Yusuf işi oldu heralde + 1 tane daha Türk Futbolcuyu renklerimize bağlıyabiliriz.
Yusuf degılde 10 numara olarak sene basında almadıgım zafer olsaydı bın katd aha ıyı olurdu ama ınsallah işşe yararda bızı haksız cıkarır
Yusuf kimi kesecek. Kesmesi gereken futbolcu Yattara, forvet arkasi Yattara oynuyor cunki.
Yonetim isini bilir diyorum ama bu Ceyhunun transferi ile ayni, tutmicak
Dünkü habere göre;
Yusuf'a Trabzonspor yolu kapandı
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Yusuf Şimşek'in transferi konusunda Bursaspor ile anlaşamadıklarını açıkladı.
Trabzonspor, Bursaspor ile Yusuf Şimşek'in transferi konusunda yaptığı görüşmeden olumlu bir sonuç alamadı.
Bordo-mavili kulübün, Bursaspor ile Yusuf'un transferi için masaya oturduğu, ancak tarafların anlaşma sağlayamadıkları bildirildi.
Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, görüşmeye ilişkin olarak, ''Bu transfer olmadı. Olması da mümkün görünmüyor. Transferi dondurduk'' dedi.
Tecrübeli futbolcu daha önce yaptığı açıklamada, Trabzonspor'da oynamayı çok istediğini, kulüplerin anlaşması halinde yeni takımıyla hemen antrenmanlara başlayacağını söylemişti.
NTVSpor
Ajansspor'da da Yusuf Trabzonspor'da yazıyor.
Herkes ayrı akort.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Erturul Sağlam maçtan sonra Yusuf'un büyük olasılıkla takımdan ayrıldğını Sercan'ın ise satılmamasını istedğini belirtti. Trabzonspor'a Yusuf hayırlı olması dileğiyle.
Yusuf, Bursaspor'a geldikten sonra benim futbolumu eleştirin karakterimi değil dedi ama yaptığı büyük yanlış. Sezon başı Yunan klübüne imza attı sonra yasa çıktı Bursaspor'a gelirim dedi. Uzun bir süre sözleşme fesh edilmeye çalışıldı ve imzalar atıldı. Ona kaptanlık verildi ama o gitmek istiyorum dedi. Bursa zor şehir Denizli'deki serbest ortamı bulamadı herhalde.
Yusuf sonunda gelmis.. Hayirli olsun.
Ve Trabzonspor'da Şimşek çaktı !..
Türk futbolunun en yüksek tekniğe sahip futbolcularından Yusuf Şimşek sonunda Trabzonsporlu oldu !.. Burdo mavili yöneticiler, Bursaspor yönetimi ile kesin anlaşmaya vardı !..
Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programında Oğuz Tongsir'in verdiği bilgiye göre Trabzonspor Bursaspor'a Yusuf için Ergin Keleş ve Samsunspor'dan alınan Adnan'ın yanı sıra 600.000 TL de para verdi !..
LigTv
Şimdi bir de sol kanat alınıp , Umut Bulut da yedek kulübesinin yolunu tutarsa tadından yenmez artıkHayırlısı..
ergin+adnan+600 cok degılmı ya 35 yasındakı bır oyuncu ıcın
Trabzonspor sezon başında gittiği yapılanmaya tecrübeli bir oyuncu katarak doğru olanı yaptı. Liderlik özelliği olan Fatih Tekke olsaydı belki Trabzonspor daha az puan kaybedecekti. Yusuf'u da klasik bir sözle takıma hem ağabeylik yapabilecek hem de futboluyla katkı sağlayabilecek bir isim olarak görüyorum. Yeni yapılanmaya giden takımların 1-2 tane de olsa bu tip oyunculara ihtiyacı vardır. Zor zamanlarda sazı eline alarak, tek başına maç kurtarabilecek oyuncular gerekiyor. Yusuf Trabzonspor'a hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fatih takımından ayrılmak istiyor biraz pazarlık yapıp onuda katsak kadroya çok ıyı olurdu.
Bi sol kanat alalim yeter![]()
Yusuftan kurtulduk 1.5 sene daha istemeyiz
Yahu ne oldugunu bi türlü anlayamadım ben bu adam hangi takımda ?
Bu Yusuf transferinden en kârlı çıkan takım kesinlikle Trabzonspor'dur.Bu transfer Trabzonspor için ancak zarar olurdu.Pişmiş aşa su katmak gibi bir olay.İyi giden bir takımın sistemini değiştirecek bir futbolcu almak bana çok saçma geliyordu zaten.Kısacası hem Trabzon'a hem de Trabzonsporlulara hayırlı olsun.
bencede başkan bır sol acık alıcaz dıyor hemde ıyısınden3 aday varömıs bıze bır sol acık lazım o alınsın yeter
Valla tek üzüldüğüm nokta Adnan'ın bonservisiyle , Ergin'in de kiralık olarak gidememesidir. Neyse Adnan oynamasa da maç sonlarında iyi kolbastı oynuyor , sanki adamı sırf kolbastı oynasın diye aLmışız![]()
Günlerdir gazeteleri Yusufla donatıyorlardı artık kimleri getircekler acaba başlıkları görür gibiyim ''Yusuf olmadı Caner yolda''![]()
caner degıl bu seferde zafer yazıyolar hatta baslık'trabzonsporda zafer yakın'![]()
Hayatında sol açık oynadığı mechul olan bir adamı sol açık diye yazıyorlar nasıl bir medyaysa...
"Onlara da bu yakışırdı"
Trabzonpor Başkanı Sadri Şener, uzun süredir transfer etmek için çaba sarfettikleri Bursasporlu Yusuf Şimşek'in dün gece geç saatlerde Beşiktaş'a transfer olmasıyla ilgili olarak, "Beşiktaş ve Bursaspor Kulübü'ne de zaten bu yakışırdı" diyerek tepkisini dile getirdi.
Şener, yaptığı açıklamada, Bursaspor ve Beşiktaş Kulüpleri'nin dün gece Yusuf Şimşek'in transferi için anlaşmalarına ilişkin, ''Ben zaten uzun süren bu tip transfer görüşmelerini sevmem. Hayırlısı olsun. Beşiktaş ve Bursaspor Kulüpleri kendilerine yakışanı yaptı'' dedi.
Artık orta alana bir oyuncu transferi düşünmediklerini ifade eden Şener, ''Colman'a herkes 10 numara diyor. Şu anda Colman'dan daha iyi Türkiye'de 10 numara var mı? Sol kenara bir oyuncu alacağız. Bu konuda çalışmalarımız var. 2-3 tane belirlenen oyuncu var. Bunların birini alacağız'' diye konuştu.
Transferde Yusuf'un eli kolu bağlı olduğunu, çünkü bu oyuncunun bonservisinin Bursaspor'da bulunduğunu dile getiren Şener, şöyle devam etti: ''Bursaspor Başkanı ile bir kez görüştüm. Çünkü bir kulübün mukavelesi olan oyuncusu konusunda çok fazla görüşmek doğru olmazdı. Beşiktaş 5 lira fazla verdi, ora tercih edildi. Ama Beşiktaş Kulübünün de bizim düşüncemizi alması gerekirdi. Her şeyde bir hayır var. Biz artık önümüze bakıyoruz. Hiçbir oyuncu vazgeçilmez değildir.''
Şener, Gökhan Ünal'ın basında yer alan fotoğraflarına ilişkin ise ''Teknik heyet yılbaşı akşamı izin verdi. Evli olan otellerde kaldı, bekarlar da dışarda eğlendi. Hoca izin verdi, çocuklar da gitti. Kamptan gider, hoca izin vermez, o başka. Hocanın yetkisindeki bir şeye ben karışmam. Hoca derse, 'kamptan kaçtı gitti, cezayı verin' o zaman veririz. Ama böyle bir durum yok'' diye konuştu.
ligtv.com.tr
Engin Baytar, Ibrahim Akin veya Ozer Hurmaci gelecek. Yerli isimler dusunuluyor, en buyuk olasilik Engin Baytar.
Cavcav Adnani istemisti, onu verip Yusufa vercemiz parayi verdimi aliriz
Sen kendi dediğine inanmıyosun Sadri Başkanım
Engin Baytar devre arası girmeden Fenerbahçe'ninde gündemine gelmişti. İyi bir oyuncu yeteneklide ama özel hayatı biraz karışık kendisinin.
İbrahim Akın çok yetenekli bir oyuncu ama oda Burak gibi büyük takımlarda ne yapacağı belli değil. Sol açık oynadığında gerisinde çok açık bırakan bir oyuncu ayrıca. Özer'i Espanyol ve Sevilla'da istemiş. Ankaraspor'un satmak gibi bir düşüncesi yok sanırım.
Kendi oyuncusunu 10 numara diye göğe çıkaran bir başkan daha.. (:
Colman Yusuf'tan daha iyi bir 10 numaraysa o zaman neden Yusuf'un transferi için o kadar uğraştın diye sorarlar adama..(Beşiktaş'a geldiği için böyle yazmadım) Zaten Trabzonspor taraftarının bir çoğuda bu transferi istemiyordu.Neyse Trabzonspor kaliteli bir sol açık transferi gerçekleştirebilirse kadrosunu güçlendirmiş olur..
Last edited by GeNç KaRTaL : 10.Ocak.2009 at 17:07
So what?
Saike
Her yerde Leanardo yaziyorFmde ben aldim, transfer listesindeydi insallah Sadri baskan alir
![]()