Rüyamda gördüm bugün maç 1-1 biticek . Goller Nihat ve Ramos'tan =)
Rüyamda gördüm bugün maç 1-1 biticek . Goller Nihat ve Ramos'tan =)
İspanya'nın kadrosu;
Casillas
Ramos
Albiol
Pique
Capdevilla
Senna
Cazorla
Xabi Alonso
Xavi
Villa
Torres
Daha cok ortadan geLicek bir kadro oLuşturmuş DeL bosque.
OnLarda para, teknik, yetenek varsa bizim de hırsımız ve mücadeLe gücümüz var..
Herşey oLabiLir. Az kaLdı.. Ya saLLıcaz, ya saLLanıcaz..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
bazı yerlerde villa'nın yerine Llorente'nin oynayacağı yazıyor ama bnce villa oynar sakatlığı geçtiğine göre
farkettiniz mi kadrolar açıklandı falan bi spekülasyon eksik gidiyoruz. evet bildiniz! "hakan şükür neden kadroya alınmadı?" denmiyor artık.
eskisi gibi etkili olmaz ama ben gene de canlandırayım bu efsanevi spekülasyonu.
ntv!!! maçı anlatacak, maç öncesi maç sonrası yorumcu ve spiker kadrosunu açıkladın! soruyorum size!!!
hakan şükür neden kadroya alınmadı??
..http://sozluk.sourtimes.org/show.asp...a=&all=&v=&p=4 --
74. entry
Last edited by metaLwrath : 28.Mart.2009 at 22:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İnşallah yeneceğiz ama nasıl.Bu kadroyla çok zor.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
arda ,nihat ,semih,tuncay fatıh terım yenmeye cıkacak bı kadro kurmus.....arda ve nıhat gununde olursa gol atmada sıkıntı cekmeyızz ama defans muamma....
Maçın başından itibaren İspanya'ya karşı beraberliğe yatamayacağımız çok açık. O kadar çok kilit oyuncusu olan takım elbet bir şekilde golü bulabilir. Dolayısıyla; kadrodan anladığım kadarıyla biz de maçın başından itibaren skora yatmaya değil, kendi oyunumuzu oynamaya çıkıyoruz. Kaybedersek kimse niye kaybettik diye topa tutacak değil ama yeter ki gerekli mücadeleyi göstersin oyuncularımız.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Maç Ntv'de şifreye girecek mi?
Bol gollü bir maç olacak gibi gözüküyor.2-1 veya 3-2 kazanırız diyorum,umuyorum![]()
Bir skor tahminide benden gelsin Maçı 1-0 alıcaz... Rüyamda Casillas'ı gol yerken gördüm valla![]()
Semih'in veya Arda'nın golü var diyim !![]()
Yeni formalar ?
A Milli Takımımız, İspanya karşısında yeni tasarlanan beyaz-kırmızı forma ile mücadele edecek. Milli Takımlar teknik sponsoru Nike, A Milli Futbol Takımımız için üçüncü bir forma tasarladı. Beyaz-kırmızı renkte olan forma ilk olarak bugünkü İspanya maçında giyilecek. Yeni forma, ağırlıklı olarak kırmızı modern yaka ile beyaz ve omuzlardan, her iki koldan aşağıya inen kırmızı ince şeritten oluşuyor. Göğsün sol tarafında ise Türk bayrağı yer alıyor. Forma için seçilen fontta el yazısının inceliğinden yararlanılırken, şortlar tek renk beyaz olarak tasarlandı. Çoraplarda da beyaz ve üst çevrede ince kırmızı bir çizgi yer alıyor.
Forma, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcularımızın rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bütün milli takımları diğer forma tasarımlarını giymeye devam edecek. Yeni tasarlanan beyaz - kırmızı renklerindeki üçüncü forma satışa sunulmayacaktır.
28.03.2009Kaynak : Sporx.com
A Milli Takım, yeni tasarlanan beyaz-kırmızı forma ile mücadele edecek
Milli Takımlar teknik sponsoru Nike, A Milli Futbol Takımı için üçüncü bir forma tasarladı. Beyaz-kırmızı renkte olan forma ilk olarak bugünkü İspanya maçında giyilecek. Yeni forma, ağırlıklı olarak kırmızı modern yaka ile beyaz ve omuzlardan, her iki koldan aşağıya inen kırmızı ince şeritten oluşuyor. Göğsün sol tarafında ise Türk bayrağı yer alıyor. Forma için seçilen fontta el yazısının inceliğinden yararlanılırken, şortlar tek renk beyaz olarak tasarlandı. Çoraplarda da beyaz ve üst çevrede ince kırmızı bir çizgi yer alıyor.
Forma, yeni dinamik oturuşu sayesinde bedene yapışarak futbolcularımızın rakipler tarafından çekilmesini zorlaştırıyor. Sırt bölgesindeki ergonomik ağ tabaka ise bedenin nefes alıp vermesini ve serinlemesini sağlıyor. Formanın yapımında kullanılan Nike Dri-Fit, oyuncuların daha kuru, daha serin ve daha hafif olmasını sağlayan yeni bir teknoloji ürünü. Teri bedenden kumaşın yüzeyine çekerek hızlı kurumasını sağlayan bu malzeme, bir yandan da üç boyutlu yapısıyla cildin etrafında daha fazla hava boşluğu yaratarak yapışmayı azaltıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu'nun bütün milli takımları diğer forma tasarımlarını giymeye devam edecek. Yeni tasarlanan beyaz - kırmızı renklerindeki üçüncü forma satışa sunulmayacaktır.
resimleri varmıki acaba
İlk 20 dakika 1-0 İspanya.
40 civarı 2-0 İspanya.
İkinci yarının ilk dakikaları 2-1 Türkiye.
70 civarı 3-1 İspanya.
Güzel sallıyorum bakalım tutacak mı?
İspanya'da hava soğumuş, çok fazla rüzgar varmış. Biraz da yağmur yağıyormuş.
Biraz önce tvde Çek Cumhuriyeti maçını izledim tekrar. 2-0'dan o maçı çevirdik, aynı heyecanı, sevinci yaşadım. Realist biriyim ama umutsuz hiç değilim ve neden olmasın diyorum. Hem de neleri başarabileceğini bizlere göstermesine rağmen hala umutsuz olanlara karşı neden olmasın diyorum, başarılar Türkiye.
Casillas'dan Cech gibi hata yapmasını bekliyoruz.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Belçika ve Estonya maçlarını düşünüyorum, ilk onbire bakıyorum ve üzülüyorum maalesef.
Bu akşam yaz hezimete uğrarız, ya tarih yazarız..
Ötesi olmaz..
..hayal kurmuyoruz, müze dolduruyoruz..