trasferler süper hocam
trasferler süper hocam
Çok güzel işler yapmışsın..
Takipçinim bundan sonra.![]()
Sağolun arkadaşlar. Yeni ekran görüntülerini yarım saat sonra falan atıcam.
2009/10 SERIE A HEYECANI BAŞLADI
Serie A - 1.Hafta
Serie A - 2.Hafta
Lige iyi başladık. Umarım Şampiyonluk favorisi olarak gösterilen takım olarak Inter için üst üste 5., kendim içinse 2. şampiyonluğu yaşarız.
Hırvatistan Milli Takımı - Genç Teknik Adama Teklif
Slaven Bilic ile görüşen Güney Yılmaz, Milli Takım için daha iddialı takımlar tercih ettiğini söyledi ve "Hırvatistan umarım 90'lı yıllarrdaki yeteneğine bürünür ve kupalarda korkulan ekiplerden olur." diyerek sözlerini centilmence bitirdi.
Arkadaşlar bomba bir transfer var Inter için. tahminlerinizi bekliyorum.
Messidir sanırsam![]()
Napoli maçını 90+5te kurtarmışsın
Sakho gerçekten çok iyi oyuncu.Bende Paris Saint Germain ile oynuyorum çok yararlı.
Hangi mevkiye bu transfer? Biraz ipucu.![]()
suissi ipucuna grek kalmadı kardeş. Adam ilk denemede bildi zevki kalmadı
Şampiyonlar Ligi - 1.Maç
Güçsüz rakibimizi rahat yendik.
Serie A - 3.Hafta
"Belalımız"a karşı yine puan kaybettik.
Serie A - 4.Hafta
Köklü rakibimizi yenmek çok rahattı.
Inter - Bomba Transfer
Barcelona'nın mükemmel yıldızı 56 M €'luk serbest kalma maddesiyle Inter renklerine bağlandı. 2 Ocak'tan itibaren burda oynayacak olan yıldızın gelme amaçlarından biri Cristiano Ronaldo olarak gösteriliyor. Güney Yılmaz bu transferi esprili bir şekilde şöyle yorumladı: "Aslında kötü bir şey yaptık Messi'yi alarak. Çünkü Messi ve Ronaldo'nun sağlı sollu baskısı ile daha rahat gol atacak olan Ibrahimovic yüzünden stad her maç taşacak ve yeni bir stad yaptırmak zorunda kalacağız. Onu geçtim, ben nasıl ilk 11 seçeceğim. Keşke Futbol 15 kişi oynansaydı." dedi
Ayrıca bu transferle birlikte ilk 11'e bile girmeyince huzursuzluk çıkaran Quaresma, ilk 18'ede giremeyince sorun yaratmasın diye gönderilmesi gündemde.
Ya arkadaş biraz heyecan olsaydı![]()
Serie A - 5.Hafta
Ezeli rakipler yenişemedi.
Serie A - Puan Durumu
Zorlu başlayan ligde Inter puan kayıplarını azaltması lazım.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - 2.Maç
Grubumuzun potansiyel UEFA'ya gidecek takımını Milano'da 3 golle yemesini bildik. Zlatan yine iyiydi.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - Puan Durumu
![]()
Serie A - 6.Hafta
Livorno'yu Zlatan'ın güzel oyunuyla ezdik.
Serie A - 7.Hafta
Oyunun bariz hakimi bizdik ama gol atamıyorduk. rakibimiz ilk gelişinde golü bulunca Ultra Hücum futboluna dönerek golü zorda olsa 90+'da bulduk.
Inter - Sakatlık Tablosu
Üç as oyuncumuz Lecce sağolsun hastanelik oldu. Allah'tan araya milli takım maçları girdide Gago'yu en azından kurtarabildik bir daha ki maça.
Serie A - 8.Hafta
Quaresma 7.dakikada sakatlanan Obinna'nın yerine girdi. Kendisini Güney Yılmaz'a bu iyi performansla gösterip Santana hazır 5 ay yokken bana güvenebilirsin mesajı verdi.
Umarım kadron geniştir.Sakatlık çok oluyor galiba...
Transferler çok güzel takipçinim artıkAma keşke Hırvatistan'ın teklifi kabul etseydin .. Ben çalıştırmaya başladım gerçekten iyi bir kadroları var .. Euro 2012'de final oynadık biz (:
Devamını bekliyoruz..
Arkadaşlar özel yoğunluklarım var. O yüzden biraz gecikebilir yeni ekran görüntüleri.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - 3.Maç
Hollanda temsilcisine Milano'da puan yok.
Serie A - 9.Hafta
Palermo'yu son dakikalarda attığımız 2 golle yenmeyi bildik.
Serie A - 10.Hafta
Kısır geçen maçı Vela ile kazandık.
Serie A - Puan Durumu
Namağlup iki Milano ekibi ligin ilk iki sırasını kapmış durumda. 16.Haftada yapılacak olan Inter - Milan maçı dört gözle bekleniyor.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - 4.Maç
İlk yarı çok kötü geçiren Inter, ikinci yarı rakibini 2 kere avladı ve Eleme turuna çıkmayı garantiledi.
![]()
Ilk sezon muhtesem bir sezon ve yeni sezona muhtesem transferler. Soylenecek pek fazla birsey olmasa gerek. Senin takim tamam da gorunuse gore Milan'in da arada bir kaybetmesi icin dua etmelisin![]()
Serie A - 11.Hafta
Moutinho'nun harika golü galibiyeti getirdi.
Serie A - 12.Hafta
Maçın başında dedim herhalde bu maç 10-15 golle biterAma Udinese daha iyi oynadı bakmayın skora
![]()
İsveç Milli Takımı - Menajerlik Teklifi
2010 Dünya Kupası bileti Play-Off'ta kaybeden İsveç, Inter'in yükselen yıldız yöneticisi Güney Yılmaz'a teklif verdi. Teklifi kabul eden Güney Yılmaz, Inter'den ayrılmayacağını belirtti ve kabul etmesindeki en büyük nedenin Zlatan Ibrahimoviç'in baskısı olduğunu belirtti.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - 5.Maç
UEFA'ya gitmek isteyen rakibimize garantilememize rağmen acımadık.
Serie A - 13.Hafta
12 dakikada 2-0'dan 3-2 yendik. Gitti denilen maçı çevirmemiz gerekiyordu ve Moutinho ile bunu başardık.
Şampiyonlar Ligi B Grubu - 6.Maç
2.lik adayı rakibimizi yenip 6'da 6 yapıyoruz ve Basel'de UEFA'ya giderken bana küfür yağdırıyor
![]()
Serie A - 14.Hafta
Ezeli rakibe karşı ligdeki ilk mağlubiyetimizi aldık.
Dünya Kulüpler Şampiyonası - Yarı Final
Çok iyi oynadık tek eksiğimiz gol değil gollerdi.
Dünya Kulüpler Şampiyonası - Final
Final demeye bin şahit ister. Daha çok hazırlık maçı gibiydi. Adamlar şut bile çekemedi. Kupa Inter'in.
İtalya Kupası - 1.Tur
Her maçımızda ter döktüğümüz rakibimizi kupada ezdik.
İtalya Kupası - Çeyrek Final Eşleşmeleri
Şampiyonlar Ligi - 1.Tur Eşleşmeleri
Serie A - 15.Hafta
Milano derbisi ve liderlik Inter'in.
Serie A - Puan Durumu
![]()
hedefin şampiyonlar ligi galiba:
Milan maçını kazanman süper olmuş.Ve liderliği almışsın.Umarım bir daha hiç bırakmassın.
Lig ve sampiyonlar ligi bizim olacak ben inanıyorum kardesim![]()
Serie A - 16.Hafta
Köklü takım Torino'ya karşı rahattık.
Avrupa - Yılın En İyi Futbolcusu
Manchester United'dan 100 milyon euro'ya aldığımız yıldız oyuncu Ronaldo, Avrupa'da yılın futbolcusu seçildi.
Serie A - 17.Hafta
Messi Inter ile çıktığı ilk maçın yıldızı oldu ve farkın başrolüydü.
Serie A - 18.Hafta
Cordoba ve Maicon harikaydı.
Serie A - 19.Hafta
Cordoba boş geçmiyor.
İtalya Kupası - Çeyrek Final
İtalya Kupası - Yarı Final Eşleşmeleri
Serie A - 20.Hafta
Serie A - Puan Durumu
![]()
Meraklandır bizi her sene 5-6 kupa olmuyor![]()
Bence bu yıl basarıya doyduktan sonra takımdan ayrıl![]()
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]