Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş

10 71.43%
  • Kocaelispor

3 21.43%
  • Beraberlik

1 7.14%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 79 arası toplam 79 sonuç

Konu: Beşiktaş - Kocaelispor [ TSL 10. Hafta ]

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Extensor'a ilk kez katılıyorum.

Ayrıca Blackeagle sen 200 satır da yazsan yine de ne demek istediğin anlaşılmıyor.Olayın Trabzon'la alakası ne ?

Sivas'a , Kayseri'ye puanlar ver gariban Kocaeline 2-0 geriye düştükten sonra 5 tane at .

Harikasınız , herkesi yenersiniz buna gerçekten inanıyormusunuz ?

Trabzonspor'da henüz Sivas , Kayseri gibi takımlarla oynamadı ama biz süperiz , harikayız herkezi yeneriz demiyorum biraz gerçekci olmak lazım.

İstanbul takımı sendromum fln yok farkındaysan yazdığım msjda Ertuğrul Hoca'ya yazık oldu dedim.

Tebrikler Beşiktaş'a farklı zaferinden sonra , Kocaeli ise sanki Fm oynuyormuşcasına 2.ligden 1.lige çıkıp boşta olan , işi bitmiş adamlara saldırdı ve ligin dibine demir attı. T.Seyhan'lar , Musa'lar , Volkan'lar bu adamlara ne gerek vardı.. şimdi kara kara düşünsünler.
    Harikayız , herkesi yeneriz. ..Bunları geçelim. Böyle bi laf da zaten benim ağzımdan çıkmadı.Beşiktaş'ın bu takıma fark atması gerekiyordu maç öncesi, attı mı attı ?Normal olan da buydu zaten.Ama benim anlamadığım senin Mustafa Denizli'yi eleştirir gibi Ertuğrul Sağlam'a yazık oldu demen.Ertuğrul Sağlam zamanında Beşiktaş takımı bir farkla öne geçti mi defansa çekiliyordu.Büyük takım kimliğiyle uyuşmuyordu bu durum da.Ama şimdi durum farklı.Takım skor avantajı olmasına rağmen son dakikaya kadar gol arıyor.Adam olmaz dediğimiz İ.Üzülmez ve G.Zan bile bir disiplin içinde.Takımda o kadar çok olumlu değişiklik var ki.Kayseri deplasmanı bu ligin derbi maçlardan sonra en zor deplasmanıdır.O maçta da belki iyi oynamadık ama talihsiz bir golle kaybettik.Sivas diyorsun ben maçtan sonra da o maçtaki oyundan memnun olduğumu belirtmiştim.Herşey galibiyet değildir bazen.

sakary Ali Misafir

Tek Birşey diyorum Delgado mükemmel bir gol attı...He bir şeyde eklemeyi unutmayım Cisse-Gökhan Zan değişikliğinin mantığı nedir ya maç 2-2 böyle bir değişiklik mi olur allah aşkına ya...Orda uğur inceman otururken ama Sivokda orda çok iyiydi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    Tek Birşey diyorum Delgado mükemmel bir gol attı...He bir şeyde eklemeyi unutmayım Cisse-Gökhan Zan değişikliğinin mantığı nedir ya maç 2-2 böyle bir değişiklik mi olur allah aşkına ya...Orda uğur inceman otururken ama Sivokda orda çok iyiydi.
    Gökhan Zan aslında oyuna pek bir konsantre göründü girdikten sonra.Oyuna girerken ben de Denizli'ye saydırıyordum ne alaka falan diye ama Sivok'un orta sahada da çok iyi oynadığını biliyoruz.İlerleyen maçlarda Cisse kulübede Sivok orta sahada olabilir.Bu arada Sivok haftaya Bursa deplasmanında yok bu kötü oldu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sıvok ortasahaya gecsın dıe boyle bır degısıklık oldu.. cunku ugur gırseydı sıvok ona yardıma gıdecektı ve defans 2 lı kalacaktı

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Beşiktaş Bu Maçı Alacaktı Ve Aldı Ben Kocaeliye Üzülüyorum Gerçekten Hem Kadroları Hemde Oynadıkları Futbolları Yetersiz Bu Sene Düşmeye Adaylar Bobo 50.Golünü Attı Artık Streside Geçer Ve Gollerini İzleriz Yinede Beşiktaşın Maçda 2-0 Gibi Skor Vermesi İyi Değil Karşısında Sivas Kayseri Bursa Trabzon Gibi Bir Takım Olsaydı Bu Kadar Rahat Kazanamazdı

Delgado ve Nobrenin golleri çok güzeldi gerçekten.

Beşiktaş oyuna hakim olan taraftı fakat çok kolay goller yedi.Tebrikler Beşiktaş..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

TAmamdır. Sakin oLun.

Burda bir maç hakkında yorum yapıyoruz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Beşiktaş bu maçı çevirdi ama, atmosferi daha yüksek derbi maçlarda vs. ilk 15 dakikada 2-0 yenik duruma düşerse bugün ki gibi işi pek de kolay olmaz. Burada amaç Beşiktaş'ın galibiyetine gölge düşürmek değil nasıl 75 dakikalık sürede Beşiktaş'ın süper oyununu konuşuyorsak ilk 15 dakikalık süreyide eleştirmeliyiz. Kocaeli biraz daha cesur olsa 2-0 dan sonra Beşiktaşın üzerine gitse farkı daha da açabilirdi ve Beşiktaşın direncini iyice kırabilirdi, ama tam tersi oldu Kocaeli çekildi bu da Beşiktaş'ın işine geldi.

Beşiktaş'a top oynatırsanız muhakkak gol yersiniz, Beşiktaş şu an da Ligin en iyi hücum hatlarından birine sahip. Nitekimde Kocaeli Beşiktaş'a biraz top yaptırınca istediği gibi oynamasına izin verince 5 tane golüde yemiş oldular.

Yani demek istediğim şudur;

Bu akşam Beşiktaş'ın rakibi Kocaelispor değil de, Bir Kayseri,Sivas,Fenerbahçe,Galatasaray,Trabzonspor olsaydı ilk 15 dakikada 2 gol yenseydi sanmıyorum ki Beşiktaş maçı çevirsindi.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaşın bu akşam rakibi o dedikLerinden biri oLsa Memocum o kadar erken öne geçemezdi de

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Beşiktaşın bu akşam rakibi o dedikLerinden biri oLsa Memocum o kadar erken öne geçemezdi de
    Bunun garantisi varmı abi? hangimiz bekliyorduk Kocaelispor'dan bunu? Bence Beşiktaş'ın defans hattı cok kötü bir türlü istenilen denge kurulamadı. Beşiktaş bu maçı bugün kazandıysa Hücum hattının iyi olduğundan ve aynı zamanda Kocaelispor'un da defansının darmadağın olmasından kazandı. Sanmıyorum ki Beşiktaş o saydığım takımlar ile maç yaparken bu kadar gol pozisyonuna girsin ve o skordan maçı çevirsin.

benim anlatmak istediğim bu.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Beşiktaş maçın başında kendisinden daha zayıf bir rakip oLduğu için dengesizce rakibine yükLendi ve verdiği iki açıkta goLü yedi. Eğer karşısında daha ciddi bir rakip oLsa daha dengeLeri yükLenirdi. Ben bu demek istedim.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kesinlikle öyle.Beşiktaş kendisinden çok zayıf bir rakiple oynadığı için arkayı öyle boş bıraktı.Yoksa önemli ve zor maçlarda durum daha farklı olur tabi...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Herkes birbirinin fikrine saygı duymalı. Objektiflikten bahsediyorsunuz fakat saygı terimini unutuyorsunuz. Bugün Türkiye'de birçok futbol adamı, milletin sevgisini saygısını kazanmışsa objektifliğinden ve üslubundan dolayı kazanmıştır. Bunu sizlerde biliyorsunuz, ama hatırlatmakta yarar var diye düşündüm. Sizde toplumda bir yer edinmeyi düşünüyorsanız objektiflikten önce üslubunuza önem vermeniz gerekiyor. Mesajları kontrol ettim. Silinen mesajların çoğunda doğruluk ve haklılık payı varsa da, üslupdan dolayı silinmiş. Herkes birbirini saygı çerçevesinde dinler, anlarsa o zaman daha iyi yorumlar görebiliriz. Tabi bu arada bizlerde çuvaldızı kendimize batırmıyor muyuz? tabiki de batırıyoruz. Ama iş bizden çok size düşüyor. Örnek verecek olursam, Fenerbahçe - Galatasaray maçının yorumlarını okuyabilirsiniz. Böyle giderse örnek başlık olacak .

Okuduğunuz için teşekkürler, bu yazımı dikkate alacağınız için ayrı bir teşekkür ederim.
    (/s)

Kocaelispor macin basinda skoru 2-0 yapinca acaba diye gecirdim icimden,ama Nobrenin golünden sonra maci Besiktas´in rahat kazanacagini anladim.Nitekim de öyle oldu,Besiktas gercekten güzel goller atarak maci kazandi.Tebrikler.
    Ayrica cArsi yi Hüseyin Üzmez hakkinda tezahüratlar yapsaydi keske,annesi hakkinda degil.Ozaman daha da bicimli olurdu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ayrica cArsi yi Hüseyin Üzmez hakkinda tezahüratlar yapsaydi keske,annesi hakkinda degil.
    Keşke hiç küfür etmese de , oraya bir pankart açsa.. Ertesi gün tüm medyada o pankart çıksa tepki yerini bulsa.

Küfür olduğunda asıl amaç olan medyada çıkmak tepki göstermek yerini bulmuyor.Bunu idrak etmek lazım.

Alıntı Baran'dan yaptım ama genel bir açıklama.
    Last edited by JunkChorn : 08.Kasım.2008 at 05:30

Ben cArsi grubunun bu olaya tepkisiz kalmadigi icin memnun oldugumu söyledim.
    Siyasete girmek istemiyorum ama cArsi toplumsal olaylara da karistigindan bu konu hakkinda kendilerince kayitsiz kalmak istememislerdir.Tabi anneye edilen küfür hicbirzaman kabul edilemez ama bu konu hakkinda kendi olduklari,göründükleri yerden kisaca kendi mekanlarinda tepki gösterdiler.

Tabi ki bir pankart falan iyi olurdu,ama olayin beni ilgilendiren kismi cArsinin bu konuda tepkisiz kalmamasiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Ben cArsi grubunun bu olaya tepkisiz kalmadigi icin memnun oldugumu söyledim.
    Siyasete girmek istemiyorum ama cArsi toplumsal olaylara da karistigindan bu konu hakkinda kendilerince kayitsiz kalmak istememislerdir.Tabi anneye edilen küfür hicbirzaman kabul edilemez ama bu konu hakkinda kendi olduklari,göründükleri yerden kisaca kendi mekanlarinda tepki gösterdiler.

Tabi ki bir pankart falan iyi olurdu,ama olayin beni ilgilendiren kismi cArsinin bu konuda tepkisiz kalmamasiydi.
    Ben senin ne demek istediğini anladım.Sende beni gayet net anladın
    Bu güzel.İkimizde tepkinin çok doğru ancak üslubun yanlış olduğunu biliyoruz , ama bu hep küfür ile olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Neyi konuşuyoruz ki burada.15 dakikada bireysel hatalar sonucu 2-0 geriye düşmüşsün.Ardından 5 tane gol atıp maçı çevirmişsin.Nedir ki 5 gol.He deyince atılıyor zaten.20 tane atsaydık belki olumlu bir şeyler yazılırdı ama 5 gol nedir?Kocaeli takım değil zaten.Sivok'un,Nobre'nin mükemmel oyunuda zaten şans işi.Yoksa bu kadar iyi oyuncu değil onlar.Karşısındaki takım kötü olduğu için böyle iyi göründüler.Delgado'nun golü kaleci ve defans hatası.Serdar nasıl çıkaramadı üstüne gelen o topu.Hele Nobre'nin ikinci golü,o gol hazırlanırken Kocaeli'li futbolcular seyretti,Nobre'de öylesine vurdu köşeye gitti gol oldu tesadüf.Sonra'da Bobo'ya bir jest yaptı Kocaeli ve 50. golü atmasına bilerek mani olmadı,yoksa hayatta atamazdı...

Tebrikler Kocaelispor...

...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ya o değilde Sivok'un kart cezalısı olması kötü oldu , bu durumlarda bunları düşünsek iyi olur Sivok ikinci sarıyı görmeliydi bi şekilde , böylece Trabzon maçında olmazdı..

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri