Sofiane feghouli adlı 18 yaşındaki fransızın potansiyeli oyundaki en yüksek potansiyel olarak gözüküyor fm genie scout 2009 a göre =) bir önceki yamada potansiyeli bu kadar çok değildi
Sofiane feghouli adlı 18 yaşındaki fransızın potansiyeli oyundaki en yüksek potansiyel olarak gözüküyor fm genie scout 2009 a göre =) bir önceki yamada potansiyeli bu kadar çok değildi
setting up match yazısı 3D'de hâla mevcut ama bekleme süresi daha az;text oynayanlar için de tamamen kaldırıldı diye biliyorum.
Belki bu içinde bulundugunuz "setting up match" ekranı ile ilgili fikir ayrılıgının sebebi olabilir.
ilk önce şunu belirtiyim bazı arkadaşlarında dediği gibi bende b yama sayesinde orjinal oyun aldım ve iyikide almışım.sakatlık eskisi gibi çok olmuyor tabi bu benim fikrim.hepinize bol fmli günler.
maç motoru baştan aşağı değişmiş gibi sanki...
9.1 de adamlar istedikleri zaman gelip gol atıp sonrada maç bitene kadar oyunu klitliyolardı istedğin kadar debelen ne yaarsan yap değiştiremiyodun durumu...
taktiklerin etkisi çok azdı ve 2. maçta aynı taktikle çıkamıyodun...
çok fazla gol kaçıyodu...
vs vs vs bence bunlar epey giderilmiş...
ancak sakatlık durumunda değişen birşey olmamış...
bu duruma sakatlık sorunuda diyemiyorum çünkü gerçek hayattada durum fmden farksız zaten...
Arkadaşlar acaba bu 9.2.0'da şu meşhur "crash dumps" ile ilgili bi düzelme,gelişme varmı ? yine eskisi gibi "crash dumps" hatası veriyomu yada daha mı az veriyo?
Daha almadım ben o hatayı. Giderilmiş sanırım
Delgado #10
- Türkiye Kupasında ki deplasman golü kuralı düzeltildi.
- Süper Lig kulüpleri artık kendi alt yapısındaki U23 oyuncuları maç günü seçebilecekler
- Türkcell Süper Lig'de sezon ortasında yeni sözleşme imzalamış olan teknik direktör ve teknik ekipler yenilendi.
- 9.1.0 ile birlikte oyuncu değerlendirmelerinde SI ve Turksportal forumlarında ki şikayetler dikkate alınarak çeşitli düzenlenmeler yapıldı.
- Türkiye Birinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi. Oyuncu değerlendirmeleri CA/PA dengelemeleri üzerinde çalışmalar yapıldı.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerindeki hatalar giderildi.
- Türkiye İkinci Lig kulüplerinin güç dengeleri düzenlendi.
- Türkiye Süper Lig, Birinci Lig ve İkinci Lig kulüplerinin teknik adamlarının kullandıkları taktikler oyuna yansıtıldı.
- Türk takımlarının Türk vatandaşlığına sahip 18 yaş altı yabancı oyuncuları kadrolarına katmaları hatası düzeltildi.
- Türkiye kulüplerinin, B takımı tarzı kulüplerle olan ilişkilerinde artık daha fazla oyuncu kiralık olarak gönderilecek. Genel olarak yamada bulunan düzeltmeler ise şöyle;
- Italya C2 ligi seçildiğinde hata veren Italya kupası problemi çözüldü
- Oyuna devam edilirken "TRANSFER_MANAGER::create_promotion_cash_info. " olarak karşılaşılan hata çözüldü
- "TRANSFER_MANAGER::transfer_player." hatası çözüldü
- "fixture_rules->does_player_need_registered - NULL squad_selection_rules passed in." hatası çözüldü
- MAC sürümlerinde farklı bir database kullanırken başlangıçta veren klasör bulunamadı problemi çözüldü.
Turksportal böyle bir açıklama yapmış zaten.
allahım ya şu settings up yazısı çıkmasın herşey hata olsun razıyım delirtti ya iyice yokmudur bu illeti kaybetmenin bi yolu
Bu yamayla kalkıyormuş o sorun galiba, arkadaş öyle demiş. Bende henüz indiriyorum sonucu yazarım buraya.
yok aga kalkmamış ya ben de hala devam ediyor..
nasıl bi oyundur 12 yılın en kötü oyunu kaş yapalım derken göz çıkarmışlar fm2007 den sonra gerileme başladı ve gittikçe daha kötüye gidiyor oyun çıkar çıkmaz aynı anda yama çıkması böyle sorunların çıkacağını belli etmişti..9.02 yamayı indirmedim okuduğum kadarıyla pek bi şe farketmiyor..sakatlık konusunda antrenörlerle alakalı oyunda bi problem yok ama şu forvetlerin dağlara taşlara şutları bide settings up yazısı deli etti beni oyun gerçekçilikten uzaklaşmış resmen hiç olmayacak goller ve karşı karşıya dağlara giden şutlar... inşallah en kısa zamanda şu oyunu düzeltirler...
antramanda , antrenör seçerken 7 yıldızlı olmasına dikkat et , özellikle shooting coach'ın..
Benim karşı karşıya çok nadir kaçırıyor..
David villa zaten harika bir adamdır![]()