lewndowskiyi kaça aldın en başta ??
lewndowskiyi kaça aldın en başta ??
450 k ya aldim Lewandowski'yi bitiricilik 17
yaww bir fikir verin milli takımdan teklif geldi
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
I.b.b.s 1-gs 1
Ve 1.turdayız Rakimiz CSKA Moskow
4,8m ye Alex Galatasaray'da
Alexin profili
![]()
hayırlı olsun....![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Leo Kings teklif yapman çok iyi zira ben ilk sene, sene sonu için 3.6 m euro ya anlaşmıştım. Şu anda değeri 18.5 M euro. Galatasaray takımım. Ve müthiş gelişiyor inanamazsın. Onun güçlerinin aynını yazıyorum, yok ondan iyi bir oyuncu.
Hayatımda böyle maç oynamadım.Fernando meira zutini izin vermedi bugün.Server 25 metreden çatala mükemmel vurdu.32 metreden lewandowski doksana attı.25 metreden alessandro ayak dışıyla attı.Yaser ise Volkan Yaman ortasına zarif bir kafayla ağlara gönderdi
![]()
Turkiye Kupasın'da Fenerbahçe'ye kendi evinde 1-0 yenildik
Sivasspor'un Büyük şansı 2-0 lık maç 2-2 oldu Tum orta sahadan gol attı.
İŞTE...Galatasaray Yaser'le ilk gölü attı.Yılmadılar vagner love içeri kestiği top meira çıkarmaya çalışırken kendi kalesine attı.Galatasaray 45+2 'de 35 m gelişine linderoth gölü geldi.49'da Vagner Love "ayaktayız" dedi.52'de sabri pasıyla topla buluşan Hasan mükemmel bir orta yaptı.Topa son dokunan Lewandowski klas bir gole imza attı.72. dakikada yaser pasıyla içeri sokulan Lewandowski skoru belirledi.uEFA ÇEYREK FİNAL BİZİ BEKLE...
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Federico Laurito 6m 'ye Aslan oldu.
![]()
Last edited by Börk : 10.Şubat.2009 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
1-1
Veee.Galatasaray Çeyrek Finalde...
İşte Rakipler
Ligte başarısız sonuçlar
Last edited by Börk : 11.Şubat.2009 at 13:21 Reason: Belgelerimden bir hata daha:S
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
ya iyi yabancilar almissin ama bi sezon icinde bu kadar oyuncu almak team harmony i bozmasin.bazen cunku feci sekilde etkiliyo takimi.umarim seni etkilemez ve faydali olur oyuncular.
umarım ünal sezon sonu bazı yabancılar satıcağım olmazsa takım hormonunu bozan oyuncuğu satıcağım teşekkür
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kayseri galibiyeti
Beşiktaş galibiyeti
KENDİ SAHAMIZDA UDİNESE'Yİ 1-0 YENDİK
![]()
Last edited by Börk : 11.Şubat.2009 at 19:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
3-1
EVET...DEPLASMANDA OYNADIĞIMIZ UNİNESE TAKIMINA 2-0 GERİYE DÜŞMEMİZE RAĞMEN YASER GOLÜYLE YARI FİNALE YÜKSELDİK.
İlginç bir not:Hamburg takımı Barcelona'yı ve Liverpool'u eledi.Bu sayede bana çok şans tanıdı.Kendisine şükranlarımı sunarım
Rakibimiz Borussia Dortmund
![]()
Kazandık
Türkiye Fortis Kupasına veda ettik
4-0
Uefa'da evimizdeki beraberlik
![]()
Nedense artık hiç yorum yapılmııyor bu böyle davam ederse konunun kapanmasını istiyeceğim
Kazandık
İŞTE.1-0 Dortmung öne geçmesine rağman 82.dakikada Mehmet Topal'ına attığı golle adımızı finale yazdırdık:1.maç Gs 0-Dortmung 0 2.maç Dortmung 1- Gs 1
FİNALDEKİ RAKİBİMİZ OLYMPİAKOS
![]()
Off tebrikler alacaksın Uefayı içime doğuyorLaurito'yu aldığın çok iyi olmuş bu arada bir bak bakalım Bojan'ı satılığa falan koymuşlar mı, yada sözleşmesi bitiyor mu? Bazen bırakıyorlar hemen kap valla
![]()
bojan satılık değil teklif yapınca barça kabul ediyor ama bojan
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by Börk : 12.Şubat.2009 at 21:40 Reason: Arkadaşlar cahce dosyası hata verio olimpiakos 1-0 yeniyordum hata verdi en baştan oynacağım
Gelmek istemiyorsa bile ver bi 2 milyon avro 4 yıllık sözleşme![]()
Ankara yenilgisi
Fenerbahçe galabiyeti
VEEE İŞTE 1 DAKİKA DİAGO'NUN GOLÜNE KARŞI YASER SAHNEYE ÇIKTI.SANKİ KENDİSİ SHOW PROGAMINDAYDI.2 MÜKEMMEL GOL 2.UEFA KUPASINI GALATASARAYA GETİRDİ.
Ankara galibiyeti
Şampiyon Galatasaray
Muhabir:Merhaba,Berkcan Gökçe sezon başında UEFA Kupasına alacağınız hakkında söz vermiştiniz.Ne yaptınız ne ettiniz kupayı aldınız ne düşünüyorsunuz?
Berkcan:Öncelikle çok mutluyuz UEFA Kupası küçümsencek bir kupa değil.Özellikle bizim için en büyük avantaj Şükrü Şaraçoğlun'da oynaması bir çok destekçimiz bizi deslekmeye geldi.
Muhabire Santcis'in kirasi bitti.Başka kalecilere yönelcekmisiniz yoksa Aykut'la devam mı etceksiniz?
Berkcan:Carlos Kameni'yle ilişkilerimiz var.Onunla anlaşmaya planlıyoruz.
Muhabir:Takımda en çok sevdiğiniz oyuncu kim
Berkcan:Hepsini çok seviyorum.Arda'yla,Lewandowski'yle,Vukcevic'le,D'A lessandro'yla,Barış'la çok iyi anlaşıyoruz.En çok Sabri'yi seviyorum Neden derseniz adam topu vurunca bir anlık yer çekimi diye bir şey kalmıyor.Çok zevkli oluyor.Teşekkürler...
Galasaray 10,6m'ye Carlos Kameni'yle anlaştı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hakan adama 11m avro istiyorlar ne 2 m avro su???![]()
Last edited by Börk : 12.Şubat.2009 at 22:41 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
uefa müthiiiiiiiş lig şahane en büyük cimbom
Tamamdır Raşit
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Milon Baros 3m Nice takımıyla anlaştı.
Trabelsi 375k le Ankaragücü takımıyla anlaiştı.
Daha bu sene gelen Alex yabancı sınırı çoğaltığı için Roma takımıyla 850 k le anlaştı
Last edited by Börk : 13.Şubat.2009 at 19:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Harry Kewell 3m ile Bolton'la anlaştı.
Marcelo Carusca 525k ile kiralık olarak anlaştı
Kewell ve Baros iyi fiyata göndermişsin.Yanlız Alex'i 4.8 e alıp 850 k ya satmak nasıl bir mantıktır anlayamadım:S
satmadım ki Alex 'i kiralik gönderdim![]()
Fenerbahçe SuperCup'ı aldı.
![]()
Last edited by Börk : 14.Şubat.2009 at 13:43 Reason: cahce hatası
Tekrar oynacak cahce hatası
Last edited by Börk : 14.Şubat.2009 at 13:42 Reason: CAHCE HATASI
off ya hatadan dolayı inter maçınıda tekrar oynacağım![]()
Super Cup Bizim
Denizli Galibeyeti
R.Madrid şov yaptı denilebilir
![]()
arkadaşlaar kimse yorum yazmıyor demekki zevk almadılar artık bende zevk almıyor kariyerin kapıtlmasını rica ederim başka bir kariyer başlatıcam çünkü ilginiz için teşekkürler