way abi kaleciyi iyii paraya satmısın haa abi kaleye hakan arikanı alsana![]()
way abi kaleciyi iyii paraya satmısın haa abi kaleye hakan arikanı alsana![]()
gökhan takımla çok oynamabenden sölemesi
![]()
ortasahamızın dinamik oyuncularından thomas broich ile sözleşme uzatılmıştır ve yıllık maaşı 1,6 milyon $ dolara yükseltilmiştir.
![]()
Dangalak kanat oyuncumuz Wilfried Sanou evlerden ırak yarabbim diyerek takımdan kovulmuştur.![]()
Kalecin güzel de Gökhancım anca 2 sene sonra kaleye geçer.Şu an için o kaleye geçene kadar önünde yer alacak 2 sezon kullanabileceğin 30 yaş üzeri bir kaleci al bence derim.Çünkü baktım özellikleri çok iyi ama takım çalışması çalışma oranı güç ve kondisyonu sana bazı maçlarda pahalıya mal olabilir.Ama 1.5-2 sene içinde geliştikten sonra 10 sene kaleci sıkıntın olmaz.
Leonardo'dan iyi kâr etmişsinBaşarılar
Kariyerime beklerim![]()
evet leonardodan iyi kar ettik.ben o paraya gideceğini düşünmüyordum ama ben teklifi reddettikçe adamlar daha da bastırdı en sonun da 10 verin sizin olsun dedim '9,75de anlaştık
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende 10 maç ya oynadı ya oynamadı ama dediğin gibi resmen kakaladım
bu arada dediğin cok dogru almanya ligi gercekten oynaması zevklı bir lig...
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 18:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Yani Leonardo'yu resmen kakalamıssın adam kafadan sakatyeni transferleri de bekliyoruz.Bakalım bnmde sezon sonu yaklaşıo iyi genç oyuncular topladık almanya ligi zevkli ya sarıo
![]()
Leonardo Yu O Paraya Off Abicim Sen Buyuk Adamsin Wallla Yaaa
Köln Yeni Sezona Müthiş Başladı!!!Acaba bu performans sürekli olur mu?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Köln İnandı!!! Jonathas Cosuyorrrr!!!
![]()
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 21:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yürrrü be gökhanım![]()
işte bu hızla inş.. olacaksın![]()
Yok böyle bir maç!!!
![]()
abi Yikiyorsun Ortali Helal Wallla Bravoooo
Andriy Rusol artık Köln için mücadele edecek!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rusol defansımızı toplayacak!!!
![]()
Last edited by gokhan198555 : 25.Aralık.2008 at 23:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Açılmışsın Gökhan
Rusol falan nerden buluyorsun böyle adamları ?
abi bu ne ya her maç kırmızı her maç kırmızı çok agresif bi takım kurmusun abi
abi wallla çok agresif bi takım ya wallla
Hocam yöntem belli yemeklerine şap katıcan![]()