Galatasaray
Hacettepe
Beraberlik
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
güzel yendik tebrikler galatasaray yönetimine.bu arada hakem maçı gayet güzel yönetti onada tebrikler.tempo yüksekti zevkli bir maç seyrettik.
Bence bu olayı cok abartıyorsunuz, bunu belirttimİnanmıyorum da acıkcası.
İzlemeden yorum yapmak ne acı. Mac bitiyor adam topu sektirerek sürdü ne var bunda yahu ? Burada mac ediyoruz, onur mücadelesi mi veriyoruz ? ki bu adam brezilyalı. adamlar zaten showman. Demek Cristiano, Ronaldinho gibi adamlar TR de top oynasa sahaya top tüfekle dalarız.
Taraflı Tarafsız herkesin beğendiği Trt nin yorumcusu M.Demirkol geçen sezon Yattara'da aynı hareketleri yapmış ve sarı kart görmüştü dedi. Üstelik rakip oyuncu tarafından da acımasız bir şekilde yere indirilmişti Yattara. Tabi rakipte 9 kişi değildi bu arada.
Ben hala bir cevap veya bir Özür bekliyorum PesimiSTyLa
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Antigalatasaray medyası iş başında top sektirdi diye asacaklar adamı..
Asıl sen 11 kazma çıkarmada futbola bi güzellik kat..
Lincolne yapılan sert fauller sonrasında dövsün o zaman lincoln adamı..?
Ayıptır yahu..
Maçın Tekrarlanması Gündeme Geldi Şu Anda =S
Hakem eğer raporunda elle müdahale ettiği için penaltı verdim ve sarı kartı gösterdim yazarsa tekrar edilebilirmiş. Ama sarı kartı başka sebeple verdim der, kapanır olay.
"YÜCE ATATÜRK"
Ben böyle bi olayda bekliyorum Erdoğan arıcadan..Erdoğan arıca ağladı
Lincolnün yaptığı şık hareketleri hazmedemeyen Erdoğan Arıca
Maç sonu lincolne saldırmak istemişti..
Soyunma odasına girerken Bu kez barosu hedef alan teknik adam
9 kişilik takıma 3 gol atmaya utanmıyor musun?5 haftadır nerdeydin diyerek sinirden ağladı
Dha
Maça gelirsek bugün pek iyi oynayamadık ama Barosun formda olmasıyla kazanmayı bildik..
Tekrar oynanır yine yeneriz.Bu olay Aynı Rizespor Fenerbahçe maçındaki gibi olur Victoria 2. sarı görmüştü atılmamıstı maçı baştan oynadılar.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Aslında ortalık çok karışabileceği için tekrarı olmaz sanıyorum. Ayrıca mesela hakemin bir pozisyonda, penaltı olmayan pozisyona penaltı çalmasıyla sarı görmesi gereken adam yerine başka birine göstermesi hakem hatasıdır bence. Tabi kurallar tam olarak ne der bilmiyorum ama sonuçta yanlış gören hakem, kural hatası değil hakem hatası olmalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Bu pozisyona demedim yahu, mesela yazmayı unutmuşum pardon.Hemen de açık arıyorsunuz ha.
Yani penaltı olmayan pozisyoa penaltı çalınsa bu hakem hatasıdır, kural hatası değil. Bu pozisyon da öyle bana göre, yanlış adama veriyorsa hakem hatasıdır, kural hatası değil demek istedim. Tabi kuralın ne olduğunu da bilmek lazım burada kendim,zce yorumluyoruz sadece.
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Umarım tekrar edilmez![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Komik maçtı yahuHakemin yanlış kartı olumsuz yöndü ama o penaltıyı görmesi çok büyük gelişme.
Ayrıca TRT de bir yorumcu gıcık etti beni ya. Barış özbek birisine faul yaptı daha sonra pardon şeklinde göz kırptı hakeme. Yorumcuda diyorki göz kırpmaya dikkat edin. Tekrar tekrar yayınladılar
Lincoln ün hareketlerini beyenerek ve gülerek izledimLincoln şov adamı o zaman sağa bakıp sola pasta vermesin rakiple dalga geçmiş oluyor
Bence arıca bu maça gelmeden kafasında problemler vardı bu maçtata 2 kırmızı kart görünce patladı
![]()
Tebrikler Milan Baros
Tebrikler GALATASARAY
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
O yorumcu Hakan ŞÜkür'mü? gerçekten bilmiyorum eğer onu izleyen varsa nasıl yorum yapıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
BJk-Trabzon maçında da Barış Memiş'e kendisini attığını düşündüğünden dolayı hakem sarı kart göstererek oyundan ihraç etmiş sonra PFDK tarafından bu kart iptal edilerek Barış'ın cezası kaldırılmıştı.Benzer bir olay olur en fazla.Zaten o pozisyonda elle oynamayı yapan 99 numaralı oyuncunun sarı kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam o atılacaktı o pozisyonda ve gene Hacettepe takımı 9 kişi kalacaktı.
İlk kırmızı kartta hakemin ağır davrandığını düşünen arkadaşlar Lincoln aynı haraketi yaptığından dolayı Fenerbahçe maçında sarı kart görmüştü.O pozisyonda da Selçuk'un bileğine müdhalesi vardı sarı kart görmesi gerekiyordu.Zaten daha sonra göreceği sarı kartla da Selçuk oyun dışına ihraç edilmiş olacaktı eğer orada hakem kart vermiş olsaydı.Ama vermedi Lincoln elini kaldırdı hemen geri çekmesine rağmen kartı vermişti orada.Hatırlatayım dedim.![]()
Futbolcu Bilgileri
Tebrik ediyorum takımımızı.Uzun zamandır gol atamayan Baros'un 3 gol atması beni galibiyetten daha çok sevindirdi.
Bir kişi böyle bir şey yazmış
"kural hatası vardır,yanlış oyucuya kart gösterilmiştir ve bu oyuncu yanlış kart sebebiyle oyundan atılmıştır.mhk'nın resmi sitesinde kural açık bir şekilde belirtilmiştir.maçın tekrarı gerekir."
doğrumu?
Futbolcu Bilgileri
Bugun gördük ki bu takım anadolu takımlarına karsı, hatta Mabetteki tüm maclarda mutlak 2 forvet cıkmalı. Baska bir secenek düşünülemez. Ne oluyor tek forvet cıkınca ? Pozisyon mu vermiyoruz ? Alakası yok. Bugun gördük rakip yine golünü attı. Bunun yanında pozisyon da bulamıyorduk. 2 Pozisyonumuz vardı ilk yarıda. Biri mac basında hemen Arda'nın müthiş topuk pası, Lincoln'un vuruşunun Recep tarafından cıkarılması, yine Lincoln ün bir sutu. Bunun haricinde pozisyonumuz yoktu. İlk yarı sonunda Arda cok iyi yere kesti, Ayhan ıskaladı; Recep kacırdı, Baros attı...
2. yarıya ilk yarının kötü ismi Meira'yı oyundan aldı. Ümit'i soktu ve 2 fc ye döndük. 3-5-2 gibi bir diziliş gibi görünse de; aslında 1-7-2 gibi oynuyorduk. Olması gereken buydu. Rakip 10 kişi , gol lazım, yüklenmelisin. Servet bazı pozisyonlarda Zoko ile bire bir kaldı tehlikeli olmaya calıştılar ama elle tutulur pozisyonları bulamadılar. Bi ara oyunu yığdık rakip ceza sahasına. Üst üste kornerler, pozisyonlar, Recep'in kurtarışları vs derken penaltıdan 2-1 yaptık durumu. 2Fc ye dönünce Baros oyunda daha sık görünmeye baslandı. Tek forvet oldugunda kaybolan Baros degil, top alan, adam eksilten, pas dagıtan Baros ortaya cıktı. Tek forvetteki gibi ileride pas bekleyen Baros degil; rahatlıkla ilerde gezinen, koşular yapan etkili Baros ortaya cıktı. 3 gol atmış olması önemli degil benim için; 2. yarıdaki oyununu cok begendim Baros'un. İyi oyununu da gollerle süsledi nitekim. 2-1 den sonra baskımız devam ediyordu, Ümit in volesine kafasını sokan Baros ile 3. golü bulduk ve rahatladık. 3-1 den sonra fark cok daha acılabilirdi, Ümit biraz egoist davrandı. Sahanın Meira ile birlikte kötüsüydü. Pozisyonlarda egoist davranması kötüydü Ümit'in.
Arda'yı begendim. Cok iyi paslar attı. İyi oynadıgını düşünüyorum. Kewell etkisizdi. Meira kötüydü. Sanctis birr pozisyonda Volkan'ın geri pasında rakip araya girmişti, Sandro nun yanılmıyorsam şutuydu orada cok iyi cıkardı topu. Golde de bir hatası yoktu. İyi oynadıgını söyleyebiliriz. Lincoln bence cok iyiydi. Arda ile özellikle cok klas paslasmalar yaptı, güzel oyununu golle süsleyemedi ama yükselişini sürdürdü. Baros dan bahsettim zaten. Ümit'in girmesi Barosu rahatlattı ama Ümit'in pozisyonları hep kendi kullanma istegi iyi degildi. Bu arada sakatlıktan dönen oyuncularımız Barış ve Mehmet de bana cok iyi göründüler. Barış yine cok calıştı, bildigimiz Barıs'dı. Mehmet de aynı sekilde ortasahayı rahatlattı 30 metreden bir sut yine denedi ama Recep kurtardı topuEmre Güngör pek ortalarda görünmedi ama dönmesi sevindirici. Zira Meira böyle devam ederse Servet-Emre ikilisi göbekte daha iyi olabilir.
Önemli bir haftaydı ve 3 puan almış olmak güzel. Önümüzde Hertha macı var, inşAllah o mactan da ihtiyacımız olan sonucu alacagız...