Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

13 92.86%
  • Hacettepe

1 7.14%
  • Beraberlik

0 0%
Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
61 ile 90 arası toplam 116 sonuç

Konu: Galatasaray - Hacettepe [ TSL 13. Hafta ]

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    TV den izliyoruz işte. Her tv kanalı mı sizin macta kısıyor sesi ? Bu kadar paranoya iyi degil.
    Tamam emre haklısın. Tamam.. Sustum ben ben haksızım. Yalan söylüyorum sallıyorum sabahtan beri. İngiliz kanallarında zaten şekil olsun diye sesimiz yüksek geliyor televizyona. Paranoyağız biz.
    mutluysan artık sorun yok
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Lincoln aynı şekilde devam ediyor galiba.Tabi izlemedim ama daha önceki olaylardan Lincoln'ün haksız olduğunu tahmin ediyorum.Ortada hazmedememezlik yok Lincoln var malesef.
    İzlemeden yorum yapma o zaman . Adam resmen tekme yiyor ! .
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Gaziantep

güzel yendik tebrikler galatasaray yönetimine.bu arada hakem maçı gayet güzel yönetti onada tebrikler.tempo yüksekti zevkli bir maç seyrettik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Tamam emre haklısın. Tamam.. Sustum ben ben haksızım. Yalan söylüyorum sallıyorum sabahtan beri. İngiliz kanallarında zaten şekil olsun diye sesimiz yüksek geliyor televizyona. Paranoyağız biz.
    mutluysan artık sorun yok
    Bence bu olayı cok abartıyorsunuz, bunu belirttim İnanmıyorum da acıkcası.

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Lincoln aynı şekilde devam ediyor galiba.Tabi izlemedim ama daha önceki olaylardan Lincoln'ün haksız olduğunu tahmin ediyorum.Ortada hazmedememezlik yok Lincoln var malesef.
    İzlemeden yorum yapmak ne acı. Mac bitiyor adam topu sektirerek sürdü ne var bunda yahu ? Burada mac ediyoruz, onur mücadelesi mi veriyoruz ? ki bu adam brezilyalı. adamlar zaten showman. Demek Cristiano, Ronaldinho gibi adamlar TR de top oynasa sahaya top tüfekle dalarız.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Taraflı Tarafsız herkesin beğendiği Trt nin yorumcusu M.Demirkol geçen sezon Yattara'da aynı hareketleri yapmış ve sarı kart görmüştü dedi. Üstelik rakip oyuncu tarafından da acımasız bir şekilde yere indirilmişti Yattara. Tabi rakipte 9 kişi değildi bu arada.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Okurken yorumları biraz dikkat edelim. Ben TV konusunda söyledim. Yoksa ASY deplasmanına 6 kere gittim hayatım boyunca. Fenerbahçe maçında. Ben bu yüzden net yorum yapabiliyorum. Karşılaştırabiliyorum. Ama Tvden izleyenlerin böyle bir şansı yok. Anca taraftar forumlarında okudukları kadar bilgileri var. Elektronik Islık olayını kulaklarınla duydun mu afedersin ama?
    Kesinlikler duydum vede yakıstıramadım..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Taraflı Tarafsız herkesin beğendiği Trt nin yorumcusu M.Demirkol geçen sezon Yattara'da aynı hareketleri yapmış ve sarı kart görmüştü dedi. Üstelik rakip oyuncu tarafından da acımasız bir şekilde yere indirilmişti Yattara. Tabi rakipte 9 kişi değildi bu arada.
    Top sektirmek sarı kart hmm tamam anladım artık size daha ne diyebilirim..
    Tozunun 2.sarı kartına itiraz edenler.Kadıköydeki maçta Selcuk Lİncoln ü ayagını kırmakmiçin dalmıstı ve sarı kart görmemişti Lincoln'de kart işareti yapmıstı tozo gibi ve sarı kart görmüştü .

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Bence bu olayı cok abartıyorsunuz, bunu belirttim İnanmıyorum da acıkcası.
    Sözün bittiği yer. Selametle.
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sakatlanmıştı sanırım kısa bir süre o pozisyonda?
    Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Kesinlikler duydum vede yakıstıramadım..
    Staddaydın yani.. Peki o zaman birşey diyemem.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Ben hala bir cevap veya bir Özür bekliyorum PesimiSTyLa
    Peki, inandım. İzlemişsin macı. Pardon

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Antigalatasaray medyası iş başında top sektirdi diye asacaklar adamı..
    Asıl sen 11 kazma çıkarmada futbola bi güzellik kat..
    Lincolne yapılan sert fauller sonrasında dövsün o zaman lincoln adamı..?
    Ayıptır yahu..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Antigalatasaray medyası iş başında top sektirdi diye asacaklar adamı..
    Asıl sen 11 kazma çıkarmada futbola bi güzellik kat..
    Lincolne yapılan sert fauller sonrasında dövsün o zaman lincoln adamı..?
    Ayıptır yahu..
    Sana katılmamak elde degil yani o zaman 9 kişi kalan rakibe şutta atmıyacaksın böyle bir mantık mı var ya..Kalmasaydın 9 kişi..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçın Tekrarlanması Gündeme Geldi Şu Anda =S

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Hakem eğer raporunda elle müdahale ettiği için penaltı verdim ve sarı kartı gösterdim yazarsa tekrar edilebilirmiş. Ama sarı kartı başka sebeple verdim der, kapanır olay.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Erdoğan arıca ağladı
    Lincolnün yaptığı şık hareketleri hazmedemeyen Erdoğan Arıca
    Maç sonu lincolne saldırmak istemişti..
    Soyunma odasına girerken Bu kez barosu hedef alan teknik adam
    9 kişilik takıma 3 gol atmaya utanmıyor musun?5 haftadır nerdeydin diyerek sinirden ağladı

Dha
    Ben böyle bi olayda bekliyorum Erdoğan arıcadan..

Maça gelirsek bugün pek iyi oynayamadık ama Barosun formda olmasıyla kazanmayı bildik..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tekrar oynanır yine yeneriz.Bu olay Aynı Rizespor Fenerbahçe maçındaki gibi olur Victoria 2. sarı görmüştü atılmamıstı maçı baştan oynadılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aslında ortalık çok karışabileceği için tekrarı olmaz sanıyorum. Ayrıca mesela hakemin bir pozisyonda, penaltı olmayan pozisyona penaltı çalmasıyla sarı görmesi gereken adam yerine başka birine göstermesi hakem hatasıdır bence. Tabi kurallar tam olarak ne der bilmiyorum ama sonuçta yanlış gören hakem, kural hatası değil hakem hatası olmalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Aslında ortalık çok karışabileceği için tekrarı olmaz sanıyorum. Ayrıca hakemin penaltı olmayan pozisyona penaltı çalmasıyla sarı görmesi gereken adam yerine başka birine göstermesi hakem hatasıdır bence. Tabi kurallar tam olarak ne der bilmiyorum ama sonuçta yanlış gören hakem, kural hatası değil hakem hatası olmalı.
    Nasıl penaltı degil yahu adam resme elle elliyor.Kabak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu pozisyona demedim yahu, mesela yazmayı unutmuşum pardon. Hemen de açık arıyorsunuz ha. Yani penaltı olmayan pozisyoa penaltı çalınsa bu hakem hatasıdır, kural hatası değil. Bu pozisyon da öyle bana göre, yanlış adama veriyorsa hakem hatasıdır, kural hatası değil demek istedim. Tabi kuralın ne olduğunu da bilmek lazım burada kendim,zce yorumluyoruz sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bu pozisyona demedim yahu, mesela yazmayı unutmuşum pardon. Hemen de açık arıyorsunuz ha. Yani penaltı olmayan pozisyoa penaltı çalınsa bu hakem hatasıdır, kural hatası değil. Bu pozisyon da öyle bana göre, yanlış adama veriyorsa hakem hatasıdır, kural hatası değil demek istedim. Tabi kuralın ne olduğunu da bilmek lazım burada kendim,zce yorumluyoruz sadece.
    Tamam şimdi anladım bi kelime nereye götürüyor insanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umarım tekrar edilmez
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Komik maçtı yahu Hakemin yanlış kartı olumsuz yöndü ama o penaltıyı görmesi çok büyük gelişme.

Ayrıca TRT de bir yorumcu gıcık etti beni ya. Barış özbek birisine faul yaptı daha sonra pardon şeklinde göz kırptı hakeme. Yorumcuda diyorki göz kırpmaya dikkat edin. Tekrar tekrar yayınladılar

Lincoln ün hareketlerini beyenerek ve gülerek izledim Lincoln şov adamı o zaman sağa bakıp sola pasta vermesin rakiple dalga geçmiş oluyor Bence arıca bu maça gelmeden kafasında problemler vardı bu maçtata 2 kırmızı kart görünce patladı

Tebrikler Milan Baros
    Tebrikler GALATASARAY
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O yorumcu Hakan ŞÜkür'mü? gerçekten bilmiyorum eğer onu izleyen varsa nasıl yorum yapıyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by TaYLaN View Post
    O yorumcu Hakan ŞÜkür'mü? gerçekten bilmiyorum eğer onu izleyen varsa nasıl yorum yapıyor
    Hayır tabikide . Kral deseydi o derdim zaten. Kral kendine yakışır şekilde çok güzel yorumlar yapıyor. Stadyum programında gördüğüm en uzun konuşmayı yaptı demin. Çok başarılı yorumculukta.

Neyse konu dışına çıkmayalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Afyonkarahisar

BJk-Trabzon maçında da Barış Memiş'e kendisini attığını düşündüğünden dolayı hakem sarı kart göstererek oyundan ihraç etmiş sonra PFDK tarafından bu kart iptal edilerek Barış'ın cezası kaldırılmıştı.Benzer bir olay olur en fazla.Zaten o pozisyonda elle oynamayı yapan 99 numaralı oyuncunun sarı kartı vardı yanlış hatırlamıyorsam o atılacaktı o pozisyonda ve gene Hacettepe takımı 9 kişi kalacaktı.
    İlk kırmızı kartta hakemin ağır davrandığını düşünen arkadaşlar Lincoln aynı haraketi yaptığından dolayı Fenerbahçe maçında sarı kart görmüştü.O pozisyonda da Selçuk'un bileğine müdhalesi vardı sarı kart görmesi gerekiyordu.Zaten daha sonra göreceği sarı kartla da Selçuk oyun dışına ihraç edilmiş olacaktı eğer orada hakem kart vermiş olsaydı.Ama vermedi Lincoln elini kaldırdı hemen geri çekmesine rağmen kartı vermişti orada.Hatırlatayım dedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hayır tabikide . Kral deseydi o derdim zaten. Kral kendine yakışır şekilde çok güzel yorumlar yapıyor. Stadyum programında gördüğüm en uzun konuşmayı yaptı demin. Çok başarılı yorumculukta.

Neyse konu dışına çıkmayalım.
    İyiyse güzel Stadyum'Un ratingleri düştü diye duydum ama nese Ayrıca belirtmek isterim Barış Özbek süper döndü çok azimliydi. Yine koştu, mücadele etti yeri geldi takımı ateşledi. Sakatlıktan sonra hiç sakatlık yaşamamış gibi döndü hatta daha da iyi bile oldu
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tebrik ediyorum takımımızı.Uzun zamandır gol atamayan Baros'un 3 gol atması beni galibiyetten daha çok sevindirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir kişi böyle bir şey yazmış

"kural hatası vardır,yanlış oyucuya kart gösterilmiştir ve bu oyuncu yanlış kart sebebiyle oyundan atılmıştır.mhk'nın resmi sitesinde kural açık bir şekilde belirtilmiştir.maçın tekrarı gerekir."

doğrumu?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bugun gördük ki bu takım anadolu takımlarına karsı, hatta Mabetteki tüm maclarda mutlak 2 forvet cıkmalı. Baska bir secenek düşünülemez. Ne oluyor tek forvet cıkınca ? Pozisyon mu vermiyoruz ? Alakası yok. Bugun gördük rakip yine golünü attı. Bunun yanında pozisyon da bulamıyorduk. 2 Pozisyonumuz vardı ilk yarıda. Biri mac basında hemen Arda'nın müthiş topuk pası, Lincoln'un vuruşunun Recep tarafından cıkarılması, yine Lincoln ün bir sutu. Bunun haricinde pozisyonumuz yoktu. İlk yarı sonunda Arda cok iyi yere kesti, Ayhan ıskaladı; Recep kacırdı, Baros attı...

2. yarıya ilk yarının kötü ismi Meira'yı oyundan aldı. Ümit'i soktu ve 2 fc ye döndük. 3-5-2 gibi bir diziliş gibi görünse de; aslında 1-7-2 gibi oynuyorduk. Olması gereken buydu. Rakip 10 kişi , gol lazım, yüklenmelisin. Servet bazı pozisyonlarda Zoko ile bire bir kaldı tehlikeli olmaya calıştılar ama elle tutulur pozisyonları bulamadılar. Bi ara oyunu yığdık rakip ceza sahasına. Üst üste kornerler, pozisyonlar, Recep'in kurtarışları vs derken penaltıdan 2-1 yaptık durumu. 2Fc ye dönünce Baros oyunda daha sık görünmeye baslandı. Tek forvet oldugunda kaybolan Baros degil, top alan, adam eksilten, pas dagıtan Baros ortaya cıktı. Tek forvetteki gibi ileride pas bekleyen Baros degil; rahatlıkla ilerde gezinen, koşular yapan etkili Baros ortaya cıktı. 3 gol atmış olması önemli degil benim için; 2. yarıdaki oyununu cok begendim Baros'un. İyi oyununu da gollerle süsledi nitekim. 2-1 den sonra baskımız devam ediyordu, Ümit in volesine kafasını sokan Baros ile 3. golü bulduk ve rahatladık. 3-1 den sonra fark cok daha acılabilirdi, Ümit biraz egoist davrandı. Sahanın Meira ile birlikte kötüsüydü. Pozisyonlarda egoist davranması kötüydü Ümit'in.

Arda'yı begendim. Cok iyi paslar attı. İyi oynadıgını düşünüyorum. Kewell etkisizdi. Meira kötüydü. Sanctis birr pozisyonda Volkan'ın geri pasında rakip araya girmişti, Sandro nun yanılmıyorsam şutuydu orada cok iyi cıkardı topu. Golde de bir hatası yoktu. İyi oynadıgını söyleyebiliriz. Lincoln bence cok iyiydi. Arda ile özellikle cok klas paslasmalar yaptı, güzel oyununu golle süsleyemedi ama yükselişini sürdürdü. Baros dan bahsettim zaten. Ümit'in girmesi Barosu rahatlattı ama Ümit'in pozisyonları hep kendi kullanma istegi iyi degildi. Bu arada sakatlıktan dönen oyuncularımız Barış ve Mehmet de bana cok iyi göründüler. Barış yine cok calıştı, bildigimiz Barıs'dı. Mehmet de aynı sekilde ortasahayı rahatlattı 30 metreden bir sut yine denedi ama Recep kurtardı topu Emre Güngör pek ortalarda görünmedi ama dönmesi sevindirici. Zira Meira böyle devam ederse Servet-Emre ikilisi göbekte daha iyi olabilir.

Önemli bir haftaydı ve 3 puan almış olmak güzel. Önümüzde Hertha macı var, inşAllah o mactan da ihtiyacımız olan sonucu alacagız...

Sayfa 3 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri