Geçirdiğim zor günlerde bu galibiyet ilac gibi geldi...
,İşte biz takımımızdan bunu istiyoruz,bunu bekliyoruz kaybedip kazanmaları bi yere kadar.Formaları için renkleri için mücadele etsinler her zaman böyle kossunlar bizlere yeter...
Fenerbahçe
Berabere Biter
Sivasspor
Geçirdiğim zor günlerde bu galibiyet ilac gibi geldi...
,İşte biz takımımızdan bunu istiyoruz,bunu bekliyoruz kaybedip kazanmaları bi yere kadar.Formaları için renkleri için mücadele etsinler her zaman böyle kossunlar bizlere yeter...
Emre bir kaç haftadır sürekli perofrmans yükseltiyor, form tuttu denilebilir.
Orta sahada çok iyi oyun kuruyor, pas trafiğini bu hafta bu kadar iyi hale getiren kişi aslında.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Gerçekten çok güzel bir maç oldu.Son günlerde seyrettiğim en iyi maçlardan birisiydi diyebilirim.Sivasın attığı her golde inancımı hiç kaybetmedim kazanacağımıza inanıyordum çünkü.
Her geçen gün takım olma yolunda önemli engelleri geride bırakıyoruz,takımın attığı 4.golden sonra bütün futbolcuların kenetlenip bir arada sevinmesi maçın en güzel enstantanesiydi.
Takım olarak çok iyi bir oyun sergiledik,pas trafiğimiz oldukça iyiydi,kontra ataklara çok iyi çıktık.Takımda bir Deivid ve Deniz biraz sönüktü o kadar geriye kalan herkes görevini eksiksiz bir şekilde yerine getirdi.
Esat Derginin maç sonu yazısını okudum,gerçekten çok doğru yazmış.Emre son haftalarda çok iyi bir çıkışa geçti.Onu bu şekilde sahada izlemeyi özlemiştik gerçekten.Yine Alex,Gökhan Gönül ve Lugano da maçın yıldızlarındandı.
Genel olarak çok iyi bir maçtı.Soracak olursanız,gelecek maçlar için ümit verdi mi bu takım diye.Ben takımın kenetlenip bir arada olmasından evet derim.Geriye 12 final maçımız kaldı.Kaybedilmiş hiçbirşey yok.68-74 puan şampiyonu belirleyecektir.
artık fenerbahçede görünüyorki teknik ve taktik analiz yapmaya hiç gerek yok maçtan önce takımın psiikolojisini yazmıştık..görülüyorki..fenerbahçe o gün hangi ruh halineyse sahaya da bu raslıyor..Evet mehter gibi ilerlemeye devam ediyoruz..bir galip bir malup iki ileri bir geri..
ancak rakiplerimizde bizden farklı değil..bu seneki zirvedeki ekiplerin hepsi aslında mehteran gibi bir maç var bir maç yoklar..bakalım sezon sonunda en fazla ileri adımı kim atacak ama ben fenerbahçelile için umutlu değilim...
BÖBÜRLENME PADİŞAHIM SENDEN BÜYÜK ALLAH VAR
Geçmişini iyi bil ki, geleceğe sağlam basasın.
Nereden geldiğini unutma ki, nereye gideceğini unutmayasın...”
Şeyh Edebali
Emre için sezon boyunca 10 maç 90 dakika oynayamaz, müzmin sakat, iş yapmaz diyenler yanıldıklarını yavaş yavaş anlıyorlar. Ben bu sezon bu performansa ulaşmasını beklemiyordum çünkü sezon öncesi kampına katılamadı, sonra sakatlandı (baldırına yediği tekmeyi herkes gördü ama sakatlığı nüksetti denmişti o dönemde, tekmeden sakatlanmasına rağmen) ve formayı giydiğinde göbeği belli oluyordu.2. devrenin başlamasıyla önce görüntüde fiziğini düzeltti ve maçlarda da devamlı 90 dakika oynuyor. Bu sezonu eğer bu şekilde tamamlarsa ve sezon başı kampında bir sorun yaşamazsa asıl önümüzdeki seneden itibaren faydasını göreceğiz, bu maçta sahanın en iyilerindedi ama benim ondan beklentilerim hala çok fazla, seneye kurulacak iyi bir kodro ile daha çok katkı sağlayacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Helal olsun be Emre ne top oyadın hakikatten.2.yarının başından beri iyi oynuyor zaten ancak bu maçta takımda çok iyi oynayınca o da müthiş oynadı.Alex'i çok rahatlatıyor gerçekten.
Emre'nin yanına Deniz gibi Selçuk gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan, bomba diye tabir ettiğimiz tipte değil de daha kaliteli bir defansif orta saha alındığında Emre'nin ofansa katkısı çok daha fazla olacaktır. Alex'in forvet hattından uzaklaşmaması için Emre'ye büyük ihtiyaç var ve özellikle ligin 2. yarısında bu ihtiyacı karşılıyor.
Balili maçtan önce 5 atmaya gidiyoruz gibisinden birşeyler söylemişti maç sonu Uğur Boral'dan gerekli cevabı almıştır diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti