Sonunda !!!
Seri galibiyetler başladı mı?
Zorlu Ankaraspor deplasmanında da galip ayrılmayı başardık . .Takımda ki huzur yavaş yavaş geri geliyor. .Datolo ağırlığını yavaş yavaş koyuyor. ..
![]()
TSL'de şampiyon olursun
İlk 3'e girersin
Avrupa Kupalarına zor katılırsın
Orta Sıralarda bitirirsin
Küme düşer kovulursun
Sonunda !!!
Seri galibiyetler başladı mı?
Zorlu Ankaraspor deplasmanında da galip ayrılmayı başardık . .Takımda ki huzur yavaş yavaş geri geliyor. .Datolo ağırlığını yavaş yavaş koyuyor. ..
![]()
Bursa Büyük Şanssızlık Ama Orda Takılıp Kalmamışsın.Hemen Toparlanmış Takım...
Ankara'da futbol şöleni . . .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
hiç sorma yaw . . .
4 şutları mı ne var 3ü gol . . .
bayağı hüzünlendim o maç sonrası![]()
![]()
toparladık çok şükür arkaya arkaya 3. maçımızıda kazandık . .rekorumuz 5 maç üst üste galibiyet bakalım rekoru egale edebilcekmiyiz .![]()
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 00:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu da oluşan puan durumu . . .
![]()
Kayseriyle 2'li Averaj Nasıl Bilmiyorum ama Arkandakiler Maç Eksiklerini 3 Puanla Atlatırsa 7.Liğe Kadar ineceksin.Daha Çok Puan Toplaman Lazım.Yapabilecek Kadron var. iyi gidiyorsun ...
trabzon ve gs ile maçlarım var. .geçit vermez isem onlar eksik maçlarını 3 puanla tamamladığı takdirde bile inmem
ama puan kaybı yaşarsam onlarla oynadığım maçlarda dediğin gibi olur inerim aşağı . .
yaw aslında hücum hattım iyi ama savunmam cok kötü . .Traore sakatlandığından beri çok gol yiyoruz ..
kankam son galibiyetler iyi olmuş düzeltmişsin takımı kardeşim aynen böyle devam etme dileğiyle kankam![]()
avrupaya gidersin inşallah
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yazılar karınca duası gibi olmuş
Bu arada maçı sattığımı düşünenler olabilir.Tam aksine kazanmak için elimden geleni yaptım![]()
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 13:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
başarılarrrrrrrrr
teşekkürler . .
Ara transfer döneminde Hakan Aslantaş Fenerbahçe'ye 3.2 m € 'ya Ergün Teber ise Galatasaray'a 2.6 m € 'ya satılmıştır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray'a giden Ergün Teber'in yerine Çağlar Birinci'yi 1m € karşılığında transfer ettik.
![]()
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vee Sezonun En Flaş Transferini gerçekleştirdik . . .!!!
Marquinhos 7.5 m€ [ 24 ay taksit ] karşılığında Gençlerbirliğinde ! ! ! ! ! !
![]()
Çağrı,başarılı bir kariyer sergiliyorsun
Takip ediyoruz,bol bol Ss'ler koy..
son transfer güzel olmuş takıma güç katacaktır.dostum 2.yarı daha iyi bir performans bekliyorum
sağolasın dostum . .
yaw Marquinhos'u bu sezon oynatamıyorum . .Vitoria'da kiralık oynadı sonra Palmerias ( kendi klübüne döndü ) sonra bana geldi . .
Uefa'nın kuralına göre de bir oyuncu bir sezonda en fazla 2 takımda oynayabiliyor.
yeni sezonda oynayabilecek anca Marquinhos . .
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
kanka ne çabuk ilk yarı bitti yamarquinhos harika olmuş kankam
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 16:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Transferlerin 2'side Çok iyi Bence Ayrıca BJK Maçı Güzel Olmuş Yahooo Görmesin :P
kanka gene devirmişin benim takımı helal olsun sana marquinhos olayına üzüldüm baklig tablosunu bi koysana kanka bi de taktik ve takım komutlarını koy be kanka bide
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
wwallla gördüm bile üzüldüm wallla :S:S:S
Last edited by yahoo17 : 24.Ocak.2009 at 16:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ülen volkan . . .yaw ne toplar çıkardı vala helal olsun . . .
bizim eşşek orkun'da degaj dikecem diye topu ayağına aldı sürdü kaptırdı gol yedik. .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buyur kankacım .. .
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu da Puan cetveli . .
1 maç kazanıyorum yukardayım , puan kaybediyorum aşağıdayım . .
Büyük ihtimalle sezonu ilk 5 içinde tamamlarım çünkü zor maçları atlattım
Last edited by webcagri : 24.Ocak.2009 at 16:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
hımmm kanka olmamış fener maçı ya neyse saglık olsun üzülme kankam![]()
Şanssızlık Olmuş Fener Maçı![]()
en azından 1 puanı haketmiştik o maçta . .
sağlık olsun dicemde bu gidişle fener şampiyon olcak onuda istemiyorum
Sivas olsun![]()
![]()
Fener maçı tam bir şanssızlık
Eveet kariyeri gazlıyoruz beyler![]()
Antep, Kumpir'i sevdi . . Gençlerbirliğinden Gaziantepspor'a Futbol dersi . .
Sahada Datolo'nun show'u vardı . .Yaklaşık 30 metreden muhteşem bir aşırtma golü ile taraftarların gönlünde taht kurdu. . Muhteşem bir maçtı . .
![]()
Lewandowski'nin eksikliğini çok çektik bu maçta. .
Güzel BİR OYUNLA GALİP GELDİK
![]()