kendini toparlamalısın.
NOT:eleştirilere açık ol![]()
kendini toparlamalısın.
NOT:eleştirilere açık ol![]()
Takviye için bana başvurBuradan
![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
artık bu gece maç eklememeye karar verdim,devamı yarın![]()
arkadaşlar devre arası için genç bir DM ile anlaştım (yabancı) sizce Cisse'nin mi,yoksa Seric'in mi biletini keseyim ?
Cisse'nin kini kes bence![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
inişli çıkışlı gidiyorsun avrupa da iyisin ama toparlanmalısın libero veya defans almalısın diye düşünüyorum
arkadaşlar kusura bakmayın dün maç ekleyemedim ve büyük ihtimalle bugünde ekleyemeyeceğim yazılılarımın yoğunluğundan dolayı.İnşAllah yarın veya Cuma günü kaldığım yerden devam edeceğim![]()
İşte Devamı...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maduro artık Kartal !
Valencia'nın artık gözden çıkardığı Maduro'yu 1.3 MN € gibi cüzi bir fiyata aldığımız için mutluyum.
Sukalo'da Kartal oldu !
Tecrübeli Slovenya'lıyı da kadromuza katarak defansif anlamdaki sıkıntılarımızı gidermeye çalışacağız. (Bu transferle de birlikte Cisse ve Seric satılık listesine kondu)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
TSL 15.Hafta
Hacettepe 0-0 Beşiktaş
Maçta çok temposuz oynayıp,pozisyon üretemeyince 0-0 bitti.
TSL 16.Hafta
Gençlerbirliği 2-2 Beşiktaş
Aslında ilk yarıda iyi oynadık ve gollerde bulduk.Fakat nedense 2.yarı takım saçma-sapan oynadı ve 2 gol yiyip bu maçıda berabere bitirdik.
TSL 17.Hafta
Beşiktaş 2-1 Gaziantepspor
2.Golün dakikasına ve o dakikada neler olduğuna dikkat
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
UEFA 4.Maç
Hertha Berlin 4-3 Beşiktaş
Zaten bizim için pek önemi olmayan bir maçtı.Yedeklerle maça çıkmama göre çokta kötü yenilmedik (Kalede Korcan'ı oynattım)
Grup maçları tamamlandı:
Nobre hat-trick yaptı !
Bu maçta hat-trick yaparak 9.1 puan ortalaması tutturdu.
Eşleşme belli oldu...1.Turdaki rakibimiz Aston Villa oldu:
Ya Milan yada Celtic:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şimdilik bu kadar...
Yorumlarınızı bekliyorum...
hadi ama toparlan
Evet kötü gidiyorsun
Futbolcu Bilgileri
Şansa bak bende dün gece kariyerimde Beşiktaş iLe Aston ViLLa iLe eşLeşmiştim. Ama ikinci turda geLmişti bana. DepLasmanda 2-1 kaybettim sahamda 3-1 yendim ve tur atLadım. Umarım sende atLarsın
Bu arada Ligde kötü gidiyorsun. ToparLan artık. Ben 15 puan fark attım. Yakışmıyor Kara kartaLımıza bu durum![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
ligde kötü gidiyorsun.kendine gelmelisin.
avrupada başarılı grafik çiziyorsun.böyle devam et![]()
Evet toparlanacağız inşAllah.
Kötü gidiyorum ama bu durumu düzeltmeye çalışacağım.
yorumun için Teşekkürler abi.Bu arada inşAllah bende Aston Villa'yı elerim.
Kendime geleceğimm..
Yorum bekliyorum...
BAŞARILARIN DEVAMINI DİLİYORUM KARDEŞ
BENİM BEŞİKTAŞ KARİYERİM
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69950
FTK D Grubu 3.Maç
Beşiktaş 0-0 Malatyaspor
Az pozisyona girdik,girdiklerimizide değerlendiremeyince puan kaybettik.
FTK D Grubu 4.Maç
Diyarbakırspor 1-2 Beşiktaş
Zorlanmamıza rağmen kazandık.
FTK D Grubu Puan Tablosu:
Gruptan lider çıktık
Çeyrek Finalde Rakip Gaziantepspor oldu:
İlk maçımız deplasmanda avantajlı bi skor elde edersek turu geçebiliriz.
Diğer eşleşmeler ise şöyle:
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anthony Seric serbest kaldı !
Defans oyuncularımızdan Seric'i serbest bırakmış durumdayız.
Belirli bir ücretle satamadığımız için tazminatını verip şutladık
Edouard Cisse Le Mans'ta !
Takımımızın orta saha oyuncularından Cisse 3 MN € bedelle Le Mans'a transfer olmuştur.
Aslında fenada oynamıyordu ama kontenjandan dolayı sattık.Başarılar diliyoruz.
Ve Filip Ajax'ta !
Takımımızın yıldız forvetlerinden Filip Holosko 4.8 MN €'luk bir ücretle Hollanda'nın en iyi klübü Ajax'a transfer olmuştur.
İstediğim verimi alamıyordum yeterince ve Ajax'tan da iyi bir teklif gelince yolladık kendisini.Başarılar Diliyorum.
Zapo Kiralandı !
Defans oyuncularımızdan Tomas Zapotocny'i 1 yıllığına Sochoaux'a kiraladık.
Aslında parayla satacaktım ama kimse talip olmayınca bende kiraladım. (Önümüzdeki sezon bakarım bi çaresine)
Nesmachnyi Beşiktaş'a Kanatlandı:
Sol bekte Deli İbo çok yetersiz kalıyordu ve bizde tecrübeli bir yabancı alalım dedik:Nesmachnyi !
O İsrail'li Beşiktaş'ta !
Deportivo'nun tecrübeli eldivenini kadromuza katarak kale sorunumuzu çözdük.
Ve Genel Transfer Bilançomuz:
FTK Çeyrek Final İlk Maç
Gaziantepspor 1-0 Beşiktaş
28.dakikada Eduardo Pacheco'nun attığı sansasyonel golle 1-0 mağlup olduk
FTK Çeyrek Final Rövanş Maçı
Beşiktaş 1-1 Gaziantepspor
3 Şutumuz direkte patladı ve Eduardo Pacheco bizi FTK'dan eledi...Elendik,Üzgünüz
Ne diyelim artık kupadan elendik ve artık önümüze bakıp UEFA'da ve ligde yol katetmek istiyoruz...
Takip etmeye devam edin...
Takip eden,Yorum Yazan Herkese...
Çok Teşekkürler,İyi Akşamlar...
başarılar dilerim... beşiktaş ilk sezonda baya iyi işler yapıyor normalde...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
ligde ve FTksında birşey yapamıyorsun.Toparlan![]()
bence oyun stratejinde değişikliğe gitmelisin. . .
Şu HoLosko dan ne istiyorsunuz yahu. Bütün BJK kariyeri yapanLar adamı gönderiyor. HaLbu ki adam bende LebLebi gibi goL atıyor
TransferLerde daha iyi oyuncuLara yöneLebiLirdin. Artık Lige asıLmaLısın.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
teşekkür ederim.Bu arada evet normalde iyiler ama ben nerde hata yapıyorum anlamadım gitti
FTK'dan elendik ama ligde hala şansımız var.2.yarıda kendi sahamızda FB derbisi ile başlayacağız eğer yenersek 2.yarıda bambaşka bir KaraKartal olacak
evet öyle yapmayı düşünüyorum zaten.
abi tamam Holosko sende leblebi gibigol atıyo olabilir ama bide bendeki duruma bakarmısın:Bobo 19 maç 11 gol,Nobre 10 maç 7 gol,Batuhan bile 3 maç 2 gol ama...Holosko 21 maç 4 gol
işte bu yüzden sattım. (ama içinde para etkeni,yabancı kontenjanı filan da var
)
TSL 18.Hafta
Beşiktaş 0-1 Fenerbahçe
Yine Fener,Yine Yenildik.Hiçbir şey yaralarımıza merhem olamıyor yahu
TSL 18.Hafta Puan Durumu:
Şuanda Galatasaray zirvede ve aramızda tam 12 puan fark var.
Üstüste yaşadığımız kayıplarla Sivas bile geriden gelip bizi geçti.
Az gol atıp,az gol yiyoruz bu hücum hattımıza rağmen az gol atıyoruz en az 7-8 gol daha atabilmemiz lazımdı.
Lige iyi başladık.Ama sonradan battık.Derbilerde de kazanamıyoruz.Yani durum vahim.Bundan sonraki hedefimiz ilk 2'ye girerek en azından Şampiyonlar Ligi artık.
İbrahim Üzülmez Rekor Kırdı !
Tam 8 yıldır Beşiktaş forması giyen İbrahim Üzülmez 242.Maçını oynayarak bu alanda bi rekora imza attı.
Böylece en çok forma giyen oyuncu ünvanını aldı.
Şimdilik bu kadar...
Gelişmeleri Takip etmeye devam edin...
Bırak bu işi![]()
Yorum Yorum Yorum Yorum Yoruuumm...
Yenilgi kötü olmuş
Futbolcu Bilgileri
Durumlar kötü transferlerde care olmamış gibi,stratejinde oynamalar yapmalısın elindeki kadroya uygun bir oyunstratejisi bulmalısın.
4-1-2-2-1 i dene
------------------kaleci--------------
--------xxxx-xxx-xxx-xxxx--------
------------------xxxx--------------
------------xxx-----xxx-----------
---xxxx--------------------xxxxx--
---------------xxxxxx-------------
fener macı istatiklerine baktımda fener ezerek yenmiş.top göstermemiş sana.
orta sahanı kalabalık tut ve alan savunmasını kendi yarı sahanda uygula.yaratıcılığı düşür,oyun zihniyetindeki hızı yavaşlat ve kısa paslarla neticeye gitmeye bak
pardon! edit !
Last edited by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 : 07.Aralık.2008 at 13:32