Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 84 arası toplam 84 sonuç

Konu: Geleceğin Sergen'i(nazar değmesin)

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by Maymuncuk
    Kaş yaparken göz mü çıkartıyorlar ne ..
    bu iş böyle giderse kaş-göz çok az bile kalacak...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aferin muhammede.süper haraketler yapio

Quote Originally Posted by nart_susruko
    dün akşam çıkan son görüntüleri izledinizmi bilmiyorum ama (şu Galatasaray maçı 2-2 biten...ufak muhammed 2 tane asist yapmış)...maç biter bitmez saha kenarında koşan bir takım elbiseli adam küçük muhammedinin başını çeketini altında saklayarak kenara doğru getiriyordu...takım arkadaşlarıda garip garip bakıyordu...eğer videosunu bulabilecek arkadaşlar varsa koyarsa çok güzel olur...
    rezalet walla, tamam yetenekli bi veletin medya önüne çıkması gayet normal bunu real de barcelona da yaptı zamanında ama asıl sorun bu çocuğun yaşıtlarından çok farklı muamele görmesi, ne o öyle özel araba falan??

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

cocuk gelecegın yıldızı olucak inşlh tabı turkıyede cocugu harcamazlarsa kendı takımında kalsa beşiktaş camıası ıcın buyuk bı oyuuncu olur topa hakımıyetı super bırazdaha guclense sergen deıl ronaldinho ile kafa kafaya top kosturur

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

bu cocuk bazi besiktas calisanlarindan daha fazla maas aliyormus Millet bunu sorun yapmis besiktas i karistirmaya calisiyor Fatih Terim aylik 110 milyar maas asliyor bunu gundeme getiren bir millet vekilinede o isine baksin diyerek ukalaca cvp verme hakkini buluyor kendinde kimse sesini çikarmiyor ama bunlara gerenk yok biz boyle gencleri sahalarda gormek isteriz

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

arkadaşlar tek bir soru soracağım...futbol takımındasınız yaşınız daha 13-14...sahada elinizden geleni yapıyorsunuz terinizi akıtıyorsunuz.ama 11 yaşında ki çocuk sizle aynı takımda olmasına rağmen özel otoyla getiriliyo sahaya maç bitiminde takım elbiseli bir adam tarafından sahaya girerek ceketinin altına alınıyo ve özel otoyla evine birakılıyo...o takıma eskisi kadar emek verir misiniz?var mı böyle birşey ya?böyle bir zihniyet olabilir mi nasıl bir mantıktır hangi akla hizmettir bu anlamıyorum...yazık.çoook yazık...

Zaten böyle yaparlarsa Muhammed'in sonu 2. Lig Topçusuna döner.. Büyüyünce de böyle devam edilirse hem takıma hem de Muhammed'e yazık olur.

Muhammed havalara girer ve sonu da koskocaman "pof" olur
    -

Tabi beni görmediniz ama burada harcandım ben ya neyse şans gülsede yaşı geçmiş die denememezlik etmese bu arada yaşım 19 profesyonel olmak için geçmi arkadaşlar

Hayır geç değil dostum
    -

Nesil
    2004
    Yer
    Jeddah to Ankara

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    Tabi beni görmediniz ama burada harcandım ben ya neyse şans gülsede yaşı geçmiş die denememezlik etmese bu arada yaşım 19 profesyonel olmak için geçmi arkadaşlar
    memet dostum biz bu arabistan çöllerinde harcanıyoruzz... hele senn (gerçi biraz artissin ama bunu çocukluğuna veriyorum ) neyse artık tr ye gidince sen sarayköyspor ben ankaragücü... sen sarayköyü süper lige çıkarmaya çalışırsın bende ankarayı şampiyon yaparımm

enesao ben gözümü yükseklere diktim ben muhtemelen 3-4 yıla kadar parlarım ve katalan ekibinin orta sahasını Ronaldinho messi kardeş ve ben ele geçirir götürürüz.Deco hocama haksızlık etmek istemem ama bir ayağı çukurda

maymuncuk kardeş sağolasın ya beni bahtiyar ettin.Ama kondisyon depolamak lazım 2 ay sonra Denizlide amatör bi kulübte başlıyorum 1 sezon oynıcam sonra Fenerbahçe 1 sezon da orda oynıcam umarım Aziz başkan 1 sene daha kal demez sonra Barcelona 3yıl sonra yıldızımşaka bi yana sen oynuyormusun kulübte

muhammed kardeşimizi ben bi türlü göremedim ya söz edilenler kadar varsa çok heyecanlandım demek bizdende böle topçular çıkacak

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    maymuncuk kardeş sağolasın ya beni bahtiyar ettin.Ama kondisyon depolamak lazım 2 ay sonra Denizlide amatör bi kulübte başlıyorum 1 sezon oynıcam sonra Fenerbahçe 1 sezon da orda oynıcam umarım Aziz başkan 1 sene daha kal demez sonra Barcelona 3yıl sonra yıldızımşaka bi yana sen oynuyormusun kulübte
    Evet oynuyorum.Lig bitti yeni lig başlıcak kısmetse Eylülde falan

Bu arada üst üste mesaj yazma
    -

Nesil
    2005
    Yer
    34

muhammed şımardı bence hakemlere itiraz etmeye başladı işallah en kısa zamanda medya onu unutur oda biraz kendine gelir

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Muhammed’in hikayesi!

‘Geleceğin yıldızı’ olarak lanse edilen Muhammed Demirci hakkında inanılmaz gelişmeler yaşanıyor... İşte skandalın ayrıntıları... 16.04.2006

Bir anda gündem oldu
    Yaklaşık 1 ay önce, Beşiktaş TV’de yayınlanan görüntülerin ardından, Türk futbol kamuoyunun gözü, bir anda ona çevrilmişti. Henüz 11 yaşında olduğu ifade edilen Muhammed Demirci, inanılmaz yeteneği ve şovuyla dikkat çekmişti. Medyanın da bir anda ilgi odağı haline gelen Muhammed, Altyapı Sorumlusu Sinan Vardar ve kendisini keşfettiği belirtilen Seyit Ateş nezaretinde ortak bir basın toplantısıyla gazetecilerin önüne çıkartılmıştı. O günden sonra psikolojisi bozulan minik yıldız adayı, futbol şovuna devam ederken, hakemlere karşı da sessiz kalmıyordu...

Adından Mustafa silindi
    Ancak tüm bunlar bir yana, gerçekte Muhammed Demirci hakkında çok daha başka gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı... Ne Barcelona’ya kasetinin yollanması ve Katalan ekibinin direkt ailesiyle bağlantı kurmak için aracılara ilgi göstermemesi, ne de Fenerbahçe’nin devreye girmesine karşın Beşiktaş’a transfer edilişi... Bu kez gündemdeki olay şu: Bu oyuncunun gerçekteki ismi Mustafa Muhammed Demirci... Doğum tarihi ise 1993... İlk oynadığı takım, Gaziosmanpaşa’daki Gençlerbirliği Kulübü... Muhammed işte bu isimle lisans çıkartmış ve resmi karşılaşmalarda da forma giymişti.

2 yaş birden gençleşti!
    Transfer gerçekleşirken, adının başındaki Mustafa siliniyor ve Muhammed Demirci olarak kalıyor. Üstelik, tüm bu işlemler, sanki bir kardeşi daha varmış gibi gösterilerek ve doğum tarihi 1995’e çekilerek yapılıyor. Minik oyuncu, 2 yaş birden gençleşirken, yanı sıra kimliği de bir anda değiştiriliyor. Gençlerbirliği’nin grubunda yer alan bir başka kulübün yöneticisi, bu durumu Cumhuriyet Başsavcılığı’na iletiyor. Federasyon ve ilgili kurullar araştırmayı başlatıyor. Olay ispat edilirse, evrakta sahteciliğe giriyor...

Kaynak: Doğan Yayın Grubu

Yazık ettiler gencecik yeteneğe.Şimdi eserleriyle övünsünler...

al bide burdan yaak

19. Default

geleceği çok parlak izlemeye doyamayacağız gibi.

kardeşim bence tartışmaya gerek yok çoçuk mükkemel daha şimdiden kendini gösterdi daha ne isteyorusunuz

bence bu yılın transferi hatta onumuzdekı 10 yılın transferi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

yaş küçültme hadisesi amatörde sıklıkça olan ve normal gözüyle bakılan olaylardır...

valla eğer böyle bişey kanıtlanırsa bu çocuk gençlerbirliğini geri döner ve türk futboluma milyon dolarla mal olan bir transfer haline geilr

rhian davis i izleyin you tube dan manchester united alt yapısına aldı 9 yaşında muhammed kaç yaşında

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri