Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 280 sonuç

Konu: Mustafa Denizli Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İyide bunu açıkca yaptıklarını nereden çıkarıyorsunki? Basında çıkanlar basının iddiaları sadece..(Çoğu Ömer Güvenç'in açıklamalarını kaynak alıyor)

sakary Ali Misafir

haklısın şemsi abi çoğu ömer güvencin konuşmaların alma

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Tayfur da açıkladı.. Ayrıca adamın ukraynada olduğunu sağır sultan duydu..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Tayfur da açıkladı.. Ayrıca adamın ukraynada olduğunu sağır sultan duydu..
    Tayfur'un açıklamalarından haberim yoktu.Şimdi gördüm.Ertuğrul Sağlam'da salı günü basın toplantısı düzenleyecekmiş.Sanırım bu iş bitti..

Ama yinede beceremeyeceksen bu işe girişmeyeceksin düşüncesiyle hareket edip Ertuğrul Sağlam'ı yollayıp sonra hoca adaylarıyla görüşmek yanlış olurdu..Ama bu kadar belli edilmemeliydi dediğin gibi.Orada haklısın..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

E.Sağlam'da biliyo bu işin bittiğini ama istifa edeceğine kovulup 1 M Euro'yu almak istiyor bana kalırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    O zaman açıkça yapmasınlar.. Herkesin bi onuru var bunu bilmeleri lazım.. Ertuğrul'un şuan ki halini tahmin edebiliyomu Sayın(!) Demirören acaba?
    Ertuğrul Sağlam Bjk taraftarlarının durumunu düşünebiliyor mu bu mağlubiyetten sonra?

Bir de üstüne üstün hayat devam ediyor diyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ertuğrul Onurunu Paraya değişmeyecek birisi bence..

Şemsi dediğin gibi basın toplantısı düzenlicekse büyük ihtimal istifa edecek.. Zaten bu saatten sonra kalsa da yararlı olamaz BJK'ye

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    E.Sağlam'da biliyo bu işin bittiğini ama istifa edeceğine kovulup 1 M Euro'yu almak istiyor bana kalırsa.
    Pazartesi Hacettepe maçı öncesi istifa etmesi anlamsız olurdu.Aslında ilk başta istifa fikrinin aklında olduğunu sanmıyorum ama gelen tepkilerden sonra böyle bir karar aldı diye düşünüyorum.Bence salı günü istifa edecek..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Tayfur Havutçu da Mircea Lucescu'yu doğruladı!

Beşiktaş yönetimi, UEFA Kupası birinci turu rövanş maçında Metalist Kharkiv karşısında alınan 4-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görevine son verip, Mircea Lucescu ile anlaşmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Siyah Beyazlı yöneticilerin son olarak Sağlam'ın 4-1 kaybedilen mücadele sonrası "Hayat devam ediyor" açıklaması ve kadroda sık sık rotasyona gitmesi sebebiyle genç teknik adamın görevine son verilmesi konusunda fikir birliğine varmışlardı. Ertuğrul Sağlam'ın en geç salı gününe kadar Siyah Beyazlı takım ile yollarını ayrılması beklenirken, Sağlam'ın 6 Ekim Pazatesi günü Süper Lig'in altıncı haftasında oynanacak olan Hacettepe karşılaşmasında da Beşiktaş teknik direktörü olarak son kez görev yapacağı kaydedildi.

Öte yandan Ukranya'da oynanan karşılaşma sonrası Türkiye'ye dönmeyen kulüp başkanı Yıldırm Demirören, Kiev'e gitmiş ve Siyah Beyazlı takımın eski teknik direktörlerinden olan Mircea Lucescu ile biraraya gelmişti. İki gündür süren görüşmelerin ardından Lucescu'nun yeniden Beşiktaş teknik direktörü olması konusunda büyük aşama kaydedildiği öğrenildi. Yapılan görüşmelerde Rumen teknik adamın son dört sezondur çalıştırdığı Shakhtar Donetsk'te eski heyecanının kalmadığı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istediğini belirttiği öğrenildi. Demirören'in bu akşam İstanbul'a döneceği ve pazartesi günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında Lucescu ile anlaşma şartlarını yönetim kurulu üyeleri ile paylaşması bekleniyor.

TAYFUR HAVUTÇU HEYECANLI

Ayrıca Mircea Lucescu'nun Türkiye'ye dönmesi halinde yardımcı antrenör görevine Tayfur Havutçu ve Sergen Yalçın'ın getirilmesi bekleniyor. Özellikle Beşiktaş'ın 100. yılında yaşadığı şampiyonlukta Lucescu ile büyük pay sahibi olan bu iki futbolcunun Lucescu ile yeniden biraraya gelmeye sıçak baktığı kaydedildi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tayfur Havutçu kendisine böyle bir teklifin geldiğini doğrularken, Lucescu'nun yeniden Beşiktaş'ın başına geçmesi halinde Rumen teknik adam ile çalışmaktan mutlu olacağını ifade etti.

Bu arada Beşiktaş'ın Mircea Lucescu ile anlaşamaması halinde ikinci adayın Christoph Daum olduğu iddia edildi. Almanya'nın Bundesliga ekiplerinden Köln'ü çalıştıran tecrübeli teknik adamın da Beşiktaş'ın listesinde olduğu ve Rumen teknik adam ile anlaşılamaması halinde Daum ile görüşülebileceği belirtildi.

04.10.2008
    Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İstifa edicek olsaydı,Metalist maçından sonra istifa ederdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Bir sorum oLacak.
    Sizce ErtuğruL SağLamın istifa edip para aLmaması enayiLikmidir yoksa adamLığının göstergesimidir ?

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Lucescu'ya teklif yapmadan önce nereden bileceksin adamın gelip gelmeyeceğini.Önce hocayı yolla sonra hoca ara diye bir mantık olamaz..Atalarımız boşuna dememişler eşşeğini sağlam kazığa bağlayacaksın diye..
    Bak Şemsi arkadan iş çevirirsin tabiki dediğin gibi anlaşılmadan gönderilmez ama telefonda bu iş olur onayını alırsın sonra ertuğrul'u yolladıktan sonra olay basına yansır.Bu kadar aleni olarak bu iş yapılmaz.Ortada atılmış bir "söz"leşme var bu mudur saygı , hoşgörü.Beşiktaş'a yakışan..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Bir sorum oLacak.
    Sizce ErtuğruL SağLamın istifa edip para aLmaması enayiLikmidir yoksa adamLığının göstergesimidir ?
    Kimse kimsenin babasının oğlu değil , Beşiktaşlılığı Yıldırım Demirören için benimsememiş.Hakkı olan baştan konuşulan parayı alır veya almaz.
    Last edited by JunkChorn : 04.Ekim.2008 at 19:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oğulcan Lucescu daha önce reddetmişti Tigana gittikten sonra.Yıldırım Demirören bu işi kesinlikle bitirebilmek,ikna etmek için bizzat kendisi gitmiş olabilir.Neyse Yıldırım Demirören'i daha fazla savunmak istemiyorum.Çünkü sevmiyorum onu ve yönetimindekileri..Keşke Ertuğrul hocadan önce onlar gitse..

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    İstifa edicek olsaydı,Metalist maçından sonra istifa ederdi.
    Dediğim gibi ilk başta aklında istifa yoktu ama gelen tepkilerden sonra istifa kararı almış olabilir..
    Last edited by GeNç KaRTaL : 04.Ekim.2008 at 20:02

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Oğulcan Lucescu daha öncede reddetmişti Tigana gittikten sonra.Yıldırım Demirören bu işi kesinlikle bitirebilmek,ikna etmek için bizzat kendisi gitmiş olabilir.Neyse Yıldırım Demirören'i daha fazla savunmak istemiyorum.Çünkü sevmiyorum onu ve yönetimindekileri..KeşkeErtuğrul hocadan önce onlar gitse..
    Kesinlikle katılıyorum.Tek sorun hoca da değil!

Nesil
    2006

Lucescu hayırlı uğurlu olsun. İki yıllık imza attı iki gün sonra bütün basına duyurulacak. Resmi ağızdan öğrendim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Herkes Ertuğrul Sağlam'a yükleniyo.

Lucescu'yla anlaşıldıysa hayırlı olsun. İnşallah oda Ertuğrul gibi olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Lucescu hayırlı uğurlu olsun. İki yıllık imza attı iki gün sonra bütün basına duyurulacak. Resmi ağızdan öğrendim.
    Hayırlı olsun o zman

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ertuğrul Sağlam'ın tepkilerden dolayı istifa edeceğini düşünmüyorum. Yönetimin baskısı sonucu zorla istifa ettirilecek. Kim bilir ne dediler adama da ikna ettirdiler. Tazminattanda yırtacak yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Beşiktaş bu yılını da bitirdi.. Geçmiş olsun diyorum ben.. Aynı olay FB ve GS içinde olur değişiklik durumunda.. İsterse Capello, gelsin kurulu düzeni bozmuş olacaklar..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Lucescu geLir dertLer biter. Bu kadar kesin ve net konuşuyorum. O adam gittiği günden beri bunu söyLüyorum. Bu adam burda yapacakLarını tamamLamadı daha. Daha ona doyamadık.

Tek kafama takıLan. Lucescu yu Sinan Engin gönderdi. ErtuğruL sağLamda Sinan engin in bir numaraLı adamıydı. Luce geLirse Sinan ne yapacak. Luce kesin Sinan iLe iLgiLi şartLarını sunacaktır.

ALLahım sabırsızLıkLa bekLiyorum. YıLLardır bekLiyorum bu anı. İnş artık çok az kaLdı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Sinan Engin'de gitti bu arada haberiniz olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bir bir arınıyoruz pisLikLerden ne güzeL.

sakary Ali Misafir

Luce gelsin tamam da benim bi fikrim var ertuğrul hocaya diyelim sen Luce nin yanında kal zaten Luce 2-3 bilemedin 4 sene sonra illaki gider o gidince sen gelirsin hem luce den biraz bişeyler öğrenir

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Sinan Engin'de gitti bu arada haberiniz olsun.
    Ertuğrul yerine gidecek adam belliydi ama suç Ertuğrul Sağlam'a çıktı. Hayırlı olsun

sakary Ali Misafir

Sinan Enginde mi gitti ohhh be

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Demirörende yine bu durumda yırtmış oLuyor. Sezon başında HoLosko ve Çek transferLer sayesinde koLtuğunu sağLamLaştırdı. Şimdi yine tam eLeştiriLerin hedefi oLacak iken ErtuğruL ve Sinan a yoL verip taraftarın istediği bir ismi takımın başına getirecek yine yırtıcak. Ama Sayın Demirören sende er ya da geç gideceksin.

sakary Ali Misafir

Sinan Engin: “Lucescu Korkağın, Yalamanın Tekidir”

04.10.2008 16:06:00
    Sinan Engin’in şok açıklamaları: “Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın tekidir. "Höt!" dedin mi, hemen dediğini yapacak kadar da korkaktır.”
    LUCESCU: "HAYATTAKİ EN BÜYÜK HATAM SİNAN ENGİN'DİR"
    Hayattaki en büyük hatam Sinan Engin'dir. Onun Beşiktaş'ta kalmasına göz yummamalıydım. İyi insan olmanın faturasını ödedim. Tek yaptığı iş bütün gün odasında ayaklarını masanın üzerine atarak ayak ayak üstünde Fashion TV'de mankenleri izlemekti. Zaten Fashion TV dışında bir kanal da izlemezdi. Onun bütün bu davranışlarının sebebi eğitimsizlik. Ya eksik eğitim almış, ya da hiç eğitim almamış.
    Futbolcu-kulüp ilişkilerinde de faydası değil, zararı oldu. Örneğin, Ahmet Dursun'un ayrılmasının tek sebebi Sinan Engin'dir. Onu sevmediği için her olayda üstüne gitti. Ufak olayları büyütmek, abartmak için var gücüyle çalıştı. Sırf Ahmet'le Beşiktaş'ın arasındaki ipleri koparmak için bu küçük olayların medyada geniş yer bulmasını sağladı. Bir sportif direktör düşünün, daha hoca gelmeden kaşla göz arasında üst üste 5 transfer yapıyor. Hem de yeni gelecek hocaya danışmadan. Bu kişi gerçek anlamda bir yönetici olsa yeni hocanın gelmesini bekler. Doğru dürüst yönetici değilse Sinan Engin'in yaptıklarını yapar. Hem de yangından mal kaçırırcasına... Sonra o 5 oyuncudan yararlanmaya çalışana kadar canım çıktı."
    20.12.2004 MIRCEA LUCESCU (ATV/Ana Haber)
    SİNAN ENGİN: "LUCESCU KORKAĞIN, YALAMANIN TEKİDİR. ŞAMPİYONLUĞU SATMIŞTIR!"
    "Lucescu benim için eğitimsiz demiş. O önce yemek yemeyi, çatal bıçak kullanmayı öğrensin. Elleriyle yemek yiyor. Kültür yabancı dil bilmekle olmuyor. Bugün Kapalıçarşı'da ne hanutçular 7-8 dil biliyorlar. Ama adam olmak ayrı şey. Lucescu önce adam olsun.
    Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın teki. İnsanların yüzüne farklı, arkasından farklı konuşur. Bana inanmayan Ahmet Yıldırım'a, Sergen'e, İlhan'a sorsun. 18 yaşındaki çocuk Okan Koç, Kocaeli'de nasıl üzerine saldırdı, Sinan Kaloğlu nasıl onu dövmeye çalıştı, Ahmet Dursun Roma'daki Lazio maçında nasıl yüzüne hakaret etti; önce bunları bir anlatsın.
    ADAM SATAR
    Gidip 'Ahmet Dursun'un ayrılma sebebi Sinan Engin'dir' demiş. Yalan. Kendisi asıl nasıl Nouma'yı sattığını, nasıl Cordoba'yı sattığını anlatsın. Adam satmanın kralı onda. Yönetim "Nouma'yı göndereceğiz" diyor, "Olur" diyor. Başkan Serdar Bilgili "Cordoba'nın maç sattığından şüpheleniyorum" diye kendisine soruyor, "Doğrudur" diyor. Cordoba'nın maç sattığını tasdik ediyor. Buna adam satma denir, Lucescu hem Nouma'yı hem de Cordoba'yı satmıştır.
    Madem ben Ahmet Dursun'u sattırdım, sen orada necisin, tuzluk musun? Futbolcu transfer etmeye yetkisi bile olmayan Sinan Engin, tek başına bir oyuncuyu gönderecek. Bu palavralara kimse inanmaz.
    HÖT DEDİN Mİ...
    Herkesin yüzüne güler, sonra arkasından konuşur, çünkü korkağın tekidir. Lazio maçından sonra oyuncular "Korkak oynadık" diye üzerine yürüdü. Onların tepkisinden korktu. Rövanşta 8 kişi ile takımı hücuma kaldırdı. 10 dakikada 2 gol yedik; turu verdik. O kadar korkak ki, birisi "Höt!" dedi mi, hemen dediğini yapıyor.
    İLHAN DÖVÜYORDU!
    Galatasaray maçında oyundan alındı diye İlhan Mansız onu yumruklayacaktı, ben engelledim. Onu dayaktan kurtardım. Ondan sonra İlhan'ı oyundan almaya "Dayak yerim" diye hep korktu. Bu sefer devamlı Sergen'i çıkarmaya başladı. Çünkü Sergen oyundan alınınca İlhan gibi saldırmıyordu. O da dayak yemekten korkmayacağı futbolcuları oyundan alıyordu.
    YILDIZ OYUNCULARIN AĞIRLIĞINI KALDIRAMAZ!
    İbrahim Altınsay adeta yalvardı 'Hasselbaink'i alalım' diye. Lucescu kabul etmedi. Niye? Birincisi yıldız oyuncularla çalışamaz. Çünkü onların ağırlığını kaldıramaz. İkincisi Hasselbaink gelse manevi evladı Pancu tribüne çıkacaktı. Üçüncüsü ve en önemlisi büyük ihtimalle devre arasında Adrian İlie'yi almayı kafasına koymuş. Ne tesadüftür İlie'yi Becali'den aldık. Sen hep Becali'den oyuncu al, oh ne ala! Sanki insanlar anlamıyor. Artık nasıl biri olduğunu anlamışsınızdır.
    YALAMADIR!
    57-58 yaşına kadar bir kariyeri yoktu. Kariyerini Galatasaray ve Beşiktaş'ta yaptı. İnsanlar önce Galatasaray'dan nasıl kovulduğunu, nasıl yalama olduğunu araştırsınlar. Ahmet Çakar ona demediğini bırakmadı. O ise bir deplasman dönüşü uçaktan iner inmez Ahmet Çakar'a yaranmak için hemen onun programına koştu. Kendisine demediğini bırakmayan Ahmet Çakar'a yaranmak için sabahlara kadar stüdyoda kaldı. Lucescu böyle bir adam işte.
    ŞAMPİYONLUĞU SATTI!
    Beşiktaş'ı ben ve futbolcular şampiyon yaptık, Lucescu değil. Madem o kadar iyi hoca, ikinci yıl niye şampiyon yapamadı? İddialıyım ve şunu söylüyorum: Beşiktaş'ın ikinci yıldaki şampiyonluğunu Lucescu satmıştır. Kendi futbolcuları Cordoba ve Nouma'yı satan bir insan şampiyonluğu niye satmasın ki?
    21.12.2004 / SİNAN ENGİN
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sağlam, basın toplantısı düzenleyecek

Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, 7 Ekim Salı günü basın toplantısı düzenleyecek. Sağlam, UEFA Kupası 1. tur rövanş maçında Ukrayna'nın Metalist Kharkiv takımı karşısında alınan 4-1 yenilgi sonrası gelişen olayların ardından 7 Ekim Salı günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 13.00'te basın mensuplarının önüne çıkarak, sorulara yanıt verecek.
    Ertuğrul Sağlam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Turkcell Süper Lig'de Hacettepe ile önemli bir maça çıkacaklarını ve bu önemli karşılaşmadan dolayı toplantıyı 7 Ekim Salı günü yapmanın daha doğru olduğuna karar verdiğini söyledi.
    Kaynak: AA
    Last edited by sakary Ali : 04.Ekim.2008 at 22:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sinan Engin'in karekterzi olduğunu biliyorduk ama Lucescu'nun böyle olduğunu bilen yoktu heralde.Gerçi yarısı abartıdır ama yinede insan kuşkulanıyor.

Ama bir gerçek var ki Lucescu gelince basına daha çok malzeme çıkacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Lucescu ile Sinan Engin zaten aynı çatı altında kesinlikle olamazdı..Sinan Engin'in takımdan gitmiş olması sevindirici..

Ayrıca Ali bende senin gibi düşünmüyor değilim.Keşke böyle bir şey mümkün olsa.Çünkü seviyorum Ertuğrul hocayı.Ama sanmıyorum böyle bir şeyi kabul edeceğini..

lucescuyu y.d göndermedi arkadaslar. luce kendisi artık burada işinin bittigini soyledi ve gitti. hatta seçimlerden önceydi, 4 baskan adayıyla görüşmüştü.

demiroreni bile savundum ya, ilahi ben

Sayfa 3 / 10 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri