gayet başarılı gidiyoruz sanırımyaww daha güzel bir arayüz kullan.sitede çok hoş skinler var....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Russian Cup
Çeyrek Final
ezeli rakibimizi çok rahat geçtik
Yarı Finalde rakibimiz Shinnik oldu
Russian Premier Division
7. Hafta
çok önemli bir galibiyettii 3. yenmemiz iyi oldu
Uefa Kupası Yarı Final
1. Maç
evimizde kötü bir skor aldık deplasmanda 4-4-2 ile oynayacağız ancak değişik bir stili ile
Russian Premier Division
8. Hafta
ligin yni ekibini rahat geçtik
Uefa Kupası Yarı Final
2. Maç
finaldeyizzzzzzzzzz
Finaldeki rakibimiz ligde kıyasıya çekiştiğimiz CSKA Moskova oldu
Russian Premier Division
9. Hafta
çok rahat bir galibiyet oldu cska ile aramızdaki puan farkı cska lokomotive yenilince 6 oldu
Russian Cup
Yarı final
alex'e uzun zamandır forvet çalıştırıyordum ve sonunda oldu forvette denedim bu maçta
oynatmadığımız oyuncularımızı oynatalım dedik pişman oluyorduk alex'i forvete aldım adam yine frikik attı yahu
Dev Maçtan Önce Basın Toplantısı
Evet şu anda maçın oynanacağı Allianz Arena stadının toplantı salonundayız ve şu anda Spartak Moskova ile harikalar yaratan Cengiz Karaarslan Uefa Finali öncesi basın toplantısı yapıyor.
_Buralara gelene kadar bir çok güçlü takımı elediniz ne düşünüyorsunuz?
_Öncelikle hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar soruya gelince takımıma güvendiğimi söylemiştim Şampiyonlar Ligi'nden elenip Uefa Kupası'na düştüğümüzde bu kupayı alacağımızı söylemiştim ve hala söylüyorum. Biz bu kupayı alacağız.
_Avrupa Kupalarında Final oynayan 2. Türk teknik direktör olacaksınız ne hissediyorsunuz?
_Tarif edilemez bir duygu tabi ki bunu bir Türk takımı ile yaşamayı isterdim ancak kıymetimizi bilmediler.
_Kupayı alırsanız teklif gelirse Spartak Moskova takımından ayrılırmısınız?
_Kesinlikle düşünmüyorum.
_Neden?
_Çünkü şimdiki hedefim geçen yıl kıl payı ile kaçrdığım namağlup şampiyonluk
Arkadaşlar toplantı sona ermiştir teşekkürler.
Cengiz Karaarslan basın toplantısında yalan beyanat vermiştirAvrupa kupalarında ben de final oynadım
![]()
Moskova'da çalışırken bizim onu görmeyeceğimizi ya da TV izleyerek basın toplantısını takip etmeyeceğimizi sandı galiba ama Avrupa'da birçok finalimiz ve hatta kupalarımız vardır... kesinlikle başarılı bir antrenördür ama "Fatih Terim'den sonra ben gelirim" gibi açıklamalara falan girmesin. Moskova'da güçlü bağlantılarımız var, ayağını kaydırırız sonra!!!!
Hocaaaaa, hocaaaaa!!!! Seni Hıncal Uluç'a havale ediyorum
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
UEFA KUPASI SPARTAK MOSKOVA'NIN
kupayı kulüp tarihinde alan ilk teknik direktörüm çok mutluyuz
Kupa ile ilgili birkaç haber;
Rusya Kupası Finali
1 haftada 2 kupa birden kazanmayı başardık mutluyuz
Arkadaşlar resim pek fazla bulamadım aradım ama rusya kupasının resmi bile yok
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sayın Hasan Hüseyin Coşkun'un yaptığı açıklamalar doğrudur ama biri yanlış Fatih Terim'den sonra değil önce gelirimçünkü onun elindeki kadroyla benim kadrom aynı değil onun caponeleri vardı benim taranovlarım oyuncularıma kötü demiyorum ancak onun kadrosu daha iyiydi günümüz futbolu ticarete döndü 2000 yılında ise futbol futbol ile kazanılırdı ancak artık parası olan kazanıyor biz böyle bir yokluktan gelipte bu kupayı aldık o nedenle lütfen diyorum Betis ile Spartak Moskova'yı bir tutmayalım
Last edited by cengavs : 16.Şubat.2009 at 19:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Arkadaşlar 1 Haziran 2011 günü kulübümüz açısından önemli çünkü Luzhniki'ye veda edip 42000 kapasiteli Spartak stadına taşınıyoruz artık maçlarımızı orada yapacağız
Çok iyi gidiyosun Hırvatistan managerligide güzel olmus![]()
Avrupa Şampiyonası Elemeleri
7. Maç
çok güzel bir galibiyet aldık
Avrupa Şampiyonası Elemeleri
8. Maç
kazanmamız gereken bir maçtı ancak kazanamadık
ve lige döndük
Russian Premier Division
12. Hafta
derbiden harika bir skorla ayrıldık mutluyuz
Russian Premier Division
13. Hafta
deplasmanda biraz zorlandık ama kazanmasını bildik
Russian Premier Division
14. Hafta
derbiden galip ayrıldık cska maçı öncesi moraller yüksek
Russian Premier Division
15. Hafta
nefesleri kesen maçtan galip ayrıldık artık tutulamayız
Russian Premier Division
16. Hafta
rekora koşuyoruz 16 da 16 yaptık
Russian Premier Division
17. Hafta
yine kazandık biraz zorlandık
17 Hafta sonunda Puan Durumu
muhteşem gidiyoruz amacımız 30'da 30 yapmak(uçuk biraz ama)
Devre Arası Transferler
henri saivet gibi bir yıldızı kadromuza kattık sunderland'dan bir genç oyuncu ile anlaştık aralık'ta aramıza katılacak odemwingie'ye imza attırdık bir çok starımıza veda ettik bomba gibi geliyoruz
Şampiyonlar Ligi Grubumuz
güzel bir grup barça'nın ardından 2. olmayı amaçlıyoruz
Arkadaşlar maçları toplu olarak koyacağım
Ayrıca bomba bir ortak kariyer ile geliyorum.Hiç tanımadığınız bir üye yazar grubuna üye olduktan sonra başlayacağız kariyere.
kardeşim tanıdın mı beni r.madrid kariyrinden crane 1994 kariyerin çok iyi başarlar böyle lerle forza s.moskova
ligde mükemmel gidiyorsun.Uefa kupasınıda almak çok güzel olmuş.Devre arasında takımın iskeletiyle fazla oynamışsın gibi geldi ama umarım ahenk bozulmaz takımda.
Şampiyonlar liginde başarılar dilerim.
Number one Cengavs or Fatih Terim .?![]()
cengavssss
tanımazmıyım ya eyvallah yorumun için
teşekkür ederim oyuncular gitmek istedi ben de gönderdim takımda pek bir bozulma olmadı
I thınk number one is CENGAVS
eyvellah kardeşim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar maçlar bayağa bir birikti toplu veriyorum
Last edited by cengavs : 22.Şubat.2009 at 16:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ŞOK ŞOK ŞOK
CENGİZ KARAARSLAN moskova'ya veda mı etmek istiyor.
Arkadaşlar sizce ne yapayım Rusya'da rakibimiz kalmadı artık avrupa'ya gitmek istiyorum sezon sonunda bırakma ihtimalim var.
Sizce Cengiz Karaarslan ayrılsın mı?
MerhabaLar;
Yapmış oLduğunuz kariyerinizde;
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=69665
Eğer sizde yukarıda ki Link te yer aLana RekorLar böLümünde ki rekorLardan birisini kırdıysanız veya mevcut oLmayan bir rekor eLde etmişseniz bunu bizimLe payLaşırsanız seviniriz.
Kariyerinizde başarıLar.
TSİ yönetimi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...