım, Burak, Emre, Ali, Uğur, Gürhan, İlhan, Güiza.

fenerbahce.org

Tümer gerçektende yok.Heralde Aragones onun sakllı halini sevdi

Bu maç kadrosundan çok büyük bir mucize olmassa Aragones şöyle bir kadro çıkartacaktır.

VoLkan Demirel

Gökhan Gönül-Önder-Edu-R.Carlos

Selçuk-Maldonado

Kazım-Emre-Uğur

Güiza
    Güzel bir maç olsun,kazanalım yeter.Bu kötü gidiş sonsuza kadar sürmeyecek bir yerlerden başlayacağız.

Nesil
    2006

Yaptığın kadro çıkacak büyük ihtimalle. Umarım bu maçı kazanırız. Çünkü; toparlanmamız için büyük fırsat bir haftalık tatile girerken eğer üç puanla girersek Kocaelispor maçına iyileşen oyuncularımızla çıkacağımızdan oradan gelecek üç puan ilede Arsenal maçına moralli bir şekilde çıkarız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Zico'yu özlemedim desem yalan olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Edu
    Önder
    Roberto Carlos
    Kazım
    Maldonado
    Selçuk

Uğur
    Emre
    Güiza
    KAYSERİSPOR
    Souleymanou
    Durmuş
    Ali Turan
    Eren Güngör
    Bilal
    Mehmet Topuz
    Ragıp
    Saidou
    Mehmet Eren
    Aghahowa
    Turgay

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

FENERBAHÇE
    Volkan Demirel
    Gökhan Gönül
    Edu
    Önder
    Roberto Carlos
    Kazım
    Maldonado
    Selçuk

Uğur
    Emre
    Güiza
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Sayfa 3 / 11 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri