Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon
61 ile 90 arası toplam 124 sonuç

Konu: Kış Mevsimine Çizme Yakışır (Baba Hamdi & King_Theoden)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

Sağolasın Emrecim.Spor programı seyretmeden önce güzel güzel sonuçlar alıyodum Bu maçtada Tamburacı'yı duydum tam buramdan yaktı 60. da 11 kişi değiştirip 4-6-0'a geçtim son dakikada golü yedik ama olsun.Yine vazgeçmeyip İtalya kupasında da böyle çıkacağız.Biri beni durdursun

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

2 stoperimizin arasından kaçan rakip forvet oyuncusunun golü ile 1-0 geri düştük sonra bir çok pozisyon bulduk ama sadece 2 tane atabildik.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Talking

İlk resmi maçımızda İtalya kupasında 4-6-0 ile çıktık.Sonuç bu şekilde fakat gaza gelip geliştirmeye devam etsek mi yoksa Mantova'yı eski haline mi döndürsek?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Kupa 2. tur maçında Bariyi sahamızda 1-0 yendik 1-0 dan sonra skora yattık aslında yatamadık rakip son dakikada 1 gol buldu ama hakem vermedi
    Yarından itibaren lige start veriyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serkan abı benım bazı yaramazlıklarım olur bunları mazur gorursun dımı dısco vs

ıkınızınde transferler ve sonuclar genel anlamda ıyı görünüyor ılerleyen haftalarda gorecez tam olarak.

Kaan abı 4-6-0 oynayıp 2 golu nasıl attın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bana değil Osman Tamburacı'ya sor abisi Elimde çok sevdiğim Hollanda taktiğinin yeni versiyonu var ama bir müddet fantazi olsun diye 4-6-0 gidebilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abAbi 9.02de taktık ayarlamada herhangı bı degısıklık varmı şoyle ılk bakısta göze carpan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Değişiklik artık istediğin gibi tempoyu düşürebiliyorsun.Bazı yapamadığımız durumlar arındırılmış.9.0.1'de illa yüksek tempoda kontra oynaman gerekiyordu çoğunlukla çünkü başka türlü ne yapsan baskı yiyordun,şimsi istersen yavaş tempoya göre ayarla ister başka türlü,taktiği iyi oturtabilirsen takım oynuyor abisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bu guzel abı ben kontra oynamayı severım bu benım ıcın ıyı oldu.ayrıca oklarda saga sola bı ozgurluk oldumu abı*ayrıca maç moturunda ne gıbı bı degısıkler olmus senın gozune carpan aha bu guzel oldu dedıgınız ? ne var sızın

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    Bu guzel abı ben kontra oynamayı severım bu benım ıcın ıyı oldu.ayrıca oklarda saga sola bı ozgurluk oldumu abı*ayrıca maç moturunda ne gıbı bı degısıkler olmus senın gozune carpan aha bu guzel oldu dedıgınız ? ne var sızın
    Mustafacım oyunda pek değişiklik yok Kankamın dediği dışında, benim için hiç bir değişiklik yok ben eski sürümdede kazanıyordum şimdide kazanıyorum maçları

Gözüme çarpan en büyük değişiklik David Villa baya kazmaymış
    Senin yaramazlıklara gelince ben Skibbe gibi adamım sahaya çık görevini yap ondan sonra istersen Milano moda haftasına git

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Aha da bana laf çarptı.Yeminimi bozdum artık 3-7-0 ile çıkıp tüm maçları alacağım

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Disiplnsizliğin bu kadarı pesss

Senin yaramazlıklara gelince ben Skibbe gibi adamım sahaya çık görevini yap ondan sonra istersen Milano moda haftasına git

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abisi zaten nereye gitse saadeti buluyor bir de saadeti kötü emellerine kullanıyor.Mesela bana bir oyuncu kiraladı 5.2 ile oynadı,baktım sürekli rkibe pas veriyor, masa başı kankası ne olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Geri yollasaydın baba evine abi sende elemanı.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Abisi zaten nereye gitse saadeti buluyor bir de saadeti kötü emellerine kullanıyor.Mesela bana bir oyuncu kiraladı 5.2 ile oynadı,baktım sürekli rkibe pas veriyor, masa başı kankası ne olacak
    Kankacım sende benim reservde çürüttüğüm adamı niye alıyorsun Sana laf falan çarpmadım da gerçekten paralı takımlar nie bana denk geliyor anlamadım Ne Plymouth ta nede Ascolide seçerken finansal yapıya bakmadım D: Ama masa başı olayı benden sorulur bunu tüm TSI bilir
    Disiplinsiz değilim ben Emrecim Kalli gibi bir tarafımı yırtıp oyuncular tarafından sabote edileceğime. Skibbe gibi varirim gazı topçular oynar bende kenarda tiyatro izler gibi izlerim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Geri yollasaydın baba evine abi sende elemanı.
    Vakit geçti geri gönderemiyorum,şu anda takım kadrosunun içine nifak tohumları sokmakla meşgul abisi

Kankacım ben laf sokma lafını geçen sürümde kazanıyordum,bu sürümde de kazanıyorum lafına demiştim

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Vakit geçti geri gönderemiyorum,şu anda takım kadrosunun içine nifak tohumları sokmakla meşgul abisi

Kankacım ben laf sokma lafını geçen sürümde kazanıyordum,bu sürümde de kazanıyorum lafına demiştim
    Kankacım senin ben onu zaten hızlı tempo ile oynadığım için dedim Sen o kadar sakatın olmasaydı zaten beni geçerdin inşallah bu kez doktorların iyidir de fazla sakatın olmaz Aslında bu hazırlık dönemi alınan galibiyetler lig başında geri tepiyor onuda düşünmek lazım Hatırlarsan eski kariyerden

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ya siz yine kariyer mi yapıyorsunuz. Birde dikkat ettim bana haber vermeden başLamışLar hemen. Tırstınız mı ne bende geLicem diye.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Ya siz yine kariyer mi yapıyorsunuz. Birde dikkat ettim bana haber vermeden başLamışLar hemen. Tırstınız mı ne bende geLicem diye.
    Senden nie tırsalım ki Bize yenecek adam lazım Zaten 3 takım serie-a ya çıkacak sende Brescia yada Empoliyi falan al ki şansımız artsın

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Akşama İtaLya ya geçicem. Bir görüşme yapayım bakaLım. NeLer var. Gardınızı aLın derim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bari De Karaca Dönemi

Bu taraftarımız iLe Yeniden ait oLduğumuz yere döneceğimizden kimsenin şüphesi oLmasın. Başarı için geLiyoruz. Rakibimiz yok. Kimseden korkmuyoruz ve çekinmiyoruz. Kendi sahamızda rakipLerimizi yenmek için bu ateşLi taraftarımız yeter zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İtalya'nın en büyük ikinci stadı.Yenersek eğer sahandan çıkamayız minik kankacım

Bu arada logonda benim resmim var

Basın açıklaması :Hamdi horozun adı benim adım değil

Nesil
    2008
    Yer
    Anadolu Yakası

hayırlı olsun valla o stadla Bari alır yürür diğer abiler kusura bakmayın imrendim şimdi büyüyünce bende sizin gibi kariyer yapıcam
    çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Abi senin Horoz u ben aLdım. Kusura bakma

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir kamber eksikti...

Şahdınız Şahbaz oldunuz Hayrettin Abi ile beraber.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Vay Hayrettına bı hayırlı olsun,o stad ne ya oyle

Emre kambersiz karıyer olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir kişi daha gelecek Emrecim görüşmelerimiz sürüyor

Kariyer programı :

bu salı akşamına kadar ve haftaya salı başlamak üzere haftada bir dönüşümlü olarak : Hayro-Seko-Hamdo- ? o bir star Seri B ITALYA

bu salıdan itibaren haftaya salıya kadar haftada bir üsttekiyle değişmek üzere : Moruk-Hamdo-Seko Ingiltere Championship ile aranızda olup küme düşme mücadelesi vereceklerdir.

Kamuoyuna duyrulur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

o bir star

Abi zamanım yok şu aralar biliyorsun yoksa şereflendirmeyi isterdim bende ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Valla abisi zamanı olmayıpta en çok ortalıklarda gözüken bir sen varsın bir de ben , demek ki bizim yörenin hemşoları böyle oluyor

Vakit varken kaç kendini kurtar,ben kurtaramadım

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bedlamite View Post
    hayırlı olsun valla o stadla Bari alır yürür diğer abiler kusura bakmayın imrendim şimdi büyüyünce bende sizin gibi kariyer yapıcam
    Zaten aralarında en kötü taktikçi benim ama sen öylesin böylesin diye gaza getirip aralarında barındırıyolar işte

Ama Bari deplasmanından kesin 3 puanla döneriz
    Last edited by Melekovic : 22.Aralık.2008 at 14:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Tüh be ! Keşke akşam kupa maçını yapmasaydım. Bari sezona 5-0 lık bir BAri galibiyeti ile başlar moral depolardık Böyle 1-0 çok yavan oldu
    Kankacım aranızda en Taktik bilgisi az olan benim boşuna mütevazilik etme ama kendi ayak oyunlarımla ikinizide deviririm o ayrı

Sayfa 3 / 5 İlkİlk 12345 SonSon

Mesaj Yetkileri