Mehmet Güven kurtaracak heralde maçı..
GaLatasaray Kazanır
Berabere Biter
Eskişehirspor Kazanır
Mehmet Güven kurtaracak heralde maçı..
Bu nasıl bir lig bunlar nasıl büyük takım F.Bahçe'nin kurtarıcısı Gürhan,G.Saray'ın M.Güven.
hala lincolnu almio guveni alio ..
Büyük kurtarıcımız torpilli Mehmet oyuna girdi..
Maç bitmiştir. Bu kadar basit...
Lincoln kalsın dışarıda, nede olsa bu maç bitmiştir.
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..
Bravo Bülent bravo ... Takımın başına geldiğinden beri müthiş şeyler oluyor gerçekten. İyi oynadığımız maç yok, kendi yüksek egosu yüzünden Lincoln'ü kaybettik. Kendi evinde 10 kişilik takımı yenmesi gerekirken Kewell'ı alıp M.Güven'i oyuna alan bir Bülent Korkmaz. Daha acaba neler yapacak Bülent çok merak ediyoruz. Oynattığı bir sistem dahi yok. Hadi oğlum hadi koçumla olacak şeyler değil bunlar.
Fatih Terim familyası ...
Yazıklar olsun. Bundan sonrada yöneticilerden, futbolculardan kimse cıkıp sampiyon olacagız demesinler. Komik duruma düşmesinler. Eskişehirle sahanda oynuyorsun rakip 10 kişi yenemiyorsun. Eksikler falan hiçbirsey bahane olamaz. Eskişehir 10 kişiyken bu denli önemli bu haftada kalen boş oynasan bu macı kazanmalısın. Bunu yapamıyorsan cıkıpta sampiyonluk falan konuşmayacaksın. 1-0 maglupsun kewellı cıkarıp mehmet güveni alıyorsun. Lincolnü kenarda tutuyorsun. Gördük ki Bülent Korkmazdan da birsey olacagı yok. 2 senedir teknik direktörden yana yüzümüz gülmüyo. Yazık bu taraftara.
Kewell'ı cıkarıp Mehmet Güven denen o adamı oyuna almak ta bi facia...
Ezik bir teknik direktör bizde istemiyoruz tabi ama bir futbolcuyla inatlaşmakta neyin nesi oluyor böyle ? Geçenlerde Hakan Ünsal bir maçta Lincoln'ün Hamburg maçında yaptığı benzer bir hareketi yaptığını ama maç sonunda Lucescu'nun gayet güzel bir konuşmayla sorunu çok kolay bir şekilde hallettiğini söylemişti.
Bülent Korkmaz'ın bizim başımızdan beri ne yararı oldu acaba? Oynattığı bir oyun var mı yoksa oyuncular kafasına göre mi oynuyor? Bülent'le bu iş yürümez. Hadi koçumlarla gidilmez.
Bülent Korkmaz'ın taktiksel yanlışlarını, müdahelelerini tartışalım ama başka boyutlara çekmeyelim olayları..
Cok guzel oldu buHalen 3 cuyuz bu enteresan ligde
Tahmin yarismasinda bu hafta Bursa-Fener ve Galatasaray-Eskisehir maclarini bildim.
Bu gidişle haftaya da puan kaybederiz şampiyonluktan koparız..
Bülent Korkmaz kurufasulye gibi bir adam bence sadece gaz ile idare ediyor takımı. Lincoln isterse ana avrat sövsün sana sen takımını düşünmek zorundasın ve Mehmet Güven yerine Lincoln'ü oyuna alman lazımdı. Sırf egoları yüzünden kaybettik Lincoln'ü. Maça gelecek olursak Eskişehir iyi oynayan taraftı maçıda kazandılar tebrik ederim. Baros'u çok aradık Ümit Karan yine vasattı. Artık şampiyon olamayız bence.
Ayrıca Bülent Korkmaz'ın futbolcu iken oynadığı futbolu kimse tartışmıyor. Fakat şu bir gerçekki Bülent Korkmaz yapmadı. Gerets'den beridir doğru düzgün teknik direktör getiremedik takımın başına maalesef. Üstüne takımımızın beyni Lincoln'üde kaybettik.
Bu sene kötü başladı, kötü gidiyor, böyle bitecek belli..
Allah beterinden saklasın..
Tek zoruma gidense, taraftarın bu kadar sömürülmesi olayı. Maçlara gidiyoruz, destek veriyoruz, sesimizi feda ediyoruz ama karşılığı komiklikten başka birşey değil..
Yazık..
Yaziklar olsun. Yönetiminden, futbolcusuna ve üzülerek söylüyorum ki Bülent Korkmaz'ina kadar...
Hepsine sonuna kadar destek olduk. Bülent Hoca bu camianin en kariyerli ismidir, o Galatasaray'in büyüklügünü bilir dedik. Ama hoca olmadigini kanitladi. Taktik bilgisi gercekten sifir. Skibbe gönderildi, yerine Bülent geldi. Al birini, vur ötekine. Her macta Mehmet Güven'i aliyor oyuna. Sanki kendisi bizim Zidane'ìmiz. Dogru düzgün bir sistemi yok, oyun anlayisi sifir. Oyuncu degisiklikleri berbat. Üzülerek söylüyorum ki Büyük Kaptan, hayal kirikligi yasattin bize teknik direktör olarak ...
Adnan Polat basarili bir baskan ama kendisi de kabul etmeli artik. Teknik direktör secimleri hep hatali oldu. Bir türlü kulübün kalitesinde, kulübü ileriye tasiyacak teknik direktör getiremedi takimin basina. Her sene teknik direktör degistirir olduk. Sezon sonunda da büyük ihtimal, Bülent Korkmaz gönderilir.
Futbolcular mac secer oldular artik. Nonda, Ümit, Lincoln hakkinda yazmayacagim artik fazla bisey. Hepsi gönderilmeyi bekliyor. Galatasaray'i, taraftarlari takmadiklari cok net belli. Bu ne laubalilik, bu ne ruhsuzluktur yahu?
Taraftarlar sonuna kadar destek oluyorlar ama futbolcular mücadele etmiyorlar. Böyle sampiyon olunamaz tabi ki. Birakin sampiyonlugu, sampiyonlar ligi de hayal artik ...
Artik yönetim yumrugunu masaya vursun. Ne yapiyorsa yapsin, durumu düzeltsin. Kimse Galatasaray'dan büyük degildir. Herkes haddini bilsin.
Tebrikler Es-Es'e maç sonundaki şov güzeldi![]()
Türkiye'de teknik direktör seçimini en iyi yapan başkan Yıldırım Demirören'dir. Baran abiye katılıyorum Teknik Direktör konusunda yeterince özenmiyor Adnan Polat.
Adnan Polat'ın teknik direktör seçimlerinde yanıldığı zaten Gerets'i göndererek belli olmuştu.
GS teknik direktörlüğü Bülent Korkmaz'a 2 beden büyük gelmiştir bu apaçık ortada...Oyunu okuyamıyor biz görüyoruz her ne kadar futbolu çok bilmesekte, orta sahada koşan adam yok Ayhan Barış 5-6 maçtır 90 dk oynuyo birini dinlendir oynatma bari son dklarda top sürecek forvete top taşıyacak adam lazım Kewell'ı çıkartıp Mehmet Güven'i alıyosun yazık...Bülent Korkmaz kendi hatalarını Lincoln'ün üstüne yıkmak istedi ama ne yazık ki başaramadı...Bu vakitten sonra hiç bi yararı olmaz şampiyonlukta gitmiştir bu kadar harcanan paraya emeğe taraftara yazık...
Yazıklar olsun hepinize . Anca para ödenmedi mi çıkıp para demeyi biliyor bizim futbolcular maalesef . 3-5 futbolcu hariç hepsi yalan . Bu iş böyle olmaz .
10 kişi eskişehire atağımız yok . Atağı geçtim şu ana kadar çok savundum ama teknik direktörümüz de yokmuş . Maç kazanıcaz Kewell çıkıyor yerine M.Güven . Sabriyi bir kesemedin . Keşke bordeaux maçında gol atmasaydın be sabri . daha taç atmayı bile bilmiyosun çünkü . elinle atamadığın toptan golü yedik .
Bu hafta da kazanamadık ya artık şampiyonluk umutlarım kesinlikle bitmiştir . Kimse de çıkıp sonuna kadar savaşacağız , şampiyonuz falan demez inşallah . Tüm rakiplerinin puan kaybettiği haftada 10 kişi rakibini yenemiyorsun . Bırak Allah aşkına .
Ligde ilginç şeyler oluyor...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Takım kondisyonu 0 oyuncuların yürüyecek hali kalmamış..Bizim mahalle takımı çıksa yenilirdik..
Eses 10 kişi kalmasına rağmen mücadeleyi bırakmadı, çok iyi savunma yaptılar. Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra dağılırlar diye tahmin ettim fakat aksine sahadaki oyuncular 1 kişinin eksikliğini hissettirmediler, ellerini taşın altına daha çok soktular ve 3 puana ulaştılar. Tebrikler Eskişehirspor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Sipsi Arda ne oluyor bu arada?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Pek şaşırdığımı söyleyemem , bekliyordum bunu Eskişehir'den.Tebrikler Eskişehir.
Ayrıyetten Bülent Korkmaz futbolcu olarak verdikleri bir kenara , bu takımın teknik direktörü olamayacağını kanıtlamaya devam ediyor .
Sergen Yalçın'ın bir lafı vardı NTVSpor'da ki programında ;
Erciyes'i Küme düşürdü , Gençlerbirliği'nden kovuldu , Bursa'dan kovuldu , Galatasaray'da ne işi var diye..
Şimdi daha iyi anlıyorum.
Bülent'i konuşmak Sergen'e düşmez onu geçelim..
Kulüpte komple sorun var, tek kişiye giydirmek olmaz..