Bu sene UEFA'ya katılabilirsin,kötü gitmiyorsun.
Bu arada bir sorum olacak.Sercan Yıldırım nasıl?Memnunmusun.
Bu sene UEFA'ya katılabilirsin,kötü gitmiyorsun.
Bu arada bir sorum olacak.Sercan Yıldırım nasıl?Memnunmusun.
Ftk 2.Hafta
Ftk 3.Hafta
Ftk 4.Hafta
Ftk'da Oluşan Puan Durumu
Genel Değerlendirme ; Grup maçlarında gayet güzel oynadık ama konya bizden daha fazla averaja sahip oldugu için çıktı , Berkay Sercan'dan memnun degilim o kadar gol kaçırıyor ki aklın durur ama daha kaliteli bir forvet almak için kolları sıvadık
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Sen ilk sene sercan'dan fazla bişey bekleme zatenSeneye gör sen onu
Forvet bekliyoruz..
Maç bekliyoruz
Sentugo.
vay sentugo seni gördüğüme sevindim Bursa kariyerin çok güzeldi.neyse Alican iyi gidiyorsun ama kupaden elenmen kötü oldu
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
alican elenmen kötü olmuş...ama lig de durum fena değil. başarırsın sen inanıom.
Uğur Yıldırım Bursaspor'da
Ç.Rizespor'dan 400.000 €'ya Bursaspor kadrosuna dahil olmuştur.Kendisine 18 numaraları formayı verdik.Bursaspor'da başarılı olacagından hiç şüphemiz yok , kendisi elinden geleni en iyi şekilde sahaya yansıtacagını inanıyoruz.Hayırlı olsun .
Bursaspor
Hep Forvet alıcagız diyorduk ama inanın hiç biri gelmedi bizde mecburen Bir Sağ kanada alternatif aldık
Ugur Transferi iyi olmus
You'll Never BeatThe Irish !
Uğur forvettede oynuyodu yanlış hatırlamıyosam 2008de çok sıkışırsan oynatabilrsn alican
Evet Arkadaşlar Ugur'un forvet oynama yetenegi var ama ne kadar verimli olur bilemem
Zuniga İle Yollar Ayrıldı
Bursaspor camiasından gelen açıklama şöyleydi; Çok formsuzdu,kulübü etkiliyordu,4 ay sakatlanmıstı bizde kendisinin kontejyanı doldurmamasını istedik ve kontratı karşılıklı olarak fesh ettik .
İyi etmişsin Zuniga'yı..
Uğur Yıldırım'ın özelliklerini buraya koyarsan belki bir şeyler söylerim.. Forvette yararlı olamaz sana zaten ne hızlı ne iri vücutlu bir arkadaş diye hatırlıyorum
400.000 €'ya daha iyi birilerini bulabilirdin aslında![]()
Sentugo.
Ugur un Türk olması ve Duran toplardaki kabiliyeti yüzünden almıstım ama gol atmaya başladı kereta![]()
Uğur'un profiline aldanmayın forvette de çok etkili oynayabiliyor
Alican takipcinin bu zorlu yolda basarılar dilerim Umarım Bursaspor'u istenilen noktaya getirirsin .
Tek bursaspor kariyeride kapanmasın bea![]()
Sentugo.
Alican senin FTK'da zaten hiçbir zaman şansın tutmuyor Uğur Yıldırım transferi güzel olmuş.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kariyerin devam etmesini istiyoruz...
Vay benim hemserim dedigim meger Bursa'lıymıs
Kariyerinde basarilar Alican'im. Bastan sona okudum ozellikle Umit Karan transferini okurken kıs kıs guluyordum, seni seni
Alican nerelerdesin. FTK dan elenmen kötü olmuş forvet yoksa yusufu koy forvete![]()
Alican forvet dedin ama sağ kanat aldın Uguru forvette de kullanabilirsin baska transfer düsüncen var mı forvet için...
.
.
.
Last edited by GeorgeWeah : 12.Aralık.2008 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
TariboWest
Alican uyuma takımına sahip çık![]()
Valla arkadaşlar pc de bi sorun vardı yeni gördüm özür dilerim siziniçin format atmayı yeni ögrendigim için yedeklemeyi iblmiodum oyun meftaa oldu .Beni takip ettiginiz için teşekkürler.