ılgın ıkı mac olmus ılk macda berabere sora galıbıyet lıgde kazansan daha ıyı olurdu
Şampiyon Olur
Avrupa Kupalarına Katılır
Orta Sıralarda Bitirir
Küme Düşer
ılgın ıkı mac olmus ılk macda berabere sora galıbıyet lıgde kazansan daha ıyı olurdu
Ali , son haftalara dogru güzel gitmişsin , Le Mans maglubiyetler kötü olmus :/ , Ama Vagner Love ve Haoaru takımın gol yükünü çekicektirler.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
başta kötü gitsende toparlanmışsın hafiften ama yinede düzeltmen gerekn yanların var hala çok puan kaybediyorsun.
toparlanma var, daha iyi olucaksındır dostum
Ligue 1 22.Hafta
Marsielle : 4 - 0 : PSG
Marsilya karşısında çok kötü bir futbol oynuyoruz ve farklı kaybediyoruz.Bu bizim için çok kötü oldu.Bu sonucu haketmedik.Defansımızın yaptığı ağır hatalar bizi mağlubiyete sürükledi.Love daha alışamadı gibi çok gol kaçırdı.
Ligue 1 23.Hafta
PSG : 2 - 0 : Havre
Üstün oynadık kazanmayı hak ettik. İki topumuz direkten döndü. Net bir skorla kazandık artık kaybetmeye tahammulumuz yok her maçımızı kazanmalıyız çok gerilere düştük.
Ligue 1 24.Hafta
Grenoble Foot 38 : 1 - 1 : PSG
Bu maç hakkında tek birşey diyorum bizim yakaladığımız pozisyonların 1/4'ünü rakibimiz yakalasa fark yerdik.Gerçekten bu kadar beceriksiz bir takım görmedim ya iyi futbol oynuyoruz.Ama öyle goller kaçıyorki...
Coupe De La Ligue 3.Tur
Nancy : 2-3(P) PSG
Nancy karşısında inanılmaz bir maç sonucu adeta mükemmel penaltı vuruşlarından sonra finale çıkmayı başardık.İlk sezonumuzda ilk kupamızı almaya çok yakınız.Landerau tam 3 penaltı kurtardı ve bizi finale taşıdı.
Finalde rakip Sochaux
serı galıbıyetler almalısın ali ama sende bu ışıgı goremıyorum![]()
Alicim çok istikrarsızsın genele bakış iyisin ama istikrar sağlaman lazım . Bula bula Fransa ligini mi buldun ya en sinir lig bizim kariyeri hatırlıyorum da kabus gibiydiBir not altyapıdaki gençleri iyi tara
Evet arkadaşlar maçlar biriktiği için böyle toplca ekliyorum...
Adeta inanılmaz berbat bir dönemden geçiyoruz.Çok kötü bir futbol oynuyoruz.Ve bunun karşılığındada kötü sonuçlar alıyoruz.Ligte 6 maçtır kazanamıyoruz.İnanılmaz kötü bir futbol.Buna çare bulmamız lazım.Artık lig bizim için bitti gibi birşey.Bundan sonra ligte pek bir beklentimiz yok.
Uefa Kupasında iyi sonuçlar almaya devam ediyoruz.Zaten tek iyi yerimiz orası.Anderlect takımını önce kendi sahamızda 2-0 yenip deplasmanda 2-1 yeniliyoruz ve turu atlayan taraf biz oluyoruz.Diğer turda rakibimiz Everton F.C
Evet arkadaşlar kötü bir performansımız sürsede UEFA Kupasındaki başarımız bizi mutlu ediyor.Ligte kötü sonuçlar almaya devam ediyoruz ancak son maçımızı kazanarak bir çıkış yakalayıp ligte kalan maçlarımızı da kazanmak istiyoruz.
UEFA Kupasında Evertın karşısında zorlu maçlar sonucunda turu geçen ve çeyrek Finale yükselen takım biz olduk.İlk maçta İngilterede iyi oynamadık.Ve Everton 80.dakikada bulduğu golle 1-0 kazandı.Kendi sahamızda ki maçın zorlu geçeceğini biliyorduk.İlk yarı 2 gol bulduk.Ama Everton bizden çok üstündü bu zamana kadar hep biz üstün oynardık ve kaybederdik bu sefer Everton üstün oynayıp biz kazandık.
Ve çeyrek finalde rakibimiz Udinese oldu.
Arkadaşlar kariyere hiç ilgi yok kariyere toplam 69 mesaj yazılmış 21 i benden hiç ilgi olmadığından dolayı kariyerimi kapatmak istiyorum.
Ali devamını bekliyoruz , kardeşim
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Başlarda böyle olur kardeşim ya, bakma sen. Zamanla mesaj yazılır. Kapattırma kariyeri.