mamakli yeni konu açtığında yöneticilerin onaylaması gerekiyor. Kariyer kurallarına uygun olması gerekiyo. Yöneticler onayladığında konun açılacaktır
Küme düşersin
Kümede kalırsın
Orta sıralarda kendine yer bulursun
İlk 5 e girersin
TSL de şampiyon olursun
Uefada gruptan çıkarsın
Fortis Türkiye kupasında iyi bir skorla sahadan ayrıldık..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Malesef Fenerbahçe Bize Ters!!!Fortis Türkiye Kupası..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Çok normal bir maç rahat kazandık.Fortis Türkiye Kupasında emin adımlarla ilerliyoruz.Yeni oyuncularımızdan Lewandowskide maçta golle tanıştı.
Last edited by sicey59 : 03.Şubat.2009 at 14:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
cok saol başarılarının devamını dilerim kariyerinde
NE GURURUN KALDI NEDE GÜCÜN NE HALLERE DÜŞTÜN ANKARAGÜCÜM...
ne kadar zamanda onaylanır bide açılmıyo die ben bir kaç kez yeni konu aça tıkladım 3 tane yeni konu açtı ama birisini kabul edip diğerlerini silerler demi kardes
Last edited by mamakli06 : 03.Şubat.2009 at 14:22 Reason: yok
başarılarının devamını dilerim kariyerinde
NE GURURUN KALDI NEDE GÜCÜN NE HALLERE DÜŞTÜN ANKARAGÜCÜM...
ben yeni bir kariyer actım ama ne kadar zamanda onaylanır kariyerim bide açılmıyo die ben bir kaç kez yeni konu aça tıkladım 3 tane yeni konu açtı ama birisini kabul edip diğerlerini silerler demi kardes
Last edited by mamakli06 : 03.Şubat.2009 at 14:29 Reason: .
çok saol...peki ne zaman onaylanır bu kariyerim
çok güzel gidiyorsun Aykut ligdeki yerin iyi sayılır bi sonraki sezon daha iyi olacaktır..
hadi bakalım saymaya başladın mı galibiyetlerini![]()
bizde başlıyoruz birazdan ortak kariyere
ordaki galibiyetlerim sayılıyorsa başlayalım![]()
tamamdır![]()
Cagri Lewandoswkiyi aldım ama hiç bi şey sölemedin![]()
başarlar kardeş bjk yi yenmişin sanırım
Galatasarayı her zaman zorluyoruz.İşte ortada.1-0 olsun bizim olsun dediler.İlk yarıdaki maçta 2-1 mağlup etmiştik.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkürler.Malesef yenemedimo maçta 4 gol yedik 2 gol attık 2 golde kornerden.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Gaziantepide mağlup etmeyi başardık.İnişli Çıkışlı forma son vermek istiyoruz.
Last edited by sicey59 : 04.Şubat.2009 at 20:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
tebrikler kardeş inşallah istikrarı tutturursun
Kafa kafaya maçlarda bir kaç tane oyuncumuz karı gibi oynuyo ve 11 11 maçlarda 9-8 oynuyoruz.Sert olmaları gerek!!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah.Teşekkürler.SS'ler bitsin senin kariyerine bakacagım
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Horoz Savaşını Kazandık!!!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu Tür maçları kazanamıyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Baştan Sona Kadar Üstündük.Ve maçı aldık.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İşte 29.Hafta Puan Durumu!!!!
![]()
Last edited by sicey59 : 04.Şubat.2009 at 21:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ilk 3 için işin zor bu saatten sonra . .
yerini korumalısın kardeşim
zor maç ama evinde olduun için kazanırsın !!!
İlk 3'ü unut zaten4. olalım bizim için yeterli bu sezon
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yok ya maç evimde değil.SS leri rastgele koydum Deplasmandayım.!!!Gerçektende çok zor maç olucak intikam peşindelere bu sefer ilk yarıdaki maçta biz galip gelmiştik evimizde şimdi onlar isticek evlerinde.
Last edited by sicey59 : 04.Şubat.2009 at 22:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bence sezon senin için iyi gitmiş kardeşim.
Sağol Şansımızda iyiydi (: Takımda Bana küsen oyuncular var onları satıcam Gökhan emreciksin ilk giden oyuncu olucak kendi istegiyle transfer listesinde ondan 1 sezon boyunca hiç verim alamadım!
Şuana kadar ki yaptıgım transferler arkadaşlar ve bir kaç oyuncuyla daha anlaşacagım hepsi genc ve gelecegin yıldızları ss lerini koyacagım.Federov'u da takıma aldım 34 yaşında ama tecrübesiyle bize iyi şeyler katıcak süme ve luiz henriuqe ile yollar ayrılabilir!
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu adamı paraguaydan getirttim inş pişman olmam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Beleş bir oyuncuHarika.Beleşe aldım 3.8 € değeri var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Buda beleş bir oyuncu biraz fiziği düşük ama fiziğini düzelttikmi tamamdır.
![]()
Last edited by sicey59 : 06.Şubat.2009 at 00:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
iyi olabilecek oyuncular gelenlerde sağlam oyuncular !!!