Şampiyonlar ligi gruptaki 5.macımız grubun kolay ekiplerinden cluj ileydi bizde bunu degerlendirip kabus gibi üstlerine çöktükhedefimiz uefaya gitmekti ama artık nolursa olsun dedik ve sampiyonlar liginde dewam edecegiz biliyoruz cok gidemicez ama artık girdik bi kere
bu arada 3mac yedek bıraktıgım güiza hattrick yaparak patlama yaptı ve bana cevap werdi
keirrisonda gol atamasada 3assistle katkı sagladı....
macın adamı:GÜİZA
bir şey olmaz moral bozmaya gerek yok
haklısın sertan daha yolumuz uzun
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakem rezaleti!!:@ hakem saolsun macı bıraktı oyuncularla ilgilenmeye basladı!! adamlarda bunu fırsat bilip oyuncularımı bicti cogu yarım sakat olarak tamamladı macı ve kaptan alex de souza macı tamamlayamadı bile...nese hakeme ragmen 1puan almak güzel önümüzdeki maclarda futbolumuzla cevabımızı werecegiz
macın adamı:Semih şentürk..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
çok güzel alex 2ay emre 3hafta sakat lugano 2mac cezalı ve emre güngör sarı kart cezalısı evimizde sivasspora karsı tam 4as oyuncumuzdan eksik cıkacagız işimiz zor![]()
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Şampiyonlar liginde gruptaki son macımızda ewimizde Portoyu agırladık..Yedek agırlıklı bir kadroyla cıktık yenilsekte her türlü averajla yolumuza dewam ediyorduk zatenyedek kadro deplasmanda iyi mücadele etti 2takımda seyircileri futbola doyurdu
90da golü yemeseydik mac 1-1 bitiyordu nese zaten bi beklentimiz yoktu mactan
macın adamı:90da golü atan lisandro lopez oldu![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Rafael Vander vaart transfer listesinde ama cok pahalı arkadaslar yawbelki para buluruz bu kadar ama isin dogrusu gönlüm el wermio bu kadar wermeye...bunun yerine 2tane genc alırım bu paraya
sizce napmalıyım??yorumlarınızı esirgemeyin lütfen
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İlk yarının son macında Bursaspora konuk olduk maca fırtına gibi girdik ve ilk yarı 3-0 üstünlügümüz ile kapandı 2.yarıda bursa toplandı ve 2gol buldu ancak gollerin sokunu hemen atlattık ve ataklarımıza dewam ettik 2topumuz direkten döndü ve 3puanı hanemize yazdırdık
macın adamı:Gökhan gönül
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik 17macta 13galibiyet ve 4beraberlik aldık en yakın rakibimize 8puan fark actık
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 17:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Türkiye kupasında 2.macımızda büyükşehir belediyeye konuk olduk ligdede elimizden kalecileri sayesinde kacan ekip kupadada hasagiçin harika kurtarıslarıyla elimizden kactılar istatisliklere bakın ne demek istedigimi anlarsınız...böylelikle sezonun ilk maglubiyetini almıs olduk neyse grubta geriye kalan 2macımızda alıp bir üst tura cıkacagız inş.
macın adamı:yine büyükşehir belediye macı yine hasagiç
ewet ara tranferde bombayı patlattık!!! TAKIMIYLA SÖZLEŞME YENİLEMEYEN BENNİ MACCARTHY TRANSFER ÜCRETİ OLMADAN FENERBAHÇEYİ SECTİ...bu kadar forvet warken gereksiz bir transfer olarak nitelendirilen bu oyuncu n medyada ticari amaclı alındıgı we baska bir takıma satılacagı gündemde!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ariza Makukula ilk 11de şans bulamadıgı için sezon sonuna kadar Jerusalem takımına kiralık gitmiştir..!!
![]()
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 18:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 19:49 Reason: macın adamını unutmusum:D
Van der Vaart'ı sakın alma. Benim oyunda Vaart transfer listesien kondu. Kimse almayınca Lazio'ya kiralık gönderildi. Sezon sonunda Arsenal'e satıldı. Sonra devre arasında 4 milyon pound'a bana geldi. Eğer Real Madrid'den alsaydım 12 milyon pound verecektim. Vaart bumerang gibi adam.
Türkiye kupası çeyrek final rovans macında kalecemiz volkan demirelin 6aylık sakatlıgının olması volkan babacanında 1ay sakat olması paftaki mert günok ve mahmut taşkıranın 1er ay sakat olması bizi zor durumda bıraktı ve kaleye 17yasındaki ilker kurtulus gecti defansımız ne kadar iyi oynasada 2gole engel olamadı kalecimiz neyseki ilk macta 3-0 gibi bir skorla galip gelmiştik ve adımızı yarı finale yazdırdık
Macın adamı:Rodrigo tello oldu
iii gidiorsun devam bncede vaartı alma elde kalıo başarılar
Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
sinan bolat,ufuk ceylan bunlara bak istersen ??
Bence yapaydın bi kaleci transferi ya.
ya son günü son dakikası gençlere güvendigim için yapmak istemedim ondan nese ligdeki mac ssleri gelio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ligin 2.devresinin ilk macında Sarı Kanaryalar Horozlara konuk oldu ve farka gidip horozların sesini kestiişin ilginc kısmı macta 3tane penaltı olması ve alex olmadıgı için 3ünüde farklı oyuncuların cekmesiydi
macın adamı:Emre oldu
![]()
Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ewet arkadaslar bu aksamlık bu kadar saglık sorunları nedeniyle bugun fazla ilerleyemedi kariyer neyse telafi ederizyarında sabah ss leri koyarım oglen body e gidecem gelince dewam ederiz...hepinize iyi geceler allaha emanet olun...
hangi antreman proğramını kullanıyorsun
güzel transfer bomba patlatmıssın
Bütün gün elektirigin azizligine ugradım arkadaslar saat 7de geldi elektirik yemek yiyip hemen geldim ss leri az sonra koyacam simdilik yorumlara cevaplar için geldim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nannarın antrenman paketini biraz ileri seviyelere aldım ve öyle kullanıyorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
öyle oldu ama plandıgımız gibi hemen satamadık makukulayı kiralık gonderdik sezon sonuna kadar sakat olan forvetlerin yerine oynar sonra satarım sezon sonunda
Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)