başarılar..
başarılar..
Burak abimizin dediği gibi takımı çöküşden nasıL çıkarıcaksın bekLiyoruz kariyerin ayrıca zevk veriyorPayLaşımın için teşekkürler.
Herkes İtalyan oluyor.![]()
Müthiş!
Şampiyonlar Ligi H Grubu 3. Maç:
Total Dominasyonu tam olarak kullandığım ilk maç oldu diyebilirizİlk yarı iyi oynadık ve ilk yarıyı 2-0 önde bitirdik. 2. yarı "Kontra Atak" taktiği ile çıktım. Muntari'nin güzel golüyle de sonuç belli oldu. Tebrikler çocuklar!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda ilk üç maç sonunda oluşan puan durumu:
Gururluyum!
Last edited by alPFM : 24.Aralık.2008 at 23:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Ya bırak total dominasyonu falan kendi taktiğinle oyna.Emin ol daha zevkli bir kariyer olur.
Başkasının taktiğiyle oyundan zevk almazsın.
Last edited by alPFM : 25.Aralık.2008 at 00:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İyi geceler sanada ..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Yine 2. sayfaya atmışsınız ayıp oluyor ama
Maçlar birazdan (gecikirse özür dilerim topluca koyacağım)
Yorum lütfen2 saat yokum (3-4 saate kadar çıkabilir). ama yorum yapın bea
![]()
bu sene ki total dominasyon fm tarihinin yayınlanan kötü taktiklerinden biri oldu sanırım.istikrarlı sonuçlar almak imkansız gibi.
alpciğim bence de kendi taktiğini kur ve oyna inter gibi bir takımı ne hale getirmişsin yaa. mourinhoyu boşuna işinden etmiş olacaksın bu gidişle![]()
gerçektende istikrarlı sonuçlar elde etmek çok zor...Crash dump hatası olmasaydı samsunspor 1-0 ünye sporlada berabere kalıyordum 4-4-2 Atak taktiği bile daha iyi sonuçlar elde etmemi sağladı şimdi bu dizilişle maçlardayım ... Bu arada nerdeyse tüm takımı italyan yapmışsın![]()
Farkedilen birşey var mı bilmiyorum ama 5 maçtır bırak yenilmeyi gol bile yemiyoruz
İyiye bir işaret bu![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Evet,ama devamı gelmeli bro![]()
Katilmiyorum kardesim.. Everton la tamamen regenlerle teror estirdim bu taktikle resmen.. mevkiler cok onemli eger tam mevkisine gore dogru transfer yaparsan cok basarili bir taktik bence... ayrica taktige oyunculari koyup mac bitene kadar ayni taktikle oynamakda gelen basarisizlikda bir faktor sanirim..
Son haftalar iyi geçiyor.Tebrikler...
Devamını bekliyoruz![]()
Futbolcu Bilgileri