abicim şimdi şöyle ilk iki gitti play offlara geri kalan 9 takım tekrardan devam ediyor 1. olan sanırım işte play off hakkı kazanıcak.
daha 16 maç yapıcaz sanırım 4'ü gitti 12 kaldı işte
abicim şimdi şöyle ilk iki gitti play offlara geri kalan 9 takım tekrardan devam ediyor 1. olan sanırım işte play off hakkı kazanıcak.
daha 16 maç yapıcaz sanırım 4'ü gitti 12 kaldı işte
serhat gerçekten çok güzel bir performans çizmişsin özelikle geçen seneye yazık oldu.Ama Kibar transferi çok begendim ,başarılarının devamını dilerim
![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
hım hadi az kalmış
İlk sene büyük bir şanssızlıkla kaçırmışsın play-offları , ama bu grubu 1.bitirirsin diye düşünüyorum , sana inanıyoruz hadi devam![]()
şuan puan fark itirabiyle bende çok umutluyum teşekkür ederim
evet abi baya az kaldı puan farkını açtıkca bu benım daha çok işime yarar
birde bilgilendireyim, bizim grubdan 2. çıkan beyler beyinin play off'larda daha henüz puanı yok..
0 çekiyorla.r.
teşekkür ederim evet kibar transferi biraz iyi oldu ama daha verim alamadım, ismi gibi kendiside kibar kalacak diye tırmıyor değilim.. (:
Darıca Gençlerbirliği, takım olma yolunda çok büyük bir adım attık Pendik galibiyeti çok yerinde ve sağlam bir 3 puan oldu..
Pendik galibiyeti senin açından iyi olmuş Serhat böyle devam kardeşim.![]()
başarılar bro. uzun soluklu olsun..
Last edited by World Hollow o1 : 28.Aralık.2008 at 01:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
E artık buradan şampiyonluğu vermezsin Serhat![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek
şuanlık puanlık fark 5 puana inmek üzere 1-0 mağlubuz
durumlar vahim anlıyacağın
Birşey olmaz Serhat çıkarsın sen Bank Asya 1.Lig'e.Başarılar. İnşallah hedeflerine ulaşırsın...
I'm back...
Darıca Canlı Bomba gibi !!
Sarıyer 1 - 1 D.Gençlerbirliği
.
takımda çok pis düşüş var, neden olduğunu bir türlü anlayamadım stoper bölgesindeki iki adamımda şuan cezalı
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öylede abi takımda çok pis düşüş var Sarıyer en basit takımlardan biriydi deli gibi baskı yaptılar yeniyorlardı az daha.
Last edited by World Hollow o1 : 28.Aralık.2008 at 13:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Güzel gidiyorsun artık Serhat.Şampiyon olmazsan gözüme gözükme![]()
Biraz geç oldu ama başarılar Serhat. Çıkarırsın Bank Asya'ya Darica'yı. Panik yapma cezalıların cezaları bitti mi kimse seni tutamaz.
Evet darıca canlı bomba gibi her an elinde patlayabilir![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Sezon başındaki gibi olmayışının sebebi taktiğin olabilir. Takımlar bir noktadan sonra taktiğini çözebiliyor. O yüzden taktiğinde ufak oynamalar yap derim.![]()
I'm back...
hiç sanmıyorum, play off üzüntüsü oolsa gerek.. (:
abi taktik değişikliği yapma gibi bir şansım yokki değiştirsem bile oynatacak adamım yok o mevkilerde
elde patlıcak gibi gözüküyor evet
teşekkür ederim, şuanlık durumlar iyi aslında 4 puan fark var 2. sıradaki ile
tmm abişim
olur![]()
kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
devam etmez böyle.
son durum nedir ?
Darıca Gençler Eline Geçen Fırsatı iyi Kullandımı ???
Play off'lara hak kazanma yolunda çok iyi bir puan sıralamasında olan darıca gençler son hafta ne yapacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Darıca Daha Şanslı mı acaba?
Bitime 2 hafta kala, Darıca nın 1 maç fazlasıyla 4 puanlık fark ile 1. sırada Dardanel'in ise 1 maç eksiği ile Lideri 4 puan geriden takib ediyor..
Last edited by World Hollow o1 : 28.Aralık.2008 at 23:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
wow yne heycanlı bi grup![]()
Serhat yine heyecanlı bir grup ama sen bunların üstesinden gelebilirsin![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Noldu son durum merakle bekliyoruz..
Hocam baya iyi gidiyosun basarilar
Hayırlı olsun