Kocaeli flaş bir skor buldu. Cidden değişik bir hafta oluyor Trabzon Fenerbahçe şimdi Galatasaray.![]()
GaLatasaray Kazanır
Berabere biter
KocaeLispor Kazanır
Kocaeli flaş bir skor buldu. Cidden değişik bir hafta oluyor Trabzon Fenerbahçe şimdi Galatasaray.![]()
Düşündüğüm gibi oldu...Beklenen Gol gelmeyince Taner 3-1 yaptı
3-1 oldu.Atamayana atarlar kuralı yine işlde.Skibbe böyle bir kadroyu bile liderin 8 puan gerisinde bırakıyorsa yazıklar olsun.İnşallah dediklerim olmazda bir mucize olurda bu maçı çeviririz inşallah.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Skibbe bu maçtan sonra da gitmezse yapacak bişey yok demektir![]()
Lincoln 2-3.
Goll.. Hadi çocuklar inanın...
Lincoln..
4 olsun bari da Skibbe'nin gidişi kolaylaşsın...
Bu maçı yensekde yinede Skibbe'nin istifayı ciddi bir şekilde düşünmeye başlaması lazım bence.Böyle bir taktik deha hayatımda görmedim ben.
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Baros'a orta açmayın.. Adam kafa vuramıyor. Yerden oynamalıyız..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Of baros bunu nasıl kaçırdın!..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
10 kişi kaldık servet sakatlandı..
Last edited by Hugo : 22.Şubat.2009 at 21:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Penaltı...
Tyler Durden- Fight Club
Penaltı nasıl?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Penaltı hadi Baroş lincoln biriniz atın.. Hadi bea...
Lincoln ortalarken elle müdahale ve penaltı
kedi kaymak yemedi![]()
Kaçırdık ya yuh diyorum.
Tyler Durden- Fight Club
kaçtı be kaçtı...
4-2 oldu .Böyle bir şey olmaz yaa.
Tyler Durden- Fight Club
atamayana atarlar 4-2 taner..
Hayatimda böyle rezil bir mac izlemedim...
Noluyor yahu golü galatasaray atacaktı kocaeli atmış![]()
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
ahahah 4-2
helal be kocaelispor
penaltı atmayı bilmiyormuş gibi atarsan sonuç böyle olur. söke söke kazandı kocaeli. tebrikler.
Skibbe İstifa seslerİ Ali Samiyen'de ...
Bencede Boardeux felan maçını bahane etmeden istifa etmeli.Etmiyeceksede yönetim bir an önce kovmalı.Böyle bir kadroya böyle bir performans.Yazıklar olsun Skibbe...
Tyler Durden- Fight Club
Taner 3 tane attı helal olsun.
skibbe keep losing on diyorum..
aragones ile beraber mahvettiler takımı
Dün Fenerbahçe için şampiyonluk hayal olmuştu.Bugünde sanırım bizim için hayal oldu.Bundan sonra işimiz mucizelere kaldı.Gerçi cimbomun yapmıycağı bişey değil.Ama Skibbe ile bu iş yürümez bu sezon başından beri belliydi.
Tyler Durden- Fight Club
UEFA umutlarım yeniden doğdudüni maç için lig Fener için bitmiştir denilmişti;Galatasaray içinde aynı durum söz konusu.
5 olmuş yazarken![]()
5 oldu taner...
beşi de yedik ya.. Bu kadroyla bunu nasıl başarıyoruz çok merak ediyorum.