transferler çok güzel süper kupayı da alman iyi olmuş bu sene avrupada da söz sahibi olmalısın![]()
transferler çok güzel süper kupayı da alman iyi olmuş bu sene avrupada da söz sahibi olmalısın![]()
Kardeş transferlerde Mehmet TOPUZ yazmışsın Gökhan Zan Resmi var ikisini de mi transfer ettin?bu arada başarılar kariyerinde...
5000 kişiye bedeldir bizim ölümüz
Ne Beşiktaş ne Kanarya
Biz Ankaragüçlüyüz...![]()
Transferler çok iyi pegahmet,başarılarJorge Lopez özellikle...
Kardeşim transferler bomba.. Texas oalrak Ankara'ya selamlar. BU sezon bomba olacak gibime geliyor..
Sentugo.
harika gidiyorsun.. takipçinim.
başarılar dilerim.
teşekkürler arkadaşlar![]()
kardeşim gerçekten cok basarılısın. nasıl becerdin bunu aklım almıyor.önüne gelene 2-3 sallıyorsun hem de ankaragücü ile a.madiridi ezmişsin ama sanssız imişsin o macta gordum. ben taktıgını ve takım komutlarını cok merak edıyorum. köln karıyerımde kullanıcam söz senin adını vericem taktıge![]()
tebrikler hemşerim iyi gidiyosun
eyv arkadaşlar![]()
yine formdasın.bişey sorucam mehmet topuz nasıl kabul etti gelmeyi yüksek maaşa hemen tav oldu mu![]()
onur mücadelesi
ve harika bir gol
ile chelsea ye yenildik
&
ezeli rakibimizden çıkardık acınısı
![]()
ahmetciğim kolay gelsin büyük takımlarla maç yaparken nasıl bir anlayısla cıkıyorsun sahaya![]()
kalabalık ortasaha arka kanatlar ileri çıkamacak derecede olacak, oyun içinde sürekli taktik değiştirme zaman geçirme açısından![]()
Chelsea'ye yenilmen normal,derbiyi kazanman iyi olmuş...
ya bırak ankaragücünü sana yanımda iş vereyim asistan menegerim ol.kölnün kızları bizi bekler.
vayyyy vayy hatunlara bak taş bunlar taşşşş.yirim allahıma![]()
buyur sen gel asistanım olkankalarından birinide sana yaparız
![]()
ben kızılı alırım ama sen kankalarından birini al. ben de kızıl hastalıgı var cunküüü![]()
bak olmuyor ama o kızılı almak için illakı senınle ortak karıyer mı yapalım yanii. illa rezil mi edeyim seni![]()