Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
19. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

6 31.58%
  • Berabere biter

9 47.37%
  • Sivasspor kazanır

4 21.05%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 96 sonuç

Konu: Beşiktaş - Sivasspor [ TSL 8. Hafta ]

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Küfür küfürdür dediğimde sanırım gerekli noktaya değinmiş oluyorum. Küfürün savunulacak bir yanı yoktur. Bir insan kendisine saygısı olduğu için başkasına saygı duyar ve başkasına küfür etmez. Aynı zamanda küfür edenlere terörist gibi ithamlarda bulunmayınız. Rica ediyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivasspor dün akşam kazanmak için oynamadı. Bu haLde kötü bir Sivas takımını yenmemiz gerekiyordu ama oLmadı. İyi oynamıyoruz. Sistem iyi ama oyuncuLar bu sistemi uyguLayamıyorLar. Hücuma çıkışLarda ağır kaLıyoruz. Serdar kurtuLuş ve Cisse bizi çok yavaşLatıyor. Geçen hafta da dedim bu sistem bizi sıkıntıya sokar. 4-3-3 ve 3-4-3 karışımı oynuyoruz ama en iyi oLacağımız kanatLardan ne atak yapabiLiyoruz ne de savunmada iyi oLabiLiyoruz. DenizLi nin bu sistemden vazgeçip adam gibi bir 3-5-2 ye dönmesi gerek. Serbest adam oLarak takımda TeLLo değiLde DeLgado oynamaLı. Savunmada pas yaparak çıkmaya caLısıyoruz. DeLgado defans önüne kadar geLip top dağıtmaya çaLışıyor haL böyLe oLunca da yavaşLıyoruz.

Şu sistem ve diziLiş iLe oynarsak

Rüştü
    Zapo
    Sivok
    Toraman
    İbo
    Serdar
    İnceman
    Cisse
    DeLgado
    HoLosko
    Bobo

savunmadan geLen topLarı İnceman orta sahada aLıp iLeriye DeLgado ya taşır, DeLgado da serbest oynarak oyunu sağa soLa oyunu yarar ya da dikine girerse Bobo ve HoLosko daha çok pozisyon üretebiLir. BöyLece rakibi hem orta sahada kitLer hemde iLeri çıkışLarımızda da sıkıntımız oLmaz.

Dün kazanabiLirdik ama oLmadı. Ama bir gerçek var ki Türkiye nin en iyi fizik gücüne sahip oLan Sivasspor karşısında çok iyi bir fiziki mücadeLe sergiLedik. Tek umut verende bu oLdu zaten.

Taraftar için söyLeyecek birşey yok. Her zaman oLduğu gibi arada kaş çıkartayım derken göz çıkardıLar. Artık biraz kendiLerini dizginLemeyi öğrenmeLeri gerek.

Ama ne oLursa oLsun bu taraftar küfür de etse küfür de yese kaLkıpta bazıLarı burda bu taraftar grubuna ''Terörist'' diye hitam edemez. Zaten o hitamda buLunan arkadaşımızda gereken cezayı aLıcak.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tribünde 15 yaşındaki çocukların kafası yarılırsa. 10 yaşındaki çocuk babasına sarılıp ağlar ise. Bu terör ortamı oluşturur. Terör ortamını oluşturanlar da birer teröristtir. Ben 19 mayıs 2007'de davullardan çıkarılan ince demirlerin sahaya atıldığını gördüm. Halbuki sahadakiler de bizim Fenerbahçe futbolcusu olan evlatlarımızdı. Yani onlarda Türktüler. Ve o okların belki birisine isabet etmesi onu sakat bırakacaktı. Belkide öldürecekti. O zaman onu yapan insan da benim Türk gencimi bu şekilde öldürdüğü için terörist olacaktı.

Senelerdir tribün deki şiddet olaylarına Trübün terörü demeyi bilipte. Senelerdir bu şiddeti yapanlara tribün teröristi diyemeyen korkaklardan değilim ben. İşte size fazla gelen yalnızca budur.

Ha son olarak ben küfür etti diye kimseye Terörist demedim. 15 yaşındaki top toplayıcının kafasına taşlar yağdıranlara terörist dedim.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Beşiktaş iyi oynamadı diyenlere sadece gülüyorum Galibiyeti hakettik , bu maçın tek açıklaması şanssızlık.Umarım biz hep böyle kötü(!) oynarız da sene sonu ne olacak görürüz.Taraftar da futboldan memnun kaldı ki maç sonu futbolcularımız çağırıp alkışladı.Neyse 3-5-2 bence takıma yaradı.Önümüz açık...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ayrıca son olarak bütün buradaki 16 yaşında Beşiktaşlı arkadaşlarımız bile gelip evet dün gece kötü şeyler yaptık. Kesinlikle katılıyorum yapacak bişey yok demeyi bilirken. Sizin gelip o mesajları silmeniz de utanç vericidir.
    Kusura bakmayın ama bu nasıl yöneticiliktir. Milletin zoruna giden şeyleri silme işinden ibaret ise tamam. Yok eğer bir şeyler yapacağız diyorsanız ayrı. Bu nasıl birşeydir. Ben oraya 15 yaşındaki çocuk kafasına taşlar yerken sizin içiniz parçalanmadımı yazdım. Siz o mesajları silerken haklı ile haksızı ayırt edemediniz mi? Benim neler düşündüğümü ayırt edemediniz mi?
    İnanın sayfalarca yazarım. Ancak hem hayal kırıklığı içerisindeyim hemde artık dürüstlüğüne inanmadığım insanlara laf anlatmaktan bıktım.

Bana gelen özel mesaja bakın. Beşiktaş taraftarından ya özür dilersin yada siteden ömür boyu uzaklaştırılırsın.
    Şöyle mi diyeyim o zaman? Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. 15 yaşındaki çocukların kafalarını yarmaya devam etsinler.

Hadi canım. DÜŞÜNCELERİ BASKI İLE DURDURAMAZSINIZ

Herzaman ki gibi kararınızı saygıyla karşılarım. Ama son kez gönderilişimin bu şekilde olması beni acayip yaraladı.
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

O zaman cümLeni Tribün Terörü diye sürdüreceksin direk kaLkıpta Terörist grubunu hitap edercesine kuLLanmayacaksın. Tribün Terörü farkLı Terörist farkLı bir kavram. Tribün TeröristLeri dersen eyv.deriz, hakLısın deriz ama sen kaLkıpta Terörist bunLar dersende bizde sana o zaman hop dur bakaLım sen kime neye göre Terörist dersin deriz ? Sanırım anLaşıLmıştır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her kafa yaran Teröristmi oLuyor sen hiç hayatında kavga etmedinmi adamın kafasını yarmadınmı sendemı Terörist oluyorsun o zaman? Saçma KeLimeler kullanma(Terörist) Besiktas Tribünü Su Dünyanın en iyi Tribünü nerde ne yapacagını bılen taraftardır senı ılgılendırmez ne yapacagı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Her kafa yaran Teröristmi oLuyor sen hiç hayatında kavga etmedinmi adamın kafasını yarmadınmı sendemı Terörist oluyorsun o zaman? Saçma KeLimeler kullanma(Terörist) Besiktas Tribünü Su Dünyanın en iyi Tribünü nerde ne yapacagını bılen taraftardır senı ılgılendırmez ne yapacagı.

Şunu da ekLemek gerek, dün akşam yapıLanLar kabuL ediLemezdi. BunLarı yapanLarında gerçek Beşiktaş Tribünü iLe bir aLakası yoktur. Bu hareketLeri gerçek bir Beşiktaş taraftarı yapmazdı. BunLarı içimizden temizLemeLiyiz ki daha sonra göğüsümüzü gere gere en iyi Tribünüz diyebiLeLim. BunLar gerçek BeşiktaşLıLık iLkesine de zarar verir.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bir Gün Mehmet Yıldız Sivastan Ayrılacak Eğer Beşiktaş Yönetimi Onu Transfer Ederse Yine Böyle Küfür Edebilecek Mi Çok Büyük Beşiktaş Taraftarı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bir Gün Mehmet Yıldız Sivastan Ayrılacak Eğer Beşiktaş Yönetimi Onu Transfer Ederse Yine Böyle Küfür Edebilecek Mi Çok Büyük Beşiktaş Taraftarı
    Bu tarz hareketLeri yapmamayı öğrenmemiz gerektiği gibi bu tarz durumLarda da bunLarı sadece top yekün tek tarafa yıkmamayı da öğrenmemiz gerek.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu tarz hareketLeri yapmamayı öğrenmemiz gerektiği gibi bu tarz durumLarda da bunLarı sadece top yekün tek tarafa yıkmamayı da öğrenmemiz gerek.
    Ama Abi Çok Ağır Hakaretler Edildi Sencede Öyle Değilmi Buna Hiç Kimse Hayır Demez Aslında Bu Olayı Beşiktaş Taraftarına Yıkmak İstemiyorum Ama Hem Bülent Uyguna Hem Mehmet Yıldıza Çok Ağır Küfürler Edildi Hala Ligimiz Avrupa Standartında Değilse Bu Küfür Olayı Yüzündendir Ben Beşiktaş Taraftarının Son Yıllarda Hiç Bir Anadolu Klübüne Böyle Küfür Ettiğini Hatırlamıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Küfürü savunmuyorum ama hırsızın hiç mi suçu yok diyede insanın aklına gelmiyor değil.Ben tribünde olmadığım için bir şey bildiğimi iddia edemem ama durduk yerede bu adamlara küfür edilecek değil.Mutlaka bir şeyler yaptılar.Ayrıca geçen sezon Sivas'ın Trabzonspor ile yaptığı maçta Trabzon taraftarı sahaya girmişti.Başrolde yine Sivas.O maçtada Trabzon taraftarı durduk yere sahaya girmedi herhalde..Fakat şunuda tekrar belirteyim.Ne Trabzon taraftarının nede Beşiktaş taraftarının yaptığı doğru değil..
    Abi Sen Ne Diyorsun Canını Yiyim Ya Geçen Sene Ayman Tutup Baliliyi Futbol Dışı Bir Sertlik İle Yere İndiriyor Bizim Oyuncularımıza 1-0 Yeniğiz O Gerginlikle Aymanı Gidip Uyarıyor Sahaya Kendini Bilmez Bir Trabzonspor Taraftarı Girip Mehmet Yıldızın Kör Edebilecek Sertlikle Göz Altına Vuruyor Ardından Bizim Futbolcularımız Suçlu Oluyor Lütfen Geçen Sene Bizi AYI Ettiniz Bu Sene P.Ç Ettiniz Biz Size Ne Yaptıkda Bunları Hakettik Bizde Sahada Savaşacaz Mehmet Yıldız Defansınızı Hallaç Pamuğu Edince Beşiktaş Taraftarı Gelip Ana Bacı Avrat Demeden Küfür Ediyor Şimdi Burada Suç Mehmet Yıldızdamı Bülent Uygunda Yoksa Sivaslı AYIlardamı Sorarım Size Lütfen Bu Kadar Anadolu Karşıtı Olmayın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Biz haLa ne diyoruz sen ne diyorsun ? Beşiktaş Taraftarı Mehmet yıLdız a oynadı diye tepki göstermedi her pozisyonda gidip hakeme isyan etti, hakemi yönLendirmeye çaLıştı oyuncuLarı tahrik ettiği için tepki aLdı. Ha bu tepki küfürLü oLmaması gerekti ama biz öyLe iki oynadı diye bir adama tepki göstericek takım değiLizi. GösterenLerde zaten beLLi kişiLer. BunLarı tekrar söyLüyorum gidipte başkaLarına maL etmeyin.

Her pozisyona itiraz eden, her pozisyonda hakeme koşan BeşiktaşLı oyuncuLar değiL SivassporLu oyuncuLardı. DepLasmanda oynuyorsun, biraz haL ve hareketLerine dikkat ediceksin. İtiraz ettikLeri pozisyonLarın bir tanesinde biLe hakLı oLsaLar yine tamam diyeceğim. Ceza sahası içinde Nobrenin pozisyonunda top SivasLı oyuncunun eLine değdi, çarptı ya da kasti dokundu farketmez, Nobre orda bir şekiLde kendine göre isyan ediyor, SivasLı oyuncu Nobre den daha çok isyan ediyor. Bumudur yani

OLayLarı çarpıtmayaLım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen seneki örneği vermemin sebebi Sivas'ın daha öncede böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını göstermek içindi.Bu 2 olaydada Sivas için sütten çıkmış ak kaşık demek ne kadar doğru? Ayrıca taraftarımızın Sivaslı oyuncuların mertçe! mücadele etmesine sinirlenip küfür ettiğini hiç mi hiç sanmıyorum.Neden böyle bir şey yapılsın?
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Biz haLa ne diyoruz sen ne diyorsun ? Beşiktaş Taraftarı Mehmet yıLdız a oynadı diye tepki göstermedi her pozisyonda gidip hakeme isyan etti, hakemi yönLendirmeye çaLıştı oyuncuLarı tahrik ettiği için tepki aLdı. Ha bu tepki küfürLü oLmaması gerekti ama biz öyLe iki oynadı diye bir adama tepki göstericek takım değiLizi. GösterenLerde zaten beLLi kişiLer. BunLarı tekrar söyLüyorum gidipte başkaLarına maL etmeyin.

Her pozisyona itiraz eden, her pozisyonda hakeme koşan BeşiktaşLı oyuncuLar değiL SivassporLu oyuncuLardı. DepLasmanda oynuyorsun, biraz haL ve hareketLerine dikkat ediceksin. İtiraz ettikLeri pozisyonLarın bir tanesinde biLe hakLı oLsaLar yine tamam diyeceğim. Ceza sahası içinde Nobrenin pozisyonunda top SivasLı oyuncunun eLine değdi, çarptı ya da kasti dokundu farketmez, Nobre orda bir şekiLde kendine göre isyan ediyor, SivasLı oyuncu Nobre den daha çok isyan ediyor. Bumudur yani

OLayLarı çarpıtmayaLım.
    Abi Peki Bizi Hem Ayı Ettiler Hem P.Ç Ettiler Sahaya Tutup Ayakkabı Attılar Bunlardadamı Biz Tahrik Ettik Taraftarı Yetmedi Bülent Uyguna Küfür Ettiler Bunlardadamı Taraftarı Biz Tahrik Ettik
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Geçen seneki örneği vermemin sebebi Sivas'ın daha öncede böyle bir olayla karşı karşıya kaldığını göstermek içindi.Bu 2 olaydada Sivas için sütten çıkmış ak kaşık demek ne kadar doğru? Ayrıca taraftarımızın Sivaslı oyuncuların mertçe! mücadele etmesine sinirlenip küfür ettiğini hiç mi hiç sanmıyorum.Neden böyle bir şey yapılsın?
    Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman
    Last edited by bugra 1905 : 25.Ekim.2008 at 15:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Talking

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post

Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.

Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.

Maci Sivassporda, Bjk'de alabilirdi. Sivas'da Sezer'in kacirdigi net pozisyon vardi. Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. ...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by paco View Post
    Bana kalirsa bjk cok iyi oynamadi veya ben Bjk'den daha fazlasini bekliyordum ama bu forumda ki Bjk taraftarlarinin bu oyundan mutlu olmasi beni ayrica mutlu etti. ...
    Oyundan çok oyuncularımızın sürekli hücumu düşünmesi taraftarın hoşuna giden.Çünkü bunu Del Bosque zamanından beri yapmıyoruz.Savunma öncelikli futbol artık taraftarın görmek istemediği bir durumdu ve Mustafa hoca öncelikle takımda bunu değiştirdi.Oyun olarak hala istenilen düzeyde değiliz.Bunu Mustafa hocada belirtiyor.Fakat Mustafa hoca geldiğinden beri takımda bir şeylerin değiştiği aşikar.Dün akşam kazanamadık fakat bu kötü oynadığımızdan değil bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedimizden.İşte bu yüzden şimdilik taraftar memnun durumdan.İleride takım dahada iyiye giderse ki beklentimiz bu yönde dahada memnun olacağız.

Abi Peki O Trabzon Olayında Futbolcularımızın Teknik Heyetin yada Başkanın Ne Gibi Suçu Vardıda Biz Sütten Çıkmış Ak Kaşık Değiliz Ne Suçumuz Vardı Biz Futbolumuzu Oynadık Orda Trabzon Taraftarı Olaya Müdale Etmeseydi 3 Puanı Alıyorlardı Balili Mehmet Yada Musa Hakeme Çok İtiraz Edebilirler Ama Buna Taraftar Müdale Edip Sivas Suçlu Oluyorsa Bilmiyorum Hata Bizde O Zaman
    Şu mesajından sonra konuyu uzatmanın yararsız olacağı kanaatine vardım.Çünkü yazdıklarımız,düşüncelerimiz değişmeyecek.Sana göre Sivas oyuncuları ve teknik heyeti sütten çıkmış ak kaşık,bana göre değil.Ama ortak olduğumuz bir düşünce var.Taraftarın yaptığının yanlış olduğu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by paco View Post
    Oncelikle tribun teroru ile dagdaki teroru ayirt etmen lazim, hatta trafik terorude vardir.

Eger ben tribunde rakip taraftarin kafasini yararsam bir tribun teroru yaratmis olurum veya alkollu bir sekilde araba kullanip birde hiz yaparsam trafik teroru yaratmis olurum. Tabi bu olay icin Bjk tribunlerine terorsit falan yakistirmasi yapilmaz ama onu kim yaptiysa tribun teroru yaratmistir. Savundugumuz seylere bence biraz daha dikkat edelim.
    ...
    Demek istediğim bu dur işte. Hepimiz neyin ne oLduğunu ayırt ediyor oLabiLmemiz gerek. Ayrıca ifade ederkende bunLarı da beLirtmeLiyiz tabi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by extensor View Post
    Sizin gelip o mesajları silmeniz de utanç vericidir.
    Kusura bakmayın ama bu nasıl yöneticiliktir. Milletin zoruna giden şeyleri silme işinden ibaret ise tamam. Yok eğer bir şeyler yapacağız diyorsanız ayrı. Bu nasıl birşeydir. Ben oraya 15 yaşındaki çocuk kafasına taşlar yerken sizin içiniz parçalanmadımı yazdım. Siz o mesajları silerken haklı ile haksızı ayırt edemediniz mi? Benim neler düşündüğümü ayırt edemediniz mi?
    Şuan savunmakta olduğunuz şeyle dün akşam yaptıklarınız arasında dağlar kadar fark vardır. Evde gerginlik yaratan herhangi bir birey için evde terör estirdi diyebiliriz. Tribünlerde yaşanan kavga, adam öldürme, küfür içinde tribün terörü diyebiliriz. Ancak sen Türk evladıyız, Sivaslı şehit vs. diye konuya girip hani terörü lanetliyorduk, siz bu attığınız küfürle teröristsiniz dersen direk karşı tarafı bölücü, hain bir terörist olarak göstermiş olursun. Bende yazdığın onca mesajdan haklı, haksız olarak değil kurallara uygun olanları bırakıp olmayanları sildim.

Beşiktaş taraftarının yaptığı kötüdür ama boşa yapmadılar yorumunada katılmıyorum. Bülent Uygun oyuncuma faul yapılıyor diye hakeme sitem etti. Koro halinde küfüre başladılar. Madem bu yanlışsa Beşiktaşlı oyuncular penaltı beklenen pozisyonunda ellerini kaldırıp itiraz ettiler. Kendi oyuncularınada küfür etmeleri gerekmezmiydi. Sen ne diye itiraz edip hakemi etki altına alıyorsun diye.

Sivassporlu futbolcularin taktikleri belli,oyunu provake edip,mac icerisindeki tansiyonu yükselterek rakip takimi baski altina almaya calistilar.Bunu cogu kez yapiyorlar.Bülent Uygun var basta gerci,pek sasilasi birsey degil.Gecen sene de Sivasspor´un belli kesimde antipati yaratmasinin sebebiydi kendisi.

Mehmet Yildiz tribünleri tahrik etmistir,Bülent Uygun durmadan 4.hakemle tartismistir,Sivas kalecisi top toplayicilara laflar atmistir,dogrudur bunlar.Mac icinde de tahrik ettiler tribünleri ve gerilimi hat safhaya cikarmislardir.

Ama,yanlisa yanlisla karsilik vermek büyük hatadir.Bu bizim aci geleneklerimizdendir,Besiktasli taraftarlar her ne kadar tahrik edilseler de o hareketleri yapmayacaklardi.Hakliyken haksiz duruma düstüler cünkü ...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sağolasın Barancım süper yorumda bulunmuşsun

Görüşlerin çok sevindirici.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dün beşiktaş taraftarı sahaya bir beni atmadı doğrusu.. Ben bir ara adam atarlar diye düşünmüştüm.
    İşin iç yüzü daha farklı gerçi. Sivassporlu bazı futbolcualr aşırı antipatik hareketlerde bulundular. Nedense hakem görmedi bir türlü bu hareketleri.
    Maç sonunda mehmet yıldız'a yapılan küfürler ise çok üzücüydü. Ben çok üzüldüm açıkçası annesine yapılan küfürlere. Maçın hakkı beraberlikti ama illa farklı denilse Beşiktaş biraz daha fazla haketti.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Birbirinize, kişilere, kurumlara hakaret etmeden mesajlarınızı atabilirsiniz. Daha fazla uzatmazsanız sevinirim.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.

Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.

Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.

Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
    tekrar yazıyorum.

Terörü lanetliyoruz deyipte. Beşiktaşlı olmayanlar o.. çocuğudur diyor bütün beşiktaş tribünleri. Peki ya şehidimiz Fenerbahçeli ise o da o.. çocuğumudur?
    Yada onun annesi o.. mudur?
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Tuhaf işler oldu doğrusu iki sayfa boyunca. Yakıştıradım hakikatten. Dedimki benim yazdığım bütün mesajlar geri alınsın terörist kelimelerinin başına tribün kelimesi eklensin. Yapılmamış. 13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor. Küfürü savunduktan sonra benim düşüncelerimi anlıyor ve kusura bakmayın deyip hatasından dönüyor. Bu sabah bir bakıyor ki benim bütün mesajlarım silinmiş. Ve ben siteden atılmakla tehtid ediliyorum. Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor. evet olur. Tribünde yaparsa tribün. Trafikte yaparsa trafik teröristi olur.

Yöneticilerin çok yanlış bir adım attığını düşünüyorum ve bence üzerlerinde ki formayı çıkarmadan hareket ediyorlar. Lütfen bu eleştirilerimi de yapıcı olarak alsınlar. Her sözüde kendilerine bir itiraz bir isyan olarak algılamasınlar.

Ben Galalatasaray taraftarıyım ve örnek olarak 19 mayıs 2007deki galatasaray tribünüde. Tribün teröristleriyle doluydu diyorum.

Haaa o kadar yazdığım yazılar arasında çok önem arzettiğini düşündüğüm bir paragrafımda gitmişti
    tekrar yazıyorum.

Terörü lanetliyoruz deyipte. Beşiktaşlı olmayanlar o.. çocuğudur diyor bütün beşiktaş tribünleri. Peki ya şehidimiz Fenerbahçeli ise o da o.. çocuğumudur?
    Yada onun annesi o.. mudur?
    Çok gereksiz işler yapıyorsun ,çok saçma konulara değiniyorsun.Amacın buysa tamam kabul ediyoruz bu forumun sivri dillisi sensin , astığın astık kestiğin kestik.Tabi ki küfürü savunmuyoruz ama bu nasıl bir cümledir.Sadece Beşiktaş taraftarı mı ana bacı küfür ediyor.Kimse etmesin arzumuz bu ama böyle saçma örnekler verme.Sen sanıyormusun ki bu küfür edenlerin ailesi , arkadaşları arasında , sevdiği kişiler arasında Fenerli yok... ya da Ne kadar fenerli varsa... diyen Gs taraftarının hiç mi sevdiği Fenerli arkadaşı, akrabası yok .Babası Fenerli olan bir sürü Gs taraftarı da var.Ama işte yine de durduramıyorsun bu küfürleri , futbol o kadar içimize işlemiş ki insan kendine hakim olamıyor.Bu dediğin olaylar o kişileri terörist yapmaz.O zaman Türkiye'de maça gidenlerin %80'i terörirsttir.Bu kadar ince düşünmenin , olayın gerçek anlamına inmenin anlamı yok.Neden yok çünkü tribünlerde küfürü bitirmek çok zor...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

13eşiktaş nickli arkadaş dün gece yapacak bir şey yok ben duygusal davrandım kusura bakmayın diyor -- Çocuk özüne dönüyor yine küfrü savunuyor Hatta ileri gidiyor kavgayıda savunuyor. Kafa yaran terörist olurmu diyor.
    Senın orda yazdıkların Maçla ilgisi olmayan yazılardı Ve yazını cok beyendıgım ıcın Senı haklı gordum ama bir sonraki yazında obur yazınla alakası olmayan seyler yazdın orda sana sinirlendigim icin Takımımı savundum Ve yine savunuyorum Su dünyanın en akıllı en zeki en iyi Tribününe sahibiz nerde ne yapacagını bılırler bunlar ne senı ne fernerliyi ne baska takımın Taraftarlarını ılgılendırmez.
    Last edited by I3esiktas : 26.Ekim.2008 at 13:32

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un Beşiktaş ile oynadığı son maçta rakip takım taraftarlarının çirkin tezahuratları ve sahaya attıkları yabancı maddeler spor kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı

Kendilerini futbolun efendileri olarak gören hegomanya üyelerinin beyfendilikten uzak, çağ dışı, Türk örfüne ters ev sahiplik anlayışları birkez daha gösterdi ki Türk Futbolunun geleceği için tek çıkış noktası Anadolu yüreğidir.

Futbol denince şiddet, kavga, şike ve küfürü zihinlerinde canlandıranların ülke futboluna katkısı olamaz. Sivasspor taraftarı olarak İnönü Stadyumunda yaşanan çirkin olayları kınıyoruz.

Bu çirkin olaylara karışmayan ve tasvip etmeyen Beşiktaş taraftarlarının ve Spor Sevgi, Barış ve Kardeşiliktir ilkesine inanan bütün rakip taraftarların da bu haklı serzenişimize destek vereceklerine inanıyoruz.

Anadolu medeniyetinin temsilcisi, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir olan Sivas ve lige renk getirdiğine inandığımız Sivasspor’a ve Sivaslılar yapılan bu haysiyetten uzak davranışların TFF’nin gözünden kaçmayacağını umuyor ve gerekli, cezanın uygulanmasını bekliyoruz.
    Sivasspor Taraftarı Adına
    Sivasspor.Com
    Evet Taraftarımızında Dediği Gibi Biz TFFden Gerekli Hassasiyeti Bekliyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Anadolunun yükselen yıldızı Sivasspor’un Beşiktaş ile oynadığı son maçta rakip takım taraftarlarının çirkin tezahuratları ve sahaya attıkları yabancı maddeler spor kamuoyunda büyük tepki ile karşılandı

Kendilerini futbolun efendileri olarak gören hegomanya üyelerinin beyfendilikten uzak, çağ dışı, Türk örfüne ters ev sahiplik anlayışları birkez daha gösterdi ki Türk Futbolunun geleceği için tek çıkış noktası Anadolu yüreğidir.

Futbol denince şiddet, kavga, şike ve küfürü zihinlerinde canlandıranların ülke futboluna katkısı olamaz. Sivasspor taraftarı olarak İnönü Stadyumunda yaşanan çirkin olayları kınıyoruz.

Bu çirkin olaylara karışmayan ve tasvip etmeyen Beşiktaş taraftarlarının ve Spor Sevgi, Barış ve Kardeşiliktir ilkesine inanan bütün rakip taraftarların da bu haklı serzenişimize destek vereceklerine inanıyoruz.

Anadolu medeniyetinin temsilcisi, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı şehir olan Sivas ve lige renk getirdiğine inandığımız Sivasspor’a ve Sivaslılar yapılan bu haysiyetten uzak davranışların TFF’nin gözünden kaçmayacağını umuyor ve gerekli, cezanın uygulanmasını bekliyoruz.
    Sivasspor Taraftarı Adına
    Sivasspor.Com
    Evet Taraftarımızında Dediği Gibi Biz TFFden Gerekli Hassasiyeti Bekliyoruz
    Küfürler ağırlıklı olarak , futbolcuların kıştırtmaları da alınır umarım gözlemci raporuna..

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Küfürler ağırlıklı olarak , futbolcuların kıştırtmaları da alınır umarım gözlemci raporuna..
    Beşiktaş Taraftarı Kışkırmaya Sebep Arıyorsa Bunun Sorumlusu Biz Değiliz

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri