Zaten 1. olamazdık şimdi 2.lik için oynayacağız ve büyük bir ihtimalle 2. olacağız pek birşey değişmedi benim için.
Bütün suç Fatih Terim'de çıkardığı kadro kesinlikle yanlıştı.Zaten yaptığı yanlışlar en başından kadroyu açıklamasıyla belli olmuştu.Eksikler mahazeret olamaz yeneceksin Estonya'yı...!
Fatih Terim taktiksel bir deha hiç bir zaman olamamıstır.Kımse de alıntı falan yapmasın bana...Maltayı,Estonyayı yenemeyen Ermenistan'ı ıkına ıkına yenen bi takımın teknik direktörü taktikten futboldan anlamaz bana göre...
Sadece iyi bir motivasyon ustası.Bu memlekette asgari ücret 450 ytl iken Milli takımlar patronu o kadar para alıyorsa bitmis bu işler ya lanet olsun...
Last edited by scar face : 17.Ekim.2008 at 01:04
Fatih Terim mi sorgulanacak en son kişi ?
Türkiye Milli Takımı diyoruz Türkiyespor yada Türkiye Sk ,Jk gibi bir kulüpten bahsetmiyoruz.
Transfer sorunu yok , yönetim derdi yok , oyuncular arasında çıkabilecek o niye fazla kazanıyor da ben az kazanıyorum derdi yok vs tek yapacağı iş Kaliteli , formda olan oyunculara Milli Takım formasını teslim etmek. Bu kadar mı zordur bu , Teknik adam olmayan fakat futbola biraz ilgisi olanlar bile şu dönem de daha iyi bir kadro kurarlardı buna eminim.
4 Maçta 5 gol atmışız yani sadece Ermenistan ve Estonya'dan daha fazla gol atmışız.
Mevlüt Erdinç , Batuhan , Halil Altıntop bu oyuncular ne kadar deneyim sahibi ? kaç gol atmışlar Milli Takım formasıyla ? Geçen M.Demirkol söyledi Trt de şu an ki kadroda 2-3 golden fazla gol atan oyuncu yok kadroda.
Bosna sadece Estonya'ya 7 tane atarken biz Estonya ve Ermenistan'a sadece 2 gol atabildik. E bu oyuncu seçimleriyle bundan fazlasını da beklememek lazım.
Maç öncesi rahat bir sonuç alacağımızı düşünüyordum fakat bu gerçekleşmedi maalesef.Zaten yapımız dolayısıyla hep kolay maçlarda zorlanıyoruz.Zor maçların takımı Milli takımımız.Ben elemelerde hiç bir zaman elimizi kolumuzu sallaya sallaya gittiğimizi hatırlamıyorum.Zaten katıldığımız turnuvalarda lider olarak gitmememiz bunun en büyük göstergesi.Evet şansımızı zora soktuk ama bu beni umutsuzlandırmıyor açıkcası.Çünkü daha önce bir çok kez yaptığımız gibi zoru başarırız gibi geliyor bana.Fakat Dünya Kupası 3.lüğünden sonraki gibi yine bizi hüsran bekliyorda olabilir.Ne olacağını hep beraber göreceğız.Fakat İspanya deplasmanında alınacak en kötü 1 puan beni şaşırtmayacak..
Maçın ilk yarısının bir bölümünü seyretme imkanım oldu.Fatih Terim'in kadro seçimi bencede yanlıştı.Zaten hiç bir zaman kadro seçimini beğenmedik,sanırım beğenmeyeceğizde.Ama şunuda söylemek lazım.Maçı seyredemedim fakat çok net pozisyonlardan yararlanamamışız.Bu goller yapılamıyorsa Fatih Terim ne yapsın? Öncelikli suç oyuncularda..Sonra suç elinde daha faydalı olacak oyuncuları seçme imkanı varken bunu kullanmayan Terim'de..
So what?
Saike