Galatasaray
Beşiktaş
Beraberlik
Linderoth 18 kişilik kadrodan çıkarıldı..Sabri yedekte...Bahri havadır söyledi..Kadroyu tam duyamadım
![]()
GALATASARAY
De Sanctis
Servet
Meira
Hakan Balta
Barış
Mehmet Topal
Ayhan
Arda
Lincoln
Milan Baros
Nonda
Gençlerbirligi maçı düzeni ile çıkıyoruz.Beşiktasın maçta bekleri sorunlu kanatlara önem vermemiz gerekirdi..Sabri-Barış,Arda-Hakan çok iyi olurdu..Geride dikkat etmemiz gerekir..
Beşiktaş alır gibime geliyor.
Beşiktaş'ın da kadrosu Emrah'ın dediği gibi galiba.
Seriç bu maçın en dikkat çeken oyuncusu.Umarım hatalı oynamaz.Ayrıca o kanada dikkat etmek lazım.Tello çünkü oynadığı son maçlarda tamamen defansı bırakmış sadece ofans oynuyordu.O yüzden o kanattan çok baskı yiyebiliriz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Sabri ve barış kozunu kullanmamız lazımdı..O taraf sadece Barış'a kaldı..
Nonda hep ortasahada kalıyor..Hiç ceza sahası içinde top beklemiyor..insallah yine ortasahada beklemez adam lincoln ve barosdan geride oynuyor..Misal kanata gelip Ardadan top alıyor ozaman kafayı kim vuracak![]()
Seric'in yanında bir tane daha soru işareti var ki o da Gökhan Zan.Umarım bu maçta 2 side hatasıza yakın oynarlar..
So what?
Saike
Hamit Altintop maçta olacak Haldun üstünelin yaninda, yoksa hamiti mi aliyoruzVallah süper olur
![]()
3 lü defans? çok kötü oldu açıkçası bjk nin bu dizilişte galip gelebileceğini düşünüyorum..
Barış Sağ Bek Oynar Gibime Geliyor..
Barış Gençlerbirliği maçında sağ beke yakın oynamıştı, yine o tip bir göreve soyunacak ve başarıyla üstesinden gelecektir. Kadro bakımından biz daha avantajlıyız, bu maçı kazanacağımızı umuyorum...
yahu şuan maçın başlama seramoni olmadan önce çok güzel görüntüler çıktı yaa
helal olsun çok sevindirdi bu görüntü beni..![]()
GOOOOOOOLLLL !! Serveetttt!! Servet attıı!!
Servet attı 1-0 oldu. Helal olsun beee
Şimdi kontrollü oynamak lazım. Fenerbahçe derbisi gibi olmasın bu maç ta...
servettt oh be rahtladım ama kontra ataklarda kalbim 200 de atıyodur kesin:d
Delgado attı 1-1
VAY DELGADO ATTI GOLUNU :d TUH BE KOTU OLDU MAC UST BİTCEK![]()
Delgado attı, korktuğum başıma geldi. Şimdi iyice dikkatli olmak lazım. Bu derbi de üst bitecek herhalde...
Matias Emilio Delgado DK:13 1-1
I'm back...
Galatsaray penaltı atacak
Delgadoooooooo.İşte bu be oğlum..
1-1
So what?
Saike
COK atraksiyonel bir maç![]()
2-1 Gol Baros.Müthiş bir maç oluyor müthiş.
Ne mac oluyor be
Baros 2-1 ...
Baros penaltıdan attı 2-1
Ve penaltıyı Baros gole çevirdi 2-1 öne geçtikBu nasıl maç kardeşim
![]()
Şöyle Baros, 2-1.![]()