Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 346 sonuç

Konu: Republic of FENERBAHÇE başka söze ne hacet [2.Sezon]

Hybrid View

Türkiye kupasında gruptaki ilk macımızı Gençlerbirligi ile yaptık ve ilk yarıdaki karsılıklı gollerle galip gelmeyi bildik...keirrison bu macta kendini buldu umarım performansı dewam eder böyle

Macın adamı:Keirrison

ligin 12.haftasında Hacettepeye konuk olduk keirrison yine iş basındaydı

macın adamı:Keirrison

BU FIRTINAYA KİM DUR DİYECEK!!! evimizde kolay bir galibiyet aldık....Keirrison bir acıldı pir acıldı bu haftada bos gecmedi ve 2kez fileleri havalandırdı

Macın adamı:yine KEİRRİSON

Şampiyonlar ligi gruptaki 5.macımız grubun kolay ekiplerinden cluj ileydi bizde bunu degerlendirip kabus gibi üstlerine çöktük hedefimiz uefaya gitmekti ama artık nolursa olsun dedik ve sampiyonlar liginde dewam edecegiz biliyoruz cok gidemicez ama artık girdik bi kere bu arada 3mac yedek bıraktıgım güiza hattrick yaparak patlama yaptı ve bana cevap werdi keirrisonda gol atamasada 3assistle katkı sagladı....

macın adamı:GÜİZA

ligin 14.haftasında deplasmanda Kayserispora konuk olduk 2takımda atak oynayınca bol pozisyonlu bir mac oldu ama kaleciler devlesti ve mac 1-1 berabere bitti yinede hala namaglup liderligimiz dewam ediyor

macın adamı:Alex de souza

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bir şey olmaz moral bozmaya gerek yok

Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    bir şey olmaz moral bozmaya gerek yok
    haklısın sertan daha yolumuz uzun
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hakem rezaleti!!:@ hakem saolsun macı bıraktı oyuncularla ilgilenmeye basladı!! adamlarda bunu fırsat bilip oyuncularımı bicti cogu yarım sakat olarak tamamladı macı ve kaptan alex de souza macı tamamlayamadı bile...nese hakeme ragmen 1puan almak güzel önümüzdeki maclarda futbolumuzla cevabımızı werecegiz

macın adamı:Semih şentürk..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    çok güzel alex 2ay emre 3hafta sakat lugano 2mac cezalı ve emre güngör sarı kart cezalısı evimizde sivasspora karsı tam 4as oyuncumuzdan eksik cıkacagız işimiz zor
    Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 15:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ligin 16.haftasında evimizde ligde bizi takip eden Sivassporu 3-0 gibi net bir skorla yendik...mactan once cok 4tane as oyuncumuzun olmaması bizi korkutuyordu ama onların yerine oynayanlar yokluklarını aratmadılar

macın adamı:Güiza

Şampiyonlar liginde gruptaki son macımızda ewimizde Portoyu agırladık..Yedek agırlıklı bir kadroyla cıktık yenilsekte her türlü averajla yolumuza dewam ediyorduk zaten yedek kadro deplasmanda iyi mücadele etti 2takımda seyircileri futbola doyurdu 90da golü yemeseydik mac 1-1 bitiyordu nese zaten bi beklentimiz yoktu mactan

macın adamı:90da golü atan lisandro lopez oldu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Rafael Vander vaart transfer listesinde ama cok pahalı arkadaslar yaw belki para buluruz bu kadar ama isin dogrusu gönlüm el wermio bu kadar wermeye...bunun yerine 2tane genc alırım bu paraya sizce napmalıyım??yorumlarınızı esirgemeyin lütfen

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 17:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

İlk yarının son macında Bursaspora konuk olduk maca fırtına gibi girdik ve ilk yarı 3-0 üstünlügümüz ile kapandı 2.yarıda bursa toplandı ve 2gol buldu ancak gollerin sokunu hemen atlattık ve ataklarımıza dewam ettik 2topumuz direkten döndü ve 3puanı hanemize yazdırdık

macın adamı:Gökhan gönül

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik 17macta 13galibiyet ve 4beraberlik aldık en yakın rakibimize 8puan fark actık

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 17:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Şansın böylesi Şampiyonlar liginde Dünya devi REAL MADRİD le eşleştik heralde buraya kadar dicez bi gazla gruptan cıkarsak olacagı bu şçle spartak moskova lyon yada fiorentina gelseydi keske neyse saglık olsun önümüzdeki seneye bakacaz artık

Türkiye kupasında 2.macımızda büyükşehir belediyeye konuk olduk ligdede elimizden kalecileri sayesinde kacan ekip kupadada hasagiçin harika kurtarıslarıyla elimizden kactılar istatisliklere bakın ne demek istedigimi anlarsınız...böylelikle sezonun ilk maglubiyetini almıs olduk neyse grubta geriye kalan 2macımızda alıp bir üst tura cıkacagız inş.

macın adamı:yine büyükşehir belediye macı yine hasagiç

ewet ara tranferde bombayı patlattık!!! TAKIMIYLA SÖZLEŞME YENİLEMEYEN BENNİ MACCARTHY TRANSFER ÜCRETİ OLMADAN FENERBAHÇEYİ SECTİ...bu kadar forvet warken gereksiz bir transfer olarak nitelendirilen bu oyuncu n medyada ticari amaclı alındıgı we baska bir takıma satılacagı gündemde!!!

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ariza Makukula ilk 11de şans bulamadıgı için sezon sonuna kadar Jerusalem takımına kiralık gitmiştir..!!

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 18:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Türkiye kupasında bir kazaya daha tahammülümz yoktu eze eze aldık 3puanı

macın adamı yine:Gökhan gönül

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    biraz dinlenim arkadaslar yemek filanda yiyim aksam yine burdayım yeni sslerle gorusuruzz..
    Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 18:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Türkiye kupası grub maclarını tamamladık ve 1. olarak adımızı bir üst tura yazdırdık son mactaki futbolumuzu hiç begendim ama alex sakat keirrison milli takımda güizada sakatlanınca böle oldu nese

bu arada macın adamı:Colin kazım oldu

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 19:49 Reason: macın adamını unutmusum:D

Türkiye kupası ceyrek final ilk macında evimizde Beşiktası agırladık semihin show yaptıgı macta rovans için iyi bir skor aldık

macın adamı:tabiki Semih Şentürk

Last edited by Fayderin : 28.Ocak.2009 at 20:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Van der Vaart'ı sakın alma. Benim oyunda Vaart transfer listesien kondu. Kimse almayınca Lazio'ya kiralık gönderildi. Sezon sonunda Arsenal'e satıldı. Sonra devre arasında 4 milyon pound'a bana geldi. Eğer Real Madrid'den alsaydım 12 milyon pound verecektim. Vaart bumerang gibi adam.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Van der Vaart'ı sakın alma. Benim oyunda Vaart transfer listesien kondu. Kimse almayınca Lazio'ya kiralık gönderildi. Sezon sonunda Arsenal'e satıldı. Sonra devre arasında 4 milyon pound'a bana geldi. Eğer Real Madrid'den alsaydım 12 milyon pound verecektim. Vaart bumerang gibi adam.
    peki zaten vazgectim kanki bu sezon böle idare edecem ligde bu kadro yetio

Türkiye kupası çeyrek final rovans macında kalecemiz volkan demirelin 6aylık sakatlıgının olması volkan babacanında 1ay sakat olması paftaki mert günok ve mahmut taşkıranın 1er ay sakat olması bizi zor durumda bıraktı ve kaleye 17yasındaki ilker kurtulus gecti defansımız ne kadar iyi oynasada 2gole engel olamadı kalecimiz neyseki ilk macta 3-0 gibi bir skorla galip gelmiştik ve adımızı yarı finale yazdırdık

Macın adamı:Rodrigo tello oldu

iii gidiorsun devam bncede vaartı alma elde kalıo başarılar

mactan sonra Leonardonun 2ay sakatlandıgı belirtildi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by tarikko View Post
    iii gidiorsun devam bncede vaartı alma elde kalıo başarılar
    almadım bir türk kaleci arastırıyorum ya takımda yedek kaleci bile kalmadı sansın bölesi
    Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 01:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sinan bolat,ufuk ceylan bunlara bak istersen ??

Quote Originally Posted by tarikko View Post
    sinan bolat,ufuk ceylan bunlara bak istersen ??
    tamam ya gerek kalmadı zaten transferin son günündeydik volkan babacana her zaman güvenirim

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence yapaydın bi kaleci transferi ya.

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Bence yapaydın bi kaleci transferi ya.
    ya son günü son dakikası gençlere güvendigim için yapmak istemedim ondan nese ligdeki mac ssleri gelio
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ligin 2.devresinin ilk macında Sarı Kanaryalar Horozlara konuk oldu ve farka gidip horozların sesini kesti işin ilginc kısmı macta 3tane penaltı olması ve alex olmadıgı için 3ünüde farklı oyuncuların cekmesiydi

macın adamı:Emre oldu

Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 01:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

ewet arkadaslar bu aksamlık bu kadar saglık sorunları nedeniyle bugun fazla ilerleyemedi kariyer neyse telafi ederiz yarında sabah ss leri koyarım oglen body e gidecem gelince dewam ederiz...hepinize iyi geceler allaha emanet olun...

Nesil
    2006
    Yer
    DENİZLİ

hangi antreman proğramını kullanıyorsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

güzel transfer bomba patlatmıssın

Bütün gün elektirigin azizligine ugradım arkadaslar saat 7de geldi elektirik yemek yiyip hemen geldim ss leri az sonra koyacam simdilik yorumlara cevaplar için geldim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by murat taşlı View Post
    hangi antreman proğramını kullanıyorsun
    Nannarın antrenman paketini biraz ileri seviyelere aldım ve öyle kullanıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sertanbaba View Post
    güzel transfer bomba patlatmıssın

öyle oldu ama plandıgımız gibi hemen satamadık makukulayı kiralık gonderdik sezon sonuna kadar sakat olan forvetlerin yerine oynar sonra satarım sezon sonunda
    Last edited by Fayderin : 29.Ocak.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ligde 19.Hafta:ewimizde Ankaragücü ile oynadıgımız macı rahat bir şekilde galip gelerek bitirdik..fazla söze gerek yok güiza sustu keirrison ve nöbetci golcümüz semih konustu gelecek maclar için semih 11i zorluyor

macın adamı:Keirrison

Sayfa 3 / 12 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri