maç boyunca üstün oynayan bizdik sadece hertha 2.yarı başlarında ve golden sonra geldi sadece inşallah metalist son maçı kazanmazda grup 1. oluruz.
Benfica nın çıkma gibi bi ihtimali yok galiba .Metalciler e verirler maçı .
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Metalist'in 87'de attığı golle adeta yıkıldık. Maalesef grup 2. siyiz ve ŞL'nden gelen bi takım bizi eler. 3.'lük her zaman daha karlı oluyor 2. likten UEFA'da. Bu galibiyet matematiksel olarak önemsizleşti maalesef.
HERTArafi Berlin olsa ne yazar ?!
Auf Wiedersehen (=
Helal olsun Aslanlar,helal olsun !
Anlamadım?
Bildiğin haksız yenildi işte eraycım. Lamı cimi yok bu işin. Adamlar koskoca 10 dakika boyunca baskı yaptı atak yaptı şut bile çekti. Sen daha neyin hakkından bahsediyorsun. Dile kolay 10 dakika top oynadı adamlar!!!
Barış bir röportajında ayrıca Kimse kusura bakmasın Almanya milli takımını tercih edeceğim gibi bir söylemde bulunmuştu gstvde.G.Saray, 20 yaşındaki Barış Özbek'i Almanya'nın Essen takımından transfer etti. Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Özbek'in Türkiye yerine Almanya Milli Takımı'nı tercih etmesi tartışmaları da beraberinde getirdi. Türkiye Futbol Federasyonu'nun Almanya teknik sorumlusu Metin Tekin, Barış'ı Milli Takım'a davet etmelerine rağmen Almanya'yı tercih ettiğini söylerken, baba Şinasi Özbek ise Türk yetkililerinin oğluyla yeterince ilgilenmediğini iddia etti.
Eski bir amatör futbolcu olan baba Şinasi Özbek, Alman yetkililerin oğlu Barış'ı çok küçük yaşlarda takip ettiğini belirterek, "Maalesef aynı sıcak ilgiyi Türkiye'den göremedik. Hiçbir davet alamadığımız için de Almanya'nın U19 milli takımını tercih ettik. Bir Türk olarak ben de oğlumun Ay-Yıldızlı formayı giymesini arzu ediyorum. Bunu da birkaç kez dile getirdim. Ama bir türlü beklediğimiz davet gelmeyince Almanya'yı seçtik." dedi.
Baba Şinasi Özbek, oğlu için Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sadece Antalya'da yapılacak seçmeler için davet geldiğinin altını çizerek, "Ümit Milli Takım düzeyinde oynayacak bir oyuncu için seçme yapılmasını anlamsız buluyorum. Benim oğlumun oynadığı takım belliydi. Her hafta Rot-Weiss Essen formasıyla sahaya çıkıyor. Takip etmek isteyenler gelirler ve maçını izlerler. Eğer beğenirlerse kadroya çağırırlar. Kimse kusura bakmasın; ama ben oğlumu 150 kişilik futbolcu seçmelerine göndermem. İki maçta bir futbolcunun kalitesi nasıl anlaşılacak?" şeklinde sitem etti.
Metin Tekin: Barış'ı Almanlardan önce davet ettik
Türkiye Futbol Federasyonu Avrupa Teknik Sorumlusu Metin Tekin, Barış Özbek'i Almanlardan daha önce davet ettiklerini söyledi. Tekin, "Ocak 2006'daki Antalya kampımız için Barış Özbek ve kulübüne resmî yazı yazdım. Sonra Yunanlı menajeri ile bir araya geldim. Türkiye milli takımlarına Barış'ı kazandırmak istediğimizi sözlü olarak da ilettim. Bana Almanya Milli Takımı'nda oynamak istediğini söyledi." diye konuştu. Tekin, "2007 Ocak ayında bir kez daha Barış ile bir araya geldim. Yüz yüze görüşmemizde şu anki takım arkadaşı Serkan Çalık da vardı. Bana yine Almanya yönünde tercihinde ısrarlı olduğunu söyledi. Resmî davet mektupları şu an elimde." dedi.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Son anlarda zorlansakta kazandığımız için mutluyum..Barış 5 kişilik oynadı bence maçın adamıydı..
Benficanın çıkma ihtimalini bilmiyortum fakat metalistin orda benficayı kesin yeneceklerini sanmıyorum..Bence lider biz oluruz..
Hee defo lu mal satmışlar bizeHemde ne tesadüf her maç aynı defo
Orjinalinde var o ama neden olduğunu çözemedim. Sanırım Metin Oktay zamanında öyleydi orjinalliği bozulmasın diye aynısını yapmışlar.
Maçta süper oynadık tam bir lincoln şov vardı. Kewell gene bildiğimiz gibi süper. Barış geri döndüSabri ye diyecek söz bulamıyorum. Aynen böyle devam et inşallah satılırsın yada kovulursun. Adam tam güzel top kapıyor sonra bi vuruyor stadyum dışına atıyor topu. Son dk larda onların kalecisinin gelmesi komik bir durum yaşattı
Taraftarımız gene mükemmeldiAlmanca Güle Güle size tezahuratı yapıldı
Ne haksızlığı yahu. İzlemedinmi maçı kat kat üstün oynadık. Sahadaki 11 aslana haksızlık ediyorsun.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tartışılan ve maçın sonunda Hertha Berlin'e de aynı denilen pozisyonla penaltı pozisyonunun alakası yok ve farklı yorumlanır..Öncelikle bizim penaltı pozisyonumuzda evet insan sıçrarken kollarıyla desteklenerek sıçrar ama dirsek kafa seviyesini aşmaz bu nedenle penaltıydı..Rakibin pozisyonunda ise topun önüne atılma var ve gördüğüm kadarıyla oyuncu çapraz poziyonda ve yakın mesafe..
Bence siz bana karşı ön yargılısınız. Affınıza sığınarak diye ekledim başa dikkatinizi çekerim. Ben galatasaray taraftarı değilim. Fenerbahçe topiklerini takip etsen oralarda da ne detaylara takıldığımı göreceksin. Adam gibi çıkıp cevap verseniz ölürsünüz yani.. Daha önce sabrinin adının sarbi olduğunu, numara yanlışlarını falan gördüm. Ama bu kumaş fazlasının formada ne işe yaradığını gerçekten bilmiyorum. Üzerinde Türk bayrağı olan bir formayı aşağılayacak kadar aşağılık biri değilim.
benfica hiç değilse taraftarını biraz olsun mutlu etmek adına metalisti yener düşüncesindeyim
Metalist Benfica'yi 2. bir bozguna ugratacak bence![]()
Şl den Fener gelsin![]()
Ya Erenim böyle stresli mactan sonra gelip formanin arka kisimindaki seyi sorman sence ne kadar mantikli,Allah askina bir düsün.Hayir maclarimizi izleyen birisin,her macta bu formalar böyle.(=
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Benfica´nin sansi devam ediyor arkadaslar,adamlar havlu atmis degil.Umutlari var halen,Metalist karsisinda yatis yapmazlar yani ...
Last edited by El Comandante : 04.Aralık.2008 at 01:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Beyler siz ne dediğinizin farkındamısınız ? Benfica neden Metallere maçı varsinki ? Benficanın iddasız olduğunu kim söyledi ? Benfica yenerse gruptan çıkar. E böyle bir şansları varken neden maçı satsınlar ?
Puan durumu şöyle
1-*GALATASARAY 9
2-*Metalist 7
3-Olimpiakos 3
4-Herta 2
6-Benfica 1
*Çıktı
Kalan maçlar
Olimpiakos - Herta
Benfica - Metalist
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bu maçta da strese giriyorsan sen ohoo.. Gruptan çıkmayı garantilemişsiniz daha ne olsun... Bir daha sormam böyle abuk sorular zaten. Ayrıca Gs birinci metalist ikinci olacaktır. Benfica küçük takım değil yatış yapacak kadar. Ama berbat oynuyorlar metalist yenebilir onları.
Sonucta çıktık....
Mac baslamadan önce her spor sitelerinde muhtemel kadroda Meira-Topal ikilisinin ön liberoda olacagı; defansın da Emre- Servet olacagı yazılıyordu. Bu beni düşündürüyordu. Meira cok formsuz ve Barış gibi bir oyuncunun yedekte tutulmasını anlayamamıştım. İlk 11 i gördüm ve rahatladım. Ön libero Barıs - Mehmet; Defans da Servet - Meira idi.
Tribünlerde ezici üstünlüğümüz vardı. Hertha deplasmanda oynadı adeta. İlk 11 ler gelirken Lincoln'ün kaptanlık pazubandını görünce cok sasırdım. Macın ilk yarısı tamamen bizim üstünlüğümüz ile gecildi. Kacan pozisyonlar, müthiş paslasmalar, defansta yerinde mudaheleler. Hertha yarı sahasından cıkamıyordu. Golü bulmalıydık aslında bu baskılı oyun ile ama olmadıı.
2. yarı yine iyi baslamıştık aslında. İlk 5-10 dakika yine cok iyiydik. Rakip dengeyi yavas yavas kurdu. Oyunu dengeledi derken Kewell'ın ortasını eliyle kestiler ve penaltı kazandık. Baros yine cok soğukkanlı bir vuruşla top ve kaleciyi ters köşelere yatırdı. Öne gectik.
Bu dakikadan sonra rakip bastırmalıydı. Nitekim de bastırıyordu. Golü atmış olmanın rehaveti de üzerimize çöktü. Üst üste kornerler ile boğdular ama Santis ve defansın yerinde müdaheleleri golü engelledi. Daha sonra oyunu dengeledik ve ortasahada Barış, Topal ile toplar kaptık. Hızlı cıktık 3 e 2, 2 ye 1 pozisyonlar yakaladık ama yararlanamadık. Son dakikalarda bastırması gereken rakipti. Gol için her seyi denediler ama olmadı. Son 5-10 dakika üstündüler sadece. Genelde üstündük, hakettik ve hakettiğimizi aldık...
Macta gözüme carpan 4 oyuncu vardı. Lincoln, Barıs, Hakan ve Servet...
Lincoln: Maca kaptan çıktı. Ben cok sasırdım kaptan olmasına. Sabri yada Arda kaptan olur diyordum; fakat Lincoln olmuştu. O bize yine resital izletti. İlk yarıda cektigi 2 sut var ki Drobny müthiş çıkardı. Estetik hareketler; pardon basınımızın tabiri ile rakibi asagılayıcı, terbiyesizce hareketleri ile bize show izletti. Ortasahaya geldi top kaptı rakibi ataga kaldırdı. Tek eksigi goldü ve kaptanlığı da bekledigimden çok iyi yaptı, O'na cok yakıştı!
Barış: Valla bu cocuga ne söylenir bilemiyorum. Kaç cigerin var senin? Bir insan sahada basmadık yer bırakmaz mı ? Sen ki daha sakatlıktan yeni çıktın ve böyle oynuyorsun. Ne denilebilir ki. Kaptıgın toplar, rakibe basman. Verdigin cok sakin paslar, kuşkusuz seni macın adamı yaptı. İyi ki varsın, iyi ki geri döndün Barış Özbek! Özlemişiz seni!
Hakan: Hucum anlamında pek katkı yapmadı; fakat kestigi toplar, karsıladıgı akınlar ile macın iyilerindendi. Yine soğukkanlılığını, kesiciliğini konuşturdu.
Servet: Herkes diyordu burada yedek olsun diye. Metal macında yaptıgı hata sanki dünyanın sonuymuş gibi herkes sallıyordu servete. Bugun yine her hava topunu aldı. Bir pozisyon var ki; Sanctis boşa cıktı , Herthalı oyuncu topu kaleye yolladı o an gözlerimi kapadım, gol sandım ki gözlerimi bi actım orada biri var. Servet Cetin! Topu kesmiş, kornere yollamış ve belkide takımını ipten almıştı. Helal olsun Servet...
Bu 4 oyuncunun dışında Sanctis de gayet iyiydi. Sabri 3 sut attı ve 3 ü de göğü deldi. Hatta uA da bir abimiz güzel birsey dedi. Artık yörüngeye bir top yerlestirdik. Sabri bunu basardı.Meira da Servet in yanında iyiydi. Kewell etkisiz gözükse de yine skora etki etti ve penaltıyı yaptırdı. Arda etkisizdi. Mehmet Topal da cok iyiydi. Barış kadar olmasada ortasahada yine bircok top kesti. Onu da cok özlemişiz. Hoşgeldin Örümcek Mehmet!
ve son olarak Berlin olimpiyatı Ali Sami Yene ceviren taraftarımıza helal olsun. Hepsinin agzına yüregine saglık...
Tesekkürler Galatasaray!
Tesekkürler ASLANLAR !
Sabrinin neden kaptan olamadagını 26.dk de anladım![]()