Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 17. You may not vote on this poll
-
Fenerbahçe kazanır
-
Berabere biter
-
Bursaspor kazanır
-
Ertuğrul hocanın elinde yeteri malzeme yoktu ki o yüzden yeterice saldıramadı yeni transferler maça yetişseydi 70'ten sonra yeteri baskıyı kurabilirdi ama TFF sağolsun işini ciddi yapmamış. Ertuğrul Hoca ile gözle görülen bir değişim var. Bu kadroya sadece A.Tandoğan eklendi ve böyle top oynamaya başladı(eski maçları hatırlayanlar nasıl oynadığımızı hatırlarlar.)
Maça gelince 3 maçta da aynı fotokopi golleri yedik. Lugano - Selçuk - Deivid. Belki ön direğe Ömer E. koymak düşünülebilirdi ancak genç bir takım olmanın dezavantajını çektik fizik olarak F.Bahçe bizden üstündü.
Umutlarımızı Bursadaki maçta saklıyoruz
-
Bursaspor İkinci Maçta Seyirci Desteğiyle Turlar Diye Düşünüyorum Fenerbahçe İçin Alınan Skor Avantajlı Değil
-
Trabzon maçının ilk yarısından sonra dün oynanan maçın ilk yarısı da beni oldukça memnun etti. Yüksek tempoda, pas oranı yüksek ve hızlı oyun göze hoş geliyor. İleride çoğalma konusunda hala sorunlar var, bu nedenle çok gol pozisyonu olmasa da izleyene keyif veren bir oyun sergiledik.
2. devre takımda yorgunluk belirtileri vardı. Bu şekilde yüksek tempoyla oynayacaksan enerjini de ekonomik kullanman gerekiyor. Emre'ye hep ilk devre kilo sorunu var dierdim, şimdi forma sıkıştırmıyor, kilo sorununu gidermiş. Oynadığı oyunu beğendim. Artık devamlı ilk 11'de 90 dakika oynamaya da başladı, forumunu ancak yakalayabiliyor.
Carlos'da iyiydi. Son 2 maçtır geçmişe oranla oyunununda iyileşme var. Bursa'da maça bu kadar tempolu başlayacağımızı düşünmüyorum, fazla pozisyon veren bir takım da değiliz (defans çok öne çıkıp saçma ofsayt taktiği uygulamazsa) deplasmanda bulacağımız 1 gol bize turu getirecektir. Ben maçın bazı anları hariç takımın oynadığı oyunu beğendim. Bakalım Semih ilerleyen maçlarda 11'de başlayacak mı?
-
R.Carlos ikinci yarıya iyi başladı gerçekten.Çok iyi oynuyor son dönemde...
-
Fener’i eleriz
Yeşil beyazlı futbolcular Fenerbahçe karşısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Taraftarlarımızın desteğiyle Fenerbahçe’yi Bursa’da eleyip turu geçeceğiz” dediler.
TURU GEÇECEĞİZ
Timsah’ın takım kaptanı Ömer Erdoğan, “Fenerbahçe’ye karşı çok önlem aldık ama bir anlık dalgınlık golü getirdi. Demek ki daha dikkatli olacağız. Fenerbahçe karşısında iyi mücadele ettik. Kupada deplasmanda gol atmak çok önemli ancak bunu başaramadık. İkinci maç için avantajımız sürüyor. Ateşli taraftarımızın önünde tur için gerekli skoru elde edip turu geçeceğiz. Öncelikle önünüzde ligde Hacettepe maçı var bu maçı mutlaka kazanacağız. Fenerbahçe’nin önüne büyük moralle çıkacağız” dedi.
DERS ÇIKARACAĞIZ
Fenerbahçe maçında çok talihsiz bir gol yediklerini ve sahadan yenik ayrıldıklarını belirten Mustafa Sarp, “Bir önceki maçın sanki kopyası oldu. Kilitlenen maçlarda duran toplar çok önemli. Bizde duran toplardan gelecek tehlikeleri biliyorduk ama demek ki bir eksik yer kalmış. Bundan ders çıkaracağız. Bu maç burada bitmedi. Bunun Bursa ayağı da var. Taraftarımızın büyük desteği ile turu geçeceğimize inanıyorum” diye konuştu. Sarp, “Transfer söylentileri de artık bitmeli ben Bursa’da mutluyum. Bursaspor’da oynamak istiyorum” dedi.
FENER’İ ELERİZ
Kadıköy’de ilk kez yeşil beyazlı formayı giyen Tuna Üzümcü ise maçla ilgili şunları söyledi: “Fenerbahçe karşısında ezilmedik. Bir pozisyonun dışında da kalemize sokmadık. Bursaspor’da yeni bir sayfa açtım. Ertuğrul hoca yalnızca gençler için değil, hepimiz için büyük şans. Ben 1-0’lık skorun ikinci maç için tehlikeli bir skor olduğuna inanmıyorum. Biz bu Fenerbahçe’yi o gördüğüm taraftarımızla eleriz. Buna inanıyorum. Tabi ki Hacettepe lig maçını da kazanacağımızı şimdiden söyleyebilirim.”
ŞANSSIZ GOL YEDİK
Fenerbahçe maçında sahanın en iyisi olan ve 48. dakikada bir şutu direkten dönen genç yıldız Volkan Şen de maçla ilgili şöyle konuştu: “İyi mücadele ettik. Gol fırsatı da bulduk ama bunları değerlendiremedik. Rakibimizin gücünü biliyorduk. Ancak biz onlardan daha iyi mücadele ettik. Duran toptan şanssız bir gol yedik. Hem şanssızdık, hem de son vuruşlarda beceriksizdik. Bir topumun da direkten dönmesi maçın kader anıydı. Ama çok üzülmüyorum. Bu Fenerbahçe’yi eleriz. Buna içtenlikle inanıyorum.”
DİŞE DİŞ MÜCADELE ETTİK
Sağ bekte yine iyi mücadele eden Ali Tandoğan, “Fenerbahçe karşısında iyi bir skor elde etmek istiyorduk. Bu amaçla sahaya çıktık. İyi de mücadele ettik bir pozisyonun dışında kalemizde tehlikeli olamadılar. Dişe diş mücadele ettik. 1-0’lık skor da çok korkulacak sonuç değil. Bursa’da Fenerbahçe’yi mutlaka eleyeceğiz. Fenerbahçe defteri kapanmış değil. Sadece önümüzde Hacettepe maçı var bu maçı da kayıpsız geçerek hedefimiz olan kupaya uzanmak için Fenerbahçe’yi bekleyeceğiz” dedi.
RÖVANŞI ALACAĞIZ
Timsah’ın genç golcüsü Sercan Yıldırım da maçla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Trabzonspor karşısındaki Fenerbahçe’yi izledim. O maçta çok boşluklar bırakmışlardı. Ama bizim karşımızda o hatalarını telafi etmişler. Beklediğim pozisyonları maç içinde bulamadım. Yine de bir topumuz direkten döndü. Rakibimizin de yüzde yüz diyeceğimiz bir pozisyonu var. İyi mücadele ettiğimize inanıyorum. Rövanşı mutlaka alacağız diyorum.”
Mesaj Yetkileri