Balili'de artık takımın jokeri olduArtık daha şaşırtıcı hamleler bekliyoruz Bülent Uygun'dan. Artık ezberlerler 60'dan sonra Balili giriyor oyuna olayını.
![]()
Balili'de artık takımın jokeri olduArtık daha şaşırtıcı hamleler bekliyoruz Bülent Uygun'dan. Artık ezberlerler 60'dan sonra Balili giriyor oyuna olayını.
![]()
gsde yaser yedekte deilmi ya yaseri almasi gerekir !!!
Galatasaray'da şu an maçı koparacak adam yok..
Nonda yine durup durup atıyodu. Müthiş vurdu hakikaten.![]()
I'm back...
İbre biraz Galatasaray'a döndü. Uzarsa Sivasspor turu zor geçer. Bence uzamadan Galatsaray turu geçecek. Sivasspor çok kaçırdı zamanında.
cok tehlikeli vurdu nonda
Ne organize bir atak yaptı Sivas yahu
.
.
.
Last edited by eXcitinG : 03.Şubat.2009 at 16:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
@garydelgadov
Link vermek yasak arkadaşım.
Hakan Balta - Arda ile sol kanattan etkili oluyor Galatasaray...
Emre Aşık az önce önemli bir atağı kesti Yugoslav faulü ile.![]()
I'm back...
Ne Linki yahu?![]()
Kim iyi desek bir hata yapıyorSon örnek Hakan Balta
Link vermek yasakmış, az önce vermiştim neyse bidaha koymam.
Sol kanattan etkili geliyoruz sürekli, hadi bakalım hayırlısı.
Kamanan sekerek oynuyor Sivasspor'da... Mohamed Ali değişikliği olabilir...
I'm back...
Türkiye'de her topa iyi vuran adam frikik atıyor, bu zihniyetten ne zaman vazgeçeriz bilmiyorum.
O kadar tehlikeli duran top oldu bi tanesini adam akıllı kullanamadı gs.
Mehmet Yıldız zamanlama hatası, yine kaçırılan bir pozisyon.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nasıl bir faul o be! Topla alakası yok, direk ayağa
Last edited by JunkChorn : 03.Şubat.2009 at 16:42 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Murat Sözgelmez durup durduk yere ortamı gerdi...
Sezer Badur - Mohamed Ali Kurtuluş değişikliği oldu...
I'm back...
Skibbe Yaser'i sok artık! en azından birşeyler yap birisini değiştir yahu.
Mehmet neden bu kadar kötü oynuyor anlamadım?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Eren; Mehmet 3-4 maçtır bu kadar kötü..
Maçta uzatma dakikaları oynanacak...
I'm back...
Alt bitti (:
.
.
.
Nonda'ya nasıl tahammül edebiliyor bu Skibbe anlayamıyorum. Sok işte Yaser'i yahu.
Last edited by Hugo : 03.Şubat.2009 at 16:55 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
PenaLtıLarda GS aLır.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hayrettin abi bence penaltılara kalmadan Galatasaray alacaktır. Eğer kalırsa Sivas'ı şanslı görüyorum.
Uzatmalar GS için daha avantajlı.Sonuçta Sivasspor'un dar bir kadrosu var ve her hafta aynı kadroyla sahadalar.120 dklık bir maçı kaldırmaları oldukça güç.
Sivas şu zemini düzeltsin artık.Oyunculara yazık. Kendi oyuncularıda mağdur.İşte son dakikada sağdan bindirme yapıyodu Sivaslı oyuncu topu kontrolüne alana kadar 15 metre geriden rakibi yetişti indirdi.
Aykutun RefLeksLeri iyi. PenaLtıLarda bir kaç penaLtı kurtarır. GaLatasarayda oyunu kenardan girip çevirecek adam yok. Sivasta da derman yok. PenaLtı kokuyor resmen.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Yaser girer oyuna. Bu saatten sonra penaltı atacak adamları oyundan çıkarmamak lazım. Galatsaray'da da penaltı kaçıracak adamlar varBen de ona güveniyorum.
Sivaslılar battaniyeleri serdi yere![]()