Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 354 sonuç

Konu: Gaziantepspor Transfer Haberleri | João Vitor Gaziantepspor'da

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizinle kıyaslamayla alakası yok sadece Sivas 2 senedir üst sıralara oynadığı ama büyük takımlara karşı başarılı olamadığı veya elle tutulur bir başarısı olmadığı için 4 büyüklerin değil de kayseri gaziantep gibi takımların çekiştiği bir takımdır ondan dolayı bu sene çekiştiği takımlar daha üst sıralarda bitiricek diye bir yorum yaptım ayrıca geçen sene de herkes bu sene sivas patlar derken ben güveniyordum ve daha da başarılı olmasını istiyordum sivasın ki başarısının tesadüf olmadığını kanıtlamıştı ama bu sene bir şeyler ters gidiyor sivasta ancak ikinci yarı toparlanabilirler ve bu şekilde de geçen seneki başarılarını tekrarlayamazlar..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

vaz te ha ! helal olsun antep çok iyi transferler yapıyor 2 senedir .

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Süper transfer yattı!

G.Antep'in hayalleri suya düştü! Bir süredir Bolton'un genç Portekizli ofansif orta saha (sağ ve sol kanat, forvet) oyuncusu Ricardo Vaz Te ile ilgilenen Gaziantepspor'da yetenekli oyuncudan gelen cevap moralleri bozdu. Ricardo Vaz Te Ada basınına yaptığı açıklamada G.Antep'ten teklif aldığı doğrularken, bu teklifi reddettiğini de söyledi.
    Portekiz U-21 takımında da forma giyen 20 yaşındaki gelecek vaadeden isim, "Türkiye'ye gittim. Herkes çok sıcaktı. Sağlık kontrolünden geçtim. Bana çok da güzel bir teklif sunlar fakat düşündüm ki bu adım kariyerim için şimdilik uygun bir hamle değil. " ifadelerini kullandı.
    Ricardo Vaz Te için Almanya Bundesliga ekiplerinden FC Köln'ün de transfer girişimlerinde bulunduğu ve Ricardo Vaz Te'nin Bolton'un kendisini satmak istemesi durumunda bu takıma yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor.

27.08.2009
    Kaynak : Sporx.com dış haberler

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Üzüldüm açıkçası.Ligimize renk katacak bir oyuncu olurdu gelseydi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne güzel Vaz Te'yi aldık diye sevinmiştim ancak yine bizi zor günler bekliyor Batuhan'dan sonra Vaz Te'de gelmeden gitti..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vaz Te mükemmel olacaktı yahu ..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Antep Braga'dan Jorginho ve Linz'i almış...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Linz harika bir golcü bence hayırlı olsun.Diğer oyuncuyu tanımıyorum pek...

G.Antep'e çifte forvet!

Gaziantepspor, Portekiz'in SC Braga takımından forvet oyuncuları Jorginho ile aynı zamanda Avusturya Milli Takımı'nda da oynayan Roland Linz ile anlaştı. Tabata'yı 8 milyon Avro gibi bir bedelle Beşiktaş'a veren kırmızı-siyahlılar, Tabata'nın Beşiktaş'a imza attığı gün, Portekiz 1. Lig ekiplerinden SC Braga takımında oynayan Jorginho ile Roland Linz ile anlaştı.
    Her iki futbolcuyu da Türkiye'ye getiren Gaziantepspor, asıl adı Jorge Luíz Pereira Souza olan Jorginho ile 2, Roland Linz ile de 3 yıllık anlaşmaya vardı. 28 yaşındaki Roland Linz 1.85 metre boyunda, 72 kilogram ağırlığında. Linz, UEFA Kupası'nda geçen sene Sivasspor'a 2 gol atmıştı. Futbol hayatına 1994 yılında Brezilya'nın Goituba Esporte Clube takımında başlayan Jorginho ise 1977 doğumlu. 1.78 metre boyunda olan 1977 doğumlu Jorginho, 72 kilogram ağırlığında. Jorginho, şu ana kadar 172 maçta 43 kez fileleri havalandırma başarısını göstermiş.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce söz verdiği gibi takıma kaliteli takviye yapma sözü verdiğini, Jorginho ile Roland Linz'in futbol dünyasında kendini ispatlamış futbolcular olduğunu, Jorginho'nun 10 numara olarak alındığını, Linz'in ise golcü olarak alındığını söyledi.

-KALİTELİ BİR KADROMUZ VAR-

Kızıl, bu sezon marka kentin adına yakışır bir kadro kurduklarını, bu kadrodan iyi işler çıkartmasını beklediğini belirterek, ''Gaziantepspor olarak bu sezon ilk 5'i hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

Kızıl, genç yıldız İsmail Köybaşı ile Tabata'yı Beşiktaş'a verdiklerini, gidenlerin yerine de kaliteli isimleri almaya büyük önem verdiklerini belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Gaziantepspor bu sezon kadro yapısı ile adından sıkça söz ettirecek bir yapıya sahip. Üç büyüklerden sonra kaliteli bir takıma sahip bir kulübüz. Gençken getirip, İsmail gibi futbolcular yetiştirmek amacındayız. Yetiştirilen bu futbolcularla kulübe maddi ve manevi katkıda bulunulmasını istiyoruz. Taraftarlara golcü sözüm vardı. İşte bu sözü de yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bizim hedefimiz belli. Bu konuda ciddi bir çalışma yürüttük ve mutluluğa eriştik. Transferde hocamız Jose Coucerio ile organizeli çalıştık. Çok üst düzey futbolcularla görüştük ve bu isimlerde karar kıldık. Jorginho ve Roland Linz transferleri camiaya hayırlı olsun.''

Gaziantepspor'un son yıllarda tercih edilen bir kulüp haline geldiğini ifade eden Kızıl, ''Nereden nereye geldik, herkes biliyor. Türkiye'de konuşulan kulüplerden birisiyiz. Para sorunu olmayan, hedefi olan, kaliteli futbolcuların olduğu bir kulüp. Amacımız da buydu. Tabii ki bunlar yavaş yavaş oluyor. Bütçemizin çok çok üstüne çıktık.

Futbolcularımız hep pahalı futbolcular. Öyle olmazsa da hedef koyamazsınız. Biz tek başımıza buraya getirdik, bununla da gurur duyuyoruz. Gazi kelimesi bizim için kutsal bir kavram. Bunun için de ''gazi'' şehrimize hizmet ettiğimiz için, bu kenti temsil ettiğimiz için çok büyük gurur duyuyoruz. İnşallah her şey çok iyi olacak'' şeklinde konuştu.

SPORX'TEN NOT: Portekiz'in Sporting Braga takımında 2007'den beri forma giyen Linz, Nice, Strum Graz, A.Wien, Boavista gibi kulüplerde forma giyerek genç yaşında büyük tecrübe kazandı. 1860 Münih altyapısı ürünü olan Roland Linz, Luca Ton, Arshavin gibi isimlerle birlikte 2008'de UEFA Kupası'nda Dream Team'in içinde yer almıştı.

30.08.2009
    Kaynak : AA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok artık, Roland Linz.

Muhteşem bir golcüyü kadrosuna kattı Gaziantepspor.

Cok iyi oyuncu Linz tebrik etmek lazim G.Antepspor`u..

Jorginho`yu da gorecegiz bakalim nasil oyuncu..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Gaziantepspor bu seneki transfer dönemini en iyi şekilde geçiren takım oldu.Oyuncularını satabilecekleri en iyi fiyatlara sattılar ve yerlerini iyi oyuncularda doldurdular.Bu sezon Gaziantepspor maçları keyifli olacak yine..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel olucak bu takım güzel..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Fm2008 de Jorginho nun 10 tane mevki özeLLiği vardı profiLinde. BakaLım gerçekLere de bunu yansıtıyormu göreceğiz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bu Jorginho zamanında Porto'da oynayan adamsa onda da iş var..Linz transferi ise zaten helal olsun Beto-Linz arkalarında Jorginho oynarsa G.Antep uçuşa geçer

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Keşke birde sol bek alsalardı. Olcanla solbek yürümez.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ivan var Emre sol bek,sakat...

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Gokhan Ozturk'de solbek oynayabiliyor.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    Bu Jorginho zamanında Porto'da oynayan adamsa onda da iş var..Linz transferi ise zaten helal olsun Beto-Linz arkalarında Jorginho oynarsa G.Antep uçuşa geçer
    Evet 2007 YıLında Porto da oynayan Jorginho.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Avusturalı Linz de geldi Süper Lig Birleşmiş Milletler gibi oldu
    Last edited by SAİT71 : 01.Eylül.2009 at 05:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Antep Partizan'da oynayan Sırbistan gol kralı Lamine Diarra ile anlaşmış...

1.8 milyon €,yıllık 600 bin €'ya anlaşılmış...

Beto var,Linz'i oynatmıyorlar birde üstüne Diarra'yı alıyorlar.Çok çok iyi bir kadro var ancak Couceiro oynatamıyor.Nurullah Sağlam kalsaydı bu kadro ile çok iş yapardı...

Bizden aldılar parayı,saça saça harcıyorlar...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Fenerbahçe - Partizan maçında dikkatimi çekmişti. Başarılı olabilir.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Aynen bende Partizan maçında izlemiştim. Araya iyi kaçan oyuncu başka numarası yok.

Last edited by goosfraba : 11.Ocak.2010 at 14:29

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam uzatmayın.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

AnıL.

İki geyik yapmanıza izin verdim. Baştan müdahaLe edicektim ama hadi dedim çok üstLerine gitmeyeLim, kendiLeri kendi kendiLerine dururLar dedim, sonra uyardım, haLa ve haLa devam ettiniz.

Ya ben bu forumda ki kişiLere inan nasıL davranacağımı şaşırdım yahu. SıkmayaLım deriz, cıvığı çıkar, biraz sert oLaLım, sıkaLım deriz, suçLu oLuruz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Luffy View Post
    AnıL.

İki geyik yapmanıza izin verdim. Baştan müdahaLe edicektim ama hadi dedim çok üstLerine gitmeyeLim, kendiLeri kendi kendiLerine dururLar dedim, sonra uyardım, haLa ve haLa devam ettiniz.

Ya ben bu forumda ki kişiLere inan nasıL davranacağımı şaşırdım yahu. SıkmayaLım deriz, cıvığı çıkar, biraz sert oLaLım, sıkaLım deriz, suçLu oLuruz.
    Ben geyik falan yapmadım Hayrettin abi.Transfer mesajının sonunda hatalı olduğumuz transferler hakkında mizahi dille bir eleştiri yaptım...

Sonrası malum zaten...

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Gaziantep'in kadrosu forvet doldu hangi birini oynatacaklar merak ediyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

G.Antep Diarra'yı bitiriyor

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında pazar günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak Gaziantepspor, hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Jose Couceiro, yaptığı açıklamada, Galatasaray deplasmanından iyi bir sonuçla dönmek istediklerini belirterek, ''Bu imkansız değil, elimizden geleni yapacağız'' dedi.Gaziantepspor'un son 3 sezondur 3 hafta üst üste galip gelemediğini hatırlatan Couceiro, ''Bunun kökeninde çok daha farklı şeyler var. Bizim tek isteğimiz, ilk yarıda topladığımız puanlardan daha fazlasını ikinci yarıda toplamak. Şimdi önümüzde Galatasaray maçıyla başlayacak 5 maçlık zorlu periyot var. Bu zorlu periyotta her maçı ayrı ayrı düşünüyoruz. Bu hafta Galatasaray'ı, önümüzdeki hafta Kayseri'yi düşüneceğiz'' diye konuştu.
    Kırmızı-siyahlı futbolculardan Ümit Tütünci ise kamp döneminden sonra kendi tesislerinde sürdürdükleri çalışmaların gayet iyi geçtiğini ifade ederek, ''Havaların kötü gitmesi maçı etkileyebilir, ancak biz Galatasaray deplasmanına kesinlikle puan için çıkacağız, çünkü Galatasaray'dan puan alacak güçteyiz'' şeklinde konuştu.
    Erman Özgür de Galatasaray deplasmanından iyi bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.
    -''AŞAĞI KALIR YANIMIZ YOK''-
    Gaziantepspor Kulübü Basın Sözcüsü Mehmet Kızıl ise Gaziantepspor'un Galatasaray'dan aşağı kalır yanının olmadığını savundu. Gaziantepspor'un üst düzeyde bir takım olduğunu, büyük maçlarda futbolcuların daha iyi bir performans sergilediğini anlatan Kızıl, ''Bunu Antalya kampında gözlerimle gördüm, çok yararlı bir kamp geçirdik. Özellikle futbolcuların arzulu, istekli olmaları bizim açımızdan memnuniyet verici'' diye konuştu.
    Hedeflerinin her zaman ilk 5 içine girmek olduğunu ifade eden Kızıl, ''Bu şansımız var, bir seri yakalarsak ilk 5'in içerisinde oluruz. Başkanımız ve yönetim olarak sezonun 2. yarısında, daha üst düzey performans ve ilk yarıdan daha yüksek puan bekliyoruz. Galatasaray maçına iyi hazırlandık, her iki takım için de zor bir maç olacak. Futbolcularımız, Gençlerbirliği karşısındaki performansı gösterirse Galatasaray maçı bizim için kolay geçebilir. İnanıyoruz ki Gaziantepspor maçı alacak'' ifadelerini kullandı.
    Kızıl, büyük maçlarda başkan İbrahim Kızıl'ın bonkör davrandığını da belirterek, ''Tabii ki bu zorlu maçı kazanmamız halinde başkanımız yine bonkör davranacaktır'' yorumunu yaptı.
    Bu arada, kırmızı-siyahlı yönetimin Galatasaray maçının ardından Partizan'da oynayan forvet oyuncusu Diarra ile Litvanya milli takımın kalecisi Karcemarskas'ın transferine son noktayı koyması bekleniyor.

22.01.2010
    Kaynak : AA

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tomas G.Antep'te!

Turkcell Süper Lig takımlarından Gaziantepspor, daha önce Fenerbahçe ve Galatasaray'da da oynayan Stjepan Tomas ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptı. Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserispor maçında sakatlanan Brezilyalı oyuncuları Julio Cesar Correria'nın sakatlığının ciddi olması nedeni ile bu futbolcu ile sözleşmeyi feshettiklerini, stoper Tomas'la anlaşma sağladıklarını belirtti.Kızıl, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray formalarını giyen son olarak Rubin Kazan'da oynayan tecrübeli futbolcu ile sezon sonuna kadar anlaşma yaptıklarını, sözleşmede opsiyon maddesi bulunduğunu belirterek, ''Defans oyuncumuz Julio Cesar'ın sakatlanması üzerine hemen harekete geçtik ve tecrübeli savunma oyuncusu Tomas ile anlaştık. Tomas, Gaziantep'e gelerek çalışmalara başlayacak'' diye konuştu.Tomas'ın transferinin pazartesi günü mesai saatinin bitmesine az bir süre kala gerçekleştiği öğrenildi. 33 yaşında 1,86 m boyundaki tecrübeli futbolcu, daha önce Dinama Zagreb, Vicenza, Como, Fenerbahçe, Galatasaray ve Rubin Kazan'da oynadı.Kırmızı-siyahlıların, Litvanya milli takımının da kalesini koruyan Zydrunas Karcemarskas ile 4 yıllık anlaşma yaptığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Couceiro Denizli maçından sonra, bildiğim kadarıyla bu benim Gaziantepspor'daki son maçım oldu demiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri